Таня 1

– Батко, спиш ли? Ще дойда при теб?
Така започна всичко с тези невинни на пръв поглед думи, но с следващото изречение всичко дойде на мястото си.
– Разбира се, че не спя идвай Таня, само че тихо да не събудиш някого?

И затвори тихо вратата. Малката Таня отново намираше утеха при своя по голям братовчед първите пъти само се гушкаше, но скоро започнаха да си играят на разни игри които много им харесваха. Всичко това се случваше в таванската стаичка на селската им къща. Този път обаче тя бе дошла за друго, братовчед и Иван заминаваше да учи в София да учи като студент а малката 18 годишна Таня оставаше без своята първа любов и единствена засега в краткия и живот.
– Е, Таня, какво има? – Попита Иван.
– Не мога да заспя. Много ще скучая, когато заминеш да учиш в София? – Тя гледаше замислено през прозореца облечена само с стара тениска на батко си и каза – това е твоята последна нощ в къщи.
– Е спокойно де ще си идвам ваканциите. – Каза братовчед и, който седеше на кревата си я наблюдаваше.
– Виждам че нямаш търпение да заминеш. – Каза тъжно момичето. – събрал си багажа и си готов за сутринта. Няма ли да ти е мъчно толкова далече сам в големия град?
– Да малко- каза Иван, беше полулегнал и отворил книга – но се радвам че отивам да се изуча. Ти не се ли радваш за мен?
Тя седна на леглото до него сложи единия си крак горе и се откри прекрасната и козинка която никога не бе подстригвала на своята катеричка. Сложи ръка на гърдите на брат си и каза:
– Аз не искам да заминаваш. Обичам те. Така си ми нужен.
– Да знам, любима моя, ноо….
– Да го направим за последно? Попита тя хапейки устните му?
– Не. – Отговори той, но не се съпротивляваше усилено.
– Защо не? – Каза тя разкопчавайки ципа на късите му панталонки и вкарвайки ръчичката си вътре.
– Таня…. – Каза Иван, притваряйки очи когато тя извади щръкналия член на братовчед си през дюкяна му.
– Не искаш ли така. – И забели главичката му после пак и пак. – Е искаш ли?
– Таня не е редно това което правим изобщо не трябваше да го прави, ти си ми братовчедка, не мисля че е редно да го правим. – Но въпреки всичко сложи ръка на дупето и а тя продължаваше да реди слова на които почти никой мъж не би устоял камо ли 18 годишен тийнейджър.
– Аз искам ти да си ми първия мъж, но ако не искаш то мисля че желаещи ще има доста… Тя не спираше да си играе с набъбналия член на братовчед си а междувременно изстреля продължението. – Например стария Жоро, той винаги ме оглежда когато карам колелото с пола.
– Таня ти си истинска извратенячка. – Каза с леко отвращение Иван.
– Да, но ти може и така да мислиш, но като го гледам него как пулсира… – И той усети дъха и върху члена си устните и бяха на не повече от 2 сантиметра от пулсиращия му член. Само миг по късно устните и обвиха главичката.
– Таня спри! – каза Иван, но ръцете му натискаха главичката и към члена си. Таня го смучеше с истинско настървение бе като доилен апарат направо.
– О боже колко е вкусен и как ухае само. – нареждаше Таня когато го вадеше за миг от устенцата си за да оближе главичката, след което обхванала го в основата и с двете си ръчички та се опитваше да го поеме цели в тясното си гърло, и колкото и да се стараеше това обаче не ставаше защото Иван имаше доста хубав член, около 20 сантиметра голям дебел около 6 и с изпъкнали вени почти идеално прав.
– Вземи ме. – продължи Таня. Вече целия кур лъщеше от ласките и а слюнката и правеше красива извивка между главичката и долната и устна. – Вече два месеца се задоволяваме с езичета а ти все не искаш да ме изчукаш. Остави ме аз да реша какво е правилно. Още повече утре заминаваш за София? Будалкаш ме нещо?
– Не, не те будалкам, знаеш че те обичам
– Тогава ми докажи. Изчукай ме. Така те искам.
– Е добре едва ли не с пренебрежение каза Иван. – Разбира се той много искаше да изчука малко по младата си братовчедка, малко се притесняваше от факта че е още толкова малка и нежна и за него все още си бе детенце макар вече гърдичките и да се открояваха и да щръкваха при всяка нейна възбуда, което за нейната бурна възраст си бе непрекъснато както при него възбудата когато я видеше надупена да взима нещо от фурната и розовите и гащички да се бяха запечатали в съзнанието му. Тя се обърна с гръб към него и вдигна ръцете си за да съблече блузката и, прекрасната и катеричка вече течеше. Когато остана голичка тя извърна глава и устните им се сляха в страстна целувка, ръцете му шареха по тялото и а тя масажираше клитора си.
– Легни на леглото. – И каза той докато стискаше гърдата и, тя му се подчини, след което той сложи ръката си между краката и. – О да цялата течеш?
Търкайки отвора на Таня между краката и. След това я положи по гръб постави члена си на отвора на вагината между разтворените и крака и каза.
– Да го направим ето аз съм готов ти готова ли си?
Очевидно и тя бе готова. Бе затворила очите си и щипеше зърната си и мачкаше малките си гърдички. Той и казваше какво става. – Ето вече главичката влезе усещам ципата ти.
– Скъсай я, натисни и влезни целия в мен искам те сега веднага. – Тя бе на прага на оргазма, макар членът му да бе голям а малката братовчедка девствена явно и тя бе природно надарена долу за да се справи с размерите на братовчед си и да изпита удоволствие от това че я лишават от девствеността и.
– Добре, но само не викай, че може татко да ни чуе, представи си ако ни свари така.
– Няма да викам обещавам. – Изскимтя Таня в очакване. Макар че го искаше рязко и изведнъж, тя не го получи. Иван много я пазеше и навлизаше навътре сантиметър по сантиметър
– Боли ли? Вече съм доста навътре. Каза тихо той
– Продължавай… – Изстена Таня скоро той проникна достатъчно за да разкъса химена на братовчедка си задържа го вътре в нея за да свикне с усещането и се наведе да я милва с устни по гърдите, врата и устните и тя от своя страна изпита болка, но тя бе толкова сладка примесена с оргазма който изпита в следващия миг че само успя да прехапе устни за да сподави вика си. Той проникна отново и отново, ръцете обвиха тялото му и го притиснаха към гърдите и. Нейния оргазъм комбиниран с конвулсиите които обвиваха члена му направо го накараха да свърши почти моментално то и го извади и стискайки го насочи струята която се изстреля към коремчето на братовчедка му. Нова порция се изстреля от оръдието което държеше този път почти до вратлето и попадна лепкавата течност последните капчици той изцеди на косматата катеричка.
– Извинявай миличка не можах да издържа. Само успя да каже той.
– Ах ти свърши върху мен. – Каза леко ядосано Таня, но започна да размазва спермата по корема си
– Таня какво правиш? – Попита момъка леко смутено, но Таня изобщо не го чуваше тя събираше с пръсти спермата и облиза звучно пръстите си. – Но това е отвратително промълви той? – Тя обаче бе изпаднала в транс.
– Аз обичам всичко твое. – Само промълви – Твоята слюнка, твоята пикня, твоята сперма… ела с мен в тоалетната и ще ти покажа какво още.
– Ти си истинска ненормалничка. – Промълви вече наистина сърдито Иван. – Жал ми е за теб. Така няма да ме задържиш тук.
– Не говори така батко. Сега ти си моя любовник. Направи ме истинска жена… аз съм твоя. – Каза му тя докато лежаха голи в леглото му.
– Не Таня! Аз те направих жена за да не направиш някоя глупост, но ние сме от едно семейство и ти го знаеш много добре не ни е писано да сме заедно.
– Да знам, ти отиваш в София и там ще си намериш момиче, може и да се ожениш… на мен също може да ми се случи подобно нещо, но това не би трябвало да ни разделя, нали така батко? – Докато изричаше тези думи тя отново го обикрачи.
– Разбира се сестричке аз те обичам.
– И аз те обичам Батко. Каза тя и се гушна на гърдите му. Така и заспаха прегърнати и лепнещи от соковете си.
Край на част първа.

Rating: 4.17/5. From 18 votes.
Please wait...