Цигането

Lover boy

Това е една истинска история. Случи се през лятото на 2022 – един приятен летен ден. Както винаги в неделния ден се събудих, отпочинал и леко възбуден-хуят ми бе излязъл от боксерките с оголена зачервена главичка, явно е имало мокър сън, защото имаше бяло петно мъзга по тях. Направих си кафе, излязох на тераса за цигара и се любувах на хибавото време. Жена ми с децата си бе на село и аз се почиствах,, ерген,, за два дни. След като си изпих кафето, влязох в банята за един душ.Насапунисах хуя и му ударих една бръсначка. Намазах го с палмово масло облякох се и излязох на разходка до местния битак. Разглеждах какво ли не, купих си сандвич и тръгнах към колата. До нея се бе изправила една хубава циганка към 30-те.Загледах я изглеждаше доооста привлекателна-с блуза, под която се очертаваха огромните и зърна-казвам огромни като маслина каламата. Бе с тънка пола свободно по нея и – коремче. Бременно коремчене много голямо. Качих се в колата, запалих цигара и тя се приближи.
-Бате, може ли огънче? попита и аз и дадох.
-защо пушиш като си бременна- я попитах, а тя измрънка нещо но както и да е.Повъртя се малко и пак дойде до колата
-Бате дай ми 10 лв да си купя салам – ми каза
-Ще ти дам – и казах – ама ако ми чокажеш една цица. Тя се наведе през прозореца и ооо чудеса-по красива едра цица с голям ореол и зърно не бях виждал.Огледах се наоколо нямаше много хора и и викам:
-качи се в колата и ще ти дам, каквото искаш. Тя не изчака втора покана. Качи се в колата, запалих двигателя и тръгнах. Пуснах климатика, бе около30градуса навън. Тръгнах към края на града, имаше един хостел. Спрях на паркинга и казах:
-ще бачкаме ли?
Тя се усмихна, нищо не каза. Платох за 2 часа стая и се качихме. Беше си просто ебалник но не и хостел. Заклмчих вратата, и я награбих. Незнам дали някой е целувал циганка, но по сладко нещо от това няма. Започнах да я разсъбличам и о божество две големи цици со появиха пред мен. Засмуках зърната и които станаха още по големи. Влязохме в банята за по душ и веднага на спалнята. Целувах ме се доста време и аз започнах да се спускам на долу с език н, чак до путето-гладко като кадифе, разтворих краката и пред мен се появи,, черна плочка с розова фуга,, облизах клитора и, при което тя потръпна, смучех го доста време, като и вкарах два пръста в путката. Движех ги ритмично. След около 10мин. смукане и лизане тя ме помести и с два пръста си разтърка клитора и чудеса-забочна да изтича мъзга от нея обилна мъзга……. /следва продължение/

Rating: 3.34/5. From 62 votes.
Please wait...