Таня 3

Когато и където да ме поискаше, аз бях готова да го поема, дори в плевнята да бях аз покорно свалях и без това не многото си дрехи, защото дори гола да ходех у дома нямаше кой да ми направи забележка и често го правех, разбира се, аз и дотогава бях порочна, но чичо направи от мен истинска извратена курва, но най важното бе, че на мен ми харесваше.
Една сутрин чичо се срещна с един стар приятел. Бяхме на пазар в града и не бяха се виждали от години
– О, Пепи колко години минаха… – чувах ги докато оглеждахме зеленчуците.- За дълго ли си в града?
– Не, Жоро, само за отпуската. – Отговори Петър.- Кое е това красиво девойче с теб?
– Аа, Таня ли, племенничката ли, взех я при мен след като загинаха родителите и. Мила е но е истинска тийнейджърка. – Чух го да казва за мен. Аз избирах царевица когато чичо каза. – Истината е, че леко ободрява самотното ми съществувание?
– Имаш в предвид? – Любопитно попита Петър
– Да, чукам я! А пък и защо не? Тя е родена курва! Всичко и се харесва, на мен също.

Той говореше за мен и за това как ме е чукал без изобщо да се притеснява че аз го чувам.
– Но тя е твоя племенница?
– И какво? Аз ти казвам на нея и харесва, тя е първокласна кучка ако искаш доказателства ела ни на гости през деня
След два часа от стаята на Таня се чу:
– Обърни се! Покажи си задника!
– Изпълнявай това което ти казва Петър.
– Хубав е отбеляза Петър. – Аз изпълнявах мълчаливо желанията им до тук не искаха кой знае какво от мен само ме оглеждаха. Петър седеше на леглото ми а чичо до гардероба, аз бях гола по средата на стаята.
– Добре, Петър ти се нагледа. Организирай ни сега малко шоу, миличка – каза Жоро
– О да хубава идея. Потъркай се миличка. – Каза окуражен Петър. Аз започнах от зърната на малките си гърди стисках ги и ги търках докато се настроя пред непознатия за мен мъж – Някак си не се получава отбеляза Петър моментално.
– Да прав си. – Отбеляза чичо. – Хайде Таня стига си се мотала заемай се с сливата си. Аз покорно наплюнчих два от пръстите си и напипах клитора.
– О да получава се. – Каза Петър аз бях разтворила с една ръка мидата и с другата търках клитора си пред погледа им. – Да момиче става ми я ела по наблизо. – каза той.
– Какво чакаш? – Каза Чичо. – Духай му путко.
– Не. – чух се да казвам
– Какво значи не? Искаш да ме изложиш ли? Аз те похвалих а ти? Прави каквото ти казвам че… – И той се хвана за колана.
– Неее, чичо! Не искам. Аз не го познавам.
– Туко що си заработи боя. – Каза чичо и ме грабна грубо с двете си ръце.
– Нееее. – Крещях но напразно, хвърли ме на леглото и започна да ме налага по задника с голямата си длан удряше здраво и точно целеше между полукълбата и ударите му попадаха или по катеричката ми или по анусчето ми скоро пламнах цялата от тях.
– Трябва по часово да те бия за да не забравяш кой командва. – Нареждаше той между два удара. – Усещаш ли пръста ми в задника си ще ти се да е член нали? Е след малко ще бъде. Усетих члена му на входа на ануса ми, но той бе сух и свит а и аз не бях много възбудена за да го поема
– Разтваряй се ма кво се стискаш? Не мога да го вкарам.
– Не мога чичо, много е сухо страх ме е. – Ридаех аз.
– Страх ли? От какво бе? От това че ще те изчукам ли? Или от това че ще те хвърля на бунището, ако не вляза и това може да стане да живееш с свинете ми. – По скоро твърдостта отколкото желанието ми успяха някак си. Той проникна в мен и направо ми пареше на задника все едно с горещ жезъл ме жигосваше а не с кура си.
– Така вече е по добре свиньо! – Каза той раздвижвайки се в задника ми – Петре не скучай давай си кура в устата на малката курвичка.
– Боли ме!!! – Продължавах да крещя. Петър свали панталона и се доближи пред лицето ми Чичо ми от своя страна ме хвана за косата и ми повдигна главата за да ми се падне устата на нивото на кура на Петър.
– Добра идея. – Отбеляза той.
– На работа путко смучи! – Аз бях на 4 крака на леглото и съвсем скоро и устата ми щеше да бъде запушена, отначало го поех плахо, не знаех мие ли го и дали е чист само главичката леко да вкуся, после лекичко навътре, докато не усетих ръката на Петър как ме хвана зад главата и натисна докато носа ми не опря в корема му. В същото време члена на чичо бе дълбоко в задника ми, Петър започна и той да ме чука в устата, стараех се да им угодя и на двамата. При всеки тласък те се редуваха за да може поне единия да е дълбоко в мен бяха като бутала на помпа ту единия ту другия, вече не усещах болката в задника си бях се поотпуснала, а и изтръпнала от боя които чичо ми нанесе по задничето. Без да искам лекичко захапах кура на Петър.
– По леко с зъбките курво да не останеш без тях. – Бяха думите му.
– По внимателно с приятеля ми мръснице. – Добави и чичо ми.
– Спокойно Жоре вината не бе нейна просто много дълбоко я чукаш и затова така ми се нанизва с устата си
– Ооо това че я еба в гъза не я оправдава. – Каза чичо Жоро. Аз бях сигурна че много добре се справям защото само след секунда Петър хвана кура си и каза:
– А ето и сладкото за Таня и той за извира в устата ми аз жадно преглъщах.
– Хареса ли ти момиченце? – Попита ме Петър опитах се да отговоря, но устата ми бе пълна с спермата му. Чичо ми веднага се възползва наби ми го докрай и ме шляпна по гъза:
– Ей отговаряй като те питат! – Няколко капки покапаха по леглото, но успях да кажа:
– МДа много. – Продължих да го облизвам и добавих – Да сър много е вкусна
– Твоят чичо е прав ти си родена курва. – В това време чичо каза:
– Давай и аз искам в устата ти да свърша, той извади кура си от бедната ми дупчица. – Какво чакаш лапай го!
– Не. – Задърпах се аз.
– Жоро, поне го почисти. – каза Петър туко що от задника и си го извадил виж го целия е кафяв и говното и по него
– Е и какво? – Каза Чичо. – Нейното мнение изобщо не ме интересува. За такава мръсна пачавра като нея моя член си е като стерилен.
– Всъщност си прав. – Съгласи се Петър – Чакай аз ще и хвана главата.
– Неее не искам. – Съпротивлявах се аз, но нямах никакви шансове срещу двамата възрастни.
– Давай лапай го, ще видиш че ще ти хареса вкуса и миризмата на собствения задник. – Подушвах го усещах го на върха на устните си, но не можех да го направя и се дърпах с всички сили, но Петър ми дръпна косата аз изкрещях и чичо се възползва.
– Виждаш ли не е толкова лошо. – Каза той докато го вкарваше в устата ми. Нямах избор и усетих както каза чичо вкуса на задника ми. Петър се бе разгорещил.
– Вкарай и го по навътре
– Виж на курвата започна да и харесва. – Каза чичо.
– Да виж пуснал съм я а тя продължава да смуче. Колкото и странно да бе на мен ми хареса да смеся спермата с мръсния от задника ми кур.
– Сега ще и добавя и моя йогурт. Лапай го целия ще свършвам. Аз го послушах даже след това го хванах и допълнително го облизвах звучно.
– Виждаш ли когато по члена има много сос даже е по вкусно. Вече бях преляла от всякъде освен спермата на двамата и собствената ми слюнка се стичаше по врата и гърдите ми.

Rating: 3.71/5. From 14 votes.
Please wait...