Таня 2

На другия ден тя махаше напразно след влака които и бе отнел любимия човек, Чичо и Жоро чакаше за да я върне в селото. Тя подсмърчаше и бършеше сълзите си. Тя се обърна и тръгна след чичо си. Валеше и тя бе с боти обути на босо с късо поленце и якето на батко и.
– Хайде, идваш или цял ден тук ще ми се мотаеш?

– Да, чичо, идвам – каза мъчно тя и преглътна сълзите си.
От две години живееше при него на село в фермата му той се грижеше за нея, а тя му помагаше с каквото можеше след смъртта на родителите им. А сега тя оставаше сама с чичо си.
– Училището на Иван ме разори. -Каза той докато пътуваха от гарата към фермата. – За съжаление фермата не дава достатъчно доходи.
У Таня чичо и бе оставил впечатлението че е строг, но справедлив човек, винаги се бе отнасял добре с нея, но все пак животът и с него в малката ферма бe я депресирало и без това, само седмица обаче след заминаването на Иван поведението на Чичо и се промени, изведнъж той стана много мил с нея тя бе тръгнала за пазар и бе с рокля до коленете без ръкави с копчета отпред, чичо и я хвана за ръката точно над лакета, на нея определено и се стори странно това негово поведение, тя подозираше че може би все пак той ги бе видял или чул какво правят с сина му, а сега когато него го нямаше, той започна да се увърта около нея, понякога се надвесваше над нея докато си пишеше домашните неволно я докосваше по рамото, тя го забеляза че той винаги си намира някаква работа когато е сутрин по гащички в банята или пък вечер когато се съблича тогава ще влезе да и пожелае лека нощ, даже веднъж влезе докато тя бе в ваната за да я пита нещо съвсем незначително, една вечер след училище тя мастурбираше разкрачена гола на своето легло и както обикновено четеше порно комиксите на братовчед си, той си бе оставил колекцията в нейните ръце и тя се грижеше да не хващат прах. Четеше любимия си комикс „Признанието на робинята” пръстите и трескаво си играеха с извора и. Тя много обичаше да се самозадоволява с извращенията които правеше кучката сега четеше, по скоро гледаше как една млада жена с каишка на врата бе коленичила и господарят и които бе извадил члена си и заповяда „смучи кучко”.
Тя се опитваше да каже нещо но ръката му бе на главата и натискаше към основата на члена си ръцете на робинята бяха вързани на кръста и. Тя изглеждаше напълно безпомощна, тогава господарят каза „А сега ще дойдат моите приятели и ще се занимаем с задника ти”. Тези разкази за жени които се оказваха безпомощни и биваха чукани от много мъже направо я докарваха всеки път до невероятен оргазъм. Тя се поставяше на тяхно място и тя мечтаеше за мъж които е истински извратеняк. Тя си представяше как този мъж я води в къщата на негов приятел и заповядва да му се отдаде… Друг път си мислеше как я води в гората и я изчуква там а след това я изнасилват бригада дървосекачи, това винаги я довършваше обикновено с два пръста на едната ръка пухаше в катеричката си а с другата търкаше клитора и така достигаше до мечтания оргазъм. Тогава точно когато вече бе достигнала върха и обкръжаващия я свят бе напълно изчезнал чичо и влезе и я видя гола разкрачена и течаща. Чичо и стоеше до вратата и я наблюдаваше, тя нямаше какво да каже. Замръзна, не знаеше как ще реагира и какво точно бе видял, той свали колана си и аз за миг си помисли че ще я нашари с него, но той свали и панталона си и тогава разбра че ме е наблюдавал отдавна члена му бе надървен до пръсване. Бе прав и дълъг и космат.
– Не чичо какво ще правиш, но той не чуваше качи се на кревата с разперени ръце, Таня само успя да свие колена, в следващия миг той я разкрачи и проникна в нея държейки я здраво и силно за ръцете. Тя крещеше и се дърпаше, но той бе доста по силен от нея, тя бе шокирана, но така или иначе вече я чукаше вече с всички сили като за последно, тя виеше като вълчица и го държеше за врата, вече не се дърпаше искаше го този кур дълбоко в себе си премести ръцете си на задника му и го придърпваше към себе си крещейки несвързани думи а чичото най после проговори:
– ООО ще свърша. – Извади го от вагината и каза. – Вземи го в устата си на колене тя се подчини и продължи да маструбира докато го облизваше от соковете си члена му бе вкусен и тя си играеше с него. – Опитай това моето момиче но внимавай с зъбките ОООо да. – нареждаше той. Най после мечтата и се сбъдна да има истински кур в устата си и да изпие цялата сперма от него, „ох какъв е голям” си мислеше тя „как ми изпъва устата” а чичо и каза:
– По дяволите не може да бъде правиш го за първи път а смучеш като опитна кучка, ти си направо родена курва, о боже нареждаше той, даже не те е срам да ме гледаш в очите такова нещо не бях виждал. – Тя се даваше и имаше сълзи от оргазма които я разтрисаше сякаш не я бе пускал вече час.
– Ще смеся сълзите ти с моята сперма, ще свърша на курвенското ти личице. – извади го и каза: – Поемай го курво заслужи си я и спермата му се изстреля към лицето и отворената и уста и както каза чичо Жоро тя се смеси с сълзите и които бяха в очите на Таня и се смесиха там, но освен по очите сперма имаше и по носа и челото а малки капчици и по черната и коса. Тя избърса очите си за да може да вижда и макар това да бе гадно долно и отвратително и да я унижаваше по този начин на нея много и хареса, спермата се стече по врата и между гърдите и когато тя отвори очи члена на чичо и все още бе пред лицето и.
В следващия миг обаче всичко се промени последва мощен шамар от страна на чичо и които я изхвърли назад удара бе толкова силен че падна сгърчена на кревата.
– Но защо? – Успя само да каже свита на леглото
– Мислеше си че няма да разбера че си путка ли? – Бе неговият отговор или по скоро въпрос. Докато казваше тези думи той се изплю в дланта си.
– Оближи я? – заповяда и Жоро.
Тя се поколеба за секунда, но видя че той говори напълно сериозно, след което жадно впи устни в дланта му и изсмука всичката слюнка която той бе изхрачил там.
– Ти си долнопробна малка курва! Чукаш се като побъркана! Ще станеш моя играчка, моя робиня… Тя вече бе на колене на леглото с ръце между краката и продължаваше да ближе дланта на чичо си.
– Ще те използвам, така както си поискам и когато си поискам. – Завърши той. Тези думи колкото и странни и откачени да бяха накараха тялото на Таня да се възбуди. Нали тя непрекъснато мечтаеше за такъв мъж четейки списанията на братовчед си и сега го намери и това бе собствения и чичо при това. Така тя стана неговата секс играчка. Той можеше да я използва както си желае. Когато поискаше бе мил и я целуваше страстно друг път бе груб и ме чукаше силно и здраво до краен предел. Тя не мислеше за това което ставаше бе се отдала напълно на инстинктите си. Чукаше се с чичо си винаги щом той я пожелаеше. Сексуалния и апетит най накрая бе удовлетворен, разбира се и нейното дупенце съвсем скоро беше пронизано от чичовия кур. Той свършваше където си пожелае и както му дойде хич не я пазеше нито дупето нито путката нито тялото и, просто го вадеше и изстрелваше спермата си. Понякога дори не го вадеше а пълнеше путката или задника и я караше така да си ходи по цял ден докато пак му се при-чукаше, казваше и „така ще си влажна цял ден”.
Край на втора част.

Rating: 3.94/5. From 17 votes.
Please wait...