Хеттрик (част 2/3)

Мамо, тук ли си? Прибрах се за малко, имаме свободен! -в спалнята влетя Вера, а това на което първо се спря погледът и, беше голата и майка ,от която се измъкна големия надървен кур на чичо и Томи. Вера мигом покри очите си с пръсти. По късно майка и я попита:

-Това, което видя днес, беше само една игра .Ще можеш ли да го забравиш?- но споменът от видяното се заби в девическото съзнание на Вера и остана там неизтриваем с години.

-Как пропуснах да заключа!? –упрекваше се Тина ,а сърцето и щеше да изхвръкне. Секунди преди дъщеря и да нахълта, същото това сърце тупаше лудо в гръмотевичен оргазъм. Спермата на приятелят и я беше напълнила и вече се стичаше по бедрата и.

Нищо не предвещаваше конфузния завършек на прекрасния живителен секс, който скъпият и Томи за пореден път и подари. Дъщеря и Вера уж беше на училище, малкият и син–на градина, а съпругът и –в командировка. Всички предпоставки за поредното прекрасно изживяване бяха налице и Тина му се наслади съвършено. Колежката и  „покри” отсъствието и в офиса. Прибра се и зачака. Минута, след като излезе освежена от банята ,отвори входната врата за да въведе любовника си. От години се наслаждаваха на красив секс. Правеха го без „любовна игра”- тя беше винаги мокра за него, а той- винаги надървен за нея.  Пак се случи така- още с влизането си, Тома я целуна по устните, открехна хавлията и и обви в длани гърдите и –прекрасни, тежки, свежи. Секунди след това я облегна на шкафа в коридора, разкопча колана и ципа на панталона си за да избликне втвърденият му, красив Кур. Потърка главата му по изпъкналия и хълм, хвана с длани стегнатото и дупе и бавно и го хлъзна по клитора . Путето на Тина, мокро и уханно, поддаде и младата жена увисна благоговейно на Кура му. 

 – Ела, да ти го вкарам целия – Томи бавно изхлузи втвърденото си парче от приятелката си и както се чувстваше като у дома си, я поведе за ръка към спалнята. Тина легна на широкото легло, вдигна и разтвори крака, а Томи впи устни в клитора и, разлисти мокрите и устни и напъха езика си между тях доколкото можа. За толкова мокро влагалище Томи имаше още един спомен.

48 МЕСЕЦА ПО-РАНО

-Здравейте ,може ли да вляза? – попита на входа на офиса му привлекателна , стилно облечена жена. Тя беше на 45-46 г., едра, но не груба, с големи гърди , самоуверена. А имаше акцент, чешки.

– Да, заповядайте. По какъв въпрос? Седнете! – Покани я и посочи единия от столовете около работната му маса.

  Тома беше младият шеф на общинско дружество в областния град- донякъде значима фигура на местния административен небосклон.

  -Казвам се Мартина и съм на Христина мама .

 През Тома премина смущение. Той много добре знаеше коя е гостенката му.

Христина, о-о-о, Христина! Тя беше нахлула отскоро с гръм в живота му. В ученическите им години мимолетно с Тина преминаха през една любов-кратка , но запомнена и от двамата. После пътищата им се разделиха както се разделят обученията по икономика и по право.  От тогава, Тома знаеше само , че мама на Христина е чехкиня, хубава привлекателна жена, която не познаваше лично.

  Изминаха 15 години и пътищата им отново се пресякоха. Тина влетя шеметно в живота на Томи и обратно. Двамата имаха свои рано създадени семейства с по две деца. Е, това просто се случи. Повториха сливането на телата си отпреди толкова години, но вече на ново равнище и с нови зашеметяващи изживявания. Изнамираха разнообразни начини, да преодолеят пречките и да се насладят на нови и нови сексуални трепети. Намериха и начин собствените им семейства да участват в общи изяви без никой от ”домашните” да заподозре. Така за дъщерята на Тина любовникът на майка и беше „чичо Томи”, а неговите деца пък я наричаха просто „Тина”.

   -Да , познавам Ви. С какво да помогна? – овладя смущението си Томи.

От първите две изречения той разбра, че Мартина не е дошла за това, за което говори-някакво разяснение около административната работа на Тома.В потвърждение на това, гостенката му без видима връзка, каза:

   -Вие с Христинка сте си много близки, нали?

В отговор Тома смънка нещо,после почерпи гостенката си с сок. Нямаше съмнение: Мартина флиртуваше с 20 години по-младия от нея домакин. Томи осъзна, че този флирт му е донесъл приятно усещане и силно желание за близост. На тръгване, „мама”, разтегнала възхитителна усмивка, рече:

   -Пак ще намина, ако може?! Моля те не,не казвай на Христинка ,че съм идвала!

-Ще се радвам, да е скоро!Няма да и казвам. Проблема който спомена, ще обсъдим другия път.

 Още на другия ден Тома и Христина изпълниха сексуалния си ритуал в утвърденото им любовно гнездо. Бързо останаха без дрехите си и , о небеса, в най-сублимния момент, когато курът на Томи сладостно се беше заклинил в нея, а от путето и изтичаха соковете на сладострастието,една възбуждаща мисъл се настани във фантазиите му –мама Мартина ще го навести пак и ще поиска да я наебе? Славянското и излъчване и парфюмът на майката и дъщерята го очароваха и възбуждаха. Тома вече знаеше кое беше довело Мартина ,тази привлекателна жена в кабинета му. Винаги радвала се на всеобщо одобрение и обожание отстрана на всичко мъжко, с напредването на възрастта чехкинята търсеше потвърждение, че още е желана а и тялото и крещеше за секс.

   Тина застана на колене и навири дупето си ,като силно се огъна в кръста. Томи така , подклекнал, заби масивния си кур в путката и така, на „задна”. Мисълта, че вчера можеше да наебе така майка и, го възбуди допълнително и курът му се заклини в тясното влагалище на дъщерята. Тина изкрещя своята благодарност като вопъл от оргазмът, който я разтресе. После я обърна по гръб и я облада с мощни тласъци пак с мисълта, как го забива така на мама Мартина и мачка с длани големите и гърди. Когато спермата му запръска, Томи в мислите си пълнеше чехкинята, само с няколко години по-млада от неговата собствена майка.

     Като се наслади на мощното ебане от приятеля си , Тина нямаше как да се досети, че го дължи и на „мама”.

  Фантазията на Тома се сбъдна много скоро.

-Томи, ела ни на гости по на едно питие!? – по телефона го сепна гласът с гальовния чешки акцент два дни по-късно. Мартина не можеше да спи от желание и нетърпение.

-Как така,Христина ще дойде ли? –опипа почвата Томи

-Не –е-е, не и казвай!

Избраха следобеда за да не се налагат вътрешно-семейни обяснения отстрана на Томи. Мартина му отвори  полуоблечена в прозрачна къса роба. На Тома му се зави свят, ококори се и светкавично отбеляза:

 -Изглеждаш възхитително, Мартина! – и си помисли „ и го съзнава мацката”.

Крака-дълги и изящни, в прекрасна кожа, дупе и талия- много апетитни, поддържани, гърди –господи, какви едри и оформени гърди, зърната им напираха да скъсат робата, лице –прекрасно и одухотворено и това ухание.

 -А, къде е Петър? – попита Томи за бащата на Христина и съпруг на Мартина.

  -На вилата на село е. Тази седмица имаме майстори там и остана… отговори му домакинята и смигна свойски, един вид „как да не сме му благодарни?”.

Като стояха толкова близо един до друг, така и не се разбра кой направи „първата крачка”.

Случи се като спирала-ръцете му погалиха лицето и кръста и, нейните се обвиха около силните му рамене и устните им се сляха в чутовна целувка- и кратка и дълга. Томи дръпна коланчето и, а като робата и се разтвори, пред него се разкри изумителна гледка. Големите гърди на чехкинята се разкриха овални и твърди с щръкнали зърна. Хълмът в средата беше изпъкнал, гладко епилиран, с останало само малко окосмено сърчице над масивните устни на Путето и . Беше ред на Томи да снеме нещо от дрехите си.

В очите на тази така красиво зряла жена се четеше благодарност. Допира до омалялото тяло на нейния собствен мъж не беше онова, което Мартина заслужаваше в секса. Мъжът срещу нея с гладкия корем и мускулести гърди – за него тя бленуваше. С мисъл за него нощем се пробуждаше и мачкаше клитора си до изнемога. Наложи се да действа трескаво ,за  да достигне до онова, което най-много провокираше фантазиите и. С треперещи ръце разкопча колана и ципа на джинсите му. Натисна надолу и… о,прекрасното мило оръдие, колко беше бленувала за него.

Мартина се досещаше, че този красиво оформен кур от години беше дарявал наслада и на много други, включително на дъщеря и. Сега това нямаше никакво значение-не искаше да и го отнема, но също така безумно го искаше и в себе си! До полуда!

Томи сне и панталона си и курът му щръкна в пълното си великолепие и така последва домакинята си към спалнята. Положи я леко на леглото и коленичи над събраните и крака. Приведе се , отново я целуна по устните а средния му пръст натисна путето и. Само едно влагалище можеше да бъде толкова мокро- това на дъщеря и Тина. От чехкинята се беше разтекъл  обилен сок. Тома се свлече с целувки по гърдите , корема и стрелна върха на езика си по путето и. Както не беше ебана скоро, чехкинята получи първия си оргазъм от този интензивен натиск на езика върху клитора и.  Като вибрацията и затихн,Мартина отвори крака с отворени очи. Путката и не издържаше повече незапълнена, но си струваше този миг да продължи още. Като я възбуди до крайност, Томи се върна бавно обратно, посмукна пак зърната на гърдите и, а курът му се настани външно върху мекото ложе.

-Хайде, не си играй повече!!! Мартина разтвори крака,а любовникът не си позволи повече да изпитва търпението и. Главата на кура му помилва изящната мокра „пеперуда” на входа и бавно преодоля пръстена на стегнатото путе. Като го поизвади, това се стори мъчително на чехкинята. Тя го хвана за задника и го дръпна към себе си. И пак, и пак… Когато курът му натисна дъното, Мартина изхлипа тържествуващо.

Мина час. Или два?! Чехкинята му даде всичко, с желанието да го има отново. Смука му кура и топките, обърна му се и му се отдаде „на задна” с ритмично люшкащи се гърди,стисна и разходи кура му между едрите си гърди и още и още. Тома издържа всичко това и на няколко пъти се размина без изпразване. Не можа да удържи обаче, когато го вкара в дупето на Мартина. Тя стисна ануса си за да изсмуче така дълго задържаната сперма на своя прекрасен.

. . . . . . . . .  

Това продължи няколко месеца. Усещането да ебе последователно така чувствено тези две така привлекателни жени, майката и дъщерята, изпълваше Тома с радост и гордост. 

Христина не се досещаше за случващото се с Тома и майка и. Когато веднъж Тома я ебеше с високо навирени крака и беше намърдал в нея кура си без остатък и пошушна:

-Една девойка се закача нещо напоследък. Много ме привлича да и направя това,а ти е майка. Дали ще го понесе? – една фантазия го спохождаше често- тройка с майката и дъщерята. Финалът на тази фантазия беше вариативен около завършека-спермата му поделена поравно между путката на Тина и устата на Мартина.

-Ти не си добре! Да не си посмял..- отвърна му Тина, а същевременно си помисли:”Не само ще го понесе, ами и добре ще и дойде на мама, както тате напоследък май …

Самата Мартина нямаше нищо против той да ебе и дъщеря и, стига само да я опъва и нея самата.

Тома беше мъж с непресъхваща сексуална енергия. Изпълняваше стриктно „съпружеските си задължения” и възнасяше от ебане както бившата си съученичка Тина,така и майка и , Мартина.

Петър също беше доволен, че майсторите оправиха къщата им на село, а Тома –жена му.

При всичкото това всеобщо задоволство, у Томи понякога се появяваха признаци на умора. Нямаше график ,само импровизация, но на него вече му се искаше страстите да се уталожат.

И когато това беше на път да се случи по естествен начин, съдбата намигна по неин се начин.

Замислял(а) ли си се драги(а) читателю(ко) доколко в реалния живот на някого се е удало да наебе три поколения жени в един род. Да за това става въпрос-първата е майка на втората и баба на третата.

 Е, как успя Тома да се напъха и във Вера и да го направи този „сексхеттрик” може да научиш в ПРОДЪЛЖЕНИЕто.

   …. Следва продължение.

“то се знае, че всички лица и събития са измислени и всяко съвпадение ……”

Rating: 3.75/5. From 4 votes.
Please wait...