Таня 6

Пристигнах на централна гара на сутринта бях пътувала с пътническия влак облечена с къса пола и дънково якенце с една чантичка багаж с дрехи, нямах и минута покой от мъжете. Качих се на трамвая за да отида до студентски град бе много рано сутринта и бях самичка. На следващата спирка се качи някакъв дядка и от целия трамвай си избра да седне до мен. Пияницата седна срещу мен и гледаше точно между краката ми…

Реших да поспя до последната спирка и да не му обръщам внимание за пръв път се казвах на трамвай тръгнах от малкото ми селце и имах само адреса на брат ми, надявах се да го намеря и да му разправя какво се бе случило, спомних си как се празнеше в путката ми и отворих очи с пламтяща путка, и отворих очи и какво да видя! Пияния дядка си го е извадил и докато гледаше между краката ми онанираше. Виждайки че съм будна стана и ми го завря в лицето опитах се да изкрещя, но той ме хвана за косата и ми го набута в устата, вонеше на онова френско сирене за което само бях чувала, дори кръчмаря по редовно си го миеше, но го поех и реших все пак да му доставя удоволствие на човечеца засвирих на инструмента му така както умеех, но той не искаше само свирка и ме избута изправи ме подпря ме на седалката запретна поличката и ме плесна по голото дупе, след което прокара два пръста и ги пъхна в влажната ми путка изсмя се като видя колко лесно влязоха, а аз подивях и казах:
– Какво чакаш начукай ми го засади си го в мен. – Скоро дядката ме чукаше с всички сили на следващата спирка една двойка момче и момиче виждайки какво става вътре с погнуса не се качиха, а аз направо си командорех дядката:
– Давай по силно чукай ме!!! – Нареждах му. – О да ще свърша по дълбоко. Още редях думите една след друга насърчавайки го, разбира се дядката не можа да изкара и пет минути и успя обаче да си го извади и да свърши на задничето ми. На следващата спирка той слезе а аз трябваше да се привеждам отново в приличен вид, добре че имах кърпички най накрая пристигнах и братовчед ми ме посрещна доста хладно макар че му се хвърлих на врата и го целунах хващайки го за члена, но той ме спря.
– Таня никога ли няма да пораснеш! – Скара ми се той хвана ме за ръката и грубо ме отхвърли.
– Иване причиняваш ми болка. – Оплаках се аз.
– Това не ти е нашето село. Това е София сега с теб сме само братовчеди, ясно?
– О батко дай да влезем вътре и ще ти докажа обратното.
– Само че не съм сам а с момиче. – Изведе ме на разходка и ми заразправя. – Казва се Алиса и учим заедно и не искам да я загубя защото малката ми сестра не може да си държи краката събрани ясно ли ти е?
– Обичаш ли я? – Попитах го натъжена аз.
– Да обичам я.
– Срамуваш ли се от мен? – Го попитах.
– Таня аз те обичам можеш да останеш у нас известно време докато не си намериш работа.
На другия ден почнах да си търся.
Първия бе някакъв сухар с костюм и очила
– А къде е автобиографията ви? – Попита ме той. – Никога ли не сте работили? Мда елате когато натрупате стаж и ме изгони.
После бях при някаква сърдита лелка която ми каза:
– Извинете, но не ставате за нашата фирма, даже не сте завършили училище а на нас ни трябват образовани хора.
Прибрах се и си пуснах телевизора братовчед ми учеше с девойката му.
– Таня намали телевизора ние учим! – Сряза ме по едно време той. Аз нервно го изключих. – Таня? – Стана и дойде при мен. – Какво не е наред?
– Защо трябва нещо да не е наред? – Отвърнах – Всичко си е даже великолепно? Бях на работа три седмици и всичко на всичко ме изгониха защото лошо съм била измила пода, а и твоята квартира е малка за трима. Алиса ми харесва, но с това учене ме побърквате, не мога повече. Настъпи времето да си ходя и да си наема квартира.
– И как ще плащаш? Нищо не умееш. – Попита ме братовчед ми.
– Едно нещо го умея много добре. – Отвърнах му ядосана
На другата сутрин облякох единствените ми обувки с високи токове подаръка от кръчмаря обух чорапите които ми бе подарил една лятна къса поличка от която се виждаше че съм с чорапи, което ще рече много много къса и едно потниче и излязох по града, озовах се в Красна поляна ресторант Кубан ако го знаете. Вътре имаше само мъже.
Мушнах се между една компания на бара и поръчах водка с бира. Чак тогава се обърнаха и ме погледнаха, дупето ми буквално напираше да излезе изпод тънката и къса поличка бармана изобщо не ме попита за годините направо ми наля и отвори една бира:
– Благодаря скъпи. – Отговорих му с заучена фраза и усмивка. Гаврътнах ги на екс и попитах. – Къде е тук тоалетната?
– Отзад в двора. – Отговориха ми вкупом. Насочих се натам като предизвикателно поклащах дупето си. Излязох в задния двор бе много мръсно имаше какво ли не разхвърляно по двора бутилки, вестници, въглища и всякакви боклуци, трябваше да прекося двора по една прашна пътека за да отида до полуоткъртената врата на която пишеше че е тоалетна, фекалийте и урината се виждаха и отвън излезли от препълнения нужник. Отворих вратата която едва не се разпадна вонеше ужасно, но свалих гащичките си трябваше да се подготвя знаех какво ще последва наплюнчих два от пръстите си трябваше да съм готова за това което ме очакваше няма и минута и усетих как някой се приближава обърнах се и казах.
– Петдесетуна и… – Но не можах да довърша той ме наведе и се опрях на мръсната чиния. Подпря ме и извади члена си, миг по късно го усетих изохках предизвикателно, леко ме плясна по дупето и мога да кажа че доста добре ме чукаше и курът му бе добър доставяше ми удоволствие, естествено не бе сложил капут, но на мен не ми пукаше, усетих го как ме изпълва с мощни тласъци и след няколко минути ме напълни с спермата си. Облегнах се отвън на вратата за да се пооправя гърдите ми бяха изскочили отвън и полата ми бе на кръста, той извади и ми даде двайсетачка, след това започна да ми говори на арабски, присъедини се още един от приятелите му, не разбирах и дума от това което си говореха, но явно бе че за мен става въпрос, станаха четирима вече и продължиха да си говорят, след последното което каза тримата му приятели избухнаха в смях наобиколиха ме и започнаха да теглят дрехите ми, мачкаха ми циците и задника през тях докато ме освобождаваха от потника и полата, буквално ги разкъсаха един ме дърпаше за косата друг за ръката изпитвах болка.
– На колене. – по скоро ме поставиха отколкото ми заповядаха.- Сега ще се развличаме с теб малка българска курвичке.- Един от тях каза:
– Ей малката виж какъв герой имам. – Извърнах се и онемях бе огромен не само на дебелина но и на дължина направо грамадански, колкото и кура да бях опитала, те такова чудо ми бе за пръв път да видя, а пича направо си ме хвана за задника плюна на ануса и допря члена си в задния ми двор. Другите го насърчаваха
– Вкарай своя кур малкия и задник.
– Еби я силно и здраво а аз ще и запуша устата с моя.- каза друг и го направи.
– Моля те не там с този кур ще ме разцепиш на две с него. – Но никой не ме слушаше, не можах да повярвам че го вкара освен че бе огромен бе и адски твърд и затова влезе направо имах чувството ще са ме разчекнали, натика го в задника ми на три пъти след което застина опрял топките си в клитора ми и изчака да свикна с огромния чеп които запушваше задника ми. После започна бавно да се раздвижва напред назад, постепенно ускоряваше темпото, странното бе че не изпитвах никаква болка освен чувството че когато е до дъно в мен ще се посера.
– Ей кученце каза друг виж какво саламче съм ти приготвил. – И ми го подаде в устата, сложи ръката ми на главата ми ако реша да се дърпам аз разбира се засмуках инструмента му без никакъв проблем. – МММ добра свиркаджийка си. О момчета тая знае как да духа повярвайте ми.
– Стани! – Заповяда ми оня който ме ебеше в гъза. Аз сложих ръка около врата му и се изправих заедно с него така както бе в задника ми каза нещо на арабски, и съвсем скоро разбрах какво каза на Ахмет така се казваше тоя дето му духах да го вкара в путката ми
Започнаха да ме чукат аз буквално висях на куровете им. Краката ми изобщо не опираха земята нещо си плямпаха и се хилеха, но не спираха да ме помпат стискаха зърната ми и ме чукаха с пълни сили когато арабина с огромния го извади от ануса ми усетих че той си остана отворен.
– Давай пак на колене. – Ми заповядаха. – По бързо! Почисти куровете ни от течностите си, започнах от този които досега бе в задника ми едвам го поемах в устата си другия го държах в ръка другия поиска и неговия да почистя и аз го направих. Тогава този с огромния каза:
– Видя ли колко старателно го изчисти от нечистотиите от задника и даже имам чувството че и харесва. – И бяха прави в същото време докато им духах аз не спирах да маструбирам. – И всичко поема нищо не плюе. – Добави първия. Усетих че тоя с огромния ще ми се изпразни на лицето захапах топките му той ме хвана за косата и ме разстреля от упор в окото. Членът му бе колкото цялата ми глава дълъг, обърнах се и засмуках на втория изблизах всичко а каквото не можах го събрах с пръсти и изсмуках от тях.
– Ооо мен ме забрави. – Добави единствения които не бях опитала досега доближи се и подаде члена си, явно бе прекалил с пипането защото не стигна до мен а изстреля спермата си върху челото ми. Отново бях покрита с сперма само месец след като напуснах чичо ми точно защото бях преминала границата онзи с големия хвърли носната си кърпичка и каза:
– Ето избърши се. – Обърна се към тях и добави – Ей платете и какво се измъквате.
Всеки извади и хвърли по някаква банкнота на земята до мен.
– Благодаря ви господине казах аз. – Още не бях се оправила когато излезе бармана.
– Ей курво може ли да работиш в двора ми и да не делиш с мен? Наведе се погледна парите събра ги и добави. – И това е всичко което ти дадоха? Ти си по тъпа отколкото те мислех, ще си взема моя дял в натура нещо напротив? По бързо няма д те чакам цял ден лапай го и почвай. Аз се мушнах под престилката ръцете му бяха на кръста и пушеше през цялото време. Успях да го изпразня за минутка, явно бе наблюдавал през цялото време.
– Добре духаш арабска изтривалке? Каза кръчмаря докато ми пълнеше устата с спермата си. – Сега знаеш какво трябва да правиш когато си тук. Само не забравяй да ми даваш половината от това което си изкарала. След това ми удари силен шамар които ме свали на земята. – А сега се омитай от тук преди да съм променил мнението си? Седях на мръсната земя и плачех, отново не бях успяла да изпълня плана си.

Rating: 4.22/5. From 9 votes.
Please wait...