Турско булче. Част втора: Като коч

Автор: Звезда

Категории: Анален секс, Домакини/Съпруги, Фетиш, Инцест, Би/Гей/Лесбийки, Несъгласие/Умствен контрол, ММ/Ж

Бях на пет или шест години, когато дядо Али за първи път еба мама пред мен. Бяхме се събрали на масата да вечеряме, но дядо седеше нещо навъсен и крив и гледаше изпод вежди. Мама сипваше манджата, всички се нагласихме да ядем и тогава дядо дръпна стола назад и рече тежко:

– Ебе ми се. Ела тука, булка.

Мама цялата пребледня, вцепени се. Черпакът затрепери в ръката ѝ и тя разля от боба по покривката. Баба я погледна изпод вежди, но замълча. Татко се навъси, децата всичките млъкнахме и загледахме с любопитство. Братята ми бяха по-големи от мен с две и с три години, та може и да знаеха за какво става въпрос, но аз не разбрах и наивно попитах:

– Дядо, какво е да ти се ебе?

Баща ми се завъртя и ми отвъртя такъв шамар, че ушите ми писнаха. Свлякох се на земята и захълцах тихо, но не посмях да вдигам много шум.

– Айше! – викна заплашително дядо, когато мама не помръдна.

Майка ми сякаш се събуди от сън и бързо остави тенджерата и черпака. Беше цялата пребледняла и гледаше наоколо си, сякаш чакаше някой да ѝ помогне, но всички мълчаха. Баща ми и той, макар че беше стиснал юмруци.

– Сваляй гащите! Дай гъза тука!

Мама трепереше, но се обърна към дядо и умолително рече:

– Моля те, тате, не пред децата…

– Да са учат! Не са малки, зер! Момчетата и те така ще ебат, пък Нурай да свиква. Да знай как на кур се слугува!

Бавно, почти с нежелание, мама си свали шалварите и дупето ѝ лъсна. Цялата беше зачервена и трепереше, но застана до стола на дядо, обърна се с гръб и се наведе. Ръцете ѝ опряха пода и тя разтвори крака пред широко отворените ми очи. Не бях виждала мама гола отдолу. Беше космата и не се виждаше много от плътта ѝ между краката, но дупето ѝ беше закръглено и бяло и приличаше на две пити домашен кашкавал, а дупката ѝ беше тъмна и свита като кокоше дупе.

Дядо се изплю в ръка и я затърка там. Хвана я за кръста да не мърда и си пъхна пръстите в дупката. Мама изохка, но продължи да седи така наведена, макар че сигурно ѝ беше неудобна позата. Дядо се разкопча и извади от гащите си нещо червено и голямо. За първи път виждах хуй. Грозен беше. Един такъв грамаден, заплашителен. Сякаш с това парче щеше да бие мама. Бях готова да писна, но ме достраша, че тати пак ще ме удари. Затова само се приближих повече, за да видя по-добре какво щеше да направи дядо Али на мама.

Той я търка с пръст известно време, после си сложи онова нещо на дупето ѝ и натисна. Тя изпъшка рязко, когато ѝ го навря, но не извика. Не заплака нито тогава, докато дядо я биеше с хуя си отвътре пред всички, нито после, когато тати я подпря на коленете си и я би с пръчката, че била възразила на баща му и не се била подложила веднага да я ебе, нито после, когато не можеше да седне цяла седмица и ядеше права. Разплака се само вечерта, когато мислеше, че спя, и дълго се моли до главата ми. Тогава за първи път разбрах, че в момичетата има нещо сбъркано и трябва да се подчиняват на мъжете, да ги оставят да ги бият отвън и отвътре в дупето и че ако гъкна, значи не съм добра и всички ще ми се карат.

После дядо още много пъти еба мама пред мен, даже веднъж и един от чичовците ми видях как я натисна зад курника, та я окаля цялата и трябваше да се къпе посред бял ден, но никога повече мама не плака. С чичо даже пъшкаше и викаше, сякаш ѝ харесва и по едно време така се разтресе, че онова нещо щеше да му излезе от нея, ако не я стискаше здраво.

Като пораснах и почнах да кървя, мама ме извика насаме и всичко ми обясни за ебането. Как да държа хуй, как да смуча и гълтам, да си чистя дупето и че само съпругът ми ще ме ебе в путката, ама задникът ми е общ за всички негови мъжки роднини и че ако съм покорна, ще ме боли по-малко и може даже да ми е хубаво. Да търпя и да си опичам акъла, щото така стават тия работи от време отколе. На село е тъй. Градските булки може по-иначе да са, ама при нас мъжете ебат наред женските.

Болнава бях, затуй не ме дадоха като прокървих, ами чакаха няколко години да стана на седемнайсет. Вечерта след сватбата, като ме заведе свекървата да ме оправи за първата ми нощ с Метин, първо ме разопакова, че бях цялата оплетена в покривала и дрехи, и като останах по бельото, което мама с такава любов ми беше избрала, бяло и дантелено, дигна ръка и ми заши такъв шамар, че очите ми отхвръкнаха.

– В тая къща гащи няма да носиш! Гъзът да е гол под шалварите! Само навън ще ходиш прилично облечена, вкъщи все за кур да си готова. Да им е лесно на мойте. Мий са и лягай!

Седя при мен, докато се подмивах в легена и под острия ѝ поглед легнах гола на леглото. Без дума повече да ми каже, леля Айнур ми разтвори краката и натисна да види дали съм честна. Прехапах устни, когато сякаш нарочно ме ощипа отвътре. Заболя ме, но тя беше доволна. Извади от долапа един буркан с преварена мас и като бръкна вътре, ме намаза отдолу, като се навираше докъдето се осмеляваше. Цъкна доволна, изтри се в корема ми и стана.

– Да си опичаш акъла, Нурай! В тая къща на мъжете се слугува, ама и ти си най-малката, и на жените ша шеташ. Гък да не съм чула, че ша та върна на майка ти! Пред моя Метин да си отваряш краката и да му даваш да те ебе, като му се прииска, че иначе кол ще ти навра в путката, тъй да знаеш!

И излезе. Не знаех какво да правя сега – нощницата ли да си сложа или така гола да стоя, но докато се чудех, вратата се отвори широко и вътре влязоха мъжете. На Метин баща му, чичо му, зетьовете. Ахнах и се прикрих с юргана.

Баща му се приближи и от раз свали завивката. Разхлаби колана и си свали панталона. Отдолу беше гол и хуят му стърчеше напред голям и червен.

– Ставай, булка. Клякай на пода. А тъй. Айде, лапай за добре дошла. Кур целувай, че сме те взели в нашто семейство, човек да та напрайм!

Не бях пипала кур досега. И на Метин не му го бях виждала още, а тежките ръце на баща му вече ме натискаха и аз зарових нос в космите му. Устата ми сама се отвори и го налапах. Миришеше малко, но нямах време да мисля, че докато ми даваше наставления как да го смуча, изведнъж изгуби търпение и ми го навря навътре. Голям беше и ме задави. Хванах се за бедрата му и се опитах да се дръпна, че да си взема въздух, но татко Селим не ми даваше. Чак ми причерня, преди да го извади. Давих се и кашлях, но голямата глава на хуя му пак ми се завря навътре. Стисна ме за бозките и тръгна да ги мачка. Почна да се клати и да ми го вкарва все по-бързо, докато по едно време ме стисна и семето му почна да ме пълни.

– Гълтай, ма! Мъжко мляко еж! Ай машалла!

Много ми беше гадно и гнусно, ама всичко изгълтах, щото мама ми беше казала навън да не протича. Празни се дълго, много семе имаше. Дръпна се като свърши и докато се облизвах и се опитвах да си поема дъх, до бузата ми застана друг хуй. Нямах време да видя на кого е и вече го лапах. Изредиха ми се всичките и на всичките гълтах. Оставиха ме после сама с Метин, като само татко Селим остана накрай и тихо каза нещо на мъж ми. Той кимна нещо и се зачерви целият. Като затвори след татко си, ме подпря на леглото с гръб към него и извади една пръчка.

– Гък да не съм чул! Да знайш, че тъй е у нас. Татко каза да ти нашаря дирника, че да не можеш да си седиш на него. От първия ден да знайш у кого е силата и пръчката. Да са подчиняваш и да мълчиш! Ха добре дошла, булка!

Стиснах зъби до кръв. Първият удар се стовари внезапно и аз неволно извиках, но заглуших вика в чаршафите на леглото. Докато той се канеше втори път да ме удари, придърпах юргана и го захапах, за да заглуши виковете ми. Стисках колкото можех, но все пак не можех напълно да спра да викам. Хълцах и се извивах, но Метин ме беше обкрачил отзад и стискаше краката ми между коленете си да не шавам. 

Би ме, докато спрях да си усещам задника и после ме хвърли по гръб. Докато болката рязко се върна в дупето ми и то запламтя и запулсира, Метин се съблече набързо и легна между разтворените ми крака. Беше се надървил и без да се бави се опита да ми го вкара. Отначало не можа да уцели и плахо посегнах към него да му помогна. Мама ми беше казала да правя, да струвам, но да оцапам с кръв чаршафа. Хлипах тихо, дето ме беше бил, ама държах краката отворени и го хванах за хуя, та го насочих към дупката. Метин изръмжа нещо и като се подпря изведнъж рязко ми го вкара. Извиках напълно неподготвена за новата болка, която ме разкъса отвътре. Без да ща го заблъсках да се маха от мене, че от зор нищо не виждах и чувах. Той се надигна и с цяла длан ме удари да мирувам. Извади си го и през водата в очите ми видях, че е окървавен. Слава на Аллах! Той го отри в чаршафа и после пак ми го наби. Още ме болеше, но стисках зъби и бях сграбчила възглавницата, докато циците ми се тресяха, а той почна да ги мачка и стиска и да опъва зърната. Пъшкаше силно и се беше зачервил целият, а мен ме болеше, та само се извивах и охках приглушено. Добре, че бързо му дойде. Изпразни се вътре, да ме напълни хубаво, че дано захвана. За мъжко ме ебял, тъй ми каза.

През нощта още няколко пъти му стана и все ми го набиваше у путката без да ме жали. Единия път даже не се бях събудила още и се озовах с кур между краката. Ревнах, без да искам, объркана, че ме буди по тоя начин, ама Метин пак ме удари и бързо млъкнах. Поне спря да ме боли и нищо не усещах. Мокрех се долу, ама ни хубаво ми беше, ни лошо вече. Мама ми беше казала, че може да ми става хубаво, ама първата нощ ме бъхта като масло у гюм и нищо.

Тъй се почна моята. Всеки ден ебане и бой, ако нещо забравя или направя не тъй, както е редно в тая къща. Леля Айнур ме следеше изкъсо и пръчката и в нейните ръце често играеше.

И ей сега пак в мен се завряла, стиска ме здраво за ръката, сякаш се каня да бягам. Бяхме се върнали от доктора. В хотела бяхме взели апартамент, да сме всичките заедно. Още като влязохме и татко Селим се обърна към свекърва ми:

– Оправи я, че пак ша я еба, ама ме е гнус така, квато е пълна със сперма. До десет минути да е опраена!

Леля Айнур ме натика набързо в банята и ме наведе до ваната. У нас имахме само душ, но пак много се къпехме. След всяко ебане трябваше да се мия, сутрин и вечер пак. Не излизах от банята. Тук душът имаше слушалка и се местеше. Свекърва ми разви слушалката и докато свалях дънките, които за първи път носех и ми беше купила специално за идването в града, подготви водата да не ми пари или да е студена и ми навря маркуча отзад. Извиках и тя ме удари заканително по задника да стоя мирна. Пусна водата на силна струя и бързо почнах да се пълня. Криво-ляво се измих после и оправих и тя ме помъкна към стария.

Като влязохме заварих татко Селим седнал на дивана със смъкнати гащи, опънал ръцете настрани като бей, а Метин на колене между краката му. Беше си отворил устата и му ядеше хуя. Като ме видя, че идвам, баща му бутна Метин настрани.

– Махай са, келеш. Жена ти ша еба сега. Ходете с майка ти оттатък и да не сте гъкнали. Доктора каза да я мачкам тая нощ, че утре да е цъфнала.

Докторът каза и двамата да ме таковат, ама ясно беше, че свекър ми нямаше намерение да дели мегдан с Метин. Отдавна ми беше хвърлил око старият, сега му е паднало. Голямо ебане ме чакаше, а ме болеше от отварянето още. Халката ми беше набъбнала и пулсираше. Сигурно ме беше претрил с големия си хуй. И отвътре ме болеше малко, ама тъпо едно такова, постоянно.

Май три пъти ме еба после. И на сутринта – четири. По едно време бях толкоз изморена вече, че много издържаше да ме клати, че заспивах, докато ме ебеше. Вече бях изтръпнала там. Хем ме болеше, хем някак вече не го усещах. Бях се отпуснала и го поемах по-лесно вече, но и вярно беше, че след всеки тек будеше леля Айнур да ме оправя и тя след водата ме мажеше с нещо отзад – хем ми минаваше, хем по-мазно влизаше после. Единия път ме бара и по путката, ама така и не ми го вкара там. То срамота. В путката само Метин може. Ама бях чувала, че каките понякога и там го отнасяли. Само че аз още не бях прихванала и грях беше да ме ебе отпред. Като надуя корема, може и да ми го турне в путката, знам ли.

Не помня вече колко пъти ставах тая нощ и се гъзех на ръба на дивана. Все отзад ме пореше, ама нищо против нямах, че поне не му гледах мазната физиономия. Стискаше ме за бозките, докато ме ебеше и утре щях да съм цялата синя, ама не виках много. Като пъшках сякаш по-хубаво му ставаше и по-дълго държеше. Затуй гледах да стискам и да не вряцам. Голям коч излезе. На тез години трябваше по-малко да издържа, пък то Метин сякаш беше старецът, а татко Селим – младежът. По едно време усетих как ми се мокри и путката чак и взе да ми става хубаво. Ама тъкмо тогава свекър ми се изпразни пак и ме бутна да ставам да се мия.

Свекърва ми видя, че се търкам по путката и ме ошамари.

– Курве с курве. Хубаво ли ти стана, ма? Пипа ли са? Путка мръсна!

Зареди ги такива, че цялата се изчервих. Мама ми беше казала, че не е лошо да ти е хубаво като те ебат, ама леля Айнур инак мислеше. Стисна ме злобно и ме ощипа между краката и докато плачех от болка, занарежда някакви клетви.

– На ходжа ша та пратя, да знайш! Да та обрежи и да ти махни туй чудо, че цял живот да та боли, като те ебат. Ша ми са мокри курвата! Ай, какво ми дойде на главата! Едно време имахме приличие женурята. Сега младите сте разпасани като кучки! Сал на мъжа трябва да му е хубаво, като са ебе, ма, кучко проклета! Как не случих на булка, а на мокра путка!

Омота ми кърпата и ме бутна да се обличам. Почти не бях спала след цяла нощ ебане, но докторът каза да отидем най-късно в осем, че после не можел. Едвам си стоях на краката, ама се оправих набързо, докато Метин ме гледаше и се бараше по кура, че му беше станал на кокал. Ама баща му ревна да бързаме и нямаше време, та излязохме, без да го изпразня.

Докторът го нямаше, та чакахме малко. Ама не дойде сам. Беше с друг доктор, с бяла манта и слушалки, хубав един такъв, висок, строен, ама изморен нещо гледаше, очите му кръвясали.

– Колегата ще ви поеме, че имам спешно секцио в болницата, току-що ми се обадиха. Не мога да не отида, че ми е рода. Ама докторът си знае работата. Нали, Гошо? Доволни ще останете. Ша отвори булчето.

Погледна ме с някакво съжаление, сякаш му се ебеше, ама нямаше как. Докато се сети някой да каже нещо, той се обърна и изчезна. Даже подтичваше малко, че бързаше.

– Доктор Василев съм аз. Колеги сме с Тодоров. Понякога му поемам случаите, не се безпокойте. Аз от нощна идвам, но ще пия едно кафе и я почвам вашата… Каква ви е – дъщеря или снаха?

– Снаха ми е – избоботи свекър ми.

– Влизайте, влизайте. Събличайте се. Ей там зад паравана. Идвам след малко, машината е в другия кабинет. Пускам кафето и идвам.

– Ама какво… всичките ли да се събличаме?

– Е, как… – малко разсеяно каза докторът, – че нали ще правим секс с момичето. Как ще го правим облечени? – и се позасмя, като ми намигна.

– Ми жената… такова… и тя ли?

– А, не, не… Съпругата ви ще чака в чакалнята отсреща. Заповядайте. Ние по мъжки така… Като свършим със снаха ви, ще я повикаме.

Бързо се съблякох и седнах на кушетката, докато чаках доктора. Тоя по-инакъв беше, не като другия. Усетих как се зачервявам и наведох поглед да не ми проличи, но нямах търпение да го видя гол. Ми хубав беше и възпитан един такъв. Много мило говореше на оная чума свекърва ми, така внимателно я подхвана за лакътя и я придружи към чакалнята, че чак тя се забърка и му се усмихна.

Метин и баща му също се съблякоха и се зачудиха какво да правят така голи, докато чакат доктора да си изпие кафето и да дойде. А той влезе с чашата, отпи на вратата и ни погледна. Наистина изморен вид имаше, ама сякаш се поободри като ме видя. Огледа ме одобрително и погледът му за кратко се спря на гърдите ми. Големи ми бяха, макар и не като на каките, че бяха кърмили и им бяха пораснали, но всичките в село все в пазвата ми гледаха, като излизах от къщи. Ама по-дълго докторът Метин гледа, изпитателно едно такова. Чак след малко пак към мен се обърна.

– Я стани, стани, завърти се да те видя. Хубава снаха имате! Как се казва?

– Нурай ѝ викат.

– Хубаво. Нурай. Нина по нашему.

Изпи си кафето и хвърли чашата в кошчето. Разкопча си бялата манта и я метна настрани. Нагласи после нещо климатика да стане по-топло и бързо се съблече, но остана по бельо. Боксерки. Бях виждала по филмите. У нас мъжете или на голо се обличаха, или слипове носеха като Метин. Отдолу имаше нещо подуто, но не личеше дали му е станал хуят, или е голям и така както е отпуснат.

– Ела, Нина, качи се на стола. Смъкни се малко надолу. Така. Сега ще ти видя дупето. Ще го подготвя малко, за да не те боли като правиш анален секс. Разбираш ли? Доктор Тодоров каза, че днес искате да правите двойно проникване. Ще видим дали е възможно, но ще направя каквото мога, за да ти е по-лесно, да не боли и да ти хареса.

Лежах отворена с вирнати на стремената крака и усещах как леко пипа. Беше си сложил ръкавици и първо изстиска някакъв студен крем на дупето ми и го размаза внимателно. Замижах чак, не беше неприятно. Усещах как с лек натиск започна да кръжи около халката ми и накрая даже леко влезе навътре в дупката. Намаза ме пак с крема и известно време го натиска навътре с пръст. Другата му ръка беше на корема ми и леко ме разтриваше там, сякаш да ме успокои. Докато ме търкаше отзад, премести два пръста към путката ми и почна да ме търка и там. Ох, че кеф. Не усетих, че съм затаила дъх, докато не засвистя между зъбите ми. Докторът ме бараше и ми се усмихваше между разтворените ми бедра. Усетих как цялата се подмокрям и неволно се усмихнах в отговор. Вкара два пръста навътре и ги задвижи напред-назад. За мое съжаление скоро ги извади от мен. Усетих колко съм мокра по това, че се стичаше към задника ми. 

– Поеми сега дъх, че ще ти прегледам дупето. Виждаш ли този инструмент? Малко е студен, но ще се затопли като го вкарам. Искам да те видя отвътре, Нина.

Малко се стреснах като видях металния инструмент, но той го намаза обилно и полека го намести на входа. Не ме заболя изобщо, защото много внимателно и бавно ми го вкара. Пръстът му пак почна да ми гали путката и аз се отпуснах. Чак затворих очи. Усетих как нещото се разтваря, но не реагирах. Даже хубаво ми беше. Усетих и въздух как ми влиза отзад и както съм се сгорещила, ме охлажда приятно отвътре. Мъжът между краката ми беше много внимателен. Като погледнах, той тъкмо махаше фенерчето, с което ми беше гледал в дупката. Взе някаква дълга тясна тубичка и както бях отворена, я вкара навътре и я изстиска почти цялата. Ооох, какъв кеф! Моментално ми стана по-добре. Лекарство ли беше не знам, но ми успокои горещината и вече не се чувствах като пребита отвътре.

– Хайде сега, Нинка, да видим колко широко можем да те отворим, че да не те боли. Колко пъти прави анален секс тази нощ?

Прочистих гърло и тихо отвърнах, че не помня, но може би четири или пет.

Той тихо подсвирна и се обърна към свекъра ми. Огледа му хуя, който се беше надървил пак, но нищо не каза. После ми се усмихна и сви инструмента, преди да го извади.

– Разбирам. Може би няма да има нужда от голямо разтягане. Дай да пробваме с няколко размера и после ще видим.

Татко Селим се прокашля.

– Такова… докторе… Той каза, другият доктор, де, че имал надуваем хуй… с него…

– Така ли? Сега ще погледна в шкафа. Момичето е доста разтворено след тази нощ и малко ѝ е възпален сфинктерът. По принцип бих препоръчал няколко дни да се въздържате от анално проникване, но разбрах, че това не е опция. Имате голям пенис, господине, затова трябва да сте внимателен с Нина. Винаги трябва да я подготвяте преди анален секс. Използвахте ли лубрикант или нещо друго тази нощ?

– Ми тя жената нещо я маза… де да знам. Женски работи.

– Добре. Ще ви изпиша нещо тогава, да си купите да имате. Ако нямате аптека там, където живеете, купете си по-голямо количество, за да ви стигне. Но момичето без нещо за смазване ви забранявам да докосвате! Ясно ли е?

Без да изчака отговор, докторът написа набързо една рецепта и я остави на бюрото да я вземем после. Отвори после едно чекмедже и почна да гледа какво има вътре.

Когато го извади, го загледах с любопитство. Беше нещо гумено, черно, с помпа като на апарат за кръвно. Той го огледа, напръска го с някакъв спирт да го почисти и после го намаза със същия крем, който беше изстискал в дупето ми.

– Нина, отпусни се назад. Ще наглася стремената малко, за да имам по-добър достъп към дупето ти. Ще ти е малко неудобно сгъната така, но не искам да те карам да ставаш и да коленичиш на кушетката. Тук ще ти е по-добре.

Намигна ми с усмивка и седна на ниско столче между краката ми. Свекър ми се облиза и се опули като видя как ми вкарва малкия изкуствен хуй в задника. Влезе лесно, защото бях много мазна там. Не ме заболя и не беше неприятно. Само едно чувство за пълнота и толкова. После взе да го помпи и хуят се изду малко по малко. Ахнах, когато почна да ме разтваря отвътре. Нарасна и на дължина, и на ширина и вече се чувствах така, сякаш няма накъде повече да ме разпъва. Сякаш стана и по-голям от на татко Селим.

– Дишай, Нина, дишай. Сега ще поседи малко така. Усещаш ли, че частта отвън ти разтваря сфинктера? Ще ти олекне след малко, когато мускулите ти се охлабят. Имаш два мускула на входа, знаеш ли? Те го държат затворен, за да не се изпускаш, ако ти се ходи до тоалетната. Работата ми е да ги накарам да се отпуснат и да не те боли, когато правиш анален секс. Хайде, спокойно, спокойно. Ей сега ще се отпусне. Така. Виждаш ли? Усещаш ли, че не е толкова зле вече? Браво. Постой малко така, за да си свърши изкуственият пенис работата и после ще го извадим от теб.

Докато лежах разтворена и разкрачена със забития хуй в задника, докторът се обърна към мъжа ми и свекъра.

– Вижте сега, доктор Тодоров каза, че нямате нищо против, ако правя секс със сина ви. Аз съм гей. Не се възбуждам от снаха ви, но за да мога да си свърша работата, трябва да съм еректирал. С други думи – да се надървя от мъж. Синът ви е мой тип и искам да правя секс с него. Нали не възразявате?

Свекър ми беше зяпнал, а Метин почервеня.

– Педерас ли си, бе?!

– Може и така да се каже. Някои така биха ме нарекли. Не се обиждам. Е?

– Прави квото искаш, докторе. То моя синковец съм го ебал и аз, и брата. Като искаш, твой е. Ама тесен му е задникът, да знайш. По-тесен от нейния. Зор ще ти е да му го вкараш.

– Няма нищо. Аз знам как да го направя така, че да му е хубаво и отзад. Но първо искам да ми направи фелацио, да ми докара настроение. Ела тук, младежо.

Метин се приближи и покорно коленичи пред доктора. Хубав мъж, пък педал. Язък, казах си с тъга, ама ми стана и хубаво да видя мъж си на колене пак. И вчера на другия доктор му духа, сега пак. Неволно ахнах, когато докторът свали бельото си и парчето му излезе. Лелеееее! Много му беше хубав хуят. Дълъг и извит в края, още не беше много твърд, но вече стърчеше нагоре към корема му, а той стегнат, стегнат… Пък и дебел беше, може да беше колкото на свекъра, като се надърви съвсем, ама някак по-чист, по-гладък и нямаше издути вени.

Оголи си главата, че не беше рязан и като дръпна кожата, се показа един нежен край, оформен такъв, с цепнатина, от която изтичаше влага. Нежно подхвана главата на Метин, но не го натисна към себе си. Опря се на бюрото и се отпусна, докато мъжът ми почна да му го лапа. Като че ли не му беше толкова неприятно, колкото вчера. Бяха застанали странично и виждах как хуя на доктора потъва навътре и как моят му го осмуква. Ръцете му го обхванаха и започна да ги движи нагоре-надолу. Ту му облизваше главата, ту я засмукваше навътре, докато бузите му хлътнат. Хубава свирка въртеше моят. Гледах и усещах как възбудата ми се качва, а путката ми тече пак. Как го исках тоя кур да ми влезе в путката… ох, майко!

Метин си движеше главата към хуя на доктора и добре си вършеше работата. Олигави го целият. Сякаш изведнъж набъбна и се вкорави.

– Браво, младежо. Дръпни се сега, че да видя жена ти. После пак.

Погали го леко по лицето и като се наведе, го целуна по устата. От изненада Метин разтвори устни и докторът плъзна език навътре. За първи път виждах мъж да се целува с мъж по устата, че и с език. Утробата ми потръпна, когато се задъхаха и двамата, преди да се отдръпне докторът. Усмихна се одобрително на Метин и после дойде при мен.

Плъзна ръка по путката ми и доволен я извади цялата мокра. Тоя път беше без ръкавици, но не понечи да си сложи. Без да спуска надутия в задника ми хуй, почна да го вади. Напред-назад, напред-назад, усещах как ме разтваря още, но понеже бавно и внимателно го правеше, ми харесваше усещането. Триеше ме по някакъв начин отвътре, чак в путката го усещах и ми доставяше удоволствие. Долу чак шляпах от течност.

– Готова си, Нинче. Айде сега като го извадя, да се опиташ да не се свиваш веднага, чуваш ли? Дръж отпуснато и не свивай. Така. Браво!

Не можех да видя между краката си и затова гледах доктора. Имаше такива хубави нежни очи и така внимателно пипаше… Извади отнякъде едно огледало и го сложи между краката ми.

– Виж – каза ми доволно.

За първи път се виждах там. Дупката беше една широка, като цъфнала, с леко зачервени краища и цялата лъщеше от мазно и влага. Вътре не се виждаше много, но гледах очарована как се свива полека, пулсира, после пак се отваря и така няколко пъти.

Докторът остави огледалото настрани и застана между краката ми. Насочи си парчето към дупето ми и почна да гали входа с върха на хуя си. Нежно едно такова, пак бавно и спокойно, сякаш изобщо няма закъде да бърза. Като ми го вкара, цялата изохках от кеф. Много дълго ми го набива. Нямах никакъв проблем да го поема, нищо, че беше такъв дебел и дълъг. Чак путката ми се стегна от размера, сякаш ме стесни там. Понеже цялата се бях разтекла както никога досега с Метин, имах чувството, че путката ми пулсира. Почна да ме ебе много, много бавно. Затвори очи и само ме държеше за бедрата и си местеше таза напред-назад. Хлас в мен, после дълго издърпване, преди да ми го набие по-рязко. Бавно назад, почти излизаше, после пак рязко навътре. Почнах да усещам как нещо в мен се натрупва, сякаш ще избухна. Всеки път като тласкаше с хуя си, ми ставаше много хубаво и усещах, че съм по-близо до ръба. Веднъж с моя бях свършила и той после много ме би, че го бях омокрила целия, че се бях и напикала сякаш, без да усетя. И сега пак така се чувствах. Сякаш всеки момент ще свърша.

Докторът не отвори очи и не ме стисна за циците, както моя правеше като ме ебеше, че и баща му тая нощ, макар и изотзад да ме държеше. Само с едната ръка почна докторът да ме търка по путката и лицето му се съсредоточи едно такова, сякаш се опитваше да не свършва още, а и може да не му беше кеф с жена да се ебе, знам ли. Затуй да беше със затворени очи. Обаче хуят му не спадна, така че нямаше никакво значение. Почна бързо да клеца, все по-бързо и по-бързо, докато аз пъшках вече и накрая, като не можех повече да издържам, извиках много силно и несдържано и почнах да пръскам навсякъде влага от путката си. Не ми пукаше, ако ще да ме бият после. Хем в задника ме пореше, не в путката, а така да ми беше хубаво!

Докторът ме еба още малко, докато аз се гърчех и се тресях в ръцете му, сякаш хуй не видяла. Знаеше какво да прави той с кура си. От докторлъка ли, щото беше ебач на мъже ли, де да знам. Ама хубаво ебеше, бе! Само и моят да можеше тъй!

Той се отдръпна от мен, без да си излее семето. Курът му беше мазен и мокър.

– Готова е Нинка. Хайде, моето момиче, като се успокоиш, ела на кушетката. Кой ще ѝ го вкара във вагината и кой в ануса? – Като видя неразбиращите им погледи, обясни: – В дупето, в дупето кой? И кой отпред?

– Моя келеш ша я пори в путката, аз съм отзад. То… при нас само мъжа ѝ може да я ебе отпред, иначе как ще знаем от кой е прихванала?

Докторът кимна и ми помогна да стана. Бях спряла да се треса, но още бях много възбудена и мокра. Течеше ми между краката от путката.

– Лягай тогава, младежо, на кушетката по гръб. Татко ти ще е отгоре.

Нагласи ме да седна върху Метин и да го обкрача. Разбрах какво се иска от мен и не ми трябваше много време, за да се нанижа на хуя му. Беше твърд и готов, а аз много мокра, затуй влезе лесно навътре. Изохках от хубавото усещане и почнах да го яздя. Неволно смъкнах ръка и се затърках, макар че за първи път го правех с Метин. Понякога нощем, като заспеше той… ама никога пред него. Очите му щяха да изскочат и той целият се зачерви, сякаш от кеф. Ръцете му ме стиснаха отпред и почна да ми стиска бозките, да опъва зърната. Една ръка ме натисна внимателно по гърба и разбрах, че е на доктора. Подчиних се и се наведох напред. Метин се понадигна и пое едно от зърната ми в уста. Почна да ме лигави, докато аз го яздех. Даже затворих очи, хубаво ми беше. Като ме стисна със зъби малко по-силно, изохках и усетих как нова влага изби между краката ми. Хареса ми даже да ме боли малко. Вече бях толкова възбудена, че нямах нищо против, когато зад гърба ми усетих как кушетката се разтриса, докато старият се качваше. Добре, че беше една широка тая кушетка, не като обикновените, че да се съберем тримата. Легнах на гърдите на Метин и докторът ми каза да спра да мърдам за малко. Послушах го, докато хуят на стария ми застана на входа и няколко пъти го потърка по цепката на задника ми, преди да почне да ми го вкарва.

Не очаквах да ми хареса, а ето, че даже се отворих лесно отзад и ми хареса да ми го набива. Аналът ми беше добре разработен вече и смазан, но и понеже цялата ми путка беше мокра и аз бях възбудена, заедно с леката болка усетих как всеки сантиметър събужда някакви нерви, дето не знаех, че ги имам отзад. Пак бях тясна, щото хуят на моя ми беше в путката и ми правеше задника пак тесен, но на татко Селим му влезе сякаш с лекота. Бързо и плавно го наби, без да спира. Топките му се опряха в путката ми върху хуя на Метин. За момент стояхме тримата така и само задъханото ни дишане се чуваше в кабинета на доктора. Той се премести отпред, наведе се и като стисна Метин за брадичката, го накара да си отвори устата и го целуна. Метин нямаше къде да се дърпа, но и като че ли хубаво му стана, защото засмука езика на доктора. После той му подаде хуя си и Метин му го налапа както беше мокър и мазен от задника ми.

Зад гърба ми татко Селим почна да ме клати. Отначало полека, после засили и ме набиваше силно на хуя си. Бързо ми стана пак хубаво – като с доктора, когато ме ебеше. Моят отдолу не мърдаше, че беше зает с хуя на доктора да му го смуче, пък и в тая поза трудно можеше нещо да направи. Ама ме стесняваше за хуя на татко си и той чак квичеше от кеф, докато ми го набиваше.

– Ох, булчееее… Тъй та искам, джанъм. Гъз само за ебане! И на умирачка да съм, пак ша стана да та наеба!

Мълчах и се опитвах да не свърша прекалено бурно, че докато лапаше хубавия хуй на доктора, на моя очите му бяха все в мене. Да не вземе после да ме подкара много на бой, че се кефя на хуя на татко му. Знам ли…

Обаче като ми дойде, като усетих как не мога да се контролирам, цялата се разтресох в ръцете на мъжа си. Почнах да викам чак майка си, докато бедрата ми не се спряха сякаш цяла вечност. Путката ми жвакаше чак, а усещах как отвътре съм стиснала хуя на мъжа си и се празня върху него, докато баща му въобще не спря да ми го набива отзад. Свърших аз, но той продължи. Сякаш можеше до утре да ме ебе така. След малко не издържах вече. Почна чак да ме боли от напрежението в двете ми дупки. Пак исках да свърша, но сякаш вече не можех, нямах сила ли, що ли, само напрежението стоеше, на ръба бях, а не можех. А той ме ебе. Шляп, шляп, шляп… Без да спре.

– Хвани я за клитора, момче. Търкай я да свърши – докторът хвана ръката на моя и му показа къде да ме бара. Чак тогава усетих, че съм готова и почнах пак да викам и да се гърча. Той път и задникът, и путката ми се стегнаха в конвулсиите ми и усетих как старият вече не може да търпи и той и почна да ми се празни отзад и да ме пълни.

Бях се разревала почти. Толкоз кеф да било това ебане, как не съм знаела! То и моят го не биваше по тая работа – за две-три минути готов и вече изтичаше. Кога да усетя, че ми е хубаво? Ама с баща му… Ох, татко Селиме… Усещах как ще се ебем здраво и даже сама ще го търся да ми го набива. Че то хубаво беше… Ако може, и по два пъти на ден, че и по три. Може да не спя, ама го исках тоя кур да го счупя от ебане! Оная дъртата путка, свекърва ми, нищо не знае. Сбръчкана завистлива кучка. Ще ме удря, щото съм мокра… Ама така ще завъртя нещата аз, че татко Селим повече нямаше да ѝ погледне мръсната суха путка и само мен ще ебе. Може и в путката като надуя корема… кой знае…! А дано!

Дръпнаха се докторът и татко Селим и ни оставиха с моя Метин. Да ме ебе само той. Само че той нещо се беше разгорещил и не искаше да е отдолу. Бутна ме да стана и като стъпих на пода, ме накара да се облегна на кушетката и ми разтвори бутовете. Наби ми го в путката от раз и почна да ме клати. Хубаво ми беше пак, можех отново да свърша, ама наистина келеш си беше Метин, само след две минути млякото му потече. Той изръмжа, докато ме стискаше за бозките и няколко пъти се навря навътре, за да се изцеди. После ме остави и седна на кушетката да си поеме дъх, докато на мен леко ми причерня да съм така наведена и се отпуснах на пода, докато ми мине.

Докторът ми помогна да стана и понеже исках да легна, а нямаше как на кушетката, се качих пак на магарето. Даже си сложих краката на стремената, че по-удобно беше, отколкото да висят сгънати надолу. Сякаш никой не ми обърна внимание и ме оставиха така да дойда на себе си, докато между широко разтворените ми бедра изтичаше сперма от двете ми дупки и течеше назад към бутовете ми.

Докторът отиде при Метин и меко му нареди да се подложи с гъза си към него. Метин бързо застана на четири крака като се подпря на лакти на кушетката. Още дишаше тежко и коремът му се свиваше и отпускаше, но хуят му беше спаднал и висеше. Докторът клекна зад него и му пусна език на дупката. Почна да го облизва в кръг, да го върти, да го лигави и да го осмуква. По едно време си навря езика навътре, а моят се задъха още повече, кеф му беше явно. Тъй го работи известно време, после стана и дръпна някаква лепенка от едно руло. Като взе хуя на моя с два пръста, го притисна към корема му и го залепи там с лепенката. Сякаш Метин стана момиче. Отзад не се виждаше, че е мъж. Малко тесен беше тазът му, обаче задникът му беше бял и леко изпъкнал с хубав розовеещ анал. Той целият беше слабоват един такъв, та наистина можеше да мине за недоразвито момиче. Явно на лекаря такива му харесваха, щом му нагласи хуя да не се вижда. И топките така смачка нагоре и ги залепи. Дръпна се назад и огледа със задоволство как изглежда гъзът на моя. Хуят на доктора беше огромен. Чудех се как ще му го вкара, като моят мъж не беше подмит и готов. Пък и такъв голям хуй как ще поеме… Ама негова си работа. Като не може да ебе като баща си, да го ебат него като жена! Тъй му се пада!

Докторът си сложи гума и се намести зад задника на Метин. Зае се първо да го разширява и го подмаза с крема, с който и мен ме беше намазал, когато ме отваряше. Но явно на Метин не се полагаше дълга предварителна подготовка, защото скоро след като вкара с два пръста навътре крема, си насочи главата на хуя в дупката му. Наби му го обаче бавно. От мястото си виждах как постепенно се отваря халката на Метин и хуят на лекаря го разтваря невъзможно за окото ми. Метин викна изведнъж, когато главата влезе и дебелият ствол на хуя почна да му влиза, обаче седеше мирно. Беше навел глава и дишаше тежко, а ръцете му бяха свити в юмруци. Сигурно го болеше. Разбра ли сега, сине майчин, що аз виках като ме порехте вчера и цяла нощ татко ти как ме ебеше, а аз още бях тясна там, неразтворена? На ти сега! Да ти яде кура гъза! Дано ти го цепне!

Обаче докторът беше много внимателен. Влезе спокойно, владееше се. Остана така, без да се движи, докато моят свикне. После почна да се върти, без да го вади. Само го въртеше както беше вътре. Задникът му се свиваше и беше много готино да го гледам така отстрани. Пак ми се прииска в моя задник да влезе… Въртя се така, докато моят не спря да охка и пъшкането му се промени, сякаш почна даже да му харесва. Чак тогава докторът почна да го вади. Излезе навън почти до края и се видя малко кафяво, но сякаш не му пречеше, че моят не подмит. Вкара го пак, тоя път по-бързо и силно и почна да го ебе на тласъци. Забиваше навътре рязко и бавно вадеше. Като при мен. На мен от това бързо ми се дорева и свърших, та не знам моят как издържа толкова време, но сякаш безкрайно откараха така. Свекърът ми беше седнал на един стол и се търкаше, но не му беше станал напълно кура. Надявах се, че ще се надърви пак и ще ми го набие, че много ми се ебеше пак, докато гледах доктора и моя.

Докторът дълго издържа. Чак докато Метин почна да охка и сам да се набива назад, да му пресреща хуя. Изглежда, че хубаво му стана. Завика несдържано и ръката му мина към корема му, където лепенката вече не можеше да задържи хуя му, че беше пак набъбнал и твърд. Почна да се търка бързо. Докторът го ебеше, моят се бараше, и после почти едновременно свършиха и двамата. Метин пръсна мляко под себе си и нацапа малко, но докторът се празнеше на чисто в гумата вътре.

Легна тогава докторът върху гърба на Метин, докато му се успокои дишането и го загали нежно и полека, докато целуваше врата му отзад и си вкарваше езика в ухото му. Не знам дали това му доставяше удоволствие, но Метин си беше завъртял главата към мен и беше примижал от кеф. Чак като се успокоиха и двамата, докторът се изхлузи и хвърли омазаната гума в коша. На Метин дупката стоеше отворена, сякаш нямаше никакво намерение да се затваря. Беше зачервена отстрани и се виждаше малко и навътре, чак от моето място виждах как му е разпорен задникът. Трябваше му малко време, за да почне да се затваря малко по малко.

За моя изненада татко Селим, на когото пак му беше станал голям и готов за ебане, не дойде при мен, а отиде зад Метин. Надигна го само от кръста, колкото да му оголи удобно дупката, и без да си слага гума направо му го навря. Метин извика, без да разбере, че беше баща му отзад. Сигурно се досещаше, че не може толкова скоро да го ебе пак докторът, но не дигна глава да погледне. Лежеше си мирно, затворил леко очи и отворил уста. Дишаше тежко. Кеф му беше. Татко Селим тоя път не издържа дълго, бързо му се изпразни и го напълни със семе. Нямаше време моят пак да се надърви, но явно му беше хубаво, щото пъшкаше не от болка и даже сам си наместваше задника към тласъците на баща си. Жалко, че кратко беше, но пък яко го еба, не така внимателно като доктора. Сякаш показно му правеше: „Виж, докторе, как се прави!“.

И кво сега? Докторът си призна, че е педал, обаче и мен добре ме еба. Татко Селим и Метин никога не биха си признали, ама им харесваше да ебат мъжко или тях да ги ебат. Ако докторът беше решил, и стария можеше да разпори, а той щеше да квичи от кеф.

Добър беше докторът, отбираше си от работата, спор нямаше. Едвам ходехме с Метин на излизане, така ни беше отворил отзад.

Нямах търпение да се приберем и да ме почнат или двамата заедно, или татко Селим да ме ебе само. Само да затворим дъртата някъде, че да не квичи на заклано, кучката му с кучка. И сама щях да се подмивам за татко Селим, жив и здрав да е още дълги години и все така като коч да ме ебе!

Rating: 3.90/5. From 20 votes.
Please wait...