ХЕТТРИК 3 ОТ 3

Ognenov

ХЕТТРИК 3 ОТ 3
(продължението на „Хеттрик 2/3” https://www.storybg.com/%d1%85%d0%b5%d1%82%d1%82%d1%80%d0%b8%d0%ba-%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82-2-3/)

В предидушия разказ „Хеттрик 2/3”: Тома е, привлекателен мъж, на средна възраст. Работи на административна длъжност в областен град. Безоблачния си и скучен брак, подправя с фриволни забежки. Непресъхващата му сексуална енергия и масивен кур са дар, както за жена му, така и за други привлекателни жени. Сред тях се откроява малко странен дует-ученическата му любов, Христина и нейната майка, Мартина-апетитна, привлекателна жена, „внос с давност” от Чехия. (Как девойката от тогавашна Чехословакия, Мартина се озова в България? Още като ученичка, преди много години, на една от поредните почивки на семейството и на Черно море, тя видя майка си да излиза неадекватна от стаята на спасителите, докато баща и спеше под въздействието на 5-те литра изпита бира. Два дни след това, реши да провери какво има в тая магична стая. В резултат, реши че я обича „тази страна България” и така остана.)
Тома разпределя срещите си с тях, в сгъстен, динамичен график и стига до заключението, че на жените от семейството генетично се предават някои основни качества -много са красиви и привлекателни , но и много им се ебе.
Веднъж, в една от горещите сексуални изяви се случва и една конфузна ситуация- Вера, дъщеря на Христина и внучка на Мартина, ненадейно прибрала се от училище у дома, заварва чичо си Томи да ебе собствената и майка. Ууу-ЖАС!
За много читатели и читателки остана неясно: „Що е това Хеттрик 2/3?”
Пояснявам този футболен термин: Колко ли пъти в реалния живот някой е успял да наебе три поколения жени в рода. Да това извършва литературния и сексуален герой, Тома: първата е майка на втората и баба на третата.
Е, как успя Тома да се напъха и в „малката” Вера и да го направи този „секс-хеттрик”, става ясно в ето това ПРОДЪЛЖЕНИЕ.

– Здравей, Томи , Вера е.
Че е Вера ,беше изписано на телефона на Тома. Учуди го това, че за дъщерята на приятелката му вече не беше „чичо Томи” .
-Здравей, Вере! Надявам се, че си добре! Какво да помогна?
– В училище, по компютърно,почнахме работа на програма excel. Имам едно задание ,едни таблици да предавам, но нещо не ми е ясно. Можеш ли да ми помогнеш?
– Да, аз ползвам excel. Дано мога да ти помогна. Мини в 14 ч. през офиса ми.
Нетърпеливо подранила, ученичката, почука 10 мин по-рано и влезе със самочувствие.
Тома чувстваше голямо неудобство и срам когато срещнеше Вера. Преди 4 години, когато беше още в 6-ти клас, (как бяха пропуснали да се обезопасят) тя се прибра неочаквано в къщи и като нахълта в дневната, видя чичо и Томи да измъква големия си твърд кур от майка и. Тогава никой от участващите в сцената не се шокира. Вера не знаеше нищо за магията на секса, само като беше гледала порно на видеото на една съученичка усещаше трепети в слабините си, а и после дъното на бикините и винаги беше мокро. На Христина и харесваше да вярва, че е убедила дъщеря си, че и се е привидяло нещо, а Тома бързо си нахлузи боксерите ,като едвам прибра мокрия, корав кур и неизточените си отекли от възбуда ташаци, смънка нещо и се изсули оперативно.
И ето я Вера отново пред него. Тома вдигна поглед и онемя. Високото, стройно момиче, в дрехи, които без да скриват съвършени форми, едновременно излъчваха невинност, тя ли беше?
Тома се овладя бързо и захвана разговор с акцент върху „Леле ,Вере, каква си станала само!”, през „Как върви училището?,та до „Момчетата много те заглеждат,а?”
Като се сети за какво беше дошла Вера, домакинът я покани да седне на дивана . Стартира excel на компютъра си,тъй както в мислите му вече беше стартирала една греховна мисъл. Искаше ли да го потисне и да отпрати желанието? Едва ли… Да ебе майка и Христина и баба и Мартина, в подреден по съвършен (засега) график, беше за Тома върховна сексуална тръпка. Те двете бяха еднакви що се отнася до неутолимото, страстно желание за секс. Искаха го страстно, непрекъснато и всякъде. В ландшафния смисъл- на закрито, на открито, в мазето на Мартина, на тавана на Христина, в гората, в колата, в офиса на Тома …
В анатомичен аспект „всякъде” означаваше, че и майката и дъщерята се радваха ненаситно на големия , твърд, топъл кур на Томи с длани, в уста, с винаги мокрите си путки и с тесните си алчни за разпъване дупета. Какво да се каже? НАСЛЕДСТВЕНОСТ…
Тома беше икономист с вълшебен кур, а не генетик. Сега обаче, се изкушаваше да направи задълбочено изследване, доколко тръпката от секса се е предала на третото поколение в рода.
За да е чист пред съвестта си, той реши да се противопостави на изкушението и като попита Вера, какво да я почерпи, отиде до бара във фоайето за сок.
Когато се върна, разбра, че маневрата няма да успее. А и формулировката „чист пред съвестта си” е толкова разтеглива и бая народ е лишила от емоции.
Вера се беше настанила загледана в монитора и заела на стола предизвикателна поза- коленичила и с навирено дупе. Така се беше навела с лакти върху бюрото, че пред щастливият excel се бяха полуоткрили прекрасните гърди на ученичката. Тома постави чашата сок пред нея и се взря в прекрасната гледка –от тесните, плитки джинси на тийнейджърката, крайчето от браздата на дупето и, с губещо се в нея някъде навътре едно „Т” от черни прашки. Е, бива ли така, сега…? Това с „чистата съвест” поне го опита чичо и Тома, но преустанови да е гузен. Бабата и майката на това прелъстително момиче, бяха поизвадили Тома от състоянието му, непрекъснато да му се ебе. Той вече нямаше нищо против, да пропусне някой от следобедите изпълнени с уморителен секс с всяка от тях, колкото и да бе прекрасен .
-Виж, Вере, съвършена си … никой на мое място не би устоял , но знаеш, че сме си близки с вашите…” Не редно да те желая!
-Видяла съм колко сте си близки с Тина (така Вера наричаше майка си) и знам, че всяка седмица сте си близки. С тате не знам да сте си близки и това, че не съм ви издала, нищо ли не ти говори?
Вера остана„коленичила” на стола, протегна назад ръка и залепи длан на панталона на Тома, там където той беше изпъкнал от кура му. Той се сепна и инстинктивно се отдръпна ,но гостенката му го усети твърд и набъбнал.
-Е, хайде, виждала съм ти го, като го беше извадил от мама. Бях малка, но оттогава не ми излиза от ума!
Изнудвачка малка!! Какъв език само!? Отде в речника ти такива думи!?
Това прекърши чичо и Томи. За него и без това се знаеше, че устойчивостта му на сексуални влияния не е сред най-силните му качества. И уменията му на exell не бяха върховни, но това вече нямаше никакво значение. Отиде и врътна ключа- така де, да не вземе пък сега да нахлуе някой. Мама Хриси и баба Мартина отдавна не идваха в офиса. Те никога не правеха срещите си без подготовка, но…знае ли се?!
Тома се върна при коленичилата на стола му ученичка и бавно набра блузката и нагоре. На оголения и гръб чернееха само лентите на прашките и сутиена. Сне ципа на плитките, прокъсани по модата джинси и с отривисто ги смъкна. В захлас стисна в дланите си облото дупе, после бавно ги плъзна по нежната кожа на гърба и. Откопча сутиена и дланите му замениха чашките. Тежки, нежни, прекрасни гърди изпълните шепите му, а зърната им покълнаха между пръстите му. Такива бяха и гърдите на майка и- плътни, твърди,чувствени и много възбуждащи. А тези на баба и бяха един природен феномен, едри и стегнати, с големи зърна, винаги набъбнали. Тази игра започна и продължи така, в мислите на Томи – с непрестани, сравнения по различни показатели, на трите дами.
Курът на домакина набъбна, втвърди се и в джинсите му стана много-много тясно, а от дълбините на гостенката му се откъсна въздишка. Погледът на Томо се спря на голямата подутина на слабините на Вера. Дъното на прашките на момичето изпъкваше в черно на бялата и кожа, като голямо набъбнало вретено. Томи натисна тази обвивка с палец. Нов стон се откъсна от момичето, а чичо и Томи отстрани черната опаковка за да види прекрасната, набъбнала путка и натисна палец в цепката и. Не е да нямаше опит, но за по-мокра путка не можеше да се сети. Всъщност толкова мокри бяха само бабината и майчината и путки. Даже и по-мокри се е случвало да бъдат, но чак след като ги беше ебал, половин-един час.
Това ,което последва, Томи го направи не за да предразположи момичето (по предразположено от това, нямаше накъде), а за своя собствена наслада. Наведе се, вкара език в навирената и путка покрай дъното на прашките и смесената влага се разля по епилираната околност. Когато езикът му се премести в дупето и, леко ритмично движение завладя тялото на Вера. За минута обходи двупосочно краткия мокър път от путето до дупето, после се изправи и откопча колана и ципа на панталона си.
Момичето се извърна и нетърпеливо задърпа панталона му, да освободи напиращото еднооко, топло и набъбнало до пръсване пособие. Хвана го в длан, погледа го отблизо за кратко и заобли плътните си чувствени устни около главата му.
„Има всички изгледи това момиченце да спечели състезанието в „многобоя”, с мама и баба”- помисли си Тома-развратникът ньеден!
Вера не удържа да го смуче дълго и простена:
– Вкарай ми го моля те, не издържам! Откакто го видях да го изваждаш от мама, го сънувам! Знам, че вече не го правите, нали?
„Знаеш, ама нищо не знаеш…” –помисли си Тома и я попита :
– Правила ли си го досега?
Отговорът и беше близо до очакванията му:
– Че коя от съученичките ми не го е правила!? Но аз, само в дупето…. Но тук…девствена съм-попипа с пръсти хълма си Вера. Това ,което не изрече бе, че бе дошла твърдо решена да се сбогува с девствеността си.
„И к`во сега, дупето ти добре ще ми дойде, но ще трябва и дефлорация в съседство” –помисли си Тома, но разочарованието му бързо се разсея и се пошегува.
– Е-е, нищо, де. Ти дойде за обучение в excel, а ще се образоваш в друга сфера.
– Бъди внимателен-отвърна на шегата му момичето
Без да бърза,Тома извади хавлиена кърпа от шкафа и я постла в средата на дивана, после я съблече съвсем гола с нейна помощ и я положи да легне, като центрира дупето и на така постланата хавлия. Отстрани и своите дрехи и се наведе към слабините на девойката. Краткотраен срам даде леко противодействие на опита му да разтвори събраните и колене и тогава пред Тома се разкри в цялото си съвършенство путето на ученичката му. От окосмяването и беше оформено само подстригано триъгълниче, а крилцата на путката и бяха бляскаво мокри, слепнали и сякаш готови да полетят като пеперуда. Тома ги разтвори с пръсти . О-о-оо, да, сърцевината на тази възхитителна гледка беше хименът, омазан очаквателно. Той отново впи устни в клитора и –съвършени топлота и ухание на възбудена младост. Сърцата им биеха учестено, а курът на Тома си чакаше нахлуването все по-вкаменен.
По-късно през годините Вера щеше да се връща често в спомените си за това първо проникване, с благодарност към чичо си Тома. Случи се бързо, но не рязко. На дивана, тя лежеше като изумително красиво съчетание от неопитност и желание за секс и сякаш като страничен наблюдател гледаше случващото се с разтворени,вдигнати крака.
С леко движение Тома намокри коравата глава на кура по изобилно мократа повърхност на лабията и рязко, но предпазливо натисна като в мишена. Влезна в 10-ката! Направо хлътна засмукан. Вера простена от болка и облекчено. Свърши се!
Случи се по-малко болезнено, отколкото очакваше. За да не я разпъва на прясно разкъсаното, Тома набута най-дебелото на кура с още една глава разстояние навътре в пламналото путе и продължи с много леки от по сантиметър постъпателни движения. Девичата кръв оцвети ствола в частта от кура му, която изваждаше навън. Тогава възникна проблем -силното въздействие на топлата, тясна путка на доскорошната девица, му предизвика силен позив за изпразване. Като го извади, уж да почистят кръвта, Томо хитро овладя кризата- секс машина беше той !
-„Малката хищница” ще надмине баба и мама по сексуален апетит- помисли си .
– Вкарай ми го пак, моля те, прекрасно е!
Тома не изчака нова покана, центрира го пак на входа на прясно отприщения, прокаран с цената на болка, проход. Вместо да и наниже кура си, той разходи главата му по целия процеп. Само след месец Вера щеше да харесва тази игра, както я харесваха мама Хриси и баба и Мартина в очакване на посещението. Сега обаче за пламналата путка на тийнейджърката това забавяне беше истинско мъчение. Нова порция бистра влага изби от недрата и, като допълнително омаза едрата зачервена глава.
Вера не издържа, хвана с трепереща длан дебелия кур, насочи го между пламналите устни на путката си. Останалото свърши „чичо” Томи. Хвана я за бедрата и я придърпа на топа. Вмъкна и го бавно, този път почти целия. Голям беше курът му. Малката усети болка от разпъването,но за кратко.
Следващите минути бяха самото удоволствие. Както гледаше така, как и е влязло това така жадуване оръдие, Вера прекара през езика си среден пръст и с него затърка клитора си.
-Аз така съм се научила да свършвам –изрече тя в отговор на учудения поглед на Тома.
Парче благодатна глина беше това създание за Тома, този изкусен скулптор. Няма да мине много време и Вера ще стане като мама Хриси и баба Мартина- все по-често и все по-настойчиво да и се ебе. В дълги периоди даже няма да може да мисли за нищо друго, освен за един разкъсващ, топъл, голям кур.
– Наслади му се и почувствай Той колко те обича- премести Тома ръката и от клитора, та да и позволи, да усети насладата, онази, от която да я разтресе дълбокия, небесния оргазъм. По няколко симптома разбра , че встъпителния му урок „Как да се сдобия с оргазъм” беше правилно поставен пред ученичката му. Вера учести и задълбочи дишането си, гърдите и се залюляха възторжено, захлипа насечено, а вдигнатите и бедра се разтресоха в конвулсия. От очите и остана само бялото и тя показа на чичо си Томи, че успешно ще вземе първия изпит. След минута, когато треперенето и стихна, Вера смутолеви трогващото признание:
-Знаех си, че само ти можеш да ми го подариш това.
Като успя да предотврати изпразването си преди минути, сега на Тома курът и ташаците му се бяха надули до пръсване. Знаеше,че негова отговорност е да пази малката, както от пръсване на путето и, така и от инфекции, а също и от забременяване, но и не можеше да остане така болезнено възбуден. С ръце нагласи гостенката си да коленичи „на задна”,напречно на дивана с лакти на облегалката. Понатисна я да се огъне в кръста и остана с вкаменен кур в ръка да се полюбува на прекрасното дупе обрамчило нежните мокри, тесни два входа. Тома разходи почервенялата глава на кура си по набъбналите,мокри устни и бавно го вклини между тях. Това искаше и очакваше Вера, притисна се рязко и го погълна. Щеше да мине месец ,когато би могла да го погълне вече без остатък. Сега обаче путето доста я поболваше , та когато Томи опита с длани да я придърпа за дупето и да натресе целия си кур в нея, момичето постави ограничително длан. Дълго я еба така, с длани ту на дупето и, ту на гърдите и. Пуснеше ли ги, тия прекрасни гърди, залюляваха се в музикален ритъм, так-так-так-…..
– По-тихичко, момичето ми- наложи се Тома да я помоли да намали малко стенанието си .
Краят му вече беше много близо. Томи усещаше спермата си някъде на път из „магистралата”. Извади от ученичката могъщия си кур и постави мократа му глава три пръста по-горе. Един приятел от училище вече я беше ебал в дупето и това ,което чичо Томи се настрои да направи, не беше за Вера нещо непознато. Даже беше любопитна, дали дупето и ще се окаже така еластично, че да погълне безболезнено и кура на Томи, доста по-голям от този на съученика и?
Ти, който (която) четеш тези редове, вероятно мислено насърчаваш този сексуален диригент Тома, да натисне с кура си и да преодолее „уж” противодействието на стегнатото звездно дупе на ученичката си!?
Горната глава на Тома обаче, взе решение в противоречие с желанието на долната му. Сметна че не бива още днес да приложат цялостната порно-програма, а Вера да остане в очакване на нещо ново и пак да му гостува.
Домакинът отново прикани гостенката си да се обърне с лице към него, повдигна таза и на подлакътника на дивана и като навири краката и отново и вкара бавно превъзбудения си кур. Картината беше прекрасна! По гладката повърхност на кожата под корема на момичето,можеше да се следи движението на главата на „буталото”, а „тримваното” триъгълниче потрепваше на вълни. И понеже Томо си беше такъв, желаеше да подарява в секса желания и усещания поне толкова, колкото получава, подсили въздействието върху момичето с натиск на палеца си върху клитора и. Нов топовен оргазъм изстреля Вера в небесата.
Е-е-е, не може да е истина. Преди час се раздели с девствеността си, а вече има актив от два оргазъма. Едва дочакал да приключи, като усети излива, Тома извади кура си и го хвана в длан успокоен, че и да не го върне където беше , партньорката му си е получила, това за което щеше да се връща отново и отново и отново .
Вера обаче, искаше още нещо . Бързо се нагласи коленичила под кура, хвана го с две ръце и го наниза в устата си. Това беше …!
THE END, както пише в някои филми. На нескончаеми тласъци я пълнеше и препълваше сперма.
-Чао, Томи!- тръгна си след минути Вера олюляваща се сякаш като омагьосана.
-Чао, Вере!- проводи я домакинът и си помисли: „Да не вземе да се похвали на по-малката си с 2 години братовчедка, че и тя ще ми „цъфне” да ме изнудва „за консултации”! Множко ще ми дойде!
Много –на душманите …
Следва продължение май, (братовчедката има затруднения с есетата по литература).
. . . . . . . . . . . . . .
Автор: Огненов

Rating: 3.85/5. From 13 votes.
Please wait...