Циганско лято

Лятото си отиваше. А аз безпаричен и безработен стоях в прашния,задушен град и никаква надежда нямаше да се случи каквото и да е .

Един приятел обаче веднъж ми подхвърли,че има къща в едно малко селце и ако имам желание мога да отида там да си почина.Обясни,че къщата няма кой знае какви удобства,но аз не бях и твърде претенциозен,а това което имаше за мен беше достатъчно.И аз помислих малко и приех ,той ми даде ключовете и ми обясни как се стига до там.

И така ,един ден,беше петък,аз с малко багаж бях на автогарата. Купих си билет ,а също и някакви глупави вестници, за да чета по пътя.Някакъв смугъл тип,облечен повече от колоритно,с хавайка и светъл панталон,се приближи до мен и ме попита за къде пътувам. Аз помислих,че е шофьор на такси,който си търси клиенти,затова и му отговорих.Огледах го,беше циганин ,около 45 годишен,може би,плешив,едър,но не атлетичен,с голям нос и месести устни.Така и приключи разговора ни,защото автобуса отвори врати и пътниците започнаха да се качват.Качих се и аз и си избрах най отдалеченото от шофьора място.Мислех да попрочета нещо. Но не би.Оказа се,че хавайката пътува със същия автобус и въпреки,че имаше още свободни места ,реши да се настани до мен .Признавам си,ужасно ми беше досадно.

Щом автобуса потегли,хавайката започна разговор.Представи ми се ,казваше се Станой,т.е. запознахме се. Оказа се ,че той пътувал до съседното село,там живеел.Къщата в която аз трябваше да отседна също му беше позната.Каза ми,че тя всъщност е доста извън селото за което пътувах и е по близко до неговото село.И така мина пътуването.В началото ми беше наистина досадно,но постепенно все пак някакъв разговор се получи.Послушах го и слязох в неговото село.Той ми показа пътя .Накрая ме попита дали искам на другия ден да ми покаже някакъв чуден плаж.Аз и не знаех ,че там има плаж.Отговорих му утвърдително  ,уговорихме се и се разделихме. Наистина,по неговия път стигнах за около 20 минути,по другия било много повече.

На следващия ден,около 9, със скърцане и скрибуцане пред къщата спря един Опел Омега комби.От него слезе Станой-с жълт потник и зелени шорти-същий бразилец.Аз си бях приготвил плажна торба-въпреки,че моят приятел за плаж не ми беше споменал,аз си мислех да правя слънчеви бани в двора,така че имах всичко необходимо. И тръгнахме.Плажа си беше далечко,пътувахме около 20 минути.Сигурно и за това моя приятел не ми беше казал за него,а по късно разбрах,че вероятно не го е и знаел.Стигнахме. Плажът предсавляваше едно разлято вирче около 6 метра в диаметър ,дъното и брега от едната страна бяха посипани с пясък ,а от другата имаше върби.Станой на няколко пъти спомена,че никой не го знаел това място.

Настанихме се,послахме си кърпи.В този момент се сетих,че банския ми е може би,твърде изрязан,но така или иначе друг не носех.Станой пък си остана със зелените шорти.Припичахме се мълчаливо,дори и Станой се удържа около 40 минути да не говори или съвсем малко.До едно време станах,май имах намерение да вляза малко във водата ,да се разхладя,че планинсото слънце е силно .Както се приближавах към водата,хвърлих един поглед назад инещо ми се видя странно.Не бях съвсем сигурен,но ми се стори,че Станой зяпа задника ми.Затова и не влязох във водата,а продължих да ходя по брега.Изчаках малко и пак погледнах скришом,да -нямаше съмнение-зяпаше задника ми.Леле-главата ми бръмна.Та тоя мъж ме желаеше,той ме беше пожелал още там-на автогарата.Какво да правя сега.Аз бях имал една връзка с мъж преди 2 години,но той беше женен и я прекратихме.Но тази ситуация ми дойде неочаквано.

В този момент Станой,видял,че се колебая стана ,смъкна си зелените шорти и се насочи към водата.А отдолу си беше по организъм.Дори ме прикани,ако искам и аз да си сваля банския.Аз обаче отказах.Той влезе във водата,тя стигаше до средата на бедрата му и започна да се плиска.Тялото му,както казах,беше яко ,но не атлетично.А сега видях и ,че е обилно окосмено.А под корема му се поклащаше значителен маркуч.Тогава и аз  опитах с крак водата ,но ми се видя адски студена.

А той продължи да ме приканя да си сваля банския,с всякакви доводи:че щяло да ми бъде по приятно,че мястото е пусто и никой няма да дойде,че може ли пък да ме е срам от него и др.И аз накрая си казах:каквото ще да става свалям го.Обърнах се с гръб към него и бавно го свалих,след което го хвърлих към кърпите.И след това започнах да влизам във водата,но доста бавно -наистина си беше студена ,а и пясъка не беше кой знае колко фин.А той ,нямаше търпение ,и започна да ме пръска.И двамата се смеехме и се пръскахме.Не беше очаквано,мъж около 45 да е толкова игрив.А пък махалото му се поклащаше доста забавно когато загребваше вода да ме пръска.И неусетно се приближавахме един към друг.И така докато се оказах на небезопастно разстояние.Станой скочи като пантера,обгърна ме,завъртя ме с гръб към себе си и се опита да ме потопи във водата.Всъщност си успя.Аз,когато почувствах могъщите му ръце,горещите му и космати гърди опряни в гърба ми-сякаш ток премина през тялото ми,моментално се възбудих.След известно време се освободих и бързо поех към кърпите,за да не види,че съм надървен.А той пък си помисли,че е загрубял в играта,и съм се разсърдил.Стигнах до кърпите и легнах по корем.Отначало ме викаше ,да се върна.Аз обаче не му и отговарях,страхувах се гласът ми да не ме издаде колко съм възбуден.Това окончателно затвърди убеждението му,че съм се разсърдил.Скоро и той дойде при мен.Питаше ме разни неща,аз отговарях с да и не,чак докато малко ми премина и имах по голямо доверие на гласа си.

Така лежахме един до друг и вече си говорехме нормално и по едно време той ме попита дали искам да ме намаже с плажно масло.И аз отговорих утвърдително.Без да се мае той започна от раменете ми и задната част на ръцете като втриваше много внимателно.Постепенно се придвижваше надолу,а пък моята възбуда се завърна с пълна сила.Когато стигна до дупето ми спря и се прехвърли на глезените.След това тръгна нагоре-внимателно,без да бърза.Задържа се малко на бедрата и отново стигна до дупето ми.И там изсипа една струйка от шишенцето,май беше повече от необходимото,а и така я изсипа ,че част от нея попадна между бузките ми.И започна да ми го масажира,ту много нежно ,ту малко по твърдо и дори леко да ми разтваря дупето.Усетих и как един от пръстите му,може би палеца,на няколко пъти докоста розичката ми недвусмислено.Аз бях толкова възбуден вече,че гърлото ми беше като циментирано,и звук не можех да издам.Погледнах косо през рамо и отново все едно ток ме удари от това което видях.Беше впил поглед в хубавия ми задник,а очите му буквално лъщяха от възбуда. Шлангът му беше яко надървен, и също лъщеше-обилно смазан с плажно масло.И в този момент той проникна в мен с пръст. Аз изпъшках-от удоволсквие,но той не го разтълкува така, а помисли,че се опитвам да протестирам.И стовари туловището си върху мен.Ох беше ми тежко,но и хубаво също,да усещам топлината му по цялото си тяло.Продължаваше да ме ебе с пръста си,но също усещах и как отърква горещия си салам о дупето ми.Тогава ме попита дали ми е хубаво и аз успях да прошепна-да.Скоро ме подготви достатъчно и почувствах горещата му глава опряна в мен.Последва рязък тласък,но мен много ме заболя,и той застина неподвижен докато болката утихна.След това продължи с бавно темпо докато не ми го вкара целия.После малко ускори,а скоро след това ме изправи на 4 крака и тогава започна яко да ме шиба,чак слабините му плющяха по задника ми.И аз се изпразних.Скоро след това и той,но го извади и обля обилно гърба и дупето ми.

След това починахме около 10 минути,влязохме във вирчето и се изкъпахме.Когато излязохме той ме накара да легна по корем отново,нежно ме галеше по дупето,а от време на време ме чукаше с два пръста.И много скоро отново се надърви.Отново смаза всичко с плажно масло и ме придърпа към себе си,но легнал странично.Той ме меше обгърнал с две ръце ,и не успяваше да уцели дупето ми,затова ми прошепна: Вкарай си го.И аз спуснах ръка между телата ни и напипах мазния му кур и го насочих.С три дълбоки тласъка ми го наби докрай.

Така до вечерта той свърши още 3 пъти, а аз още 4.

следва продължение

Rating: 4.00/5. From 12 votes.
Please wait...