Таня 5

На другата сутрин макар че още ми пареше задника чичо ме похвали.
– Браво, моето момиче. Видя ли, че не е страшно, справила си се добре, заслужи си награда! Прибери масата, измий чиниите и ела да си я получиш!…
– Стареца каза, че е доволен от теб. – Каза чичо докато плюнчех два от пръстите му. – Беше щастлив и е разказал на приятелите си. – Аз вече бях само по потниче и чичо ми бъркаше в катеричката докато говореше тези неща странно защо, колкото повече говореше, толкова по се възбуждах. – Вече ми звъняха трима готови са да платят колкото им кажа, мисля, че скоро няма да има отлив на клиенти, ако слушаш.

Аз все още не разбирах гнусната ситуация в която бях попаднала, идеята да съм проститутка не ми харесваше особено, но когато чичо ми ме държеше за путката и ми обясняваше за бъдещите ми клиенти направо изгарях от възбуда. Разбира се, чичо бе прав скоро не можех да обслужа всички желаещи, напуснах училище, за да задоволявам перверзните желания на старците от близките селца някой бяха безумно сладки и безобидни. Мъжете които идваха вече направо в фермата живееха и доста надалеч и станаха толкова много че ги приемах буквално на групи по колкото се съберат всички, на които им ставаше пишката в окръга знаеха, че всичките им желания ще бъдат изпълнени от мен срещу добро заплащане. Вече не се притеснявах когато ме ебат в задника даже редовно по двама поемах един отпред един отзад, бях като машина за секс. Една нощ в фермата пристигна цял взвод войници, всички бяха пияни и някой бяха истински садисти, всичко продължи цяла нощ, заставиха ме да пия много водка с бира след което ме изнасилваха и биеха, три дни след това не можех да работя и чичо не бе много щастлив. Един летен ден, чичо доведе 8 или 9 фермери не помня точно и аз трябваше да ги обслужа на куп, но имах само две ръце и три дупки, но всички бяха платили и всички искаха да получат това за което бяха дошли, след пет часов маратон на безспирен секс вече не ми пукаше изобщо какво се случва, тялото и главата ми бяха залети с сперма, боляха ме всички мускули, от путката ми течеше сперма а задника ми бе превърнат на пихтия и зееше широко отворен.
– Изглеждаш така все едно искаш още дете? – каза един от фермерите
– Не. Отговорих. – Но се надявам да сте останали доволни доста се постарах.
– Ха. – Изсмяха се те. – Точно такова впечатление остави у нас.
– Вие знаете, че клиента винаги има право, а вие сте толкова много и всички сте само за мен. – Дяволито отговорих аз
– Не се притеснявай хареса ни, но сега трябва да продължим застани на колене.
– Но вече пет часа ме чукате? – Опитах се да се измъкна.
– Мълчи! На колене! Сега ще видиш досега само разгрявахме. – Аз разбира се подчиних разбрах какво са намислили свалиха си капутите наобиколиха ме и започнаха да онанират отгоре ми.
Чувствах се като нищожество стояща на колене и всичките членове около лицето ми, отне им доста време да го направят бяха свършвали в мен и по мен по не по три пъти всеки, но първата струя дойде неочаквано силна удари ме право в челото.
– По дяволите, как я омазах, а. – Изсмя се този които туко що бе изхвърлил семето си аз тръгнах да я размажа и оближа ръката си но.
– Не Таня недей да я пипаш остави я сама да се стече. – Обади се друг
– Толкова си красива, жалко че не можеш да се видиш. – Добави трети. Един по един свършваха на лицето ми само се изреждаха да ме въртят към този които щеше да се изпразни.
– Затвори си очите. – Каза поредния и напълни очните ми ябълки с спермата си. Лицето ми бе покрито с плътен слой сперма която почваше да засъхва по лицето ми. Почти нищо не виждах клепачите ми бяха задръстени от сперматозоиди дишах трудно стана ми много горещо цялата бях покрита с сперма а усещах поредната порция да се излива отгоре ми чувствах се като дупка която пълнят с сперма, беше гнусно не можех да си отварям вече очите имаше плътен слой сперма по цялото ми лице с два пръста се опитах да прочистя около клепачите а те се забавляваха на нещастието ми изведоха ме на двора така както си бях гола покрита с сперма взеха градинския маркуч и започнаха да ме мият като животно с студената вода и силната струя изкрещях им:
– Ей, водата е ледена!
– Така е по-добре толкова си гореща трябва да те загасим. – Изсмяха ми се те.
Собствения ми чичо държеше маркуча явно и той се бе включил по някое време в купона насочи струята точно към лицето ми опитах се да се предпазя, но нямах голям шанс приближи се и ми заповяда:
– Отвори си устата толкова си мръсна че трябва отвсякъде да те промием. – И струята се оказа в отворената ми уста. – И твоята путка е пълна с сперма и нея ще трябва да измием много си грозна така, грозница. – Вече бях на земята обърната по корем и той ме миеше като пикапа си, след това ме накара да се разкрача и насочи струята право в путката ми
– Вижте я. – Каза той. – Сега мога да промия путката и отвътре. – Внезапно почувствах горещо дишане на бузата си беше кучето Рекс аз го обичах бе добър другар, то започна да се закача и да ми ближе лицето, но явно бе жаден защото се насочи към маркуча и започна да лиже путката ми
– Рекс какво правиш скарах му се моментално.
– Вижте и кучето разбра че е кучка. – Отбеляза един от фермерите тогава ми заповядаха да застана на 4 крака моментално се подчиних толкова бях привикнала да се подчинявам на всичко което се искаше от мен, но се опитах да спра кучето казвайки му:
– Не, Рекс, миличък, недей да правиш това. – Но това което последва няма какво да ви го казвам, отначало се смееха докато кучето ме ближеше, но после само наблюдаваха. – Какво правиш Рекс с мен. – А Рекс се представи много добре възкачи си ме като кучка и след малко напълни путчицата ми с спермата си. По добре щеше мъжете които наблюдаваха всичко да се смеят защото тишината която настана след като Рекс се оттегли от мен усилваше позора ми. Най накрая разбрах каква съм станала, бях преминала границата преди бях човешко същество а сега нищо повече от мизерно животно по скоро даже вещ с която си играеха без да се интересуват, ако останех тук щях да загина да се превърна в грозна и дебела курва хранеща се с сперма. Още същата вечер си събрах багажа и заминах за София исках да видя Иван, никога нямаше да се върна обратно, използвах натрупалите се бакшиши които бях скрила.
Качих се на рейса за да отида до студентски град бе много рано сутринта и бях самичка. На следващата спирка се качи някакъв дядка и от целия трамвай си избра да седне до мен.
Край на пета част.

Rating: 4.36/5. From 11 votes.
Please wait...