Унижението на Яна 2 част

Яна избяга от кабинета на декана уплашена и объркана за това какво да е следващата й стъпка. “Трябва да намеря антидот за това лекарство! Но къде и как?” мислеше си Яна ”Никой от лабораторията няма да ми помогне, защото ме мразят, а и ми казаха, че там нямат антидот срещу това.”

Тогава й хрумна нещо- Ана Петкова, шефката на охраната в университета можеше да й помогне! Тя беше жена, като нея и щеше да й помогне да арестува онези задници, поне така си мислеше Яна. Тя щеше да намери начин да накара онези от лабораторията да измислят нещо, което да ме оправи.
Яна отиде на бегом до къщата на Ана, като се надяваше да я намери преди да е тръгнала за кабинета си в университета. Когато стигна се беше задъхала. Позвъни на вратата й зачака. След като минаха няколко секунди и никой не отвори тя позвъни отново и отново, докато накрая просто задържа пръста си на бутона на звънеца. Когато най-накрая вратата се отвори Яна едва не извика. Вместо на вратата да се появи Ана, там стоеше Боян- университетският градинар.
– К’во искаш?- попита той, докато оглеждаше дрехите да момичето и очите му заблестяха.
– Трябва да говоря с Ана веднага! Пусни ме да вляза!- извика Яна.
Очите й се спуснаха надолу към слабините му, а устата й започна да се пълни със слюнка от засилващото се желание да пие сперма.
– Няма я. Ела след няколко часа, сигурно ще се е прибрала дотогава.
Яна се промъкна покрай него и влезе в къщата на Ана и седна на един от фотьойлите във всекидневната.
– Ще я чакам тук!- каза тя.
– Как пък не!- тросна се Боян.- Имам работа отвън и нямам никакво време да се разправям с теб. Сега ставай от там!
Яна подскочи и се изправи от стола, докато казваше:
– Няма да се махна! Трябва да остана и да й кажа за онези мъже!
“ К’во й става на малката кучка?” запита се Боян ”Първо казва, че няма да стане, после скача като попарена, когато й казах да стане. Тая никога не прави каквото й се каже, особено пък ако е мъж”.
– Какво става, Яна?- попита Боян, като не вярваше ни най-малко на момичето- тя се беше оплаквала от него нееднократно за най-различни неща.
Яна бързо му разказа цялата история, не защото искаше, а защото лекарството не й даваше право на избор. Тя трябваше да прави всичко, което й се кажеше, а Боян искаше да разбере какво й има. Докато говореше, Яна забеляза промяна в Боян. От намръщената му физиономия не остана й следа. Сега той се беше ухилил широко. “ Кучко! Ако това е вярно, значи ще се позабавляваме с теб!” помисли си той. Яна осъзна опасността, която я грозеше и тръгна бързо към вратата.
– Кажи на Ана, че ще мина по-късно.- каза тя.
– Стой на място!- каза Боян.
Яна замръзна на място.
– Ще съжаляваш за това! И теб ще вкарам в затвора!- извика Яна, а от очите й започнаха да се стичат сълзи.
– Млъкни и спри да плачеш, веднага!- извика Боян.
Яна веднага утихна и сълзите й спряха.”Това е направо супер!” помисли си Боян “Хайде да се позабавляваме!” Той отиде до фотьойла и седна.
– Сега, кучко… Свали си дрехите и почни да се търкаш между краката! Искам да си мачкаш циците и да се ебеш с пръсти в путката. Ще се докараш до оргазъм, но няма да свършваш. А, да! Я се усмихни… можеш да пъшкаш, ама няма да говориш!
Яна бързо съблече малкото си дрехи- пола и тениска. Лявата й гърда се зае да мачка младите й стегнати гърди, докато дясната й ръка се спусна към слабините й. От устните й се откъсна тихо стенание, когато започна да се мачка между краката. Отначало Яна търкаше клитора си с цялата длан, но след това вкара един пръсти във горещото си тунелче, после още един и още един. Чукаше се с три пръста, а бедрата и се отваряха и затваряха около ръката й. Яна скоро достигна почти до момента в който щеше да изпита оргазъм- зърната й бяха много твърди и чувствителни на докосване, а от влагалището й течеше безцветна, гореща течност. Тя пъшкаше високо с отметната назад глава, а тялото й се движеше в ритъм с ръцете й. Яна имаше усещането, че между краката й гори огън. Пръстите й се движеха много бързо, докато се опитваше да се докара до оргазъм, но въпреки това не успяваше. Бузите й бяха алено червени, какво и гърдите й. Тя се опитваше с всички сили, но не успяваше да направи онази последна малка крачка заради нареждането на Боян. Самият Боян не можеше да повярва на очите си. Тя наистина правеше това, което той й беше наредил!
– Яна.- каза той, откъсвайки я от мислите й за оргазъм.- освен, че си пристрастена към мъжката сперма, ще бъдеш пристрастена и към женската мъзга, но колкото повече пиеш от нея, толкова повече ще искаш. Сега ти разрешавам да си оближеш пръстите!
Ръката на Яна се отдели от зачервеното от търкането путе. Тя засмука жадно пръстите си, опитвайки се да изближе всичкия нектар. Другата й ръка се спусна между краката й и тя веднага си вкара 3 пръста в путката за да ги навлажни добре. Без да пропуска и едно вкарване Яна смени ръцете си. Устата и езикът й облизваха пръстите на едната й ръка, докато другата се движеше между краката й. Всяка капка от сладко-солената течност я караше да иска още и още. Ръцете й се сменяха през няколко минути от путката в устата и от устата в путка, докато в путката й не остана почти никаква мъзга от мастурбирането.
– Яна!- извика Боян.- Спри да пиеш мъзгата си и застани на четири крака и ела до мен за да ми направиш свирка!
Яна бързо застана на четири крака и отиде до Боян, както й беше наредено. Стегнатото й дупе се въртеше докато лазеше към него, а гърдите й се полюшваха примамливо под нея. Тя видя как Боян се съблича без да откъсва очи от нея. Скоро той седна отново на фотьойла, а 20 сантиметровият му хуй вече беше щръкнал и я очакваше. Яна застана между краката му и се изправи на колене. Наведе глава към хуя му с отворена уста и бавно го плъзна по езика си. Имаше солен вкус и миришеше на спарено. “Сигурно не се е къпал скоро” помисли си Яна. Главата й започна да се движи нагоре надолу по надървеният хуй и вече можеше да усети непогрешимият вкус на сперма в гърлото си. Това само я възбуди и тя започна да се движи по-бързо.
– Ма ти и да духаш не можеш, ма! Я, почни да ползваш тоя език, докато ми духаш! Вкарвай си го в гърлото!- извика й Боян.
Яна притисна главата си надолу към големият пенис. Той я удари в гърлото и продължи навътре. Яна се задави, но не можеше да спре да го поглъща. Усещаше спазмите на гърлото си и как твърдият хуй разтяга гърлото й по пътя надолу. Тя усети как главичката на хуя му потрепери дълбоко в гърлото й, когато успя да го налапа чак до топките и после бавно започна да излиза навън. Яна усети ръцете на Боян да я хващат за главата и той започна да направлява движенията й притискайки главата й надолу, после дърпайки я нагоре по подутия боздуган. Тя беше готова на всичко само за да получи така желаната сперма.
Боян усети, че ще се изпразни. Напрежението в топките му нарасна, докато главата й се движеше по цялата дължина на хуя му. Нагоре надолу, езикът й подлудяваше Боян. Тя го облизваше, докато парчето се движеше в устата й. Накрая той се изпразни, ръцете му я притиснаха към хуя му и го натикаха дълбоко в гърлото й. Той усети как гърлото й се свива отново и отново, докато тя преглъщаше спермата му. Боян се отпусна доволен и изцеден на фотьойла и загледа как малката мръсница изсмуква и последната капка от хуя му.
Яна беше усетила, че той ще се изпразни и се беше опитала да му достави максимално удоволствие само за да получи това което тя искаше- спермата му. Изведнъж усети как той се напряга и притиска главата й към слабините си. Тя и без това дишаше трудно, а сега с хуй в гърлото направо спря да диша. Хуят му започна да пулсира и да излива спермата, която тя толкова много желаеше. Гърлото й послужи като ръка, която изцежда спермата от хуя му и я изливаше направо в стомаха й. Когато Боян се отпусна във фотьойла, ръцете му я пуснаха. Тя издърпа устата си до главичката на дългия му пенис и засмука силно. Соленият вкус на спермата й подейства успокояващо, но тя копнееше за още. Засмука главичката, като с език облизваше всичките й извивки, а пръстите й разтриваха топките му. Хуят в ръцете и устата й потръпна още веднъж и изпълни устата й със сперма. Тя преглътна бързо и усети как страстта й за сперма се засища. Малко сперма потече по вече отпуснатият хуй и намокри космите му. Яна бързо плъзна езика си по мократа след и събра всичко, което беше изпуснала. След като събра капките които й се бяха изплъзнали Яна отново насочи вниманието и езика си към главичката на хуя. Тя забоде върха на езика си в малката дупчица търсейки още от сладкия нектар. Хуят беше идеално чист, но Яна не го пусна, а продължи да го смуче и облизва доста шумно. След като и последната частица сперма беше преглътната тя пусна омекналия хуй и положи главата си на бедрото на Боян. Погледът й стана отнесен. Гладът й за сперма беше заситен, поне за сега, но тя още беше възбудена, защото не й беше казано, че може да достигне до оргазъм.

– Колко хубаво ще си прекараме днеска двамата с тебе!- каза Боян, като погледна надолу към Яна.- А даже още не е станало обяд… Ей! Да съм ти казал, че можеш да спреш да ми духаш? Лапай го и няма да си го вадиш от устата докато не ти кажа!

Яна отново надигна глава и налапа омекналия му хуй. Езикът й започна да облизва главичката и ствола. Сега когато беше отпуснат можеше да го поеме целия в устата си. Тя засмука главата й издърпа хуя до размера в който беше, когато беше възбуден, а после го пусна и засмука основата малко над топките.
– Яна мисля, че не честно към теб това което направих. За това, от сега нататък, когато кажа “путка” ще достигаш до оргазъм. Много силен оргазъм. Когато се изпразниш ще оставаш възбудена и на ръба на оргазма, точно както си сега!
Боян я погледна. Главата й се движеше над хуя му, а устата й упорито работеше за да го възбуди отново. Гърдите й, млечно бели със щръкнали розови зърна се притискаха към вътрешната страна на бедрата му.
– Путка!- извика Боян.
– Оооооохххххххх!- изпъшка протяжно Яна.
Тялото й се разтресе обляно от удоволствието на така желаният оргазъм. Толкова силен беше оргазма й, че й се наложи да се хване за бедрата на Боян за да не падне по гръб. Коленете й, изтръпнали от стоенето в неудобната и унизителна поза( за щастие Ана имаше дебел килим) се движеха напред назад, докато тялото й се разтърсваше от оргазма.
– Путка! Путка! Путка! Путка! Путка!- извика Боян широко усмихнат и приковал очите си към момичето застанало пред него.
– Ауууууу! Оууууу!- виеше Яна, отново и отново.
Пет пъти тялото й се разтърсваше от мощни оргазми. Хуят се изплъзна от устата й, но тя веднага изплези език и се опита да го налапа отново. Искаше да го усети отново в топлата си уста.
“ Господи!” помисли си Яна” Какво става с мен? Не искам да правя това, но не мога да спра?! Нямам никакъв контрол над тялото си или желанията си.”
Коленете започнаха да я болят от търкането в килима, тялото й беше схванато и изтощено от последователните оргазми, но тя продължи да смуче хуя на Боян и се опитваше отново да го възбуди, докато путката й пламтеше от желание.
Скоро упоритостта й беше възнаградена. Пенисът започна да се уголемява в устата й и се втвърдяваше все повече с всяко докосване на мекият й език. Главичката отново се притисна в гърлото й и съвсем скоро достигна 20 сантиметровият си размер. Яна започна да си го вкарва в устата й да го поема дълбоко в гърлото си. Тя се опитваше да го облизва целия, докато до движеше в устата си. Собствената й пристрастеност отново взе връх и тя закопня да опита спермата му отново. Боян погледна хуя си- корав като камък и му хареса как малката мръсница му го лапаше целия.
– Добре, Яна.- каза той- Спри да ми духаш. Легни по гръб на пода с разтворени крака. Приготви се да бъдеш изчукана, гали си клитора и путенцето. Искам да видя как се чукаш с пръсти в путката.
Яна моментално спря да смуче хуя и тръгна да ляга по гръб, когато чу думата “путка” и се разтресе в оргазъм, както й беше наредил Боян. Оргазмът разтърси тялото й и я събори назад. Когато падна тя удари главата си в килима, но въпреки това ръката й се спусна между краката й и тя започна да се чука с три пръста. През цялото това време тя се мяташе на земята в мощния си оргазъм.
Боян погледна към лежащата Яна. Видя я как се чука с пръсти и се гърчи на земята, а мъзгата й се стичаше по краката й и капеше на килима. Той знаеше, че трябва да я има. Хуят му стана още по-твърд, когато я видя как лежи с щръкнали зърна и тръскащи се гърди.
Боян хвана хуя си ръка и коленичи между краката на Яна.
– Спри да се чукаш с пръсти и ги оближи от мъзгата!
Той легна върху нея, а Яна заоблизва пръстите си. Боян бутна ръката й настрани и впи устни в нейните, вкарвайки езика си в устата й. Когато отдели устни от нейните, той засмука дясното й зърно. Отначало смучеше леко, захапвайки и част от гърдата, а другата му ръка си играеше с другата й стегната гърда. Боян отдръпна устните си от гърдата й и стисна със зъби розовата пъпка на зърното й, хапейки го отначало леко, после по-силно. Яна простена високо.
Тя усети как Боян се притиска към нея. Мускулестите му гърди се притиснаха към нейните и зърната й се забиха в него. Цялото й същество беше отвратено от това което се случваше, но тялото й откликваше с готовност на ласките му. Когато устата му се спусна надолу и погълна гърдата й, тялото й се изви като лък и тя се опита да напъха колкото се може повече от гърдата си в горещата му уста. Когато той се заигра с гърдите и зърната й тя усети как по цялото й тяло прескачат малки искрици удоволствие. Следващото нещо което Яна усети, беше твърдият му хуй, който се опитваше да проникне в нея. Той се удари първо в гънката между бедрото и влагалището й, после се удари в клитора й и я накара да изстене жално. От цялото това ръчкане хуят на Боян се намаза добре с мъзга.
Боян погледна Яна в лицето и видя маската на пълно сексуално отдаване. Той се надигна малко и намести хуя си на тясната й путка и натисна напред. Главичката бързо изчезна в дупката. След това с един мощен тласък той вкара целия си хуй в мократа и тясна путка. Усещането за младата, тясна путка обвита плътно около хуя му го възбуди още повече.
Яна усети как главичката на хуя му прониква между устните на путката й и ги разтваря още повече. “Той не може да вкара това… нещо в мен!” помисли си тя “ ЩЕ ме разкъса!” Тогава тя усети как той се отпуска с всичка сила върху нея и вкарва целия си хуй в мократа й сливка. Тя изстена от болка, когато хуят проникна до край в нея и й изкара въздуха. Имаше чувството, че вътрешностите й се разкъсват, а хуя не спираше да ръчка в тясната й путка.
“ Ей те тва е тясно!” помисли си Боян. Путката й го беше обвила плътно като гумена ръкавица. Той вкарваше и изкарваше хуя си от тясната й дупка, като оставяше само главичката вътре преди да й го начука отново с всички сили. Движенията му станаха бързи. Усещането беше като от хиляди малки пръстчета галещи твърдият, дебел хуй. Тясната путка го засмукваше обратно всеки път когато се дръпнеше и го масажираше, възбуждайки го още повече.
Когато Боян започна да се движи и да я чука в путката, Яна усети как болката малко по малко намалява и се превръща в изгарящо желание. Тя усещаше всяко движение на пениса в тясното й влагалище.
– Надигай си задника, ма!- извика й Боян.- Начуквай ми се!
Яна веднага изпълни желанието му. Още щом той се отдръпна от нея, тя надигна таза си и посрещна следващия му тласък. Тя изпъшка високо при дълбокото проникване. Това само я доближи към така желания оргазъм. Яна надигаше дупе всеки път когато Боян се готвеше да й го набие в путката. Тя въртеше дупе, като несъзнателно се опитваше да му достави удоволствие, надявайки се той да я накара да се изпразни.
Боян знаеше, че няма да издържи много дълго на това. Идваше му в повече това, че готината мацка си надига стегнатото дупе за да му позволи да й го начука още по-дълбоко. Усещаше как путката й се е разтекла по начина по който се плъзгаше в нея като по разтопено масло. Целите му топки бяха подгизнали от мъзгата която се изливаше от Яна. Когато усети как хуят му започва да пулсира, Боян сграбчи тресящите се гърди на Яна и изкрещя:
– Путка!
В момента в който Яна започна да се тресе в оргазма си, Боян отпусна цялата си тежест върху нея и наби хуя си до дъното на путката й и започна да излива спермата си в малката лигла. Путката на Яна се свиваше и отпускаше и това направо подлуди Боян. Топките го заболяха от нечовешкото усилие да излеят всичката си сперма. Боян имаше чувството, че тясната путка го смуче и изцежда спермата му. Той стисна силно гърдите й, забивайки пръсти в меката плът и направи един последен мощен тласък, след което просто се отпусна върху Яна останал без дъх.
Яна беше усетила, че Боян ще се изпразни. Тя въртеше дупето си и се притискаше към него въпреки, че путката беше започнала да я боли. Венериният й хълм я сърбеше ужасно, а клиторът й беше станал толкова болезнено чувствителен, че й се плачеше, но търпеше геройски здравото ебане. Когато Боян извика така желаната дума, тя се остави на усещанията, които завладяха тялото й. Беше чакала оргазъма толкова дълго, че сега дори успя да забрави за болката в слабините си. Горещата сперма която се изливаше в нея прибави още малко страхотно удоволствие към оргазма й. Тя се чувстваше премазана под тялото на силния мъж, но и това й харесваше- да е слаба и беззащитна, нанизана на дългия хуй. Яна стегна мускулите на влагалището си в опит да изцеди всичката му сперма и да засили още малко и без това огромното удоволствие. Оргазмът й продължи дълго, а мачкането на гърдите й само го удължи. Тялото на Боян я затискаше и тя едва дишаше. Тя усети как хуят му се отпуска бързо и спермата с която беше пълна путката й започна да изтича към дупето й и да капе по килима.
Боян се изправи бавно и погледна лежащата Яна. Тя беше с разтворени крака, сякаш чакаше да бъде изчукана отново. Зърната й стърчаха, а тялото й беше напрегнато- точно как й беше наредил- да е готова да се изпразни, ако чуе думата. Боян седна отново в креслото и се отпусна уморено. Беше толкова изтощен, че нямаше сили да мръдне. Той погледна към Яна и видя зяпналата й путка. Всичко се виждаше ясно, защото влагалището й стоеше разтворено около 2-3 сантиметра. “Сега не е толкова тясна, колкото беше в началото” помисли със задоволство Боян. Той забеляза струйката която течеше от путката й- смесица от мъзга и неговата сперма.
– Яна!- каза той.- От путката ти тече ценен материал, а ти все още имаш нужда да пиеш сперма. Използвай възможността!
Ръцете на Яна веднага се спуснаха към путката й и тя си вкара три пръста за да ги намокри добре с изтичащата сперма. Едната й ръка остана между краката й, докато тя облизваше пръстите на другата. Езикът й обра всяка капка сперма от пръстите, които до преди малко бяха във влажната й путка. Когато облиза всичко тя смени ръцете си и отново си вкара три пръста, докато облизваше омазаните със сперма пръсти. Яна се беше улисала да събира спермата, която тече от нея. Тя се опитваше да вкара повече пръсти в путката си, но уви беше прекалено тясна за да побере повече от 3 пръста. В устата си обаче можеше да напъха почти цялата си ръка и го направи веднага щом облиза пръстите си. Тя преглъщаше жадно спермата и усещаше сладкото удоволствие, което се разливаше по тялото й от утолената жажда за сперма. Беше затворила очи и правеше всичко инстинктивно. Миризмата на сперма я възбуждаше и тя се постара да събере всичко, което беше изтекло от нея и това, което беше останало дълбоко в путката й. При един от последните курсове на ръцете й няколко капки покапаха на гърдите й. Тогава тя се спря, извади ръката си от путката и я облиза старателно без да откъсва поглед от капките сперма, които бяха паднали близо до зърното й. Когато облиза старателно и двете си ръце Яна хвана гърдата си и изви шия. Тя изплези езика си напред и малко по малко събра капките сперма- не искаше да пропилее нито милиграм от скъпоценната течност.
Боян стоеше отстрани и гледаше с доволно изражение на лицето. Изобщо не му направи впечатление, че цялото шоу продължи близо 15 минути. Той си почиваше, докато малката курва пиеше спермата от путката си.
– Яна!- каза Боян.- Виждам, че се справяш много добре. За да те наградя с още малко сперма ще ти кажа, че на хуя ми има малко. Защо не дойдеш тук, като добро момиче и не я събереш с езичето си, а?
“Господи! Кога ще свърши това мъчение? Няма ли най-сетне да ме остави на мира? Как ще се измъкна от тази каша?” мислеше си Яна.
Тя се изправи на колене и отиде между протегнатите крака на Боян. Главата й се спусна към чатала му. Мирисът на секс изпълни ноздрите й- смесица от пот, сперма, мъзга- миришеше на мъжка съблекалня, която не е проветрявана. Тя изплези език и започна да ближе мястото малко под топките, после нагоре през космите. Яна облизваше всяка капка сперма, която видеше. След като събра спермата в основата на хуя тя се насочи към самият хуй. Сега, когато беше отпуснат хуят беше дълъг около 10 сантиметра и не толкова дебел, колкото беше преди малко, докато я чукаше грубо. Яна го повдигна с една ръка и с лекота го облиза от едната страна с едно единствено движение. После се насочи към главичката, където започна да облизва в кръг. Когато главичката беше прилежно почистена и блестеше от слюнката й, Яна се насочи към мекия ствол. Тя близваше първо от едната страна, после от другата- сякаш беше голям сладолед-близалка. Докато облизваше омазаният със сперма хуй Яна забеляза нещо, което я разтревожи. При всяко нейно близване хуят потреперваше. След като изчисти главичката и се насочи към ствола, хуят отново започна да се надига. Мозъкът й крещеше да спре, но устните и езикът й продължаваха да почистват мръсният хуй. Когато не остана и капка сперма хуят вече стърчеше горно нагоре, достигнал предишния си размер. Яна простена тихо. Тя се отдръпна и седна на краката си и зачака следващото нареждане. “Защо се възбуди? Няма ли да ме остави на мира?”мислеше си тя, докато гледаше еректиралия пенис пред себе си.
Боян се хилеше, докато студентката го ближеше. Усещането беше много по-приятно от всички чекии, които си беше правил, докато си фантазира за студентките или дори беше по-приятно от това да им гледа под полите от стаичката за инструменти до стъпалата. Хуят му отново се беше надървил и той беше твърдо решен да извлече максималното от това щастливо (за него) стечение на обстоятелствата.
– Е, Янче… Изглежда още не сме свършили с теб, а? Лапай го!
Яна простена жално, но въпреки това се надигна и налапа натопорчения хуй и го натика дълбоко в гърлото си. Боян се усмихна щастливо и притвори доволно очи, докато се отпускаше на креслото с ръце зад тила.

Слефдва продължение…

Rating: 4.00/5. From 2 votes.
Please wait...