Таня 7 – Финал на първа част


Прибрах се да си взема душ, сега ме болеше още повече от това което правех, не физически а чисто психически. Бях в още по лоша ситуация отколкото преди. Докато си оправях косата само по хавлия влезе Иван.
– Таня кога ще се научиш да заключваш входната врата в София е пълно с опасности, нямам престава къде си била, но се досещам издават го кръговете под очите и миризмата на бельото ти. – Каза той докато вдигаше бикините ми с два пръста от пода.

– Иване, не ме съди – Седнах на ръба на ваната и заплаках.
– Не те съдя. – каза братовчед ми и сложи ръка на рамото ми, жал ми е че си решила така да изкарваш хляба си, но това си е твое решение и аз ще го уважа. Но все си мисля че има по добра работа от проститутка пак в същата сфера но, хем по добре платена, хем не могат да те пипат и с пръст дори, братовчед ми каза за един клуб пийп шоу там търсеха танцьорки и не се искаше опит.
Посрещна ме мъж на около 40 години които пушеше пура.
– изглеждаш ми млада? Пълнолетна ли си?
– Да разбира се отвърнах. – Без да се замислям, накара ме да се съблека и да му покажа тялото си.
– Да добре изглеждаш. Вярно малки са гърдичките ти… но ако искаш да работиш тук, ще трябва да те обучим. – Той се изправи застана пред мен и продължи. – Давай движи се, накарай ме да се възбудя. Започнах да се въртя и да танцувам около него.
Той коментираше това което виждаше.
– По дяволите косми под мишниците да ги махнеш гнусно е ясно. – Бях на канапето превита в кръста и попитах.
– Това значи ли че получавам работата?
– Може би! – Каза многозначително, аз се поразвихрих давах всичко от себе си и пластичността която имах да се сгъвам, макар че без музика ми бе трудно. – възбудихте ли се? – Попитах го, бях се поуморила вече.
– Може би ти възбуди ли се докато ми танцуваше?
– Да, може ли да се погаля.
– Разбира се
– Благодаря ви господине. – Не чаках втора покана започнах да си мачкам гърдите и с другата ръка намерих клитора и започнах да маструбирам, много скоро изобщо загубих престава какво се случва около мен с една ръка търках като обезумяла клитора си а с другата бях пъхнала два от пръстите си в задничето за да го впечатля, вече се бях пльоснала цялата на канапето и с двата натикани пръста в ануса ми и ръката вилнееща върху клитора ми започнах да крещя усещайки че скоро ще свърша.
– Е Господине, получавам ли я? – Казах аз като се Пооправих.
Скоро станах много добра трябваше просто да си представям неща докато се събличах пред хора които не виждах, но знаех че са там защото лампичката светваше че имам клиент бях се научила много бързо и сексапилно да се освобождавам от каквито и да било дрехи в танците включвах и стол докато го правех. Един ден след като бях приключила шефа каза.
– Таня беше великолепна, уморена ли си?
– Да уморих се всичко което искам е душ и да поспя.
– Да знам, но има един мъж които иска да те почерпи.
– О не ме интересуват такива предложения.
– Да знам, но той е различен?
– Така ли? отвърнах и къде е?
– Ето го там. – И той ми посочи щанда с садомазо касетите в секс шопа които бе до заведението в което работех – както виждаш истински джентълмен, може би това ти е шанса момиче, не го изпускай.
Разведе ме с лимузината си из цяла София определено не искаше само да ме чука. Заведе ме у тях държеше цял етаж на Витошка, обадих се на Иван от апартамента му, не можах да се въздържа да не се похваля. На другия ден господина покани над 20 гости и аз бях повода, Иван не бе възторжен от факта че останах при новия си приятел, да вярно бе богат и по възрастен, от мен но аз за разлика от братовчед ми не го смятах за лоша идея, просто смятах че ме ревнува, макар че той отричаше, помоли ме да съм внимателна все пак. Вечерта дойде толкова скоро седяхме на масата и приятелят ми ме представи на гостите си.
– Запознайте се с Таня тя е новата ми приятелка, малко е уплашена и се притеснява, но скоро ще се отпусне и ще ни покаже какво работи. – Аз се сгуших в него не очаквах такъв развой на събитията и заплаках. – Таня е стрийптизьорка и ще ни демонстрира своя талант. – След това се обърна към мен и каза: – Таня скъпа качи се на стола и покажи на гостите ми прекрасното си тяло. – Беше ме облякъл в прекрасна вечерна рокля без презрамки с голяма панделка на кръста, носех невероятно скъпи чорапи които бяха с жартиери. Качих се на стола и качих единия си крак на масата, запретнах роклята на горе показах прекрасните си крака, гостите се въодушевиха когато изцяло я вдигнах и показах че съм без гащички. Скоро останах чисто гола върху масата с ръце пред катеричката ми. Една от жените се изправи и каза:
– Твоята приятелка е красива, Джони но прекалено е срамежлива за стрийптизьорка.
– Да така е. – Отбеляза Джони както казваха на приятеля ми. – Но сега моята слугиня Людмила ще и повдигне настроението. Той дори не погледна към дебелата си прислужница която ни сервираше.
– Да господарю отвърна смирено Людмила. Аз легнах на масата Людмила се приближи хвана пичето ми от вътрешната страна на бедрата и ми каза.
– Отпуснете се госпожице, трябва да ви подготвя. И започна много точно да ми напипва всичките местенца по путчицата ми които и аз обичах да докосвам, скоро се възбудих и тя го забеляза.
– Вижте младата госпожица се възбуди? – Седях на голямата маса напълно гола. подмокрена и разкрачена пред двадесет души мъже и жени, които ме коментираха все едно не съм там. Една жена каза на мъжа си или приятеля не знам.
– А тя се възбуди, така наистина вече прилича на жена.
– Ти също. – Отбеляза той, ще се позабавляваме и тази вечер. Друга дама отбеляза.
– Прилича ми повече на селянка.
– На не повече от 18. – И т.н. следваха мненията за мен. Людмила ме пипна за последно изправи се и каза:
– Готово господарю момичето тече цялата е в мъзга мисля че е готова.
– Добра работа Людмила благодаря ти сложи я както трябва. – И тя ме намести така че всички да виждат путката ми. Друга дама се обади:
– Джони ти си домакина мисля че ти се полага да започнеш първи.
– С удоволствие скъпа. – Отвърна и той и разкопча панталона си откъде то се показа здрав прав хубав член, никога досега не бях се срамувала толкова много, може би защото имаше и жени. Той хвана пичето ми и подаде члена си към устните ми след което отбеляза. – Действително си мокра миличката ми. След което започна да се движи в устата ми бавно и добави. – Напред приятели позабавлявайте се с влагалището и толкова е предизвикателно когато не е покрито с дрехи.
– Добре звучи – отбеляза стар дебел космат господин жените около него му помагаха да махне дрехите си в следващия миг се качи на масата и проникна в мен. След малко Джони каза аз ще съм първия които ще свърша на лицето ти. Извади го и изцеди невероятно количество сперма върху лицето ми, която потече по тялото ми, косматия не спираше да ме клати вече бях напреко на масата и с свити крака на кръста му докато ме чукаше от другата страна на масата ми подадоха друг кур, инстинктивно се предпазих с ръка, но скоро се хванах за ръцете които ме държаха за кръста и поех подадения ми член в устата си. Куровете следваха един след друг и втория свършва бе последван от два на веднъж които също се изпразниха на лицето ми после две от по възрастните жени се приближиха от двете ми страни и започнаха звучно да изблизват сперма от бузите ми, в същото време на корема ми свършваше този които ме чукаше, след което събра с два пръста сперма и ми я натика в путката една жена отстрани която бе с жартиери каза:
– Вкарай цялата си ръка ще и хареса. И господина не чакаше втора покана опита се да ми натика юмрука си в путката ми, опитах се да го спра.
– Спрете боли ме. – Но никой не ме чу. Той разказваше какво чувства с ръката си
– Палеца напипва матката и в този момент усетих как тя потъна в мен разшири се след което се сви и ръката му изчезна дълбоко в мен.
Другата която ближеше сперма отбеляза:
– Внимавай да не я разцепиш само, поне засега де. – Буквално бях изпаднала в несвяст, чувствах и усещах всичко, но не помръдвах само крещях. След малко ме оставиха и ми позволиха да седна на масата към мен се приближи 50 годишна гола жена беше само по жартиери и чорапи тялото и вече се бе отпуснало и макар да не бе дебела висяха месата и като се свиваше тя ми налапа едното зърно и каза:
– О миличката нараниха ли те тези гадове. – След което се изправи качи се на масата и възседна лицето ми. – Полижи ме малко детенце. Знам че съм ти първата жена, така че се постарай, все едно го правиш на себе си. И аз я заоблизвах и не само това езика ми влизаше дълбоко в нея играех си с клитора и въртях го смучех срамните и устни, въобще правех това което исках на мен да ми направят.
– Почувствай ме как тека. – Продължи да нарежда тя по устните ми се стичаше мъзгата и смесена с моята слюнка докарах я до екстаз. – О да малката кучка знае какво прави. След това се изправи и викна съпруга си и му каза.
– Обръсни я без косми ще е много по готина. – Той моментално взе отнякъде купичка с вода четка и ме насапуниса, след което взе ножчето и се зае с деликатната операция
– За първи път ти е нали? – Отбеляза той космите ти са девствени за разлика от теб?
– Да господине. – Отвърнах аз докато наблюдавах как сапунисва и бръсне.
– Погледнете я колко е красива без косми. – След това добави докато привършваше. – Не бой се няма да те порежа.
– Не се притеснявам, интересно ми е да гледам. – Той я изми и избърса и заключи.
– Красота. Малка путка… и сега спермата ни няма да лепне по космите ти, това е хигиена. – Възрастната която излизах обаче добави
– Сега избръсни и главата и.
– Добра идея стига Джон да не е против. – Джон само кимна.
Започнах да крещя и да се дърпам, но бях скоро хваната здраво и въпреки виковете ми скоро останах без коса.
– Стига си циврила казаха ми грубо. – Скоро пак ще ти порасне покажи се да те видим сега, аз махнах ръцете си от гладката ми глава. Аз се изправих с ръце на кръста бях побесняла.
– Само с ножиците ли можете да работите пръчове такива а с куровете си? Слабаци!!!
– ООо кучката се нерви!!!
– Да и покажем. – И всички ми се нахвърлиха вкупом двадесет чифта ръце се опитваха да ме докопат, съвсем скоро вече двама от пръчовете се намираха в мен, а трети ми се подаваше в уста, започна да ми се услажда всичко това буквално и тримата ме чукаха в трие дупки които имах с всички сили, този в устата ми се оттегли след като свърши а гладката ми глава обърнаха ме нагоре с краката разкрачена и този от задника ми се премести в освободилата се уста а този от путката започна да ме ръга в задника крещейки:
– Грозна курва сега ще ти покажа кой не можел да го вдигне. – Този на който духах бе сигурно на 70 години. Скоро главата ми бе покрита с сперма но сега използваха гладкото и теме смееха се че било вместо афтършейф, после дъртака застана на 4 крака и ме накараха да лижа задника му, съгласих се безропотно. след цялата сперма която се изля отгоре ми ме хвана една леко пълна леличка сложи ме в скута си по гол задник и започна да ме пляска като нареждаше:
– Ах ти малолетна курва(само да отбележа че ме третираха за такава наистина бях навършила 18) гледах как смучеш куровете и лижеш задници, слушах те как крещеше от кеф когато те ебяха в задника затова си заслужи хубавия бой които сега ще получиш. Биеше ме доста здраво по задника. – Но не само това заработи си и друго наказание, гледам че задника и путката ти са пълни до краен предел на колене! – Изкрещя възпитателката ми. Разбира се застанах на колене и сама усещах че задника ми не може да се затвори от чукане и че е цъфнал като майска роза. Тя сложи ръцете си на парещото ми дупе и каза. – Боже това е ужасно, толкова малка а с толкова разработени дупки ти си непоправима курва. – Заповяда на един от мъжете да провери и след като той втъкна последователно два от пръстите си отпред и от зад заключи:
– Чудесно задника и е като путката няма никаква разлика чуйте я как стене, да не мислите че е от болка? От удоволствие е погледнете и лицето. – И наистина много се кефех как рови в задника ми и как обира спермата от стените ми. – Дупките и са пълни с сперма сетих се нещо. – Той взе една купичка и ме накара да се напъна и да източа спермата от дупките си постарах се разбира се, това което само не излезе той го извади с ръката си. Намеси се и възпитателката която потупваше дупето и помагаше при пълненето на купичката
– Напъни се кучко знаем че си пълна с спермата ни досега се празнихме там. – И аз напъвах, разбира се имаше и по малко урина и кафяво от дупето ми и пичето и течността в пълната купичка бе жълто кафеникава с бели ленти вътре.
– Пълна купичка отбеляза възпитателката ми и всичко е за теб пии. Аз се дърпах макар да ме държаха плътно бях затворила устата си.
– Погледнете я овцата пълна купичка с сладко и дават а тя се дърпа пий ма? Поех я с двете си ръце изрично ме предупредиха да внимавам да не я изпусна. Започнах леко, но изненадващо ми се услади и изпих всичко до последната капка. Косматия дебелак се намеси:
– Дайте да налеем още е жадна.
– Четеш ми мислите. – Обади се друг.
Сложиха ме на колене и чух:
– Опитай това кучко. – Един кур бе на около 5 санта от устните ми когато усетих как изригва. Мощна струя урина се изля на горната ми устна целейки ме в ноздрите и задавяйки ме.
– Отвори си устата ма, по добре сама отколкото да те накараме. И аз я отворих подчинявайки се на дебелака.
– Подчинявай се кучко отваряй си устата – Добави пикаещия мъж.
Аз послушно я отворих и поех първата порция в устата ми напълни се за миг и се стичаше свободно от двете ми страни на устните, рано или късно щях да преглътна порцията в устата си а той не спираше да пикае и аз преглътнах звучно услади ми се. Хванах члена и го насочих по добре към устата ми за да не разливам материала поглъщах всичко което влизаше в устата ми макар да не се справях с цялата струя поне половината от урината му я изпих.
– Видя ли? – Добави несекващия урина мъж. – Вкусно е колкото спермата, а може би и повече дори… -Звучно го налапах преглъщайки последните му капки пикня облизах и тези останали по брадичката ми. Приближи се дебелака и каза:
– Та на тебе и това ли ти харесва? Обърни си устенцата към мен и ще ти дам още сега.
Точно се обърнах и струята ми и започна да се излива в гърлото ми от около 30 сантиметра разстояние започнах да си играя с топките им докато пиех урината под мен вече имаше локвичка целите ми гърди и путката, коленете ми и пода под мен бе в урина.
– На тая курветина всичко и е малко. – Добави дебелака. – Точно като първата ми жена. Скоро се въргалях по пода в урина а те се надпреварваха да пикаят отгоре ми целеха се къде ли не по раменете главата задника путката, по корема както и да се обърнех струята не секваше, когато някой свършеше да пикаеше биваше заменян от друг,скоро по двама едновременно го правеха, аз плясках лижех пода и крещях:
– ИСКАМ ОЩЕ СКЪПИ ДЖОНИ. Възрастната на която изсмуках катеричката се доближи и му каза
– Тя иска още скъпи? Вече лежах по корем и търках гърдите си в мокрия под.
И Джони извади своя член и започна да пикае в ушите ми а тези които им бе секнала урината независимо мъже или жени се надпреварваха да плюят отгоре ми сочни храчки някъде след около 5 часа на пълно унижение ме оставиха да се изкъпя и да се преоблека на сутринта се прибрах при Иван, бях сложила кърпа на обръсната си глава
– Таня – Изненада се Иван – влизай…..
Край. Поне за сега


Rating: 3.56/5. From 16 votes.
Please wait...