Топъл ден на люлката

Dante

Горещото лятно слънце се извисява в чистото синьо небе. Един облак не се вижда, а жегата може да разцепи земята.
Лежа си на люлката в градината и чета книга. Люлката има навес отгоре и е достатъчно голяма спокойно да лежим двама на нея.
– Заповядай – слагаш чай с лед на масичката до главата ми. – Какво правиш?
– Чета едно криминале, на което съм хвърлил око от доста време.
– Добро ли е?
– Ще разбера след – поглеждам колко съм изчел – около 20 страници.
– Да кажеш после как е – лягаш до мен.
Докато се качваш в люлката я задвижваш. Лекия бриз от люлеенето e добре дошъл при тези температури.
Лягаш до мен. Топло или не, никога няма да откажа да се сгушиш в мен. Особено когато съм без тениска.
Прегръщам те и отпускам ръката си на корема ти. Поставяш длан на гърдите ми и се заглеждаш в книгата.
– Нали било криминале?
– Криминале е!
– А защо този, който и да е това – взираш се по-сериозно в текста – прокарва длан между бедрата ѝ?
– Такава е сцената – засмивам се. – Случва се същото като да гледаш Игра на Тронове. Бой, кръв и стратегия, влизат вашите и веднага някой по цици изскача.
Взимаш ми книгата от ръцете и я обръщаш да прочетеш анотацията.
– Ей! Не знам на коя страница съм – възмущавам се аз.
– 42. Дъглас Адамс се срамува от теб в момента – усмихваш ми се.
Погледът ти сияе докато ме гледаш. Извръщаш го обратно към книгата.
– Добре – заяряваш след малко. – Не е порно книга.
– Нарича се еротика. Порно е онова измисленото в нета.
– О, извинявай писателю. Забравих, че имаш три разказа в нета.
– Пет, но не е важно.
Двамата прихвахме да се смеем. Навеждаш се към мен и ме целуваш леко по устните, след което се пресягаш и взимаш чая.
Отпиваш голяма глътка, като малко от нея си прокарва път покрай устните ти, стича се по врата ти и тръгва към деколтето ти, но не ѝ стигат силите.
– Какво? – питаш, виждайки как те гледам.
– Като от реклама на кока-кола от 90-те си.
– В тези реклами не правят така.
Навеждаш се обратно към мен и ме целуваш страстно. Устните ни се разтварят и езиците ни се заплитат един в друг. Твоят е леден, а възбудата от това усещане кара панталоните ми да се усещат доста по-тесни.
Легнала обратно до мен, докато се натискаме прокарвам ръка от корема ти към гърдите ти. Без сутиен си, а меката ти гърда изпълва дланта ми. Зърното ти е настръхнало. Щастлив съм, че аз съм причината за това ти настроение.
Надигаш се леко и взимаш ледче от чашата. Прокарваш го по гърдите ми и около зърната ми. Продължаваме да се целуваме, докато рисуваш по тялото ми.
Мечтая си как ще ме сграбчиш за пениса, но този танц сме го играли толкова пъти, че съм се научил, че колкото по-бавно стигнем до същината, толкова по-невероятна е тя.
Ледчето в ръката ти се топи и усещам как капките падат от дланта ти по мен. Лапваш остатъка от ледчето и започваш да го смучеш.
Виждайки, че си наумила нещо решавам да поема щафетата и повдигам тениската ти нагоре. Пищните ти гърди се разклащат пред очите ми. Зърната ти са настръхнали, но знам, че могат и още. Облизвам те по врата. Солена си.
Захапвам те леко и засмуквам. С едната ръка съм те прегърнал през гърба, а другата те придържа за врата. Целувам те по челюстта, по бузата, по устните, които все още са затворени, едвам отвръщаш на целувката ми, толкова си съсредоточена.
Дланта ми те погалва по врата, след което прокарвам пръсти надолу по тялото ти и сграбчвам гърдата ти. Обожавам ги тези цици. Невероятни са.
Облизвам врата ти, слизайки надолу по тялото ти. Минавам през гърдите ти, като засмуквам леко зърната ти. Те настръхват още повече. В това време дланта ми се спуска по корема ти и застава на ръба на панталонките ти.
Вкарвам много бавно пръстите си под тях. Направо провлачвам ръката си към клитора ти, но в мига, в който го погалвам виждам как зениците ти се разширяват.
Нахвърляш се върху мен и ме целуваш по врата. Веднага осъзнах каква ти беше идеята. Студеният ти език върху кожата ми ме подлудява. Ръката ти се стрелва по гърдите ми, през плочките ми и се шмугват бързо в панталоните ми.
Докато аз мислих, че ще караме по-бавно, се оказа, че твоето либидо днес е по-мощно. Хващаш пениса ми – набъбнал и твърд. Усещаш вените по него, прокарваш пръсти нагоре-надолу по дължината му. Спускаш се още по-надолу и сграбчваш топките ми.
Ръката ти е още хладна от ледчето, но усещането е приятно.
– Искаш ли да се възползваш докато устата ми е студена? – питаш ме дяволито.
В погледа ми се чете див ентусиазъм и закимам с глава.
Изхлузваш панталоните ми и сядаш в краката ми, с което залюшваш пейката отново. Навеждаш се към пениса ми и без ръце лапваш леко главичката му. Изправяш го и бавно започваш да го вкарваш към гърлото ти.
Устата ти е ледена. Пенисът ми обикновенно се свива при такива температури, но в момента е толкова напомпан, че се учудвам, че успяваш да го вкараш в устата си.
Устните ти опират топките ми. Успяваш да прибереш целия ми член в гърлото си. Поглеждаш ме. В погледа ти се чете предизвикателство. Знам, че обичаш да проверяваш колко може да издържиш.
Стягам и отпускам кегел мускулите си, с което карам пениса ми да подскача. Изкарваш го от устата си.
– Така ли ще си играем? – питаш закачливо.
– Нямам идея за какво говориш, аз си чета книгата – усмихвам ти се.
Облизваш пениса ми по цялата му дължина, обирайки лигите по него. Лапваш го пак, но този път задвижваш и ръката си по него. Мастурбираш ме, а горната част на члена ми влиза и излиза от устата ти.
Протягам ръка към теб, хващам те за косата и те дръпвам от него. Завличам те да легнеш обратно до мен, където те целувам, докато ти разкопчавам панталонките. Смъкваш ги бързо с все бельото ти. Хващаш ръката ми и директно я слагаш върху срамните ти устни.
Подгизнала си. Мастурбираме заедно. Аз търкам клитора ти, а ти лъскаш члена ми. Вкарвам пръст във влагалището ти.
– Искам да го вкарам – заявявам из между многото целувки, близания и хапания.
– Вкарай го!
Изправям се над теб. Прокарваш длани по облегнатите ми ръце. Минаваш през бицепсите ми. Главата на пениса ми се докосва до клитора ти. Потъркам члена си по него няколко пъти, след което го насочвам към влагалището ти.
Усещаш как главата му влиза в теб. Изпълва те, докато плавно и бавно влиза все по-дълбоко в теб. Точно по мярка ти е, нито е прекалено дебел да те боли, нито е по-тънък да не те опъне.
Задвижвам таза си, вкарвайки и изкарвайки члена си. Облягам се на лакти да съм по-близо до лицето ти и те целувам, докато продължавам да те чукам.
Прокарваш ръка между нас и потъркваш клитора си.
– Не ти стига, а? – питам запъхтяно.
В отговор чувам само пъшкането ти.
Изправям се и хващам краката ти. Вдигам ги на раменете си, след което пак вкарвам пениса си в теб. Сграбчвам те за врата. Стискам те силно, усещам как пръстите ми се впиват в кожата ти. Забързвам движенията си, а звуците от ударите на бедра в бедра ехтят.
Потта ми се стича по тялото ми, виждам, че и на теб ти е горещо – къде от слънце, къде от секс, но прецених, че трябва да сложа още едно ледче в устата ти. Да не те задавя отпуснах хватка на врата ти. Спрях и чукането.
Пенисът ми стои в теб.
Отваряш уста да покажеш, че си стопила ледчето като едно добро момиче.
Свалям краката ти от мен и сядам. Изправяш се бързо и се нахвърляш върху мен да ме целуваш.
– Друго имам предвид – казвам, целувайки те страстно.
Бутвам те малко по-далеч от мен главата ти да застане над члена ми и хващам косата ти на опашка.
Лапваш го отново, но този път аз ръководя парада. Задоволявам се с устата ти, къде бързо бутам и дърпам главата ти, къде задържам, докато целия е в гърлото ти, слушайки звука на давенето ти.
В процеса дереш с длани бедрата и корема ми.
Пускам те. Ти се изплюваш върху члена ми, цялата си в лиги. Надигаш се леко и сядаш на него. Започваш да се движиш напред-назад в бързи плавни движения. Облягаш тялото си на мен, Гърдите ти с опират в моите.
Движиш само таза си, вкарвайки и изкарвайки пениса ми. Обожавам това движение. Няма значение, кога през секса го използваш, в два от три пъти свършвам при това ти действие. А днес, да ми е още по-трудно да не свърша, решаваш и да ми пъшкаш на ухото. Подлудяващо е.
Ръцете ми шарят по тялото ти, през гърба ти, по врата ти, по гърдите ти. Стискам, галя. Не издържам.
– Няма да устискам още дълго.
– Прекрасно – отвръщаш запъхтено и прошепваш в ухото ми, леко захапвайки го – Защото и аз!
Влагалището ти започва да се стеснява. Целуваме се страстно. С длан усещам как корема ти се стяга. Пъшкаш по-силно. Толкова ми и трябваше.
Пенисът ми пулсира, изстрелвайки спермата ми в теб.
Прегръщам те, бутвайки те да легна върху теб. Докато свършваме те целувам по врата.
Изхлузвам члена си от теб. Дишаме тежко. Потни, топли и възбудени. Отпивам от чая и ти го подавам, след което лягам до теб.
– Така и така е жега, така и така сме потни. Айде в басейна – подканваш ме.
– След онова с ледчето, това е втората ти най-добра идея за днес.
Няколко минути събираме сили, след което се местим в басейна, където отново вършихме щуротии.

Rating: 4.33/5. From 6 votes.
Please wait...