Тя ( курвата )

SVen

Вече повече от година Тео не задаваше въпроси. Всичко се беше превърнало в ежедневие. Не усещаше интереса на Алекс, към Николай да е намалял. Надяваше се просто да си омръзнат и някой ден да я усети отново в обятията си такава, каквато беше и преди. Повече негова, повече влюбена и мислеща за семейството си по начина, по който мислеше и преди.
Единственото, с което Тео щеше да се раздели трудно, бяха моментите, които го възбуждаха сега. Когато Алекс нарочно го провокираше, когато знаеше, че тя е някъде с Николай. Когато ровеше за следи в бельото ѝ. И много други причини, които го караха да мастурбира и често да стои възбуден.
Теодор и Алекс живееха под наем. Обитаваха чудесно жилище, в Стара кооперация, непосредствено до детска градина и училище. Удобствата, които имаха бяха много, а наемът под средната цена, за този район.
Една вечер Тео се прибра от работа. Алекс го беше изпреварила, взела детето и вече приготвяше вечеря. Той я поздрави, целуна детето и я попита, с какво може да ѝ помогне.

– Ако искаш сложи прибори, чинии и сложи виното да се изстудява- отговори Алекс.

Тео усети някакво напрежение, в гласа на Алекс. Вечерта продължи без почти никакви разговори, в мълчалива и напрегната обстановка. В ума му се прокрадна мисълта, че може нещо да се е случило, между Алекс и Николай. Реши да я остави сама да реши, кога и какво да му сподели, без да задава излишни въпроси.
На сутринта излязоха заедно, а докато Тео шофира, Алекс му каза:

– Тео, вчера ми се обади Емил- хазяина. Ситуацията е сложна, защото иска да ни вдигне наема на апартамента с тридесет процента, което в момента няма как да се случи. Днес ще му се обадя, за да му кажа, че с теб сме разговаряли и искам да се срещна с него.

Тео побърза да ѝ каже, че иска да присъства на разговора, но Алекс го прекъсна и му каза, че ще отиде сама.
Неговият работен ден започна с напрежение и продължи целият ден така. Очакваше обаждане, или съобщение от Алекс, за да разбере дали е фиксирала среща с хазяина.
Около 15 часа тя му писа, че след работа ще се срещне с хазяина и брат му. Тео остана озадачен и отново я попита, дали не иска да вземе детето от градина и после да дойде на срещата. Алекс категорично му отговори, че няма нужда.
Той беше притеснен, защото на този етап не можеха да си позволят толкова скъп наем. Не можеха да си сменят и локацията, защото детската градина, училището и всичко останало, вече беше неразделна част от живота им.
Вечерта след работа Теодор взе детето от градина и се прибра. Започна да приготвя вечеря, докато чака Алекс да се прибере. Около 20 часа тя отвори входната врата и токчетата ѝ прозвучаха в антрето. Влезе в хола и поздрави. Хвърли дамската си чанта на дивана, седна и опъна краката си на холната масичка. Тео побърза да огледа краката ѝ. Остави ястието на плота и седна срещу нея, масажирайки леко стъпалата ѝ. Попита я, какво се е случило на срещата с хазяина, а тя троснато заяви, че утре вечер ще се виждат отново, защото не са стигнали до консенсус.
За Тео това не звучеше обнадеждаващо и отново я попита, дали не иска да отиде с нея. Тя категорично отказа и заяви, че това е нейна работа.

На сутринта Алекс беше изцяло бизнес облечена, с костюм и чудесна коса на кок. Под панталона носеше графитени, тънки дамски чорапи, и беше обула прозрачни токчета. Тео остана очарован от вида ѝ и побърза да ѝ направи комплимент. Тези обувки са едни от любимите му, защото прозрачната част разкрива красивите ходила на Алекс. Със сигурност бяха и едни от любимите на Николай, а защо не и подарък от него. В комбинация с френския ѝ педикюр, това го възбуждаше веднага.

Тримата с детето излязоха от дома си и се качиха в колата. Коментираха, какво и как да каже на хазяина, за да намали покачването на цената, или поне да го разсрочи във времето. През целият ден, съзнанието на Теодор беше насочено повече, към предстоящата среща на жена му, отколкото съсредоточено над работата.
Стана 17 часа и Тео тръгна от офиса, към детската градина. Цял ден не получи съобщение, или обаждане от Алекс, но и той не я притесняваше, защото знаеше, какъв тежък ден е и нейният. Стана почти 22 часа и Тео реши да слага детето да спи. След това седна сам в дневната и си сипа чаша уиски. Започна да се изнервя, защото от Алекс нямаше никаква информация, а все още не се беше прибрала. Той беше сигурен, че тя отново е с Николай и дори не е сметнала за необходимо да му каже, че ще закъснее.
Стана почти полунощ, когато вратата на апартамента се отвори. Отново се чуха токчета в антрето за кратко и в дневната влезе Алекс, по пантофки. Беше с пусната коса, от кока нямаше и следа, а тя отново се тръшна на дивана и качи краката си на холната масичка. Тео я поздрави и прокара поглед през ходилата ѝ. Очакваше да види следи от сперма по краката на Алекс, защото обичайно така се прибираше след среща, с Николай. Но тя беше боса, нямаше и следа от тънките, графитени чорапки, с които беше излязла сутринта.
Тео си отдъхна. Не издържа и я попита, какво е станало на срещата. Алекс го погледна критично и му заяви:

– Имаш ли представа, колко съсипана съм, след днешният тежък ден ? Не може ли да говорим утре ?

Тео ѝ сипа малко уиски и седна на холната масичка. Внимателно премести краката ѝ в скута си и започна да ги масажира. Тя се отпуска назад и леко стенейки от удоволствие си отпи от уискито. След известно време, леко подпийнала, Алекс реши да му сподели за срещата.

– Тео, трябва да ти кажа някои неща, но преди всичко трябва да знаеш, че наемът ни няма да се вдига за момента. Срещнах се с Емил и брат му, в техният офис. Първоначално не стигнахме до решение, но те ми предложиха сделка, която трябваше да приема, в името на семейното спокойствие. В един момент разговорът пое друга посока и те ми направиха сексуално предложение. Искаха да им духам и на двамата, но аз отказах и тръгнах към асансьора. Метри преди него обаче се спрях, защото осъзнах, че идеята ми допада. И се върнах обратно. Исках всичко да приключи по- бързо, но когато бях на колене пред Емил и погледнах физиономията на брат му, вече ми стана ясно, че няма да приключат толкова бързо с мен. И двамата ме чукаха няколко пъти. Очевидно се бяха подготвили със стимуланти и това продължи няколко часа. Когато си тръгвах бяха доволни и казаха, че на този етап нещата няма да търпят финансова промяна за нема. Просто исках да знаеш, че съм успяла да спра промяната в цената на наема.

Тео стоеше в ступор и не можеше да каже нищо. Допреди час чакаше Алекс да се прибере убеден, че тя пак е с Николай, а в момента тя му обясняваше, как двамата им хазяи са я чукали. И това не само не я притесняваше толкова, но дори го разказваше с известно въодушевление.
Той стана от масичката и отиде до тоалетната. Искаше просто да се наплиска със студена вода, защото в главата му се събра цялата възможна кръв. На връщане мина през антрето и погледна токчетата ѝ. Прозрачните обувки имаха следи от сперма, а когато ги помириса определено беше сигурен в това. Влезе в дневната и я попита, защо в обувките си има следи от сперма и с Николай ли се е виждала. Защо се прибира без найлоновите чорапки, а боса и какво изобщо става с нея. С равнодушен тон тя му отговори, докато отпива уиски:

– Глупчо, естествено прозрачните обувки бяха с цел, да привлекат вниманието им. И го постигнах повече от очакваното. И двамата държаха да им духам на колене и петите ми изскачаха от обувките, докато го правя. Другият винаги заставаше зад мен и се изпразваше в обувките ми. Това продължи няколко часа и просто махнах чорапките си, защото се хлъзгах с тях и цялата тази сперма, и предпочетох да ходя без чорапки. Не знам защо, но го правеха точно, както го прави и Николай. Така, че бъди спокоен. Не съм се виждала и с него. Проблемът е, че ще трябва някак си да му обясня за ситуацията.

Тео отново се зачерви и бесен осъзна, че жена му не се притеснява от случилото се и него, а е загрижена за любовника си и неговата реакция. Не можеше да повярва, какво чу и усети, че му става лошо. Стана и отиде отново до тоалетната, надвеси се над мивката и започна да плиска лицето си, със студена вода.
Връщайки се обратно в дневната видя Алекс да си гледа телефона, със загрижен поглед. Тя вдигна глава и погледна Тео, след което обърна екрана и му каза да чете. Там имаше смс, с кратко съдържание:

“ Отлагането в повишението на наема ще продължи толкова месеца, колкото те използваме и двамата. Ако изгубим интерес към теб, или ти не искаш да продължаваш, цената ще скочи с 35% “

Току що, за втори път в живота си, Теодор осъзна, че жена му отново е превърната в нечия курва. Той я погледна в очите, а тя с виновна усмивка, леко прехапа долната си устна…

Следва продължение.
Sven

Rating: 4.27/5. From 11 votes.
Please wait...