Тройка с братовчедите ми

Ученичка съм в 11ти клас. Винаги съм искала да пробвам секс с двама мъже, но никога не съм предполагала, че мечтата ми ще се сбъдне и то не с кого да е, ами с двамата ми първи братовчеди. Това се случи миналата лятна ваканция. Братовчедите ми живеят в чужбина, но през лятото обикновено се връщат в България, за да ходят на море. Това лято ме поканиха да отида с тях във Варна и аз се съгласих. Те са двама братя близнаци – Деян и Стефан, с 5 години по-големи от мен. Имаме специална връзка и винаги много сме се обичали. Първите дни във морския град бяха чудесни. Плаж, слънце, емоции, изобщо всичко, което може да се очаква от лятната почивка. Те се грижеха за мен във всеки един момент и непрекъснато се стараеха да ми угаждат на капризите. Въпреки че бяха дошли да се забавляват и бяха необвързани нито веднъж не ме оставиха сама, за да свалят други момичета. Бях направо очарована, но те винаги са били такива – страхотни мъже. Не мога да отрека, че въпреки роднинската ни връзка, всеки път когато някой от двамата ме мажеше с крем срещу силното слънце и ръцете му нежно галеха топлото ми тяло през главата ми минваха някои неприлични сцени и тръпки на възбуда се прокрадваха в слабините ми. Същото беше когато танцувахме в дискотеката, а мускулестите им тела ме притискаха в сладострастна прегръдка. Дълбоко в мен желанието да правя любов с тях се надигаше с всеки изминал ден и обвиваше мислите ми с воал от копнежи и сладки блянове за незбравими секс игри. Момчетата от своя страна не правеха нищо, за да развенчаят тези мои желания. Даже напротив. При всеки удобен случай те ме прегръщаха, целуваха и ми правеха комлименти, които караха сърцето ми да пърха от щастие. Тяхното отношение към мен не се беше променило през годините, но аз бях почнала да гледам на тях с други очи – тези на жена. Господи, как ги желаех. Стараех се да ги предизвикам към по-смели действия, но те сякаш още ме смятаха за малката си сладка братовчедка, която трябва непрекъснато да бъде глезена. Бях загубила почти всякаква надежда за успех, когато най-ненадейно това, което желаех най-много на света се случи. Беше топла августовска вечер два-три дни преди да си тръгнем от морето. Бяхме решили да ходим в една от любимите ни дискотеки на крайморската алея. Гримирана и с подходящо секси облекло чаках Деян и Стефан да излязат от хотелската си стая. След 5 минути вече бяхме в колата на път за центъра. Поне аз така си мислех.

– Имаш ли нещо против да те заведем на едно специално място на брега на морето? Откихме го преди няколко години и всеки път го посещаваме, когато идваме тук. Красиво е, ще ти хареса… – Стефан се беше обърнал към мен и очите му срещнаха моите.

Как можех да откажа. Отговорих, че за мен ще бъде удоволствие. Пътувахме около половин час, след което навязохме по някакъв черен път. Скоро спряхме. Мястото наистина беше удивително. Огромни скали се извисяваха над тъмното море, чието притихнало плискане радваше ухото. Луната беше голяма и осветяваше цялата тази красота с бледите си лъчи. Беше почти неземно. Двамата близнаци извадиха одеало от багажника и го разтлаха върху една удобна плоска скала близко до прибоя. Седнах между двамата и поех подадената ми от Деян чаша с вино.

– За красотата – шеговито вдигнах тост аз.

– За теб – отговориха братята в един глас.

Засмях се.Настъпи момент на мълчание. Загледана в луната, усетих ръката на Стефан върху моята. Погледнах го. Неясните черти на хубавото му лице накараха сърцето ми да се свие от желание.

– Дара…- гласът му се заглъхна в шума на морето.

Гледах го въпросително. Но той мълчеше навел глава. Обърнах се към Стефан.

– Трябва да ни разбереш, моля те…- започна той.- Опитвахме се, но ти… просто не можем повече.

Бях объркана. Нещо повече – бях уплашена.

– Какво не можете повече? Какво съм направила? – Двамата едновременно посегнаха да ме погалят по косата.

Чуствата ми, натрупани в последните седмици превзеха душата ми и усетих как по бузите ми се стичат сълзи.

– О, Дара, не плачи… не плачи, толкова си красива…- Деян ме взе в прегръдките си и аз цялата потънах в него.

Аромата на кожата му, смесена с лекият му парфюм ме омая. Усещах как пръстите на Стефан милват ръцете ми, косата ми, тялото ми с нежност, която не вярвх, че може да съществува. Бях изцяло под тяхна власт. В този момент обичах и двамата безумно. Но сълзите не спираха и аз плачех от мъка, че не мога да ги имам , че са толкова добри с мен, че са толкова близо и същевременно толкова далече.

– Дара, Дара, мила моя, Дара – Деян не спираше да шепнеше името ми и да ме люлее в прегръдките си, а Стефан пое лицето ми в ръце и тихо каза:

– Обичаме те – и зацелува мокрите ми страни, очите ми докато най-накрая меките му устни намерих моите.

Отначало целувката беше плаха, почти приятелска, но после разцъфна в страстна, неудържима стихия. Езиците ни се гонеха, докосвахе се, събираха се и се разделяха и аз не можех да се откъсна от този толкова жадуван вкус на любов и желание. Зад мен Деян обсипваше шията ми целувки и ласки, които ме караха да настръхвам цялата. Възбудата беше завладяла тялото ми. Сърцето ми биеше до пръсване, усещах как влагата се стиша между бедрата ми, а ръцете ми търсеха телата на братята.

– Не искаме да ти се случи нищо лошо – каза Деян в един кратък миг между две целувки.

– Моля ви, любете ме – промълвих аз и те сякаш очаквали само това, продължиха да ме целуват внимателно, но напористо.

След няколко секунди дрехите ми бяха грижливо свалени и застанала гола под лунната светлина се чувсвах като единствената жена на света. За момент близнаците спряха действията си и загледаха тялото ми с нескрита възхита. Стегнатите ми гърди се надигаха възбудено нагоре-надолу, а малките ми твърди розови зърна предизвикателно ги увенчаваха. Плоският ми корем водеше към старателно обезкосмената долина на удоволствието и бедрата ми сякаш сами се бяха разтворили. Стефан се наведе, обхвана гърдите ми с длани и започна леко хапе и смуче зърната ми. В същото време Деян прокара бавно ръка между краката ми и после я облиза.

– Колко си вкусна, сладка моя…- и след това зарови главата си там, където допреди момент беше ръката му.

Езикът му намери набъбналият от възбуда клитор и започна палаво да си играе с него. Пръстите му бързо намериха отвора на вагината ми и внимателно си проправиха път навътре. Цялата треперех от удоволствие. Вълни от екстаз караха тялото ми да се гърчи под вещите пръсти на братята. Стенех и се огъвах, за да осигуря повече достъп за езика на Деян. С едната си ръка притисках главата му между краката си, а с другата бях стиснала гърдата си и я подавах на Стефан за нови милувки. Докато клиторът ми бе подложен на постоянните вибрации на езика на Деян, а пръстите му ме изпълваха усетих как тялото ми се подготвя да посрещне първият си оргазъм. Извих гръб, вкопчих се в тъмните коси на Деян и закрещях от неусещана дотогава наслада. Стефан впи устни в моите и ме зацелува бясно… влагалището ми се стягаше и отпускаше в оргазмени конвулсии, а соковете ми обливаха лицето на Деян. Две минути по-късно седях срещу двамата и ги целувах едновременно, усещайки в устата си собсвения си вкус възбудата се завърна с нова сила. Посегнах да разкопчая панталоните им, но те се отдръпнаха леко:

– Сигурна ли си?

– Да – наистина никога не съм била по-сигурна през целия си живот. Исках ги тук и сега.

Те ми позволиха да откопчая коланите им и после сами свалиха панталоните си и ризите. Бяха перфектни. Боксерките им бяха силно издути от възбудените им членове и аз побързах да ги освободя. Пред мен се показаха два идентични големи, силни и дебели пениса. Главичките им бяха мокри, а вените по стволовете им пулсираха бързо. Отворих широко уста и поех члена на Стефан, който издаде тих стон. Започнах да движа устните си нагоре-надолу по дължината на пениса като нежно го засмуквах. Същото направих и с Деян. Имах чувството, че мога да им доставям удоволствие така цяла нощ. Толкова ми беше хубаво. Те движеха бавно тазовете си в ритъм с моите действия и издаваха приглушени звуци на задоволство. След малко Деян се отдръпна от мен, а Стефан го последва.

– Ако продължаваш така ще свършим – каза усмихнато Стефан.

Той приклекна до мен и ме положи плавно по гръб. Беше вперил поглед в мен усмихнато, но и малко разтревожено.

– Правила ли си го досега?

– Не…- казах аз и леко го придърпах към себе си

– Ела в мен. – Хванах члена му и бавно го насочих към влагалището си.

Входът беше целият мокър и нямаше затруднения. Усетих главичката му да се плъзга в мен и да достига преградата на моята девственост. Бърз и внимател натиск, моментна болка и пътят беше свободен. Забила нокти в гърба му му казах да продължава. Той забърза движенията си като всеки път влизането беше по-лесно и по-приятно. Големият му пенис ме запълваше цялата и масажираше всички съкровенни точки на моето удоволствие. Хванах изправения ствол на Деян и го засмуках с цялото си желание да го удоволетворя. Той ме милваше по косата, притваряше очи и стенеше докато облизвах члена му по цялата му дължина. Изведнъж в главата ми се оформи идея. Знаех, че това са най-подходящите мъже, от които мога да загубя девствеността си. Щях да го помня цял живот. Затова реших да даря на Деян другата си непорочност. Държейки пениса му в ръка казах:

– Искам и двамата да сте в мен. – те ме изгледаха удивено и неразбиращо.

– Елате..Изправих се бавно и видях капките кръв по одеялото. Стефан легна, аз го яхнах обръщайки дупето си към Деян.– Сега ти – прошепнах и разтворих бузите си, разкривайки малката ми стегната роза.

– Но, Дара… – опита се да се възпротиви той.

– Хайде! – подканих го аз – Спокойно!Усетих как навлажни обилно отвора със слюнка и после единия от пръстите му се промъкна навътре. Отначало бях много стегната, но постепенно се отпуснах. Скоро Деян реши, че е време да пробва с нещо по-голямо и пенисът му опря в свинктера ми. Смазката проработи и преди да се усетя половината от члена му беше в хлътнал вътре. Чувството беше ..завършено. Бях пълна до краен предел. Два дебели член започнаха да се движат в мен. Търкаха тънката преграда между влагалището и ануса ми, можех да почувствам как се допират един до друг през кожата. Тримата бяхме станали едно цяло и гласовете ни се сляха в ария на похот и любов. Тези могъщи същества събудиха звяра в утробата – гигантското, всепомитащо цунами на оргазма, зараждащ се дълбоко в пещерите на моята женственост. След секунди небе, земя и звуци се сляха в безметежен водовъртеж, в чийто център бях аз, почти не на този свят, скимтяща, гънеща се и задоволена аз виках имената на братята с пълна сила. Краят на оргазмът ми ме върна към реалността. Стефан и Деян излязоха от мен и с последни усилия се изправиха над мен държейки напрегнатите си до крайност членове. С няколко рязки движения по стволовете им двамата изригнаха почти едновременно и с викове на сладострастие ме заляха с гореща сперма.Те бяха първите ми мъже, а аз – тяхната единствена любов.

Rating: 3.80/5. From 5 votes.
Please wait...