Унижението на Яна 3 част

Ана Дончева се прибра след сутрешното си бягане. По младото й тяло се стичаха ручейчета пот. Тя беше на 26 години със спортна дребна фигура. Когато влезе през входната врата и мина покрай всекидневната, не можа да повярва на очите си. Там, на любимото й кресло, без нито една дреха върху себе си седеше Боян- градинаря, а някаква кучка беше застанала на колене и му въртеше свирка.

– Какво, по дяволите, става тука, мамицата му?!- изкрещя тя.
Боян скочи, като попарен и затърси трескаво дрехите си и се заоблича.
– Всичко мога да обясня, Ана! Честна дума! Само малко се… ааа… забавлявахме…
Момичето, което беше застанало на колене се изправи и Ана не можа да повярва на очите си. Яна. Кучката Яна. Човекът, който беше създал толкова много проблеми на Ана. Повече от който и да е друг студент в целия университет. Широка усмивка се появи на устните на Ана. Ана нямаше представа какво се е случило в къщата й, докато я нямаше, но със сигурност при тези обстоятелства беше повече от любопитна да разбере за подробностите.
– Това животно ме изнасили! Искам той, и декана… и всички които работят в библиотеката да бъдат арестувани моментално!- изкрещя Яна на Ана.
– Не съм я изнасилвал! На нея й харесваше!- каза Боян в своя защита.
– Млъкнете и двамата!- каза Ана, а усмивката изчезна от лицето й и погледна първо единия, после другия. Изнасилването не беше повод за усмивки.- Яна, кажи ми какво се случи тук. Не бързай и ми кажи всичко.
Яна, все още гола, разказа всичко- от игла до конец, за библиотеката, за наркотика, за случилото се след това в залата, за следващия ден и случилото се в кабинета на декана и най-накрая за случилото в къщата на Ана.
– Това вярно ли е, Бояне?- попита Ана.
– Ами… май да, г-це Дончева. Тя направи всичко за което я помолих.- каза Боян.
– Добре. Бояне махай се от къщата ми. Забранявам ти да казваш на когото и да било за това. Аз ще се заема със случая.- каза Ана.
– Да, госпожице!- каза Боян и излетя от стаята, а секунда по-късно и от къщата.
– Настоявам да арестуваш всички! Веднага!- изкрещя Яна на Ана.- Искам ги всичките зад решетките! Още днес!
На устните на Ана се появи широка усмивка и тя избухна в гръмогласен смях.
– О, Яна, Яна, Яна… Играй си с путката си, докато стоиш там. Искам да виждам пръстчетата ти да влизат и излизат от малката ти дупка!
Дясната ръка на Яна веднага се пъхна между краката й и тя разкрачи крака малко за да й е по-удобно. Тя вкара три пръста в себе си и започна да се ебе с тях, а мъзгата й потече по ръката й.
– Моля те! Не ми причинявай това! Искам онези ужасни хора арестувани. Те нямат право да ми причиняват това!- молеше се Яна, докато пръстите й се движеха в мократа й путка.
– Нямат право? Ти смееш да ми говориш за право?- извика Ана на Яна.- Ти ми създаваш повече проблеми от който и да е студент в целия университет! 215 оплаквания срещу студенти, преподаватели и работещи в университета… и това само за този семестър! Дадоха ни най-ниската оценка в цялата област само заради твоите оплаквания и ми спряха цялото държавно финансиране на охраната и трябваше да уволня 8 човека, хора от които имам нужда за да ви пазя глезените задници. Имам 15 черни точки в досието, заради твоите оплаквания, които си попълнила и после си попълнила повторно с областния управител. От полицията вече не приемат моите обаждания заради твоите фалшиви аларми. Не скъпа, точно ти не ми говори за правя. Освен това, както каза и Боян- никой не те насилва да правиш каквото и да е. Ти правиш всичко по собствено желание.
– Ще ти го върна! На всичките ще ви го върна!- изкрещя Яна.
– Стига си викала, скъпа. Можеш да говориш, но ти забранявам да викаш. Освен това вече няма да свършваш, когато чуеш думата “путка”, а когато аз ти кажа. Обаче искам да си останеш в състоянието на постоянна възбуда.- каза Ана.
Яна не можеше да повярва на това което се случваше. Пръстите й продължаваха да се движат в нея и те се възбуждаше все повече и повече. Когато вкарваше пръстите си тя удряше и клитора си. Лицето й, гърдите и раменете й се бяха зачервили от усилието, а като добавим и срамът от унижението- лицето й беше станало червено като домат.
– Яна.- каза Ана.- Спри да си играеш с путката си. Качи се горе и си вземи душ. Студен душ. След това си среши косата и застани на колене на пода и ме чакай да дойда. Искам да се постараеш и да си почистиш добре влагалището. И не се мотай!
Ана проследи Яна, която се качи нагоре по стъпалата, а дупето и гърдите й се потръскваха при всяка нейна стъпка. Когато момичето се изгуби от погледна й, Ана седна на дивана. “ Това е невероятно!” помисли си тя “ Яна… след днес никога повече няма да ми създаваш проблеми”. Тя вдигна слушалката на телефона и набра номер.
– Здравей, Борко. Ана е. Няма да повярваш на това, което ще ти кажа- Кучката Яна е тук и ще прави всичко, което й кажа! Слушай сега, вземи си видео камерата и с Пешо елате, но побързайте! Няма проблеми, доведи всеки, който иска да дойде! Ще се видим след малко, чао.
Ана чу как в банята започна да тече вода и се качи нагоре по стъпалата. Яна беше пуснала студената вода и зърната й моментално се втвърдиха. “ Брррр… Ще им го върна на всичките! Ще си платят!” помисли си тя. Яна взе сапуна и започна да се търка между краката. След като почисти влагалището си със сапуна и с пръсти и се насапуниса добре, Яна се изплакна със студената вода. След като се изчисти тя спря водата и се избърса с кърпата която намери закачена на вратата. Закачи кърпата обратно на закачалката и взе гребен от тоалетката и започна да сресва косата си със силни дърпания, които й причиняваха болка, но тя не спря. Докато се решеше Яна застана на колене, точно навреме, защото секунда по-късно Ана застана на вратата на банята.
– Ще си платиш за това!- изсъска Яна.
– Почваш да ставаш досадна, малката.- каза спокойно Ана.
По възрастната жена влезе в банята и си разкопча шортите с които беше бягала малко по-рано. След като ги разкопча, Ана пъхна палците си направо в ластика на бикините си и ги смъкна заедно. Тъмният й триъгълник веднага се показа. Шортите преплетени с бикините паднаха на земята и тя ги изрита към коша за пране зад вратата на банята.
– Предполагала ли си някога, че съм би-сексуална, Янче?- попита Ана.
– Не.- каза Яна с треперещ глас, предусещайки накъде отиват нещата.
– Спри да се решеш.- нареди Ана.- Сега, постави ръцете си на пода зад теб и се отпусни малко назад, така че да мога да ти седна на лицето.
Докато казваше това Ана търкаше клитора си. Пръстите й вече блестяха покрити от сладкия й нектар, а дясната й ръка мачкаше гърдите й през тениската.
– Моля те! Не ме карай да го правя! Моля те!- замоли се Яна, докато се отпускаше назад подпряна на ръцете си и надигаше глава.
– Отпусни се, Яна. Ще ти хареса!- каза Ана и тръгна бавно към Яна.
Ана разтвори краката си и обкрачи седналото на земята момиче и приближи путката си към лицето й. Ана се пресегна надолу и сграбчи Яна за косата и притисна устата й към чатала си.

– Сега, Яна, слушай ме внимателно- ти си пристрастена към мъзга, така както си пристрастена към сперма. Искам да си изплезиш езика и да го вкараш в пичето ми и да започнеш да ме ближеш.

Ще ме ближеш по цялата цепка, а после по клитора и ще повтаряш това движение, докато не ти кажа да спреш. Искам да изближеш колкото се може повече мъзга и да не си посмяла да си отделиш лицето путката ми!- нареди Ана.
Езикът на Яна се стрелна и потъна във влагата на Ана. Тя започна да ближе като жадно куче и да преглъща сокът, който се стичаше в устата й от путката над нея. Езикът й преминаваше първо по дълбоката цепка между краката, разтваряйки срамните устни и накрая се спираше аз няколко секунди на клитора. Отново и отново ближеше Яна, а когато устата й се напълнеше с ароматната мъзга преглъщаше без да отделя лицето си от слабините на Ана. Миризмата на гъстият триъгълник беше силна и почти задушаваше Яна. “Ще ми се поне да се беше изкъпала след като е ходила да тича и да се поти като свиня.” помисли си Яна.
Ана усещаше езика на Яна дълбоко в себе си. Той се движеше между устните и стимулираше клитора й. Като за първи път не беше никак зле. Най-приятно и ставаше, когато Яна достигне клитора. Там тя се спираше и движеше езика си по подутата пъпка на удоволствието и отново започваше да я ближе. Ана сграбчи Яна още по-силно и се опита да я притисне още повече към себе си. Приближаваше се към оргазъм. Дишането й беше учестено, краката й трепереха и по челото й отново изби пот. Езикът се стрелкаше бързо по цепката и клитора й и направо я подлудяваше. Ана изстена високо и се разтресе под нежния език на Яна. Оргазмът я връхлетя и тя застина на място. Ръцете й заскубаха косата на Яна, а езикът на момичето проникна във влагалището й и остана там. Ана стисна бедра, затискайки главата на Ана и заля лицето й с горещата си мъзга. Ана се задави, но след секунда успя да преглътне. Докато Ана свършваше Яна смучеше с всичка сила сочната путка. Когато най-накрая Ана освободи Яна и я бутна назад, Ана просто се изправи на колене и започна да се облизва като котка.
– Достатъчно.- каза задъхано Ана.
Тя отиде до тоалетната чиния и седна на затворения капак. Оргазмът беше доста мощен и тя още трепереше.
– Стани и си измий лицето. След това ще отидем в спалнята, където ще се позабавляваме още.
– Ще си платиш за това!- изръмжа Яна, докато ставаше и отиваше към мивката за да се измие.
– Да бе, да. Когато приключим с теб, няма да искаш да тормозиш когото и да е било.- каза Ана спокойно.
– Приключим? Ние? Кои сте вие? Какво искаш да кажеш?- попита Яна със страх в гласа.
– Ще видиш. А, сега ела с мен в спалнята.
Яна влезе в спалнята и се огледа. “Нищо особено” помисли си тя” обикновена спалня с голямо легло”.
– Легни на леглото, си разтвори краката и започни да си играеш с путката си. Едната ръка да е между краката ти, а другата на гърдите ти. И гледай да почистваш ръката между краката си от време на време с уста. И вземи да се усмихнеш, искам да видя, че ти харесва!
– Кучка!- извика Яна, докато лягаше на леглото.
Яна усети хладната завивка под голото си дупе и гръб, когато легна на леглото. Дясната й ръка се спусна между краката й и пръстите й потънаха във горещата и влажна вагина, а другата й ръка обхвана дясната й гърда и започна да я мачка и да си играе със зърното.
Яна затвори очи и се усмихна- така както й бяха наредили. Ръката й започна да се движи по-бързо между краката й и пръстите й издаваха мляскащи звуци всеки път когато изливаха от путката й, сякаш путката й не искаше да ги пусне. Когато пръстите и ръката й се покриха с мъзга тя я доближи до устните си и облиза всичко. Точно тогава нещо присветна и привлече вниманието на Яна. Тя отвори очи и видя Ана, застанала срещу леглото с фотоапарат в ръка. Яна изстена жално, когато светкавицата блесна още един път и я хвана с пръсти натикани в устата й и как облизва собствената си мъзга. Ръката й отново се насочи към путката й и пръстите й проникнаха дълбоко. Щрак. Още една снимка- с ръката й между краката й и пръсти заровени в розовата дупка.
– Вземи това и го използвай вместо пръстите си!- каза Ана и хвърли голямо, черно дилдо на леглото до Яна.- Вкарай си го в путката, а след това го оближи. Хайде! Започвай!
Яна погледна дилдото и простена.” Господи, това нещо е огромно. Никога няма да влезе в мен!” помисли си тя.
Яна хвана дилдото с дясната си ръка и го насочи към путката й. Тя намести главичката на изкуствения хуй на отвора на влагалището си и натисна силно. Путката й беше зачервена от всичкото това търкане и от чукането по-рано. Тя започна да си го вкарва малко по малко, но когато стигна до средата на дилдото спря да натиска и започна да се чука с него.
– Вкарай си го цялото, Яна!- извика Ана.
– Много е голямо!- възрази Яна.
Въпреки протестите й ръцете й натиснаха дилдото и то започна да прониква навътре. Яна викаше и се мяташе по леглото, но ръцете й не спряха да вкарват дилдото в нея, докато то не влезе цялото. Светкавицата на фотоапарата отново просветна. Яна започна да движи дилдото в путката си и застена високо. Тя го вкарваше и изкарваше все по-бързо, надигнала дупе от леглото за да й влиза по-лесно. След няколко минути интензивно чукане Яна извади дилдото и го натика в устата си. Огромният изкуствен пенис изпълни малката й уста, но навън остана половината дилдо. Яна затвори очи и започна да вкарва дилдото в гърлото си, като се задави леко отначало, но когато преодоля първоначалната си изненада от огромния размер успя да го натика цялото в гърлото си. През цялото време докато дилдото се плъзгаше от устата към гърлото й езикът й работеше усърдно за да изближе всичката мъзга. Когато широката част в основата на дилдото се опря в устните й светкавицата на фотоапарата отново проблесна. След това Яна извади дилдото и отново си го натика в путката. Целият процес продължи да се повтаря през следващите 15 минути. Яна се чувстваше уморена и замаяна от усилията, които полагаше за да се чука с голямото дилдо, а след това и да го изблизва от мъзгата си. Най-накрая звънецът на вратата я спаси или поне тя така си помисли.
– Е, това трябва да е Борко, заместникът ми. Спомняш си го, нали Яна? Създавала си му повече проблеми, дори повече отколкото създаваше на мен. Мисля, че е довел няколко свои приятели. Не си тръгвай, остани така както си. Сигурна съм, че много ще му хареса да те види точно така.- каза Ана.
– Моля те, Ана! Обещавам да не ти създавам повече проблеми!- замоли се Яна.
– Сигурна съм, че няма да ми създаваш повече проблеми.- каза Ана с тих глас, който накара Яна да изтръпне.
Ана се облече бързо излезе от стаята. Минута по-късно Яна чу няколко гласа. Веднага разпозна гласът на Борко- заместникът на Ана и гласът на Росен- помощникът на Ана и този на Диана- секретарката на Ана. Гласовете ставаха по-високи, както и шумът от стъпки приближаващи се до вратата на спалнята. Вратата се отвори точно когато Яна беше натикала за пореден път дилдото дълбоко в путката си и го вадеше за да го оближе.
– Моля ви, помогнете ми!- замоли се момичето на леглото широко усмихнато.
Всички новодошли се разсмяха, заедно с Ана, която стоеше зад малката групичка.
– Ей, те тва не съм очаквал да видя!- извика Росен.- Напомнете ми да почерпя онези от лабораторията и от библиотеката довечера!
– Страхотно е, но е време да се захващаме за работа. Дори присъствието на малката глезла в къщата ми ми е неприятно. Да наместим оборудването и да приключваме с това.- каза Ана.- Яна, ти спри да си играеш с дилдото. Искам да си починеш за малко.
– Какво ще ми правите?- попита Яна.- Всички ви ще вкарам в затвора! Ще ви го върна тъпкано!
– Все така очарователна е.- каза Борко.
– Да, много тъпа кучка, никога не е знаела, кога да млъкне.- каза Диана.
– Хайде да наместим камерата и осветлението за нашата нова “звезда”.- каза Росен.
Яна наблюдаваше с ужас от леглото как мъжете започнаха да разполагат прожектори из спалнята. Имаше по един прожектор във всеки ъгъл на стаята- за да няма никакви сенки при снимките. Най-накрая поставиха видео камера на триножник в единия край на леглото.
Диана извади нещо от голяма найлонова чанта и го напъха под леглото. На Яна й се стори, че това е някакъв вид надуваем дюшек, само дето този беше с цвят на човешка кожа.
– Какво е това?- попита Яна.
– Яна, ела с мен в другата стая за малко. Искам да ти обясня какво ще правиш, какво ще казваш и как ще играеш.- каза Ана.
Яна се изправи и последва Ана, която носеше малка черна нощничка в ръка. Двете излязоха, а другите останаха в стаята и продължиха да подготвят трескаво стаята за снимки.
– Готова е и ще започнем, когато кажете.- каза Ана, влизайки в стаята след няколко минути.
– Всичко ли й каза? Не ми се иска да повтаряме нещата. Имам среща след 2 часа.- каза Борко.
– Да. От това което видях и което я карах да прави съм сигурна, че всичко ще мине като по мед и малко още първия път. След като приключим никога повече няма да си имаме проблеми с малката кучка Яна, освен ако не иска да бъде следващата нова звезда в порно киното на града!- каза Ана.- Само извикай “Снимаме” когато си готов и тя ще започне да играе ролята си.
Ана отиде до шкафчето до леглото и постави черното дилдо върху него. След това отвори чекмеджето и избра от малката колекция вътре още едно голямо дилдо, само дето това беше с розов цвят.
– Е, това трябва да свърши работа. Камерата добре ли е, Росене?- попита Борко.
– Да, с чисто нова касета, шефе!- отговори Росен.
– Добре тогава! Всички знаете- без говорене или каквито и да е звуци и гледайте да не се хванат лицата ви! Бе искам да има доказателства за нашето участие в случай, че се стигне до там.- каза Борко, а след това извика.- Яна! Снимаме!

Всички бяха застанали до стената зад камерата. Единствен Росен стоеше до камерата, която беше насочена към вратата. Той чакаше Яна да влезе за да може да заснеме всяко нейно движение и действие във филмчето, което бяха замислили.

Яна се появи на вратата и се спря за момент. На устните й имаше голяма усмивка. Дясната й ръка търкаше клитора й през тънката нощничка, която Ана й беше дала да облече. Понеже това беше една от нощниците на Ана, която беше малко по-ниска от Яна, нощницата стоеше опъната по тялото на момичето. Гърдите й сякаш щяха да изскочат от дълбокото деколте. Косата й беше сресана назад, а няколко кичура падаха върху гърдите й. Лявата й ръка се вдигна към гърдите й и ги стисна през копринената материя. Зърната веднага се втвърдиха и щръкнаха. Яна започна да върти леко таза си сякаш танцуваше на музика, която само тя чуваше.
– Ох, колко съм възбудена само…- каза Яна високо.- Така ми се иска да има някой мъж, който да ме изчука… Искам да му лапам хуя преди да ме наебе… Ако не бях такава кучка, щеше да ми е по-лесно да си намеря някой с хуй… Май ще трябва да се оправям какво винаги.
След като каза репликата си тя отиде до нощното шкафче, обърна се с лице към камера и Росен и взе черното дилдо в ръка. Тя отвори уста и натика дилдото в гърлото си, толкова дълбоко, че едва го държеше с крайчетата на пръстите си. Яна се уври, че камерата е хванала колко издуто е гърлото й и как езикът й облизва изкуственият хуй.
Тя смука дилдото в продължение на 5 минути, като ту го вкарваше до край в гърлото си, ту го вадеше и го облизваше сякаш е направено от захар. Росен снимаше всяко нейно движение и използваше приближаване за да хване някои по-интересно детайли отблизо.
Яна отиде до леглото и легна по гръб без да спира да смуче дилдото. Тя разтвори широко крака и отмести миниатюрните бикини с които беше обута на една страна и постави ръката си между краката си. Тя веднага вкара три от пръстите си във влажната си дупка. Лявата й ръка продължаваше да държи дилдото и да го вкарва в устата и в гърлото й, докато пръстите на другата дълбаеха в меката плът на влагалището й и се мокреха от обилната мъзга, която се стичаше към ануса й и капеше по чаршафа на леглото. Яна извади пръстите путката си и дръпна силно бикините и те се скъсаха с леко изпукване. Тя беше извадила дилдото от устата си и го намести пред малката си пещеричка и си го натика с един мощен удар.
– О, да! Господи, да!- извика тя в екстаз, когато дилдото се удари в матката й.
Ръката й започна да движи дилдото, а младото момиче надигаше таза си за да посрещне собствените си движения. Свободната й ръка се пресегна и взе другото дилдо от нощното шкафче. Яна натика розовото дилдо в устата си и простена от удоволствие, когато то проникна в гърлото й. Тя започна да движи двете дилда в себе си, вкарвайки едното и изкарвайки другото. Самата Яна не можеше да повярва, че наистина прави това което Ана й беше казала. Особено, когато камерата снимаше и запазваше всяко нейно действие. Трябваше да се докопа до този филм… някак, но как? През следващите 5 минути Яна се чука с двете дилда, вкарвайки ги неуморно и с желание в устата и в путката си.
– О, да! Вкарай ми го отзад! Вкарай ми го в дупето, хайде!- извика Яна към камерата.
Ръката държаща розовото дилдо се спусна покрай гърдите й, надолу през корема и между разтворените й крака. Другата й ръка, държаща черното дилдо, спря за момент, а дилдото беше натикано дълбоко в путката й. Анусът й беше подгизнал от всичката мъзга, която изтичаше от путката й. Тя намести розовото дилдо на ануса си и го хвана с две ръце и натисна навътре. Отначало проникнаха само няколко сантиметра, но тя продължи да натиска и вложи цялата си сила за да вкара дебелото дилдо в дупето си.
– Ааааааааааа!- изкрещя Яна в агония, когато дилдото проникна в ануса й.
“Господи! Ще си разкъсам ануса!” помисли си тя.
– О, да! Страхотно е!- извика Яна отново на камерата.
Тя започна да се чука с двете дилда едновременно. Когато черното проникваше в путката й, другото излизаше от задника й, само за да влезе отново, когато черното излезе. Дилдата влизаха и излизаха, а Яна стенеше високо срещу камерата, докато въртеше дупето си и се мяташе на леглото от удоволствие и болка. Яна се чука с двете дилда в продължение на десетина минути, когато изведнъж спря и изкрещя:
– Искам Джони! Трябва ми Джони!
Яна скочи от леглото с двете дилда забити в двете й дупки, задържани само от собствения си натиск. Тя се изправи и разкъса остатъците от нощницата и бикините си и ги хвърли на под, така че камерата да може да ги заснеме и коленичи до леглото с разтворени крака. Росен приближи кадъра и засне как двете дилда стърчат от дупките на коленичилото момиче. Яна бръкна под леглото и извади пакета, който Диана беше напъхала там по-рано. Тя го постави на леглото и най-накрая видя, че това е надуваема секс-кукла на мъж с 25 сантиметров хуй.
– О, Джони! Искам те!- каза тя и постави устните си на отвора за надуване на куклата.
Съвсем ясно се чуваше как въздухът влиза в куклата при всяко надуване на Яна. Тя държеше куклата с една ръка, а другата ръка се беше върнала между краката й и беше започнала да притиска двете дилда към нея, движейки ги едновременно. Яна усещаше ужасна болка в слабините си сега, когато двете дилда влизаха и излизаха едновременно в нея, но това беше спряло да й прави впечатление. Не и след като знаеше, че най-лошото тепърва предстои.
“Джони” беше почти надут и 25 сантиметровият му хуй стърчеше право нагоре. Яна се изправи и извади първо дилдото от путката си, а после и дилдото от дупето си и ги остави мокри и лепкави на нощното шкафче.
– Искаш ли да ти духам малко, Джони?- попита тя куклата.- Разбира се, че искаш!
Без да губи повече време Яна се наведе и постави устата си върху пластмасовото мъжество и го налапа до сливиците. Езикът й беше изплезен и камерата можа да го заснеме, докато тя се опитваше да натика цялото чудовище в устата и гърлото си.
Главата й се движеше нагоре надолу с отмерени движения, докато устата й беше обвита около пениса, който държеше с една ръка. Другата й ръка беше между краката й и мачкаше грубо клитора й, когато не вкарваше пръсти в вече зачервената си вагина. Гърдите й се поклащаха ритмично и се удряха в секс-куклата, болеше я да търка зърната си куклата, но не спираше да му духа- така й беше казано и тя нямаше право на избор. След няколко минути Яна се изправи и се метна върху куклата.
– Чукай ме, Джони!- каза тя.
Яна беше извадила пластмасовия хуй от устата си и го беше наместила на входа на влагалището си. Тя се отпусна рязко върху него се наниза на всичките 25 сантиметра с едно движение. Това й изкара въздуха и тя без малко да припадне от болката примесена с удоволствие. Когато посъбра малко сили Яна хвана здраво куклата за раменете и започна да я язди, движейки таза си нагоре надолу. Яна чука куклата няколко минути представяйки си, че е истински мъж, но когато забеляза знака на Ана тя спря и се отпусна върху куклата и каза:
– Какво Джони? Искаш да ме чукаш в дупето? Ах, ти палавник такъв! Разбира се, че може! Готова съм на всичко за теб! Знаеш колко ми харесва да ме ебеш отзад!
Яна не вярваше, че може да произнесе тези думи, още по-малко пред публика и видео камера. Тя се надигна и измъкна пластмасовия хуй от путката си и се премести 2 сантиметра напред и го вкара в ануса си. Тя се отпусна силно и го вкара в дупето си толкова дълбоко, колкото не беше й предполагала, че може да влезе без да я убие.
– Ааааахххххххх! Давай, Джони!- крещеше тя, докато се начукваше на пениса, заровен в тясната й дупка.
Яна въртеше бедрата си и пенисът се движеше по няколко сантиметра в доскоро девственото й дупе. След като анусът й се отпусна малко тя започна да се движи по-бързо и усети как оргазмът й наближава. Ана й беше казала да се изпразни след 5 минути чукане в дупето.
– Свършвам, Джони! Страхотен си! Свършвамммм!- извика Яна, когато оргазмът избухна дълбоко в нея и се сгромоляса мощно върху куклата, набивайки твърдият пластмасов хуй в дупето си.
– Това беше страхотно, Джони.- каза тя и целуна куклата по устните няколко пъти.- За да ти покажа, колко щастлива ме направи ще почистя члена ти!
След като каза поредната реплика, както й беше наредено, Яна освободи пениса от дупето си и слезе надолу за да изближе омазаният с секретите й и лайната й хуй. Тя го налапа и едва не повърна, когато миризмата на фекалии изпълни ноздрите й. Вкусът в устата й беше отвратителен и тя наистина искаше да си изповръща червата, но Ана й беше наредила изрично да не го прави. Яна погледна към Росен с усмивка на уста и продължи да облизва лайната си от пластмасовия хуй, без да се притеснява, че я снимат.
След като се увери, че хуят на “Джони” е добре изчистен Яна взе двете дилда от нощното шкафче. Огледа ги и постави черното до краката си и налапа розовото- това с което се беше чукала в дупето. Облиза го прилежно и се постара да изстърже засъхналите изпражнения със зъби и преглътна всичко с усмивка на уста. След като се погрижи и за черното дилдо Яна ги остави обратно на нощното шкафче се върна на леглото и легна до надуваемата кукла. Яна прегърна “Джони” и след като го целуна страстно по пластмасовите устни каза:
– Лека нощ, Джони. Благодаря ти за всичко, което направи за мен.
Росен продължи да снима преструващата се на заспала Яна и куклата още една минути и спря камерата.

Rating: 4.33/5. From 3 votes.
Please wait...