Това е моята жена

Женен съм от 30 години. Жена ми е путка от където и да я погледне човек. Който не я познава, ще каже- тази е порно актриса. Крака като вретена, страхотни цици, не големи, средни, каза, че и стават сутиени „В” и „С”. Била по средата. Всъщност никога не носи. Не носи и бельо- гащи. Физиономията и е страшно перверзна. Имаме две деца, момиче и момче, но не и личи, че е раждала. Дъщерята е на 19, а малкият на 18.

Аз не се оплаквам, имам доста ухажорки. Не се правя на бройкаджия и не съм. Случвало ми се е да мръдна, но само едно ебане и при жената. Имам едно единствено качество, кур 21 см с доста голяма глава. Винаги съм искал с жена ми да се забавляваме заедно. Но тя така и никога не се отпусна. По- трагичното, до 32 годишна не бе направила нито един оргазъм. Какво ли не опитвах. Според лекарите била фригидна. Веднъж, още в началото се ядосах. Станах от леглото и доста шумно се развиках, че ми е писнало. Исках да се махна. Тя се опита да ме спре с думите:

–          Не се притеснявай! На мен ми е достатъчно, че ми е вътре, обичам така.

Това ме вбеси още повече. Излязох от нас и я зарязах. Отидох в майка ми и останах там около седмица. Обичам лудо жена си, но всичко си има край. Бях легнал в стаята на сестра ми, проснат гол върху завивките. Тя е по млада от мен с три години. Следваше в Копенхаген. На около 50 км от тук. Имахме там огромен апартамент и тя го обитаваше. Понякога баща ни оставаше там. Бях се унесъл в мисли. Не знаех как точно трябва да постъпя. Наистина обичам жена си лудо. Но не можеше така да продължаваме. Унесен в мислите си не забелязах кога мама е дошла. Беше седнала на краят на леглото и ме съзерцаваше. Изведнъж осъзнах ситуацията. Не ми пукаше от мама, но забелязах в очите и нещо, блестяха и бяха мокри, излъчваха топлина и някакво желание. Постави  ръка на коляното ми и каза:

–          Скъпи, какво става с теб? Вече два дни си тук, не казваш дума. Знаеш, че с мен можеш всичко.

Усетих как ръката и минава по бедрото ми, стана ми приятно. Погледнах я в очите и отговорих:

–          Все същото. Вече не издържам!

Ръката и продължаваше да работи, не спираше, тя каза:

–          Разбирам, тъпо е, но ако само за едното ебане… Не си заслужава. Има жени за секс.

Така си е, беше права! В него момент забелязах зачестеното и дишане. Не си давах сметка, че тя е само на 51 години. Разликата ни е малка. Доста запазена и красива. С нещо ми напомняше на жена ми. Може би физиономията, излъчването. Имаше завидни гърди. Усетих се, че я виждам като жена, сексуален обект. Привличаше ме. Затърсих да видя нещо между краката и. Като че ли отгатна желанието ми и си разтвори краката, казвайки:

–          Виж ние с татко ти, толкова години. Щом се наложи не си поплюваме.

Да, знаех, че те се поебват и с приятели , и с роднини. Често си правеха оргии. От доста време дори мисля, че ебе и сестра ми. Почнах доста яко да се възбуждам. Пенисът ми не остана незабелязан от мама. Ръката и се хвана за него и каза:

–          Никоя жена не би отказала на това.

Усетих силно желание да я целуна. Хванах я за рамото и я привлякох към мен. Целунах ме се, доста силна, чувствителна целувка. Стана и свали роклята си. Беше изящна, не отговаряше на възрастта си. Отпусна се до мен и аз забих глава между бедрата и. Обработвах и путката с език. Установих, че има big clitor, който беше изскочил като миниатюрен кур, около 3-4 см. Изпаднах в див екстаз от откритието си. Направихме си пълна програма. Не спряхме до сутринта. В един момент я чух да говори:

–          Ела миличка. Ела при нас. Съблечи се и ела.

–          Гола ли? – говореше жена ми.

–          Да мила, гола. Имаш вид на възбудена. От кога си тук?

Отворих леко очи, да беше жена ми. Съблече се гола. Изненадах се от възбудата и. Доста обилно течеше. Майка я хвана за ръката и я притегли. Легна до нея. Стоях мирен и безмълвен. Шепнеше и нещо на ухото. После се обърна към мен, погледна ме и каза:

–          Спи, ще го събудя.

–          Няма ли да се ядоса, когато ме види?

–          Не! Отдавна ми сподели, че иска да прави любов с двете ни. Дори иска и сестра си.

Чух силно възклицание от жена ми и думите:

–          Като те слушам и се побърквам. Нямаш представа колко съм възбудена. Никога не съм се усещала така. Мога да се отдам на всеки, които ме доближи.

Изтъпях, това не бе жена ми! Мама ме хвана за кура и каза:

–          Исках да ми го начука, това тук. Но ще ти го отстъпя.

–          Не, недей! Искам да Ви видя как го правите и после, и аз.

Бях достатъчно възбуден. Мама се качи на мен и започна лудо въртене. Пуснах ръка, уж не съзнателно към жена ми. Не я поглеждах. Намерих и путката и почнах да си вра пръстите в нея. За моя огромна изненада, след около 5 минути я чухме да издава странни звуци. Някакъв тътен, дълбоко от гърдите и, който прерасна в страхотен вик. Потрепери и изведнъж се успокои. Замръзна. Тогава мама каза:

–          Направи оргазъм и колабира. Спокойно, след малко ще дойде на себе си. Не е лошо да и се качиш, още сега.

Така и направих. Още не беше на себе си, вдигнах и краката на раменете си и го начуках в путката и. Не след дълго взе да върти дупето си, което ме принуди да дам повече движение и аз. Така около няма и минута се появи познатият ни вече тътен преминаващ във вик от шеста октава. Изрева така, че ни уплаши. Попитах я:

–          Още?

–          Да, не спирай! Това е ново за мен.

Такова ебане не бях я ебал. От страх да не се комплексира пак, поканих мама в нас и почнахме да го правим всеки ден тримата. Жена ми изпадаше във възторг. Възбудата и беше неописуема. Оргазмите и идваха един след друг. Майка ми и говореше, докато се ебяхме. Разказваше и как баща ми е ебал майка си и майка и. Кат тя се е ебала с баща си и братята си. Това действаше страхотно на жена ми. Мама беше открила разковничето. Още на следващото ебане подметнах на жена ми:

–          Какво ще кажеш, докато еба мама някой да те ебе теб?

–          Кой? – попита тя.

–          Който и да е, може брат ти, баща ти, ако искаш и татко.

Усетих я как побесня, успя да каже:

–          Да, да! Много бих искала. Кога, кога ще го направим?

Мама ме прехвърли на нея. Жена ми лудееше на курът ми като никога. Мама хвана телефона и покани брат и да дойде, под предлог, че жена ми има нужда от него. Не бяхме сигурни, че ще стане. Когато шуреят ми се появи, мама го посрещна гола и му каза:

–          Сестра ти иска да прави секс с теб. Нещо против? Ако си готов, идвай да ме любиш, докато свършат.

На никого не бе дошло на ум, че жена ми може да си пада по такива неща. Ако не беше мама и до днес, щеше да е суха и студена. Отпуши се изведнъж.

След това развитие на нещата, на около седмица поканих шурата, баща и, баща ми и още трима наши много близки. Помолих я да ни предложи нещо. Само баща и пиеше алкохол и тя попита какво да предложи на останалите. Побързах да отговоря:

–          Еликсир на любовта.

Изненада се и попита:

–          Какво ще рече това?

–          Путка – казах аз.

Бяхме общо седем мъже и синът ни. Тя остави чашата на масичката, свали си робата и лъсна гола пред нас. Накарах всички да се съблекат. Почнах я и я подкарахме на сандвич. Доста време сме я ебали. Нямаше умора. Двама я ебът, един и се празни в устата. Така се въртяхме доста време. Към сутринта се появи майка ми и тъщата. Подкарахме ги и тях.

Вечерта бяхме сами. Спеше ми се доста, но тя се качи на мен и започна. Сетих се и я попитах:

–          Колко оргазми успя да направиш?

–          Не знам, не ги броих. Но Броих колко ми се изпразнихте в устата, всеки по три пъти, а ти и брат ми по пет и малкия 6. Което прави общо 31 пъти. Мислех, че няма да можете да наебете мама и майка ти.

Е воала, днес десет години от тогава, нещата си вървят по вода. Колкото и мъже да и предложа съм сигурен, че ще се справи. Скоро си говорихме на темата. Искаме за 15 януари, рожденият и ден, да поканим повече мъже. Но за сега можем да разчитаме само на 17, без мен и синът. Роднинският кръг е доста голям, но не съм сигурен, че ще се съберем всички. Колкото дойдат, толкова. Проблемът е, че обикновено идват със жените си. Предложих и да идем в клуб. Там има нон- стоп щафета, но тя не иска непознати.

Djames

Rating: 3.57/5. From 7 votes.
Please wait...