Учителката по пиано Мая примамена и наебана групово

Майчето обичаше лукса, пък и си падаше малко клюкарка. За това предпочиташе да провежда уроците си в домовете на богаташките деца. За по-обикновените деца уроците бяха в нейното кокетно студио, което между другото ставаше и за порно клипове. Така един ден Мая се озова в огромния апартамент на сем. Палипръчкови в центъра на София. Трябваше да преподава на много талантливо и мило дете на име Каролина. Мая се беше сприятелила с майката на Кари Петя, но намираше общи теми и бащата Красимир който притежанаше една от най-луксозните автокъщи в Сърбия.
Готино семейство – мислеше си Мая, докато чакаше Кари да се прибере. Мая бе подранила, бащата на Кари я бе поканил да влезе и да изчака. В апартамента имаше двама сръбски и македонски партньори на Красимир.
Докато Мая чакаше сама Краси я покани да изпие чаша кафе с компанията. Мая първо отклони любезно поканата, но после нямаше как да откаже понеже компанията се пренесе при нея. Запозна се с мъжете и бързо се почувства в центъра на вниманието. Кари закъсняваше.
Кари закъсняваше, но Мая не усети как бе минал цял час, откакто бе дошла в дома на Палипръчкови. След кафето мъжете бяха минали на коняк, а на Мая бяха предложили ликьор, който тя обожаваше. Разговорът бе преминал от музика и уроци по пиано през по-общи теми и сега вече обсъждаха какво е необходимо за една жена, за да пробие на музикалната сцена. Стигнали бяха до извода, че сексапилът и красотата са задължителни. Майчето стигна и по-далече, като каза, че се изисква и доза курвенско поведение. Един от мъжете каза, че Мая е красива и сексапилна, но май и куца курвенското поведение. Бащата на Кари предложи да и покажат това онова и другите се съгласиха уж на шега. Майчето се изчерви, но подсъзнателно си засмука пръста , а след това го и облиза. Бащата на Кари разпозна в това покана и незабавно поиска да се възползва. Отиде при Мая целуна я и я поведе към центъра на хола. Мая вече знаеше какво ще и се случи. Краси само и пошушна, че отдавна чакал този момент. Постави Мая на колене, след това извади набъбналия си член – не много дълъг, но дебел. Пред лицето си Мая имаше наистина дебело парче, което щеше да изпълни широката и уста, в която иначе влизаха по два кура едновременно. Мая отвори уста и лакомо пое парчето на Краси. Първо главата, а после пое и останалата част. От съвсем бавни движения, който правеше Мая бързо преминаха към бързи, силни тласъци от страна на Красимир. Класическо ебане в устата. Красимир постоянно говореше нещо на Мая. Звучеше злобно. Майчето лапаше и гледаше ебача си в очите. Красимир помпаше устата на Мая безпощадно, стискаше Мая за гърлото, запушваше и носа. Сякаш да я накара да и се догади, но не знаеше, че Мая е специалист по дълбокото гълро още от ученическте години.
Възбудени от гледката приятелите на Красимир бяха вече обградили Мая от всички страни и с вирнати чепове чакаха своя ред да обладаята курвенската уста на Мая. Не след дълго дойде и техния ред. Красимир се беше наситил и поиска да Мая да го поеме в путката си. Путката бе не по-малко лакома. Дебелото палче на Красимир бързо потъна докрай. През това време другите ебяха Мая в устата с жестокостта на балкански бандити. Мая се кефеше -такива хуйове не се срещат всеки ден.
Красимир помпаше путката. Неговите другари обаче решиха да не изпускат възможността първи да напълнят устата на Мая с балканско семе. Направиха го, като едновременно бяха натъпкали чеповете си в устата на Мая. Празненето беше епично. Мая поглъщаше всичко, но спермата започна да прелива от устата и. Изведнъж Красимир се почувство прецакан. Извади чепа си от путката и го подаде в широко отворената уста на учителката по пиано. Започна да изхвърля огромни количесва семе. Устата на Мая отново преля. Гостите бяха извадили телефоните и правеха снимки и клипове. Мая беше звезда.

Следва продължение

Rating: 4.20/5. From 5 votes.
Please wait...