Тъжната история на две жени, които познавам

Снощи (неделя, 29 март) по БНТ, Канал 1, показаха филма “Лошо момиче” (2019). Отдавна ми се искаше да го гледам. Гледал съм подобен американски филм- “Женско отмъщение”/ “Crack whore”(2012). Българския е много по- добър и по- реалистичен. Прекрасно превъплъщаване в ролята на главната героиня. Ненатрапчиви красота и финес. Актрисата изненадващо много прилича на две жени, които познавам.

Първата е моя съученичка. Тя още от първи клас се увличаше по танци и художествена гимнастика. Не си спомням точно кога, но започна да тренира сериозно. Когато бяхме в пети клас, с огромна изненада научихме, че пуши цигари. Беше ни много интересно. Тя беше нещо като помощник на учителите ни по физическо възпитание, правеше показни упражнения. Почти всяко междучасие бягаше като конче, криеше се между блоковете и пушеше. Казваше, че много и помагат цигарите, че треньорите са и разрешили, за да не увеличава теглото си. С втората жена се запознах случайно преди около три години. В  един горещ летен ден. Седеше на една пейка, изглеждаше предизвикателно секси и жалка едновременно. Шапка с голяма периферия лежеше паднала в праха до пейката. Беше с много къси овехтели рязани дънки, толкова плътно по дупето и, че едната и лабия (срамна устна), лявата, се виждаше. Черен сутиен без презрамки, като лента, много пристегнат; отгоре- много раздърпана широка тениска, рязана така, че коремчето се виждаше. Жената се оказа 30+ годишна. Положително беше поне леко пияна. Поиска ми запалка. Подадох и. Тя извади красива табакера, вътре имаше няколко вида цигари. Взе една, ръцете и леко потреперваха, изтърва цигарата. Предложих и от моите. Взе си, запали си я сама и жадно запуши, без да я вади от устата си. Като я изпуши, вече поуспокоена, взе една от своите и каза, че пуши “Собрание” и червено Марлборо и че моите са и слаби (тъмносин Ротманс!). Поприказвахме си. Разбрах, че живее сравнително наблизо. Повикала такси, но се оказало, че не носи пари и таксиджията я свалил тук, до градинката. Направо ми каза, че отива да се напуши. Били малка групичка, събирали се отвреме- навреме, слушали музика. Повечето мъже. Разказа ми доста подробно какво точно се случва на сбирките. Бързо достигала до върха на екстаза, още по- силно, когато един или няколко чифта мъжки ръце и помагали. Каза, че и ставало горещо, сваляла всичките си дрехи. Един от мъжете имал обичай, когато тя е в транс, да нанася татуировки по тялото и. Демонстрира ми ги, като стана от пейката и се опита да направи няколко танцови стъпки. Целите и ръце бяха в татуси, с преобладаващи сини и зелени тонове. В дясната част на корема и десния хълбок имаше детайлно оформен феникс във виолетово, розово, оранжево и червено.

От разказа и разбрах, че в училище тренирала много спортове, но не била много дисциплинирана и, като следствие, не се задържала много. Първо- художествена гимнастика, после- модерен балет, там получила травма и преминала на гребане. Когато завършила, отишла да работи в Италия. Отначало била сервитьорка в денонощно заведение. Имало клиенти, които я харесвали и и правели неприлични предложения. Един албанец я поканил да танцува в неговото заведение, близо до пристанището. Съгласила се. Още първата нощ предизвикала фурор със свежото си изпълнение. Рано сутринта, когато се обличала, албанецът и дал 80 евро. Едва се държала на краката си обаче. Казала му, че се чувства скапана. Дал и няколко дражета за ободряване и така успявала да работи на две места почти без почивка. Карала така известно време; дошъл баща и, видял, колко е отслабнала и почти насила я върнал в България. Започнала работа в магазин за цветя. Опитвала да се храни по- редовно. На това място аз я попитах, колко тежи- каза ми, че е под 50 килограма. А е доста височка, над 170 см.

Следва продължение…

Rating: 3.50/5. From 4 votes.
Please wait...