Учителката по пиано Мая под карантина 1

Ден пети от карантината.  Мая не понясяше социалната изолация. Липсваха ѝ учениците, липсваше и сутрешния крос и подсвиркванията от бачкаторите от строежа при студиото с белия диван. Цял ден беше мислила как да ги вкара в леглото си, но страхът надделя. Реши да звънне на приятелките, с които наскоро направи фурор в едно от култовите заведения в Студентски град. Искаше да разбере как се справят без секс. От приказка на приказка решиха да нарушат забраните и да се съберат по женски в апартамента на една от приятелките, който беше на ул. Оборище.
Събраха се към седем часа вечерта . Пийнаха, поклюкариха и не усетиха кога беше минал полунощ. Не се притесниха много, защото никоя от трите нямаше ангажименти на следващия ден. Катето подхвърли, че е минал още един без секс. Виолина, която минаваше за най-разкрепостената каза, че утре вече ще викне ремонтна бригада иначе щяла да полудее. Мая пак се сети за строителните работници от строежа срещу студиото ѝ, където провежда уроците по пиано. Студиото беше на партера и фасадата беше цялата от стъкло. Щеше да отиде да почисти рояла и електрическото пиано и докато чисти щеше да направи шоу за бачкаторите. Идеята я подмокри. Реши, че си тръгва. Искаше да се прибере колкото се може по-бързо, за да може да си поиграе с гладичката ѝ нежна писана.
Таксито вече чакаше долу. Мая изприпка и в добро настроение влезе в колата. Таксито беше симпатичен млад мъж от провинцата. Позна го по мекия говор. Докато обясняваше къде отива ѝ направи впечатление, че шофьорчето я гледа странно и се усмихва лукаво. Мая се почувства неловко, но не каза нищо.
Докато пътуваха мъжът започна да търси нещо на таблета. Изведнъж намери това, което търсеше. Усмихна се широко и обърна екрана към Мая. Младата жена онемя. Беше клип в прно сайт за споделяне на снимки и видеа. Вървеше клип, на който млада брюнетка духаше на един и лъскаше на още двама, докато наоколо имаше още поне дузина надървени курове. Брюнетката беше самата Мая, а мястото беше студиото.  Беше клип от онази вечер след посещението в Студентски град. Беше същата вечер, от която ѝ се губеха спомени. Ужасена Мая разбра, че таксито иска да я ебе.
– Няма да ми плащаш – каза таксито – ще ме изпраниш с уста ….
– Аз постя и ще ти духам, но няма да гълтам – прекъсна го Мая.
Колата беше пристигнала на адреса. Мъжът извади коравия си член. Мая нямаше нужда от покана.  Наведе се и пое парчето в курвенската си уста. Засмука го и само след секунди набъбналата глава достигна гърлото на Мая. После го извади.
– Постя. Няма гълтам. Ще ми се изпразниш на лцето – каза Мая и пак лакомо погълна хуя на таксито.
– Страшна си, курво. Продължавай да лапаш.
Калин, така се казваше шофьорът. Много искаше той да поеме инициативата и той да вкарва и изкарва члена си. Искаше той да ебе Мая в устата, но съзнаваше, че позицията в таксито бе неудобна. Остави Мая да се движи нагоре – надолу по члена му. Когато за миг помисли, че ебе най-желаната от хиляди мъже жена вече беше късно. Курът му започна да бълва семе. Мая тръгна да се дърпа, но Калин натисна  здраво главата към кура си. Накара я да изгълта всичко до последната капка. Едва когато беше сигурен, че Мая е поела всичко я освободи.
– Копеле, нали ти казах, че постя – изсъска красивата брюнетка с перфектната уста за свирки. После се усмихна и после добави – хайде да отидем в студиото да ме изчукаш и в путката и в дупето.
– Чакай, с колегите имам клетва, че когато някой от нас ебе клиентка трябва да викне и останалите.

Следва продължение.

Rating: 3.67/5. From 3 votes.
Please wait...