Таня 4

Живота си продължаваше аз се бях превърнала и в прислужница на чичо. Перях, чистех и готвех. Веднъж докато миех чиниите го гледах как трупа сеното навън гол до кръста неусетно ръката ми се плъзна под късите панталонки докато наблюдавах мускулестото му тяло как се напряга и как капчиците пот които избиваха се стичаха по тялото му, дори не усетих как чичо е престана и е дошъл да ме повика за да му помогна…

Чух само:
– Таня? – Аз машинално отвърнах.
– В кухнята съм. – Казах аз бях вече гола и разкрачена на един стол в кухнята мислех че ще го зарадвам.
– Приключих с храната и съдовете и ви чакам. – Отвърнах. Изправих се доближих голото си тяло до неговото и го погалих.
– На работи ли се? – Попитах. – Изпотил си се.
– Таня! – Каза той но аз продължих всмукнах от капчиците солена под избили по тялото му, но той продължи.
– Таня трябва да поговорим. – Беше напълно сериозен, но аз го целунах по устните след това се преместих под потните му мишници и ги излизах до последната капчица солена под като жадна козичка
– Спри се. – Продължи той, трябва нещо да обсъдим, след което рязко ме хвана и разтърси. – Спри ти казвам!
– Да какво? – и коленичих мигновено, бях се превърнала като послушно кученце.
– За да оправим брат ти в училище аз изхарчих всичките си спестявания, а ти можеш да ми помогнеш да си ги възстановя.
– Искате да ходя на работа? – Недоумявах аз. – Но аз не искам да напускам училище?
– Не се вълнувай нищо няма да напускаш, ще се занимаваш само по няколко часа през уикендите. Трябва просто да бъдеш мила с господата които ще те посещават. Аз побеснях макар и все още в покорно положение възнегодувах.
– Чичо ти искаш да стана проститутка?!?
– А защо не? На теб ти харесват всякакви извращения! Ти си създадена за тази работа.
– Но това е отвратително! Аз не съм курва! Ти нямаш права! – Вече се бях изправила свила юмруци. – Правя го само за твое удоволствие. – Е тук малко излъгах, на мен също ми доставяше удоволствие при това много голямо, но премълчах факта.
– И на мен самия не ми харесва да те деля, с други, но трябва да плащам за обучението на брат ти и за твоята храна.
– Да но аз не съм курва!
– Да така е не си курва всичко ще е наред. – започна да ме успокоява – Вчера ходих при стария кръчмар съгласен е да плати цената която му поисках.
– Ах ти. – Тотално загубих ума си – Ти си го направил вече? Продал си ме? Вместо обаче успокоение последва шамар много силен право по бузата. Аз се строполих на пода удряйки се в табуретката
– Не забравяй кой командва тук. – Каза той. – Иди си в стаята и се приготви ще те чакам след два часа дрехите с които иска да те види кръчмаря са на кревата ти грима също.
Той си тръгна, обаче се сети нещо и извика подир мен.- И каза да не се подмиваш.
Два часа по късно аз бях готова, той седеше в тъмното и пиеше гледайки мрачно телевизора.
– Чичо?
– Е? – Дори не ме погледна.
– Добре ще направя всичко което поискаш. Ето облякла съм дрехите които поиска. Дано остане доволен. Бях облечена с жакет на голо много къса черна кожена поличка и жартиери с черни мрежести чорапи, нямах престава от къде ги е взел чичо ми.
– Мисля че добре ще си изкараш. Сега ти си великолепна малка курвичка.
Вече се стъмваше когато се качихме в пикапа. Остави ме пред къщата му аз се притесних, но вече се бях съгласила и натиснала звънеца. Отвори се мигновено.
– Чух те как чичо ти те докара с камионетката влизай очаквах те. – Аз го послушах докато заключваше. – Ти знаеш Таня че твоя чичо ми е разказал всичко за теб. Винаги съм знаел че си извратена малка курва. Ти си уплашена? – каза той изглеждаше добре въпреки годините си можеше да ми е дядо, но не бе напълнял бе с шапка и мустаци.
– Не бой се, аз не съм лош човек, след всичко което правим ще изкараш добри пари. – Известно време ме наблюдаваше а после след минутка каза:
– Сваляй полата и жакета и престани да си гризеш ноктите, това не те прави по хубава. Останах по комплекта бельо които ме бе накарал да облека стоях и чаках. Застана зад мен усетих дъха му в ухото си едната му ръка хвана гърдата ми а другата се насочи към гащичките ми, инстинктивно хванах ръката му.
– По полека, трябва да привикваш с секса с непознати, ако правилно съм разбрал плана на чичо ти е да те използва за златна кокошка. – Отпуснах му ръката да стигне до прасковката ми. – О да потекла си браво. – Отбеляза той. – В момента в които той бъркаше в катеричката ми изпитвах пълно отвращение. Той сложи другата си ръка на главата ми.
– Твоя чичо не ме излъга, ти си малка курва! Сваляй си гащичките и застани на колене. Вече съм готов да си го засадя в теб! – Разбира се послушах го той стоеше отстрани и сваляше панталоните си скоро бях на колене странично от него застанала на пода в очакване, той бе готов, но се бавеше защото си слагаше капут.
– А ето го и моят боец. – Усетих го да се приближава.
– Ох! – Само казах когато проникна в мен, той пъшкаше и ме държеше за жартиерите докато ме опъваше.
– Класна путчица имаш малката добре се овлажнява и свива около члена ми! – Той направи още няколко тласъка и започна да пъшка усетих го че ще се изпразни бе превъзбуден. – По дяволите курво ти си виновна затова сега ще изпиеш всичко от презерватива – и започна да го маха като гледаше да остави всичката си сперма в него
– Извинете сър. – Казах си заучената фраза аз. И измуках подадения презерватив обърнах го и го облизах отново и отново накрая го поех като дъвка изсмуквайки всеки сперматозоид. Истината е че бях разочарована всичко свърши толкова бързо аз дори не можах да се възбудя като хората, но се бях излъгала.
– А сега пълзи по пода. – Заповяда ми той. Седна на стола и продължи. – Покажи ми как работиш с устата си и ще ти дам премия и извади една стотачка от джоба на панталона които бе до него на облегалката на стола, аз разбира се пропълзях към него и започнах да облизвам спадналия му кур.
– Не! Започни ми от топките. – Разбира се наведох се и започнах да ближа топките му – Вземи ги в устните си и си поиграй с тях. – Изпълнявах всичко което ми казваше. – Продължавай излижи ги и между тях също. Отлично сега се премести надолу и искам да усетя езика ти по ануса си. Аз нямах много голям избор и езика ми се зарови в косматия му задник носа ми опираше в топките му, но колкото и да се стараех кура му не ставаше. – А сега поеми члена ми. – Започнах да духам така както никога досега, но нямаше никакъв резултат колкото и да се стараех помислих си че може и да не му стане повече, което ме наведе на мисълта че ще ме пусне да си ходя, цели петнадесет минути му духах не си усещах устните и точно когато стана той ме спря. Вонящия старец ме накара да се кача с краката си върху стола с гръб към него и да се надяна с ануса си, мислех че много ще ме боли.
– Но какво чакаш? – Подкани ме отпускай се на младежа и аз го направих просто се пуснах и той влезе докрай в мен изпитах болка, но бе поносима.
– Давай путко движи се нагоре надолу какво чакаш. – Подкани ме стареца не си ли си научила урока. Виках и крещях от болка, но вече се бях хванала на хорото и трябваше да го довърша. Слава богу старецът бе издръжлив колкото заек и скоро напълни ануса ми с остатъка от спермата си след това ме изгони.
Край на четвърта част

Rating: 4.36/5. From 14 votes.
Please wait...