С жена ми правихме секс на плажа с друга двойка нудисти

Беше краят на лятото и отидохме със съпругата ми на морето ! Искахме да има по малко хора и да е по-спокойно на плажа ,защото обичаме да се печем голи и не искахме да има много навлеци около нас!
Трети ,четвърти ден ходехме на едно и също място ,слагахме си хавлийте и така събирахме слънчевите лъчи по тялото си ! Голи и необезпокоявани ! Е,около нас на на доста голямо разстояние имаше и други, но беше идеално спокойно ! почти едни и същи хора ,предимно двойки !
Поредната сутрин когато се настанихме на плажа, пиейки кафе и запалвайки цигара до нас се приближи мъж от една двойка, която също като нас идваше на едно и също място ! Човекът просто си поиска огънче ! Както ние така и той ,бяхме голи, но това не ни смущаваше ! Подадох му запалката, и се заприказвахме за времето,слънцето,кой къде е отседнал и такива неща ! От дума на дума се оказа че и те нямат компания !Жена ми ,която е доста контактна,предложи ,да си вземат постелките и чадъра и да се настанят до нас. Малко след това жена му дойде, и така се запознахме ! От приказките им разбрахме, а и останахме доста учудени, и че двамата не могат да плуват и затова и не влизат много във водата-а морето беше прекрасно-топло и ласкаво с леки вълни !
Предложих им да влезнем заедно държейки се за ръце, за да не се притесняват и да усетят ласките на морето! Така, хванати влезнахме почти до гърди във водата. Жена ми, която много обича да плува под вода, започна да си се потапя и да ни обикаля! По едно време усетих, че минава между разкрачените ми крака и ме пипа по члена, но това си го правехме почти винаги! А онези двамата така се бяха вкопчили един за друг и не смееха да се отпуснат! Тогава предложих на жена му да я хвана за ръцете и леко да я придърпвам по водата! С доста напрежение в нея успяхме да направим няколко крачки напред! А жена ми направо щеше да избухне в смях! Те бяха направо като корабокрушенци!Тогава тя предложи на мъжа,да си поемат въздух и просто да се потопяват целите! Някак си без особени премеждия успяха да го направят! Бяха видимо доволни!
На следващото влизане ,нещата стояха къде по-добре!Жена ми предложи да го учи да плува!доста помисли, но се остави в ръцете и!Картинката беше като почти при удавниците, но имаше някакъв напредък!Той по корем във водата,жена ми го държи за ръцете, а той пляска с крака и аха да не се удави!Същото правехме и с жена му!Само ,че тя така се уплаши,че ми се хвърли на врата и не искаше да се пусне!И тогава усетих,гърдите и! Не много големи, но стегнати и с изпъкнали зърна!Беше се вкопчила за мен,с ръце и крака!Усетих,че онзи отдолу изведнъж се надигна!Тя също го разбра, но не се отдръпна, а остана така!Жена ми продължаваше да полага усилия да го учи, но явно и тя го беше пипнала там под водата и той беше се поизпъчил! Когато излезнахме от водата и на двама ни бяха доста щръкнали! Жените се спогледаха и прихнаха да се смеят. На хавлийте направихме разбор на обучението и стигнахме до извода, че ще продължим заниманията, но ще трябва и теория! За целта се разбрахме да се срещнем в едно малко ресторантче недалеч от квартирата ни!

Вечерта към 20ч се срещнахме в ресторанта!Всеки си поръча по нещо, но както ние така и те, бяхме доста умерени в алкохола, което ни направи много приятно впечатление! След салатките и ракийката, след сладките приказки, излезнахме с мъжа да дръпнем по цигарка. От дума на дума се оказа, че имаме сходни разбирания по темата секс между двойки! То ние като мъже вече си бяхме на ясно на къде върви разговорът, но и двамата се притеснявахме за жените, дали и те ще са на тази тема! Вътре двете нещо си говореха, а жена му показваше нещо на мойта в телефона си! Любопитството ми надделя и погледнах и аз! На дисплея се виждаха снимки на двамата в доста апетитни и възбуждащи положения!Явно,двете бяха в по напреднала фаза от нас!Платихме и излезнахме да се поразходим!Бяхме се разделили по двойки!Тя с него пред нас а аз ти Таня-така се казва, след няколко метра по-назад жена ми и Стоян,си говореха нещо, а той разпалено ръкомахаше. Седнахме на пясъка и така всеки си беседваше с партньора на другият!Проявих желание Таня да ми покаже още веднъж снимките от телефонът си!Отвори го и останах изненадан от актовите им снимки!Вече бях готов да и скоча, но се въздържах, за да не я притесня! Тя ми разказа как са решили да се снимат и да търсят хора със сходни интереси! Имали контакти с няколко двойки, но така и резултатът не бил задоволителен! Аз също споделих нашите желания и опит !Усетих как я привличам към мен и започнахме да се целуваме!Тя гореше от желание!Езикът ми беше в устата и и тя го смучеше!Ръцете ми шареха по тялото и и се спряха на зърната и!Дръпнах блузката и нагоре и започнах да ги смуча!Усетих ръката и върху члена си, който вече се беше надървил ! Захласнахме се в играта и по едно време погледнахме какво правят Стоян и жена ми ? А те явно бяха доста по-напреднали от нас ! Жена ми му беше смъкнала панталоните и жадно му лапаше члена ! Едната му ръка беше между краката и и тя показваше явни признаци на удоволствие ! Всичко това не продължи много дълго, но беше признак на това какво щеше да се случи по нататък…
Оказа се че сме на две крачки от квартирата, в която те бяха отседнали ! Влезнахме и се настанихме в не голям хол ! И четиримата бяхме възбудени и не чакахме а набързо свалихме дрехите ! Той награби жена ми, разкрачи я и започна да я лиже по пичето!Тя скимтеше и му правеше чикия и на без това надървеният му кур !Това така ме възбуждаше , че веднага го сложих в устата на Таня, която го пое целият до гърлото си ! Беше невероятно ! Чух когато жена ми му прошепна че иска да я ебе и че трябва да си сложи презерватив ! Чух и шумът от отварянето му и малко след това жена ми му се качи отгоре ! Пъшкаше и скимтеше….
Ние също не останахме по-назад от тях! Тя ми сложи презерватива с уста и легна по гръб ! Не чаках и и го забих във вече мокрото пиче ! Започнах да я клатя мощно и дълбоко ! Явно възбудата и на четиримата е била много голяма, защото, чух как жена ми изпъшка много яко, а това при нея беше знак че е получила оргазъм ! Стоян го извади и свали презерватива ! Спермата му изригна върху корема на жена ми, която я размаза по гърдите си… Под мен Таня пъшкаше и скимтеше и само ми каза „сега“ Усетих че свършвам и когато го извадих тя с наслада свали презерватива и облиза курът ми който беше целият в сперма!
Не правихме кой знае какъв разбор на нещата но се разбрахме да го повторим пак утре вечер!

Rating: 4.30/5. From 10 votes.
Please wait...