Унижението на Яна 4 част

– Готово момчета и момичета.- каза той.
– Яна! Това беше страхотно изпълнение. Сега можеш да бъдеш самата себе си и да говориш.- каза Ана.
– Гадни копелета! Кучка скапана!- започна да крещи Яна.- Ще те убия за това! Кълна се! Някъде там все има честни и почтени хора, които ще ми помогнат!
– Може и да има, но не и в този град, малката.

Толкова си гадна, че си лазила по нервите на почти всеки в околността. А ако чуя дори и едно оплакване от теб в бъдеще този филм отива право в кинозалата на университета и в секс-магазините и кината из град! Разбра ли ме?- попита Борко.
– Хора, трябва да съм на среща в кметството след 15 минути. Направете ми услугата да разчистите тук и разкарайте тази курва от къщата ми.- каза Ана.
– Разбира се, Ана, нямаш никакви проблеми.- каза Росен.- Ще се погрижим за всичко.
Ана излезе от спалнята и след малко всички чуха как входната врата се затръшна.
– Не знам за вас, но шоуто на Яна така ме възбуди, че мисля да я пробвам, докато вие приберете прожекторите и камерата.- каза Диана с втренчен в Яна поглед.
– Давай.- каза Борко.- Само не я изтощавай напълно. Искаме и ние да се позабавляваме с нея. Не съм се дървил така от миналата седмица, когато чуках една първокурсничка в мазата на университета.
Диана бързо свали дрехите си. Тя беше на 30 години и тялото й беше в отлична форма. Големите й гърди бяха увиснали съвсем малко. Изваяните й бедра бяха мокри от вътрешната страна от стичащата се по тях мъзга, толкова възбудена беше тя от представлението на малката глезла.
– Моля те, недей! Пуснете ме да си ходя!- примоли се Яна.
– Няма начин, кучко. Това е възможност, която не бих изпуснала за нищо на света.- каза Диана.- А сега, ела тук и почни да ми смучеш зърната!
Яна стана от леглото и покорно отиде пред Диана и постави устните си на едната й гърда и лакомо засмука зърното и започна да си играе с него. Гърдите на Диана бяха толкова големи, че и двете й ръце не можеха да ги покрият.
– Дръж гърдите ми с ръце и целувай и двете ми зърна. Ближи ги, но без да хапеш. Само да си ме ухапала ще те накарам да си тръгнеш гола от тук!- изсъска Диана.
Яна направи както й беше наредено, като се стараеше да не ядоса секретарката на Ана. След като облиза едното зърно и то се втвърди, тя премести устните си на другата гърда и повтори същото.
– Сега искам да легнеш на леглото по гръб. Ще седна на лицето ти, а ти ще ми ближеш путката.
Въпреки волята й Яна легна на леглото и зачака жената да я обкрачи за да може да я ближе. Диана се качи на леглото и възседна Яна през кръста и започна да се изкачва нагоре, като търкаше венериният си хълм и клитора си в тялото на момичето. Задържа се за няколко секунди на гърдите й и седна на всяка по отделно, уверявайки се че усеща зърната на гърдите на Яна между срамните си устни. Най-накрая путката й застана над лицето на Яна.
– Сега, Яна.- каза Диана.- Започвай да ме ближеш и да смучеш мъзгата ми и не спирай, докато не ти кажа!
Яна веднага надигна глава и впи устни в устните на половия орган на жената над нея. Езикът й започна да се стрелка в мократа путка и да събира мъзгата, която се стичаше в устата й. След като преглътна първата голяма глътка, Яна започна да ближе цялата цепка и клитора с дълги движения на езика си. Харесваше й вкусът на мъзга, беше пристрастена към него. Тя се стараеше да събере всяка капка от сладкия нектар вкарвайки езика си колкото се може по навътре в путката на Диана и да го глътне.
Диана се изпразни бързо и притисна слабините си към отворената уста на Яна. Диана остана върху лицето на Яна, докато момичето продължаваше да я ближе и да пие сока й. Когато мислите на Диана се проясниха тя видя, че мъжете бяха прибрали оборудването и чакаха своя ред.
– Хайде, момчета! Забавлявайте се. Аз отивам обратно в службата.- каза Диана с доволна усмивка.
– И ние ще дойдем малко по-късно.- каза Борко на излизащата от стаята жена.
Двамата мъже седнаха на края на леглото със събути панталони и Борко каза:
– Яна, чух че си пристрастена към спермата и ние мислим да ти помогнем. Ела тук и застани на колене пред нас и почвай да ни духаш. Сега!
Яна веднага скочи от леглото и коленичи пред двамата мъже. Едната й ръка хвана хуя на Росен, а другата хуя на Борко. Тя първо налапа 17 сантиметровия хуй на Борко, вкарвайки го в гърлото си и започна да го ближе с език. Другата й ръка започна да се движи по хуя на Росен, който беше малко по-къс, но по-дебел от този на Борко.
Главата й се движеше нагоре надолу по хуя в устата й, а ръката й мачкаше топките му. След няколко минути ръката й се придвижи нагоре и обхвана ствола му, а устата й се премести на хуя на Росен. Устата й едва успя да побере дебелия хуй. С много голямо усилие успя да го вкара в гърлото си, което се разтегна до краен предел. През цялото време докато се опитваше да натика дебелия хуй в гърлото си езикът й обхождаше кадифената кожа на главичката. Другата й ръка се движеше бързо по хуя на Борко, който беше стиснал очи, когато извика:
– Яна, ела тука кучко! Ще се изпразня!
Яна веднага надигна глава от хуя на Росен и я премести на зачервения хуй на Борко. Още преди да го налапа първата струя излетя от малкия отвор и попадна върху изплезения й език. Втората струя потече направо в гърлото й, защото тя със светкавична скорост беше налапала хуя и си го беше натикала в гърлото. Яна затвори очи и засмука силно за да изцеди прекрасната течност. Усещаше вкуса от първата струя в устата си и можеше да усети топлината, която се разливаше в корема й, от изливащата се там сперма.
Борко сграбчи главата на Яна и я натисна силно към хуя си и продължи да излива семето си е гърлото й. Той стенеше високо и се наслаждаваше на тясното й гърло и свиването от задавянето, но не му пукаше. Дори и да я задушеше, това беше най-страхотната свирка в целия му живот. Доста сперма му се беше събрала след представлението, което малката гаднярка беше направила.
Докато Борко се празнеше в устата и гърлото й Яна усети как хуят на Росен се подува в ръката с която го мастурбираше и усети как той започна да излива спермата си върху тънките й пръстчета. Тя простена, защото искаше да изпие спермата му, но не искаше да остави спермата на Борко да изтече.
В момента в който Борко махна ръцете си от главата й и се отпусна по гръб на леглото, Яна скокна, преглътна бързо спермата, която беше в устата й и налапа подскачащият в ръката й хуй на Росен. Това не беше лесна задача. Тя се опита да улови летящите капки бяла течност, но не успя да хване всичките. Няколко капки я уцелиха по носа, други попаднаха в очите й, но това не я спря. Тя искаше всичката му сперма. Яна налапа потреперващия хуй и го вкара в гърлото си и засмука с всичка сила. Езикът й се опитваше да оближе спермата, която беше изтекла. Росен също се отпусна на леглото задъхан, а Яна след като се увери, че хуят му няма да изстрелва повече сперма го извади от устата си и започна да облизва изтеклата сперма. След като почисти члена на Росен тя се върна на хуя на Борко и засмука капката сперма, която се беше събрала на отвора на члена му. Едната й ръка беше омазана със спермата на Росен и тя започна да я ближе като котка, която се мие. Вкарваше пръстите си един по един в устата си и ги облизваше, сякаш е изяла най-сладкото нещо на света. След като почисти ръцете си Яна събра с показалеца си няколко капки, които бяха изпръскали лицето й и ги изпи. Очите й попаднаха на петно от сперма на килима и тя веднага се наведе за да я изближе, въпреки, че вътрешно плачеше и си крещеше да спре.
Росен се изправи, взе куфара с оборудването и си тръгна. Борко погледна към Яна, коленичила на пода и ближеща спермата от килима и каза:
– Яна, приключихме с теб. Облечи се и се махай от къщата. И да не съм чул дори и едно оплакване от теб или касетата ще стане обществено достояние. Разбра ли ме?
– Да, разбрах.- каза Яна плачейки.- Какво да правя сега?
– Изобщо не ме интересува. Каквото и да ти се случи със сигурност ще си си го заслужила. Сега се разкарай от тук!
Яна бързо се облече и излезе през входната врата. “Какво , по дяволите, да правя сега” запита се тя.” Никой няма да ми помогне. Никой не ме харесва. Всички са такива задници. Само баща ми да беше тук, той щеше да знае какво да направи. Колко съм глупава! Баща ми има толкова пари и съм сигурна, че ще може да намери начин да ме измъкне от този кошмар!”
Трийсет минути по-късно Яна беше на автобуса за родния й град и кроеше планове за отмъщение.

– Е, Яна време е да си върна за всички гадории, които си ми правила.
Деян се усмихна от ухо до ухо. Това беше фантастично, беше по-добро от всичките му еротични фантазии взети накуп. Току що беше изслушал разказа на сестра си, изпълнен с подробности и детайли за това какво й се беше случило през изминалите няколко дена.

Всичко беше започнало доста невинно. Той просто беше попитал сестра си, какво прави в къщи по средата на семестъра. Яна го беше видяла и се беше опитала да го избегне, защото знаеше какво ще се случи ако той я попита нещо. Медикамента който й бяха дали в библиотеката на университета щеше да я накара да каже всичко, което я попитат. Тя не можеше да понесе мисълта, че досадният й нахален, по-малък брат ще знае за това, че свободната й воля е унищожена от ужасното лекарство. Тя беше заставена да изпълнява желанията на всеки, който си направеше труда да иска нещо от нея, независимо дали тя го иска или не…
– Първо, искам да си свалиш всички дрехи!- захили си Деян.
– Моля те, не го прави! Аз съм ти сестра! Няма ли да ти е по-приятно да гледаш други момичета?- възрази Яна, но ръцете й веднага се насочиха към копчетата на ризата и започнаха да ги разкопчават.
Яна видя как очите му се разширяват, но не можеше да спре ръцете си.
– Никак не е смешно, Деяне! Ще те убия! Малко лайно такова! Кажи ми да спра! Веднага!
– Нямааа начин, Яна! Даже искам да ми направиш стриптийз! Опитай се а ме възбудиш! Не бъди срамежлива, де!
Деян стана и отиде до големия прозорец във всекидневната, където бяха, и след като дръпна пердетата настрани, вдигна щорите. След това направи същото с прозорците на другата стена на стаята. После отиди и отвори широко входната врата. Когато се върна пусна музиката силно и седна на дивана. Междувременно Яна вече беше съблякла ризата си и я въртеше над главата си. Яна хвърли ризата си към Деян и изрита обувките си настрани. Ръцете й разкопчаха дънките й и тя започна бавно да ги събува, докато въртеше дупето си в такт с музиката.
– Какво правиш, малко копеленце такова! Пусни щорите! Някой може да ме види!
– О, така ли? Какво ще кажеш да излезеш на двора и да застанеш по средата на улицата за да си довършиш стриптийза, а?- изръмжа Деян.
– Не! Моля те! Съжалявам! Наистина!- заплака Яна, докато отиваше към вратата.
Дънките й се бяха свлекли до коленете и тя вървеше с малки сковани крачки.
– Айде, от мен да мине. Остани тук, но бъди мила с мен и стига си ме наричала с обидни думи или ще те накарам да съжаляваш. Сега продължи да се събличаш.
Яна простена, донякъде от облекчение и продължи да смъква дънките си надолу. Когато измъкна краката си от дънките, тя ги ритна на една страна и започна да се поклаща в такт с музиката. Гледаше брат си, който се беше отпуснал на дивана и гледаше как сестра му танцува полугола пред него. Ръцете й се пресегнаха назад и откопчаха закопчалката на сутиена. Когато смъкна презрамките от раменете си Деян се наведе напред и зачака с нетърпение сестра му да си махне ръцете от гърдите си. Яна беше отвратена от начина по който брат й се държеше. Той облиза устните, когато ръцете на по-голяма му сестра най-после се дръпнаха сутиена на една страна и разкриха чифт готини цици с големи ареоли и щръкнали зърна. Той започна да пляска с ръце и да вика:
– Търкай си зърната, бебчо! Мачкай си цицките за мен!
Устата му се изпълни със слюнка, докато гледаше как сестра му пуска сутиена на земята и започва да си играе с гърдите си, докато продължава да танцува. Въпреки нежеланието си Яна облиза устните си, докато изпълняваше желанието на брат си. Тя искаше да му забие силен шамар за да разкара доволната му физиономия, но вместо това започна да подръпва зърната си, както той й беше казал да направи. Когато зърната й се втвърдиха, ръцете й хванаха бикините и започнаха да ги смъкват надолу.
– Моля те, Деяне!- замоли се тя.- Това не е редно! Наказа ме за това, че съм била лоша с теб, сега ме остави да се облека!
– Ти шегуваш ли се? За всичките гадории, които си ми правила през годините трябва да те накарам да скачаш на въже на поляната пред къщата! Много момчета биха дали едната си ръка за да имат на разположение студентка! Това, че си ми сестра не означава, че не си момиче. Мисля да се позабавлявам хубаво, докато те карам да правиш разни неща. Много ми хареса онова което ми разказа, че са те карали да правиш- да се възбуждаш, но да не можеш да свършваш. Искам и аз да го направя! Ще е страхотно!
Докато си говореха Яна вече беше свалила бикините си и вече танцуваше пред брат си чисто гола.
– Стига толкова за сега. Спри да танцуваш!- каза Деян и спря музиката.- Искам да легнеш по гръб на пода, да си разтвориш широко краката и докато си търкаш циците да ме молиш да те еба!
– Обещавам ти, че ще ти го върна!- изплю се Яна към брат си, докато лягаше на пода.
Тя разтвори широко крака и започна да търка гърдите си и да дърпа зърната си, докато гледаше брат си в очите и го молеше да я изчука. Картинката много се хареса на Деян и той каза:
– А, да- няма да свършваш, докато аз не ти кажа!
Деян се засмя на глас, докато потъркваше вече надървеният си хуй. Яна го умоляваше със сексапилен глас да й се метне и да я скъса от ебане. Тя се мразеше за това, но не можеше да се контролира и продължаваше да прави всичко, което се поиска от нея.
– Сега застани на четири крака и ела при мен. Легни на коленете ми. Мисля, че заслужаваш да те напляскам за това, че си такова лошо момиче. Страшно ще ми хареса да те напляскам като малко непослушно момиченце!
Яна спря да се търка и моли. Толкова много й се искаше да свърши, но знаеше, че няма да може, не й без да й се каже. За нея беше ужасно унизително малкият й брат да я контролира по този начин и да я кара да се излага така. Тя се изправи и бързо отиде на четири крака до брат си. Малкото чудовище се хилеше, докато сестра му разполагаше голото си тяло върху коленете му. Яна се чувстваше като долнопробна мръсница заради това което правеше в момента. Деян постави дясната си ръка на мекото й розово дупе и започна да мачка едната буза. Той я ощипя няколко пъти и хвана другата буза и направи същото и с нея.
– Помоли ме да те напляскам, како.- каза той с престорено мил глас.
– Моля те… Деяне… напляскай ме!- изхълца Яна.
Деян я удари по дупето и извика:
– Помоли ме по-мило! Кажи ми, че съжаляваш за всички пъти, когато си ме набеждавала пред наште. Кажи ми че искаш да те накажа за всички проблеми, които си ми създавала. Искам да повтаряш, колко много съжаляваш докато те пляскам!
Деян започна да налага бялото й дупе, докато тя го молеше да я накаже. Яна плачеше и се извиняваше, докато Деян гледаше как дупето й се зачервява от шамарите. Колкото повече се мяташе Яна, толкова по-силно я удряше Деян. След 50 шамара по стегнатото дупе на сестра си той спря и размаха ръката си за да я охлади. Яна подсмърчаше и продължаваше да моли за прошка. Деян я избута от скута си и тя тупна на пода.
– Добре, Яна. Искам да останеш на четири крака. Качи се на горния етаж. Ти ще си възбудена, много възбудена! Ще искаш да се изпразниш, но няма да можеш. Искам, когато се качиш горе да отидеш в стаята ми и да легнеш на леглото със широко разтворени крака. Там ще си търкаш путката в продължение на 5 минути, но няма да можеш да свършиш, независимо колко силно или как се търкаш. След това искам да отидеш в спалнята на мама и татко, да легнеш на тяхното легло и да мастурбираш още 5 минути. Ще си толкова възбудена, че направо ще се побъркваш. След като минат и вторите минути искам да долазиш обратно тук, където ще те чакам.
– Ще ти го върна, гадняр такъв! Дори и да е последното нещо, което ще направя в живота си!- каза Яна, докато се качваше по стъпала пълзешком.

Деян се засмя на глас и отиде да вземе видеокамерата на баща си. След 10 минути Яна отново се появи в горния край на стъпалата.

Тя не можеше да слезе по стъпалата на четири крака без да се претрепе, за това се обърна и заслиза заднешком. Деян държеше камерата, фокусирана на зачервеното дупе на сестра си и засне слизането й. Когато Яна слезе по стъпалата тя се обърна и видя брат си да държи камерата. Лицето й беше покрито със сълзи, а зъбите й тракаха от яд.
– Махни камерата! Ще те убия!
Деян смъкна камерата и се ухили на сестра си. Той презираше надутата си сестра. Сега щеше да й даде един урок по унижение.
– Легни по гръб и разтвори крака. Сега надигни дупето си, колкото можеш и главата също. Искам да се извиеш и да се опиташ да си оближеш путката. Знам, че не можеш да го направиш, но искам да те гледам как се опитваш! Изплези език и се опитай да се оближеш сама… искам да пъшкаш!
Деян фокусира камерата върху сестра си и отново започна да снима. Тя легна на пода и придърпа коленете си назад. Деян се изненада, че Яна почти успя да се прегъне така, че да достигне путката си с език. Езикът й беше само на няколко сантиметра от заветната цел. Яна се беше прегънала и се опитваше да придърпа дупето си към устата си. Езикът й беше изплезен и се извиваше, опитвайки се да достигне клитора. Момичето изпъшка разочаровано от неуспеха си. Вътрешната страна на бедрата й блестеше от мъзгата, която беше изтекла от влагалището й, докато мастурбираше на горния етаж, както й беше наредил брат й. Яна потрепери, докато продължаваше да пъшка и се примоли на брат си да й позволи да се изпразни.
– Моля те, Деяне! Съвсем малко ми трябва да за да свърша… Не издържам повече! Толкова съм възбудена, че ако не свърша ще умра! Моля те!
– Не! Едва започвам да се забавлявам с теб. Доста неща имаме да правим, ти и аз. Не знам какво са ти дали в университета, но ако някой ден медикамента спре да действа ще имам тази малка касетка, като застраховка. От сега нататък, винаги ще правиш точно каквото и когато ти кажа. Ти си моя собственост сега! А, за това да ти позволя да се изпразниш… горкичката!- присмя й се Боян.- Търкай си клитора, мръснице! Вкарай няколко пръста в мократа си пичка, но не смей да свърваш! С другата си ръка си разтвори бузите на дупето и ми кажи, че искаш един хубав, дебел и дълъг хуй в гъза си!
– Моля те, Деяне… вкарай ми един хубав, дебел и дълъг хуй отзад!
Яна буквално се мяташе на пода, усещайки оргазма толкова близко, но не можейки да свърши. Деян засне жалките й опити да се докара до оргазъм в продължение на няколко минути. След като се увери, че има достатъчно материал той остави камерата на масата и взе телефонната слушалка.
– Здравей, Стойчо, Деян е. Вашите нали няма да се приберат до неделя? Да бе, знам. Купонче! Покани няколко от момчетата и ще се забавляваме довечера в мазето ви. Сестра ми се върна от университета и ще я взема с мен. Да, бе, да… знам че е голяма кучка, но днес ще е много добра с нас, ако разбираш какво искам да кажа… Не, не се ебавам с теб! Обади се на момчетата и ще се видим към седем. Нищо не казвам, само че няма да повярваш на това, което ще ти покажа! Айде, чао.
Деян затвори телефона и погледна към жалката си сестра. Може би, ако не се беше държала толкова отвратително с него щеше да й помогне. Сега обаче, единственото за което можеше да мисли беше това, как ще й го върне тъпкано.
Тя го беше хванала веднъж да лъска бастуна, докато гледа порно списание. Той си мислеше, че няма никой у тях и лежеше на леглото гол, след като се беше изкъпал. Тя му се беше разкрещяла, а после се беше скъсала от смях. Най-лошото, обаче, беше това че каза на родителите им и им даде самото списание. Каква кучка! Тя винаги го беше издавала или го беше натопявала, за да се изкара по-умната и по-добрата пред родителите им. Е, сега тя беше негова.
Деян каза на Яна да спре и да спусне краката си на пода. Тя цялата трепереше от натрупалото се сексуално напрежение и зъбите й тракаха. Деян й каза да отиде на четири крака й да влезе в колибата на кучето им, Шаро. Кучето отдавна беше пукнало, но колибата си беше останала в единия ъгъл на двора. Той й каза да коленичи в кучешката колиба, така че дупето й да стърчи от вратата. Щом застанеше в тази поза, Яна трябваше да бръкне между краката си и да се чука с пръсти, докато той излезе за да я извика.

В погледа на Яна се четеше страх и омраза, когато погледна през рамо, докато лазеше към двора. Тя излезе на хладната трева и тръгна към кучешката колиба.

Деян щеше да се скъса от смях, когато видя розовото й дупе да стърчи от старата колиба. Деян видя как малката й ръка се появи между краката й и тя започна да се търка по путката. Това беше направо страхотно!
Деян си направи сандвич и си наля чаша мляко. После излезе в градината и седна на пластмасовия стол, който бяха сложили под един чадър и загледа сестра си, докато похапваше. След около десет минути той стана и отиде до кучешката колиба.
– Как си, Яна?- разсмя се той.
– Не ми причинявай това, Деяне! Не и тук, на двора! Моля те!
– Добре, излез от там.
Деян се усмихна и се наведе за да закачи каишката на стария Шаро около шията на Яна. Той закачи закопчалката на верижката за каишката и я подръпна няколко пъти.
– Значи, те е страх да не те види някои? Качи се на покрива на кучешката колива. Точно така, не обърни се на другата страна. Постави краката си от двете страни на покрива с гръб към мен и с дупето към къщата. Така, сега няма как да знаеш, дали някои не стои в двора и те гледа.
Деян взе свободния край на верижката и го завърза за халката на кучешката колиба. Когато се изправи, той ощипа вирнатото дупе на сестра си няколко пъти и се разсмя високо, когато тя потрепери, но не посмя да погледна назад.
– Извий гръб и се надупи още малко! Сега искам да се подпреш на една ръка и да се пляскаш с дясната. Искам да се пляскаш силно! Отпусни се малко надолу, така че путката ти да се търка едва-едва в ръба на покрива. Върти си дупето, докато се пляскаш, но няма да свършваш!
Цялото тяло на Яна се тресеше от унижението на което беше подложена. Тя приклекна леко и постави путката си на ламариненият покрив. Размърда малко дупето си и усети как устните й се разтварят и навлажняват ръба. Яна изстена високо и затвори очи. Следващото нещо което направи, беше да вдигне дясната си ръка и да се плесне силно по дупето.
– Точно така, продължавай, докато не ти кажа да спреш! А, още нещо… искам да лаеш като куче! Бау! Бау! Хахахахахаха!
Яна беше толкова унижена и възбудена, че си помисли, че ще припадне. Докато изпълняваше последните инструкции, Деян отиде до гаража и взе футболната топка и започна да я рита срещу стената. Остави Яна на покрива на кучешката колиба в продължение на 20 минути. Дупето й беше станало червено, но тя не можеше да спре да се пляска. Също така не можеше да спре да търка подутият си клитор и подпухналите си срамни устни в ръба на покрива. Гърдите й се тресяха при всяко нейно движение и при всеки шамар по дупето й. Деян ритна топката един последен път и отиде да вземе видео камерата. Просто нямаше как да не добави още няколко минути към най-страхотното филмче, което беше и щеше да прави няколко в живота си.
– Моля теее… позволи ми да слязаааа… Деянеее…. Моля тееее…. Аз… обещ.щ..авам, че ще направя всичко, което поискаш от мен, само ме накарай да спра!
Деян отвърза верижката от халката и каза на Яна да спре да се движи и пляска и да слезе на земята. Тя застана пред него замаяна и сведе поглед. За първи път в живота си не можеше да погледне някого в очите. Деян й нареди да застане на четири крака и я отведе в къщата за каишката.
Когато влязоха вътре той застана пред нея и бавно започна да си събува дънките. Яна знаеше какво предстои и започна да подсмърча. Деян смъкна панталона си, а след това и боксерките си и застана пред нея с надървен хуй.
– Мисля, че знаеш какво трябва да правиш. Направи ми една хубава свирка. Никога преди не са ми духали за това се постарай да запомня първата си свирка!
Яна повдигна глава, така че устата й да е само на сантиметри от върха на хуя на брат й. Тя го помириса и след това изплези език и близна отвора на главичката. Деян потрепери, но едва когато сестра му налапа хуя му, краката му се подкосиха. Той се отпусна на стола зад себе си, а Яна застана на колене между разтворените му крака и отново налапа хуя му. Тя започна да го смуче силно и да гъделичка с език долната страна на пениса и кожичката под главичката. Деян постави ръцете си на главата й и задиша дълбоко.
Въпреки отвращението което изпитваше, Яна се постара да му направи най-добрата свирка. Дори изпита перверзно удоволствие от това, че може да го накара да трепери и пъшка така. Яна използва едната си ръка за да хване топките му и да ги размачка леко, докато устата й продължаваше да се движи по ствола на твърдото му парче. Деян беше затворил очи и всичките му нерви бяха напрегнати и съсредоточени в областна под кръста.
Яна усети как брат й се стяга. Тя засмука силно хуя му и усети как той започна да трепери и да изстрелва спермата си в дъното на устата й, право в гърлото й. Тя преглъщаше бързо и продължаваше да смуче. Когато потокът от сперма спря Деян отвори очи и погледна към сестра си, коленичила пред него и все така смучеща хуя му.
– Това беше страхотно, Яна! Ще трябва да ми правиш това всеки ден! Ммммм… каза той и облиза устни.
Деян я бутна назад и се изправи за да закопчее панталона си. Той погледна часовника си и поклати глава.
– Време е да тръгваме Трябва да ме при Стойчо след 15 минути.
Деян се вдигна слиповете и дънките и след като се запаса, закопча дънките си. След като се обу Деян каза на Яна да си облече бялото яке. На него винаги му беше харесвало да я гледа в късото бяло яке, което стигаше малко под дупето й. Когато носеше къси панталонки или шорти изглеждаше така сякаш няма нищо отдолу. Този път това наистина щеше да е така! Докато не се навеждаше никой нямаше да забележи, че гола-голеничка под якето. Той откопча верижката, но остави нашийника на шията й, но все пак прибра верижката в джоба си.
– Хайде, Яна. Ще отидем пеша до къщата на Стойчо.
Двамата излязоха от къщата заедно. Той беше усмихнат широко, а тя се беше изчервила, почти токова колкото беше зачервено дупето й под якето.

Rating: 4.50/5. From 2 votes.
Please wait...