Учителката по пиано Мая под карантина – 3

Автор: Toyagataa

Събота сутрин. За Мая това беше поредния ден от безкрайната карантина. Липсваха и концерите, театралните представления и уроците по пиано, които даваше на талантливи деца. Особено ѝ липсваха уроците. Мъчеше я ужасна скука, която бе нарушавана само от сексуалните авантюри на желаната от толкова много мъже учителка по пиано. С учениците си Мая се чуваше по вайбър. Даваше им задачки по теория, а през видеочата проверяваше как се справят с упражненията. С родителите също се чуваше редовно. Въобще Мая бе отдаден на професията човек.
Последно се беше чула с бащата на Кари – Красимир Палипръчков. С него, както и с много други татковци пианистката имаше по- особени отношения. С Красимир си бе станала повече от близка. Г-н Палипръчков я канеше на фирмените партите, водеше я на срещи с бизнес партньори и понякога я споделяше с важни клиент на елитната си автокъща. Бяха се разбрали за събота сутринта да се видят и някъде да пият кафе. Понеже заради карантината кафенетата бяха затворени Мая съвсем беше забравила за срещата. Тя мислеше за плана си да вкара строителните работници от строежа срещу студиото в леглото си. Беше го измислила. Облечена в черен клин и бяла блузка щеше да отиде в студиото и да почисти любимите си инструменти – рояла и електронното пиано. Щеше да дръпне завесата, така че през стъклената витрина да се вижда всичко. Мая обожаваше хубавите инструменти и почистването им я възбуждаше почти колкото оралната любов.
Преди да тръгне към студиото Мая се огледа в огледалото. Беше доволна от това, което вижда. Красивата брюнетка прехапа леко устни и щракна няколко селфита, който щеше да публикува в социалните мрежи.
На път за студиото ѝ направи впечатление колко пусто и тихо беше навън. Толкова тихо, че минавайки покрай строежа между обичайните повиквания чу и тихо разговор между работници.
– Копеле, тая ако не я наеба, ще се побъркам. Така ме дърви, че ей тука ще експлодирам.
– Скоро ще ни падне. Сама ще се надене. Не виждаш ли как върти очи – отвърна – младежки глас на човек от северозапада.
Мая чу разговора и се усмихна лукаво. Планът ѝ нямаше как да не успее.
Входната врата на сградата, в която се намираше студиото се заключваше. Мая извади ключа и се наведе леко приклякайки. Хубавото ѝ дупе се открои. Мая отключи и влезе в помещението. Мая бързо пусна прахосмукачка и отметна по-досадната работа. От работата памучната блузка се беше понамокрила. Зърната на иначе малките цици на учителката по пиано започнаха да прозират. В този вид Мая отиде до прозореца уж да си поеме въздух. Когато се показа на витрината видя как строителните работници се бяха подредили да гледа шоу. Мая се обърна и се захвана с почистването на рояла. Първо почисти клавиатурата. Възбудата растеше. След това взе с кърпа да забърсва страните и краката на рояла. Мая се навеждаше, приклякаше така че да подчертава извивките на задните си части. Тялото ѝ караше всеки да мечтае. Когато свърши със страните Мая се зае с капака на рояла. Беше го затворила. Възбудена младата пианистка се покатери върху инструмента. Легна по корем и се разкрачи. С ръка се погали по писаната. След това задвижи дупето си нагоре надолу сякаш се нанизва на едър мъжки член. В един момент Мая се стресна. Чу някой да влиза. Почуди се дали наистина иска строителните работници. Въпросът остана без отговор защото в студиото беше дошъл Красимир Палипръчков. Мъжът беше стоял отвън и половин час беше гледал шоуто на младата учителка по пиано. Мая се втурна към него и му се хвърли на врата. Красимир хвана дупето на Мая и я придърпа плътно към себе си. Тя усети надървения кур на Палипръчков и се обърна с гръб към него така, че да отърка сладките си полукълба в него. Краси хвана с едната си ръка циците на Мая и ги разтърка. Другата ръка постави на путката. Разтъка и леко натисна, сякаш искаше да вкара пръста си през клна. Мая изстена и се завърта с лице към любовника си. След това се свлече на колене. Не след дълго едрият член на Краси бе в устата на куротрошачката. Мая духаше като само тя може. Широката и ненаситна уста поемаше члена с такава наслада, че спокойно сцената можеше да бъде включен в реклама на шоколадови бонбони. Красимир се подвоуми дали да не се отдаде на желанието да напълни устата на курвата. След това лесно щеше да го вдигне пак и да подкара и другите дупки. Още не беше решил, когато лепкавата сметана полетя в гърлото на Мая. Тя събра всичко. Поигра си и накрая глътна всичко. Независимо че постеше изгълта всичко до последна капка.
Красимир отново беше готов. Искаше директно да начука хуя си в ануса на Мая, но знаеше, че първо трябва да разработи дупката. През това време щеше да обладае нежната, гладка путчица. За това накара Мая с ръце да се опре на рояла. Разкрачи я леко и с замах заби парчето си в мократа путка. Започна грубо да тъпче члена си в писаната. Едновременно с това се зае да подготви ануса за поредното издевателство. Изплю се на отвора и с палец започна да разширява. Минута по-късно Красимир премести Мая на белия диван и с плавно движение наниза боздугана си в крехкото дупенце.

Красимир пъшкаше,. а Мая крещеше.
– Чукай ме, чукай ме грубо. Само толкова ли можеш? Пак ли ще ме оставиш недовършена – крещеше Мая.
Красимир изпадна в амок. Толкова грубо и злобно не беше ебал никога. На Мая обаче и харесваше. Тя се тресеше от поредния оргазъм.
Сексуалният екстаз продължи няколко, които на двойката се сториха като цяла вечност. Усетил, че няма да издържи повече Красимир обърна Мая, насочи члена си към устата на Мая и изстреля нова огромна порция семе.
– Е доволна ли си курво, че бях аз, а не онези тарамбуки от строежа?
– Не знам – отвърна Мая с пълна уста.
Когато изпращаше Красимир Мая посочи белия диван.
– Страхотен е. Пак ще дойда да те чукам на него.

Rating: 3.75/5. From 4 votes.
Please wait...