Турско булче

Автор: Звезда

Категории: Анален секс, Домакини/Съпруги, Фетиш, Несъгласие/Умствен контрол

Освободих си деня за моите специални пациенти. Пуснах сестрата да почива като ѝ казах, че имам лични ангажименти и няма да бъда в кабинета. Няколко пъти в месеца правех същото, така че не беше нещо необичайно. Въпреки това я накарах да сложи всичко в ред, преди да си тръгне, да почисти и стерилизира инструментите и да подготви кушетката и стола за прегледи. Плащах ѝ, за да не задава въпроси и знаех, че на следващия ден няма нищо да каже, когато се наложи да почиства и подготвя кабинета отначало. Сигурно си мислеше, че работя на черно. Мълчеше и само леко се подсмихваше, докато бършеше и сменяше намачканите хартиени чаршафи. Много ми се щеше някой ден да я опъна, но ме спираше това, че се ебеше със самия декан на медицинския факултет. А тя беше младичка и сочна и сигурно се ебеше с кеф. Ама като го разкара оня дъртак, щях да ѝ го нахлузя.

Отърсих се от мислите за големите ѝ гърди, които униформата трудно събираше и влязох набързо в малката баня в съседство, за да се подготвя. Харесваше ми да съм чист и обезкосмен, когато ми идваха на крака за специални процедури. Бях поел и тази част от практиката на баща ми, когато реши да се пенсионира и ми обясни какво и как.

– Слушай, Иване, има тука едни… малко са особени. От турските села са. От цяла България идат. Вземат си малки момичета за булчета и после всичките ги ебат – свекъра, зетьовете, даже старите ги ебат. Обаче в задника, за да не прихванат. Идват ми към трийсет-четирийсет момичета годишно да им подготвя анала, да ги отворя. Родителите на момчето ги водят. Да се отракат малко, преди да ги пуснат на своите. От години се занимавам с тия турчиля. Хубави хора иначе, работни, а пък ебат като животни… Иване, няма как, сине, трябва да го поемеш и това. Хубаво плащат, ама и без пари може да го правиш, че е голям кеф… голяяям! Младички, свежи, отзад кур не видели… Чиста работа. Ебеш и ти плащат!

Всичките идеха пребледнели от свян и страх. Забрадени повечето, някои и с шарените шалвари, нацапотени с едни ярки червила, забелили се с някакви кремове и пудри… цирк! Пък как воняха на евтини парфюми, не е истина. Първото, което ги карах да правят, беше да се изкъпят. После ги подхващах както си знам, докато свекърът гледаше отстрани и си хапеше устните до кръв, а на младоженеца очите му щяха да изскочат от гледката. Накрая го виках и той да си опъне булчето, че да видя колко е схватлив. Някои ми идваха по три-четири пъти, други само по веднъж им стигаше. Един даже наеба сина си пред мен. Като го разкрачи, наплюнчи му анала и от раз му го вкара, а оня не гъкна. Не му беше за първи път явно. Еба го, какво го еба, и накрая си извади парчето и му го вкара в устата направо, да го оближе. Свърши му на езика и оня гълта минута и половина, докато успее всичко да поеме. Машала! Мъжко ебане…

Влязоха неловко. Булката пребрадена, но хубаво облечена, не мож позна, че не е българка, ако не беше кърпата. Цялата трепереше една такава, уплашена. Хубава. Даже не се беше нагримирала, само на очите някакво черно имаше. Момчето едно хилаво, слабовато, да се чудиш как са го уредили с такваз хубавица. Пък и по-големичка изглеждаше от него, закръгленичка където трябва, развита. Не като някои от децата, дето идеха, и едвам навършили 15-16, а вече ги ебат. Тая кака имаше поне 17, че и на 18 може да беше. Свекърва ѝ и тя забулена, с една манта като работничка в краварник. Стиснала джуки като кокоше дупе.

Мълчи и гледа свирепо булчето. Ще я изяде. Свекърът тежък човек, и той под вежди гледа, натъртено дума.

– Докторе… такова… за онуй идем. Да я оправиш нашата снахичка малко, а? Тъй, да я… поразтегнеш отзаде, че… мойто момче се оплаква, че там тясна. Боли я, не дава… Пък вече три месеца от сватбата, време ѝ е да се отрака… То, нали знайш как е при нас. Момето… с всички… общо. Кръв е това, род един. Пък тя проста жена, да си знай мястото. На мъж се слугува! – покашля се и я погледна, а тя аленееше. – Не сме много у нас, няма да я скършим. Ама тия работи от оно време с чалъм се правят… Едно време ходжата… ама се спомина той. Сега няма кой… Та при тебе… Едно ягне съм ти приготвил, за плата. Ама я искам хубаво да е отворена, да не се дърпа много нощем. Ма путката няма да бараш! И нали знайш – тия работи пред мене се правят! Мойто момче ще гледа и то, само жената да я пратим навънка, че много жали и тя… Женски, какво да ги правиш. То навремето баща ми и братята ми колко я… ама на, сега на младото ред дошъл.

Изслушах го спокойно и кимнах, че разбирам. Целия се бях надървил само от мисълта да я еба.

– Хубаво ще я отворя, нямаш грижи. Сядайте двамата там на столовете, да не пречите. И не искам да говорите, да не ме разсейвате. – А към момичето се обърнах направо на турски: – Събличай се! Да те видя! Дюс гола!

Свекърва ѝ и помогна, че ръцете ѝ много трепереха. Свали ѝ всичко, и кърпата. Остави я по сутиен и бикини, черни, дантелени. Под тях прозираха косми, не беше оправена. Намръщих се. Като под индиго идеха – как пък все космати. Нищо. Ще оправим и това.

– Ти излез – обърнах се към свекървата.

Тя хвърли леко заканителен поглед на булчето да си опича акъла и излезе да чака отвън.

– Сваляй сутиена и гащите. При доктора срам няма. Аз всичко съм виждал.

Свали бавно сутиена и се поколеба на бикините, но и тях ги метна настрани. Погледна към мъжа си и свекъра, поприкри се с ръце от свян. Цялата се беше зачервила, очите ѝ светеха, сякаш аха и ще се разплаче.

– Идвай с мене. В банята ще те оправим малко.

Вкарах я там и я накарах да пусне душа.

– Как ти викат?

– Нурай, бате – тихо каза момичето.

– Нурай. Хубаво име. Слушай сега, Нурай. Като ти кажа нещо, ще го правиш веднага. Само ще казваш „да, докторе“. Разбра ли?

– Да, докторе.

– Хубаво. Сега се изкъпи хубаво, изтъркай се между краката и се насапунисай. Искам да се избръснеш там, ама хубаво, косъмче да не видя. Като си готова, и лицето си измий, че на нищо не приличаш с това черното на очите.

– Добре, бате… такова… докторе!

Седнах на спуснатия капак на тоалетната и я загледах. Постара се момичето. Изкъпа се, избръсна се, само че май и на задника косми имаше, та накрая я накарах да се наведе и да се

опре в пода. Насапунисах я отзад и минах със самобръсначката няколко пъти на контра да обера космака.

– Лягай по корем на пода и си дигни към мене задника. А тъй. Малко още. Сега си го хвани и си го дръж отворен. Свекърва ти показвала ли ти е как да се чистиш отвътре?

– Не, тя… мама ми показа.

– Браво на майка ти. И нея са я ебали, знае тя как… Колко братя има тейко ти? Трима ли? А тъй. И тримата са я минали, а че и дядо ти сигурно. Затуй знае. Стой сега да ти вкарам малко вода да те измия. Няма да ми клепаш хуя. Дръж отворено и не мърдай.

Момичето се подчиняваше и държеше бузите на дупето си отворени. Хубав анус имаше, стегнат. Много трудно щях да я отворя. Някои ги ебеш, ебеш, а пък все стегнати. И тя от тия. Ма голям кеф ще е, че отвътре като те стисне за кура, клецаш и квичиш. Минах набързо с малко лубрикант, колкото да съм сигурен, че лесно ще ѝ влезе и после ѝ наврях маркуча. Тя извика малко, но го набих десетина сантиметра и после натиснах още, да влезе навътре хубаво. Половинчати работи не обичам аз. Накрая спрях, като се навря към петнайсет санта, и пуснах водата. Към литър имаше в балона, стигаше. Баща ми си падаше по сериозните прочиствания, бая зор са виждали момите, докато ги е подготвял, но на мен не ми трябваше. Вода е – и малко върши същата работа. Пък ако ме оклепа, нейна си работа – накрая в устата щях да ѝ го бутна. Да се е прочистила. За нея си беше.

За всеки случай направих клизмата два пъти и чак тогава я оставих да се изсуши напълно и да излезем от банята.

– Качвай се на магарето да ти видя путката. Колко често те ебе мъжът ти?

Нурай му хвърли притеснен поглед и прехапа устни.

– Казвай, казвай, истината казвай.

– Ами той… по два-три пъти деня, бате. И нощем като си лягаме. Някой път и сутрин, ако има време. Пет-шест пъти… че и повече някой път, ако не кървя. Тогава ебе някоя от каките, ама само батьовците като му дадат…

– Никакъв батко не съм ти, доктор съм аз. Айде разтваряй. Дръж си путката.

Хубаво я беше ебал нейният, ама си беше приятно тясна. Още не я беше разширил. Пъхнах си пръстите вътре, опипах я, и корема натиснах. Суха беше, но нарочно я пипах така, че да не ѝ става драго. Някои като ги опъна на магарето и като замижат… като крави. На тая мома смазката ѝ цялата замина с къпането, но лубрикант нямаше да ѝ сложа. Забърках из вътрешностите ѝ, докато сама не се овлажни и путката ѝ заджвака. А тъй. Сега става.

И с разширителя я огледах, ама не за друго, а да я разпъна и да видя колко може да поеме. Ширеше се, пък се свиваше после. Хем голям кур може да поеме, хем да ти е кеф вътре. Браво.

– Хуя му смучеш ли го? Не ми се черви сега. Смучеш. А сперма пиеш ли? И спермичка гълташ, браво. Аферим, чоджум. Разтваряй, ти казвам. Хубава путка имаш. Айде, готова си. Слизай. Ще ти гледам анала.

Наведох я на бюрото и раздалечих краката ѝ грубо.

– Ела, бе. Ти, да. Разтвори ѝ задника, нали ти е булче. Дръж така да я видя.

Младежът се беше одървил, зер много му се чукаше. Ми младо. Разтвори я както се беше надупила на бюрото и аз я подмазах хубаво по тясното отворче. Намазах си и един пръст и почнах да я работя там. Леко я разтривах, докато се поотпусна.

– Виждаш ли сега какво правя? Първо да е чиста. Ще я пратиш в банята да се оправи и тогава ще я ебеш отзад. После с нещо да я намажеш. И почваш с пръст. Един, после два, че и три може да вкараш. Чак като я разшириш отзад, може да си намажеш и хуя и да я почваш. Я сваляй панталона да ти видя достойнството. Брей. Дълъг, бе. Ама не е дебел, няма да я боли много. Дай да видя и твоя – и кимнах на свекъра. Тоя път се ококорих – парчето му беше грамадно.

Погледнах със съжаление анусчето на девойчето. Щеше да я боли.

– Кой друг ще я ебе?

– Брата. Големия. Другите се попиляха по чужбината, само той остана.

– На него колко му е голям? Като твоя?

– Бе… има малко отгоре.

Че накъде повече? Дебел и дълъг, ще я разпори.

– Друг?

– Ми то… и неговите синковци. Трима са, ама ред няма да сварят още някоя и друга годинка. Да си гледат там женските, деца да въдят… Затуй тримата… засега.

Зацъках и реших, че така няма да стане. И трима са много, ако двама са такива грамадни. Извадих една кутия и я отворих пред тях.

– Слушай. Голям ти е. Ще я разпорите с батко ти. На сина ти му е по-малка чурката, ама тез питони… Затуй сутрин ще ѝ слагате по една от тези – показах им тапите – и с тях да ходи. Поне няколко часа преди ебане да е с тях. Намазваш ги хубаво, виждаш ли как… и после ги вкарваш. Ето. Не е голяма философия. И сама може да си ги вкарва, ама ти ако го правиш, по-голям кеф ще ти е, че цял ден ще се дървиш като знаеш какво си ѝ набил отзаде, та не може да седне.

Тя изпъшка под мен и се опита да се дръпне, но мъжът ѝ я държеше здраво за кълките, пък и бюрото я подпря. Вкарах ѝ го с въртеливо движение и натиснах, за да влезе през най-дебелата си част.

– Ще я ебеш като е разширена, иначе ще трябва да я шият.

– А, зер. То у наше село само доктор по животните имаме. Няма кой да я шие, чак в Шумен на доктор ходим. Ама то за женски работи имаме една баба…

– Какви баби са ти у главата, бе! Ще я разпориш, ти казвам. Голям ти е. Малко е булчето, тясна е. Кеф ще ти е да я ебеш, ама ще я повредиш и после няма да можеш да я пипнеш поне месец. Какво ми се пулиш. Пъхаш ѝ едно от тези отзад и след няколко часа – кеф. И на твойта можеш така.

– Тя мойта е ебана, ехеее… два като моя може да отнесе. Отзад е като дупка. Чарковете ѝ се видят. Баща ми я ебеше по три пъти на нощ, найш ли как викаше първите пъти. Сякаш на кол я набиваше… Не се спеше от нея. Братята ми не можеха да се уредят от тейко ми. Денем я пореха на къра, че нямаше ред… Много я ебяха тогава, само като надуеше корема, я оставяха и жените

си ебяха. Хубав дирник имаше мойта тогава, голям и бял, като се надупеше, не усещаш как на кокал си станал. Така ти се ебе.

Махнах с ръка и му показах да сяда. Техните работи не ме интересуваха, булчето трябваше да оправя. Затова се заех да я разширявам и смених десетина по размер тапи, всичките по-големи една от друга. Нурай квичеше от време на време като ѝ набивах поредната, но търпеше. Мъжът ѝ я държеше, а хуят му стърчеше напред. Ебеше му се. Ама се сдържаше, де. Гледаше внимателно и се учеше на занаят.

Разширих ѝ халката достатъчно, че да съм сигурен, че може да ме поеме.

– Ставай. Ела на кушетката. Лягай кучешката. Дай го тука тоя задник, а така. По-широко ги разтвори тия крака.

Намазах я пак с лубрикант и си извадих парчето.

– Ти, бе. Лапаш ли пишки?

Младежът пребледня и погледна баща си за помощ.

– Лапа – рече полека той. – Къде ша иде. На къра жени рядко се свъртат. Като ти дойде, като се натопорчиш, и мъжкото става женско. Ебан е и лапа. Клякай бе, келеш. Доктора иска да му ядеш кура. Лапай, да видя дали помниш как. А тъй. Широко отваряй. Смучи го, бе. Добре ли е, докторе?

Добре беше. Отначало му беше гадно, едвам пипаше, но и с ръката, и с устата се зае хубаво и по едно време като зина тая уста, чак в сливиците му го набих. Почна да се дави малко, ама мъжко момче, издържа. Ебах го така, докато ме настърви. Готов бях.

Изплюх се на дупката на Нурай, не че трябваше, беше мокра и готова за кур, ама обичах да ги плюя там. Дупката ѝ цъфна, като си наврях хуя. Като викна, че като се разплака, боляло я.

– Стой, бе, моме, не мърдай. Дръж я, че се дърпа.

Свекъра ѝ я сграбчи с грамадните си ръчища и я задържа.

– Млък, ма! Сичките ги ебат, само ти си ревнала. Жена от кур са не плаши. Ай млъквай вече, де. Нищо ти ней.

Оставих я малко да свикне с хуя отзад и да се отпусне. Малко се завъртях насам-натам, да я поразширя. Не бях толкова голям като свекъра ѝ, ама по-голям идвах от на мъжа ѝ пишката. Ако не се стягаше, по-лесно щеше да ѝ е. Набутах се навътре, докато ми опряха топките в нея. Тя въздъхна и се предаде, сякаш сега разбра, че няма накъде да мърда.

– Лапай на тейко си, ма. Отваряй!

Тя покорно си отвори устата и го налапа. Хубаво духаше, от душа, дет се вика. Само че голям ѝ идваше и не можеше да го поеме до края.

– Лапай, булче, лапай. А така. Видиш ли, бе, келеш, жена ти кви свирки прави.

– Остави я сега. Да я оправя отзад, пък после и двамата ще я ебете. Дръж си спермата в топките, че да ѝ напълниш после хубаво червото. Ама право да ти кажа, тясна е булката. Ще трябва пак да идвате. Два-три пъти поне, да я дооправя. Ще я боли и ще вика, ама накрай ще стане.

Почнах да я клатя, а тя скимти под мен и се стиска, та повече я боли.

– Отпусни се, чоджум. Тъй няма да стане. Спри да се свиваш, че повече те боли. Стой така малко, а, отпусни се. – Стиснах я отдолу за гърдите и заопъвах зърната. Добре беше налята там, едни хубави тъмни бяха, стегнати… Цици и половина. Само за ебане и те.

– Айде сега. Като ти кажа да почваш, сама ще се набиваш назад, до топките искам да влизам. Давай.

Хванах я пак за задника и я оставих да ми се нанизва. Хубаво ми стана, една такава стегната, топла, мускулите ѝ гладки отвътре. Много хубаво ебане. Бял задник, чист, отвора ѝ като менгеме. Какво повече?

По едно време не издържах и като я стиснах, почнах аз да я клатя. Бързо ми дойде и реших да се изпразня. Тя още викаше, но дрезгаво едно такова, сякаш вече няма сила. Пък и по-лесно влизах сега, като я разбричках малко. Засилих и след няколко удара се наврях пак до топките и свърших в нея.

Останах така, докато се изпомпя и накрая се поотдръпнах. Лежеше по цици на кушетката и хълцаше.

– Няма, няма, мойто момиче. Туй беше. Готова си да те ебе мъж ти и после тейко ти. Айде, момче, какво чакаш. Кура ли ти спадна?

Мъжът ѝ застана отзад и се приготви да ѝ го вкара. Между бутовете ѝ потече малко от моята сперма, той я обра с върха на хуя си и я използва да влезе по-мазно. Наби ѝ го много по-лесно и се завря навътре сам с едно движение. Тя мълчеше, сякаш не го усещаше. Може и така да беше. Чука я така доста време, издръжлив келеш, бе. Ебеше я, сякаш пирони начуква. Дан, дан, дан, дан… Тя мълчи и само се държи за ръба да не падне от кушетката, че силно я ебеше.

– Айде бе, свършвай, де. И аз да я еба вече.

Момчето погледна към баща си, стегна челюст и като се напъна, сякаш да се изсере, се завря навътре и извика глухо, докато ѝ се празнеше. Издърпа се пак, навря се отново. Още два-три пъти така, докато се изцеди.

Мина пред нея и ѝ го подаде.

– Лапай, булка. Капка да не остане.

Тя отвори покорно уста и докато го гледаше, го осмука едно хубаво. Това явно го можеше и го правеше редовно. Без забележки.

Като му спадна, момчето се дръпна и я остави. Баща му мина зад нея и я стисна за задника.

– Оох-хааа… откога те искам тъй, булче…

Почна да я обарва отзад, да я стиска и да я разтваря, а тя стоеше с наведена глава като ебана крава. Мълчи и само от време на време мята някой влажен поглед. Той я стиска каквото я стиска, зачерви я хубаво отзад и накрая си навря дебелия пръст без всякаква подготовка в нея. Тя чак подскочи.

– Стой ма, булче, какво си се разиграла!

Цапна я един път отзад, пестникът му остави голяма червена следа. Поигра си малко да си пъха пръста в задника ѝ, после си разтърка хуя и ѝ го сложи на входа.

– Дръж я, бе, келеш. Да не мърда. А е мръднала, а е измряцала, в путката ще ѝ го набия, да знайш. И само там ще я пълня после. Да стои мирна, че…!

Мъжът ѝ я подхвана здраво. Тя се огледа като обезумяла, но никъде не срещна съчувствие.

– Женуря… Дай им да се ебат… Ама голямо театро! Отпусни са, ма!

Свекърът ѝ разтриваше кура си по тесния ѝ отвор, после полека почна да ѝ го вкарва. Рязан беше, главата беше цялата оголена – голяма, почти лилава, едра една такава. По хуя му имаше изпъкнали вени, а топките му бяха грамадни. Не мъж, а коч.

Наби се полека, а тя почна да плаче пак, да се тресе. Искаше сякаш да се дръпне, но едно, че не можеше, щото и двамата здраво я държаха, друго, че не смееше сякаш. Свекър ѝ беше той, тежка ръка имаше, беше я удрял два-три пъти, та знаеше. Оня ден като изля гюма с млякото, я беше опънал на дирека и я би със сноп вършини, та цяла неделя не можа място да си намери, ни да седне, ни да легне. Тъй я беше бил, че даже свекърва ѝ я остави да лежи два деня по корем. Мъжът ѝ я еба само по нощите, ама тайно от старите, да не го спрат. После ѝ мина, че млада беше, ама много я беше срам, че вика като я би и цялото домочадие се събра да гледа. Дигнал ѝ беше полите, та ѝ лъснаха срамотиите и всички я видяха гола отдолу. На свекъра брата и той как я гледаше, засукваше мустак. Хем три снахи имаше и ги редуваше нощем. Че някой път и трите… ама сега нея гледа. То и синовете му тъй я гледаха, ама техния ред после идеше, след старите… След някоя и друга година… Сега свойте булки ебяха, деца правеха. Един път само я накараха на всичките да им лапа, на сватбата беше. Изредиха се всичките, преди да ги оставят сами с мъжа ѝ. Чак на сутринта дойдоха чаршафа да видят дали е цъфнал. То добре, че нейният уцели къде трябва, че иначе…

Много я болеше там сега, много. Отпред по-иначе беше, даже хубаво ѝ ставаше понякога, ама в другата дупка по-тясно. От майка си знаеше, че момите там ги ебат старите. Да не прихващат. Сега дъртия се пънеше отзад и пъшкаше, а месото му като камък. Ще я пръсне. Дупката се разтворила, сякаш ще се разпори, толкоз широко беше. Писна жално, ожали се на майка, ама никой не дойде. Държеше я нейният, зер баща му беше, дето я пореше. Стиснал зъби, очи свъсил. Стой, казваше, не мърдай, че та убих! Затуй седеше, ама бедрата ѝ целите се тресяха. В очите го гледаше, докато баща му я ебеше. Влезе докрай, сякаш в стомаха ѝ се навря. Хем дебел, хем дълъг. Край няма. Като се навря най-накрая, не я остави да си почине. Направо почна да я блъска. Викна пак, чак измуча. После се примири и докато сълзите ѝ капеха, се остави да я ебе като кучка. Блъскаше пак и пак, отвътре я биеше. Много време стана така, преди да го усети, че е готов да я напълни и млякото му бликна, опари я. Чак в стомаха ѝ го изля, там го усети.

Изхлузи се чак след време, дотогава вътре стоя. Нарочно. Да знае у кого е силата.

– Извикай майка си, бе, келеш. Да я оправи малко и да си ходим. Какво е зациврила. Зер е първата хуй яла. Млъквай, ма, булка. Утре пак тука. Да та оправи пак доктора. Не бой се, докторе… и теле ша ти заколя. Ама утре искам да я ебем едновременно с моя синковец. Тъй да я разшириш, че да има място за по един отпред и отзад. Кур е туй, не е болка за умирачка. Става ли?

– Ще стане. Ама сега като се приберете, още по два-три пъти да я ебете отзад. Утре на ранина при мене, че в десет имам пациенти. В осем да сте тука. Да е подмита, че да я почвам направо. Един голям изкуствен хуй имам, надуваем. С него първо… Айде, обличай се, Нурай. Не реви. След ден-два ще почне и хубаво да ти става тъй като те ебат.

Свекърва ѝ влезе, стресна се сякаш като ни видя така голи всичките, ама бързо се окопити и като ошамари булката леко, я изтика в ъгъла да се облича. Хвърлих ѝ една кърпа да изтрие спермата, която се стичаше от задника на снаха ѝ. Нурай плачеше тихо, но държеше погледа си сведен и покорно се обличаше. Като сложи кърпата на главата си, чак тогава ме погледна. Пуст беше тоя поглед, и нямаше нито болка, нито обвинение. Но и радост вече нямаше. Жена беше станала вече. Отворена. Дупка ебана. За друго не ставаше.

Rating: 4.08/5. From 13 votes.
Please wait...