Тя ( и те )

SVen

Има жени, които осъзнават красотата си. Наясно са, как привличат мъжете и това им доставя удоволствие. Те правят впечатление, с косите си, вичоките токчета, яркото червило и тежък грим.
Мъжете се обръщат след тях, спират с колите си, за да направят път на подобни жени и да ги гледат, как пресичат пред тях и оглеждат краката им, задничетата, бюста и изражението на лицето им.
Алекс не беше от тях. Още, като тинейджър забелязваше по- красивите момичета, около нея. Допадаха ѝ.
Наблюдаваше, как се движат, как дърпат от цигарите си и общуват с момчетата от горните класове.
Александра беше миньонче, което не беше обичайната ходеща “кифла”, но това не я правеше асексуална.
Напротив. В главата ѝ постоянно препускаха мисли, за по- големи от нея мъже, откъси от филми и
еротични разкази, които четеше. Още като малка осъзнаваше, че я възбуждат неща, които не са обичайни.
Беше на четиринадесет години, когато гледаше филм с родителите си. Историята на филма обхващаше време, от Втората световна война и избиването на евреи. В една от сцените група нацисти обесиха млада еврейка, с която се бяха гаврили предишната нощ. На филма еврейското момиче агонизираше, с въже оклоло врата си, докато рита във въздуха с крака и се напикава. Алекс усети, че е силно възбудена и между краката си е мокра.
Отиде до тоалетната и започна да се пипа, докато от путчицата ѝ започна да тече прозрачна слуз.
Години след това Александра беше подтиснала частично повечето си извратени мисли. Бе завършила магистратура и се радваше на семеен живот с Тео. Той беше умен и отговорен, млад мъж. Стремеше се да изгради стабилна кариера и да създаде домашен уют. Имаха малка дъщеря, която ходеше на детска градина и спокоен живот.
Алекс и Тео имаха добър, семеен бюджет и въпреки това не изглеждаха меркантилни, а дори напротив.

От известно време двамата се бяха отдалечили един от друг, в сексуален аспект. Работата, всичко покрай детето и други семейни ангажименти, бяха изместили сексуалността им на заден план.
Алекс нямаше как да загърби нуждите си и се самозадоволявашена странни места- паркинги на молове, крайпътни отбивки, в тоалетната на офиса ѝ.
Теодор обичаше да гледа порно, допадаха му cuckold филмите, изневерите, съпругите изневеряващи с чернокожи. Но не споделяше това с Александра и рядко успяваше да се усамоти, за да се задоволява на подобни филми.

На Алекс ѝ предстоеше Коледно парти, а това беше събитие, на което всеки можеше да покани и половинката си. Тя сподели на Тео за събитието, но все пак някой трябваше да гледа детето. Нямаха родители наблизо и рядко някой можеше да им помага. В крайна сметка и тя щеше да върне жеста, когато наближи и неговото фирмено парти.
Партито беше организирано за петък вечерта и Александра се прибра по- рано от работа. Времето след работа, докато е сама, детето е все още на градина, а Теодор не се е прибрал от работа, беше за педикюр, маникюр и прическа.
Успя да вземе и детето от градина и се прибра около 18:30 часа. Малко след нея отвори вратата и Теодор, метна ключовете от колата си на портмантото, съблече се и прегърна дъщеричката му, която се засили с усмивка към него.
После посегна да целуне Алекс и остана стъписан. От жена му, която беше свикнала да ходи на работа, със суетшърт, дънки и еждневни обувки, не беше останало много. Тя беше с тежък грим, перфектно изправена коса с червен нюанс, чудесен френски маникюр и педикюр. Обикаляше по пенюар и търсеше, какво точно да облича за вечерта.

-Изглеждаш поразително, дори си скъсила косата си. Но този грим…, не е ли прекален? Не знаех, че ще ходиш на фризьор, на гримьор, а сега забелязвам, че си посетила и маикюристката.
Тя му се усмихна закачливо и му отговори, че поводът все пак е специален и е решила тази година да изглежда малко по- различно.
Тео си сипа малко уиски и седна на дивана, с леко уморен лицеизраз. Детето си редеше LEGO на пода, някакви безмислени реклами се въртяха по телевизията, а Александра не спираше да обикаля из стаите, да глади и пробва дрехи и в един момент изчезна. След известно време Теодор искаше да се изпикае и отиде, към тоалетната.
Вратата беше заключена, а това обикновено не се случваше. Почука на вратата и Алекс му отговори, че приключва.
След секунди тя отвори вратата на тоалетната и излизайки разпиля силен аромат на парфюм, а тя вече беше облечена.

– Защо излизаш облечена от тоалетната, обикновено използваш голямото огледало в коридора? И след толкова пробване на дрехи, с дънки ли ще ходиш?

Алекс му отговори, че ще си вземе някои неща в чантата за всеки случай, но е решила да обуе дънки в крайна сметка.
Дънките бяха леко ластични и чудесно очертаваха дупето ѝ, имаха висока талия и нагоре се разкриваше бяла ризка, която чудесно очертаваше вратлето ѝ. Реши да сложи чоукър, вместо колие и от шкафа за обувки извади черни токчета.
Облече черен шлифер и претича на пръсти през хола, за да целуне малката и Тео за довиждане. Той забеляза, че беше обула тънки, найлонови чорапки и реши да се пошегува с нея:

-Веднъж в годината да обуеш дамски чорапки и токчета!

Тя му се усмихна и отговори:

-Всъщност е чорапогащник, но дънките са с дупки и реших, че ще ми е хладно.

Сложи обувките си, взе голямата си черна, дамска чанта и затвори вратата. Излезе шумно, тропайки с токчета от входа.
Долу я чакаше такси, качи се и потегли. Цялата тази нейна еуфория и визуална промяна около самата нея, остави Тео замислен. Продължи да си пие, след което легна на килима до дъщеря си и започна да си играе с нея.
Партито беше организирано в парти зала и продължи почти то два през нощта.
Малко след шест часа сутринта вртатата на апартамента се отвори и Алекс влезе тихо в коридора.
Легна почти веднага до мъжа си и го целуна. Той усети някакъв странен, солен вкус от целувката ѝ, прегърна я и отново заспа.
Сутринта Тео и малката бяха станали, закусваха и гледаха филмче. Бяха затворили вратите, към спалнята и се стараеха да не са много шумни, за да не събудят Александра.
Теодор реши да зареди пералнята и започна да изважда дрехи, от коша за пране. Забеляза, че жена му беше хвърлила само чорапогащника, без прашките си. Той обичаше да мирише бельото на жена си и отново приближи чорапогащника ѝ до носа си. Усети тежка миризма на сперма и се стресна. Започна да го оглежда и забеляза, че в зоната между краката има все още влажно петно.
Изведнъж кръвта му кипна, лицето му се зачерви, хвърли настрани чорапогащника и отиде обратно при детето.
Стана почти 11 часа и Алес влезе в хола все още сънена. Поздрави Тео и малката и започна да си прави кафе. Той стана от дивана, отиде зад нея и ѝ каза, че иска да говори с нея в другата стая.
-Може ли само да си направя кафето ?
Той сепнато отговори, че трябва да говори веднага с нея и я хвана за ръката, към другата стая.
-Можеш ли да ми обясниш, защо в коша за пране, в който има и мои дреги освен твои, стоеше чорапогашника ти от снощи, който мирише на сперма? Какво е това петно и как се е появило, при положение, че беше с дънки и носиш прашки?
Тя отново се усмихна закачливо и взе чорапогащника си в ръка. Огледа го, помириса го и го навря в лицето на Теодор, като му каза:
-Нали обичаш много да миришеш бельото ми. Сега харесва ли ти? Не ти ли мирише по- хубаво? Кой ти каза, че съм носила прашки снощи и защо реши, че съм останала по дънки, след като си взех и други дрехи в чантата? Е явното ти харесва миризмата, защото кура ти ще се пръсне. Не е ли така, защо мълчиш?
Тео не знаеше, какво да отговори. Беше напълно объркан и в главата му нахлуваше все повече кръв и се блъскаха всякакви мисли. Алекс се усмихна ехидно и отиде в кухнята, за да си направи кафето. Той остана в стаята, взе чорапогащника ѝ и отиде в тоалетната. Започна да го мирише и мастурбира едва няколко минути, след което се изпразни мощно. Излезе от тоалетната и кротко започна да зарежда прането в пералнята отново. Пусна я и отиде при жена си и малката.
Двете закусваха и си разказваха приказка, Тео погледна в очите Алекс и тя му се усмихна сякаш нищо не е станало. Не посмяха повече да говорят за случилото се до вечерта. Приспаха малката и легнаха в спалнята. Настъпи неудобна тишина, тя си ровеше в телефона, а той гледаше в тавана и мълчеше. Когато тя започна:
-Знаеш ли, преди известно време използвах лаптопа ти и видях, какво порно гледаш. Стана ми много мъчно, че никога не си споделял това с мен. Тео, ти фантазираш как някой чука жена ти. Ти гледаш порно, на което някакви мъже гледат съпругите си, как ги чукат негри, непознати, комшии, приятели и какви ли не още и това те възбужда. Имам колега, който винаги ме е харесвал и се сближи с мен. Аз също го харесвам и на един етап започнахме сексуална връзка. Споделяла съм му и за твоите влечения и дори му предложих да ти организираме такава изненада. Но той бе категоричен, че няма да го направи. Тогава ми разказа за себе си и за тях… Казвам „тях“ защото той е част от общност, в която мъжете са cuckolders, a не просто ебачи за тройки. Те събират информация за жени, които са омъжени и с деца. Забавлението им се изразява в обсебването и свалянето на тези жени, превръщайки ги в свои любовници, с пълното съзнание на техните съпрузи. С теб Тео се случи именно това. До вчера аз бях твоята принцеса, а от днес ме познаваш и като неговата курва. Помисли си за това и утре искам да ми кажеш, какво мислиш и какво решение си взел- да се разделиш с мен и дъщеря ми, или да останеш послушен рогоносец.
Тео не вярваше на учите си. Той продължаваше да гледа в тавана и усещаше, че сърцето му ще се пръсне. В същият момент усети прилива на кръв в кура си и започна да се пипа леко. Усети, че не издържа и стана до тоалетната. Докато излизаше от стаята Алекс му каза:
-Отиваш да се изпразниш нали? За да стане още по- бързо ще ти кажа, че малко преди да се прибера снощи, в устата ми се изпразни Николай Павлов. Да същия Николай, когото познаваш и ти самия.
В този момент Тео се сети, защо целувката ѝ на прибиране от Коледното парти беще толкова солена и със странен аромат. Усети, че започва да се изпразва и влезе в тоалетната бързо. След това си легна, обърнал гръб на жена си и се опита да поспи.
На сутринта се приготвяха да излизат, когато забеляза, че Алекс отново си слага чорапогащник под плетената ѝ туника, обу си ботушки и хвана малката за ръка. Оставиха я на градина и докато пътуваха, към нейната работа Тео ѝ каза:
-Не знам, какво става с нас, но за мен е важно семейството. И се надявам, каквото и да е имало мжду теб и Николай, днес да приключи. Ще направя компромис със себе си и искам от тук нататък да си честна с мен. И виждам, че отново си с високи ботуши и чорапогащник. Предполагам този път носиш и бельо, нали така ?
Александра го погледна, отново се усмихна нагло и вдигна нагоре туниката си.
-Бельо на работа не нося отдавна, но ти явно не си забелязал. Отново съм с чорапогащник и ботушки, защото така ме харесва Николай. Защото така ме харесваш и ти, и защото когато той се изпразва в мен, изисква от мен да се прибирам „заредена“. Той иска ти да знаеш, че нося неговата сперма в себе си. Той няма никакво намерение да спре да ме чука и факта, че ти си рогоносец го забавлява. Аз също нямам никакво намерение да се лиша от оргазми.
Бяха пред сградата на офиса им и тя отвори вратата на колата и започна да се качва по остъкленото стълбище. Тео я наблюдаваше от колата, когато видя Николай да влиза веднага след нея и да се затичва по стълбите. Настигна я, вкара ръката си под туниката ѝ и я стисна силно. Тя подскочи и го целуна, след което изчезнаха от погледа на Теодор.
Вече всеки следващ ден Тео се сблъскваше с факта, че Николай чука жена му постоянно. Въпросният мъж е едър, бръсне си главата и е леко арогантен. С Теодор са се запознавали на едно организирано почистване сред природата, от фирмата на Алекс. Замисли се откога ли е започнало всичко и как жена му от съвсем невзрачно миньонче, в което той се беше влюбил, се бе превърнала в курва и то съвсем съзнателно. Всяка вечер надничаше в коша за пране и откриваше чорапогащниците ѝ. Беше започнала да носи и дамски чорапи, монокини, чорапогашници без дъно. Винаги имаха следи от сперма, като в повечето случаи още бяха мокри и Тео винаги мастурбираше, докато ги мирише.
Веднъж бяха на семейно гости и Алекс си беше качила краката на дивана. Помоли Тео да ѝ ги масажира малко и когато започна той отново усети познатата миризма, на застояла сперма. Погледна ходилата ѝ и забеляза, че по чорапогашника ѝ имаше мокри следи. След работа не се бяха прибирали и директно отидоха на това гости. Теодор осъзна, че Николай ѝ беше свършил на ходилата и в момента тя нарочно го караше да я масажира. Започна да се надървя и остави краката ѝ в скута си, за да не виждат гостите подутината под панталона.
От този момент Тео беше наясно, че трябва да се примири и да свиква с този начин на живот.

Следва продължение…

Христо Христов

Rating: 3.79/5. From 14 votes.
Please wait...