Частното парти

1 част – Преди нощният клуб

-Ето Галя, вземи парите, изкъпи се, облечи се секси, гримирай се, сложи си тази гривна на дясната ръка, за да може моя човек да те разпознае, и отиди към 22 часа в нощният бар на центъра до джамията- каза Жоро подавайки и парите в плик.

-Сигурен ли си, че няма да се налага да правя каквото и да е за тези пари – попита Галя – знаеш че го правя за пари с твои приятели, знаеш че това ми доставя и удоволствие, за това не виждам причина да криеш нещо от мен.

-Това ми каза човекът, това ти предадох, ще те вземе от там и ще те заведе на частно парти с приятели – отговори Жоро – и каза че всичко, което е свързано с теб ще се погрижат те, и от теб няма да се изисква да правиш каквото и да е.

Галя бе много красива и секси 30 годишна брюнетка. Тялото и бе перфектно поддържано чрез редовни тренировки в фитнеса, отделно си бе надарена с големи и стегнати цици, вирнато дупе, малка талия и сравнително дълги за ръста и от 1,70м крака. Освен прекрасната си дълга до под дупето черна права коса и черни големи очи и сочни естествени както и всичко останало по себе си, Галя имаше и невероятна гладка, нежна и чувствителна кожа, по която нямаше и грам косъмче.

Бялата еластична къса рокля с голямо деколте и гол гръб и се стори като най-подходяща за горещата лятна нощ, затова Галя я облече, след което обу памучните боксерки, които Жоро и бе дал от клиента и тази вечер, сложи си на ръката светещата розова гривна, обу белите обувки с нисък ток и вземайки малката си бяла чантичка излезна от къщи, качи се в таксито, което я чакаше вече 5 минути и потегли към ореченото заведение....

2 част - След 4 часа

Галя бе окована на земята, като ръцете и бяха в монтирани на паркета белезници, а краката и бяха разтворени и вързани за куки, които също като белезниците бяха монтирани на паркета. Двама мъже мачкаха страстно стегнатите и цици, които вече я наболяваха, но възбудените мъже това въобще не ги интересуваше, те на моменти смучеха жадно нежните зърна, след което ги хапеха с зъби, както и гърдите и, след което отново ги мачкаха с по една ръка, а с другите си лъскаха куровете чакайки реда си да я изчука мъжа между краката и, който да бъде заместен от другия, който чукаше Галя в устата и гърлото. Галя бе изпаднала в състояние на постоянен екстаз, който бе предизвикан от безбройните и вече клиторни и вагинални оргазми, които изпита за последните 2 часа, ‚без да правя каквото и да е мислеше си тя, което бе и самата истина, защото от първата си минута на това парти бе съблякана и окована на земята, след което само поемаше курове в устата или нежната си путка, които я обладаваха, докарваха я до оргазми и се изпразваха в устата и, след което биваха веднага заменяни от следващи курове, след това следващи и така вече за 2 часа не м изгубила бройката.

Между вратлето и главата на Галя бе поставена една висока възглавничка, която извиваше главата и назад, за да е по удобна и достъпна за тези, които искат да я чукат орално, и ето че за пореден път този, който я обладаваше в давещото и се в собствените и стомашни сокове и слюнки гърло не можа да дочака реда си, за да и го вкара и между краката, и осеюайки се че ще свърши всеки момент просто хвана грубо главата и зад тила и забивайки члена си до топките в устата и започна да се празни, като го правеше по правилото, наложено от домакина, а именно всичката сперма до капка в гърлото и никакво вадене на кура дори и да се дави, дори и да не може да си вземе с уста въздух докато не изгълта всичката сперма и собствени лиги, като домакина наблюдаваше седнал на близо на един особен стол, и само той можеше да даде знак при нужда, някой да си го извади, за да не се случи фатален завършек Галя бе свикнала вече да гълта давейки се, затова и бе по-лесно този път, понеже погълна веднага всеки един откос с топла сперма в гърлото си и преди това периодично поглъщаше лигите си, които не успяваше да изкара навън от устата си. Изпразнен до капка и след като галя бе изпълнила разпореждането на домакина, мъжът получи сигнал да стане, и тогава този, който бе от лявата и страна зае неговото място пъхайки директно превъзбудения си корав член в устата на Галя, като все още мачкаше лявата и гърда. Ето че този, който чукаше Галя във вагината усети оргазма и, понеже изведнъж тя започна сякаш да трепери на кура му, след което последва заливане на инструмента му със соковете и, и започна да се празни в путката и заедно с нея. Изстрелвайки на няколко откоса топлата си сперма във красивата Галя, по знак на домакина също си извади внимателно члена, за да не се разтече спермата му и тази на предишните, и мястото му бе заето от мъжът, който мачкаше дясната и гърда. Двамата я чукаха в перфектен синхрон, ако члена в гърлото и излизаше навън, в този момент този в путето и влизаше до дъно в нея. Сърцето на Галя биеше като лудо, а тя бе жадна за още и още курове, за още и още сперма. Ето че желанието и за още сперма се сбъдна много скоро, тъй като и двамата не издържаха и 5 минути, и вече се празнеха едновременно в устата и путето и.

Домакина плясна три пъти с ръце и след като двамата мъже си извадиха инструментите от нея, други двама отидоха и отключиха ръцете и краката на Галя, след което и помогнаха да се изправи и застане на колене с лице към домакина и нанизвайки се на дебелия и дълъг прозрачен и светещ вибратор, който чрез вакум бе фиксиран на земята.

-И така Галя, както бе уговорката ни, Вие току що заработихте договорената и вече платена сума, като за целта не трябваше да правите нищо. Ако искате да ви платя още 500лв за половин час обаче, ще трябва и Вие да участвате. Тъй като Ви е забранено да говорите, ако искате да получите и тези пари, започнете да се нанизвате на вибратора.

Галя се опита да се отпусне на това дебело и дълго „нещо“ и ето че започна да разширява тясното и хлъзгаво от сперма и вагинални сокове путе, но този вибратор наистина бе чудовищно голям и ставаше все по-дебел и по-дебел с всеки поет от жадната и за ебане путка. Краката и трепереха, и изведнъж от умора и възбуда тялото я подведе и Галя се наниза до край на гигантския вибратор сядайки буквално на земята, а вибратора опираше в корема и и изпъкваше от вътре леко.

-Чудесно Галя, сега без да се надигаш и да изваждаш и сантиметър от вибратора се отпусни назад ръцете си за опора на земята и отвори устата си!

Галя изпълни желанието на домакина и зачака с отворена уста.

-Искам всички много внимателно да гледате какво ще направя, защото всеки един от нас трябва да направи същото и по същият начин – каза домакина заставайки зад Галя с насочен към отворената и широко красива уста.

-Искам да ме гледаш в очите докато пикая в сладката ти уста, и да погълнеш колкото можеш повече от това, което всеки един от нас щедро ще изпикае върху красивото ти лице и в красивата ти уста.

Струята бе силна, урината бе топла и след като изплакна очите и се насочи към отворената уста на галя. Тя започна от своя страна да поглъща колкото може от урината, за да е доволен домакина. След като той приключи, Галя успя да преброи още 22ма мъже, които до един се облекчиха изпикавайки се в жадната и уста. След като и последният мъж приключи, на Галя и бе позволено да отиде да си вземе освежаващ душ, след което да изчака домакина в спалнята му докато изпрати гостите си.

3 част – 20 минути след душа

За изненада на Галя, в спалнята на домакина бе съпругата му, която цяла вечер бе чакала своя ред да бъде с Галя, и която маструбираше цяла вечер гледайки на огромния телевизор камерата в хола, която в идеално близък план и със страхотно качество на картината и звука показваше всичко, което се случваше на Галя.

Тя се казваше Ема, и бе 40 годишна красива блондинка, на която много 20 годишни момичета можеха само да завидят на начина по който изглежда, финансовото и положението и в обществото. 55кг, висока 1,55, с едва едва пищни форми, но и стегната, с нормално големи и стегнати гърди, но пищен и същевременно стегнат задник, на който отделяше повече от нужното време за упражнения, Ема бе от тези жени, които си падат и по мъже, и по жени, но както обича да се подчинява на мъжете, така обича и да доминира сексуално на жените. Тя бе и човека, който се бе свързал с Жоро – човека, който редовно и осигуряваше свежа плът за партитата, които тя организираше заедно с мъжа си като таз вечерното. Ема взе един състоящ се от много финни кожени резени камшик, след което легна на леглото разкрачена, опря си гърба на няколко възглавници и се отпусна давайки на Галя инструкции.

-Искам сега да ми лижеш путката, като всеки път, когато получиш удър с камшик ще казваш с възторг „Ема, путката ти има страхотен вкус!“, разбра ли?

-Да – отговори смирено Галя и започна да лази към леглото качвайки се внимателно зае място между краката на Ема - мога ли да започвам Ема – попита Галя с възможно най-умоляващия тон – искам да ти лижа путката!

-Мммдааааа...

Галя пъхна средният и безименният пръст в идеално гладко епилираната путка на Ема и започна да търси Г точката и движейки си пръстите ту навън - ту навътре, а понякога ги завърташе бавно, докато првеше това си показа езичето и насочи устата си към течащата отдавна вече сочна и тясна путка на Ема. Тъй като Галя наистина искаше да я опита на вкус и изпие соковете и, веднага започна да мляска срамните и устни, захапа едва-едва клитора и първо с устни а след това с зъбки и заочна да смучи звучно путката на своята господарка и точно в този момент със силно свистене се стовари първия камшичен удър право между двете бузки на дупето и удряйки ануса и путката и. Галя извика силно от болка, след което изрече лижейки Ема „МмммЕма, путката ти има страхотен вкус!“, а Ема от своя страна усещайки как Галя масажира Г точката и потрепна с което издаде на Галя че пръстите и са на точното място. Галя започна интензивно и с повече сила да масажира с пръсти Г точката и, при което Ема започна да тресе ханша си и стенейки сладострастно започна да пръска лицето на Галя заливайки я с първия силен оргазъм, а галя ту и смучеше клитора, ту срамните устни, ту поглъщаше соковете, които изтиаха от подутата от възбуда вагина и успя за по малко от минута да докара на Ема втори вагинален оргазъм, но този път по-силен, при което Ема докато се празнеше върху красивото лице на робнята си започна да я налага с камшика по гърба, по задника и където и падне, а Галя викайки от болка я смучеше страстно и опита да вкара още един пръст в празнещата се путка, и след като успя вкара и другите два пръста. Ема сякаш бе в състояние на непрекъснати оргазми, ту вагинален, ту клиторен, тя непрекъснато се празнеше и стенеше, а Галя усети как един кур с много дебела глава, дебел и дълъг започва да насилва ануса и след което влезна целия до топките в недокоснатото и до момента тази вечер дупе. След няколко силни шамара с ръце по бузите на Галеното дупе, домакина започна да я обладава грубо анално, а Мая отново замахна с камшика стоварвайки го по гърба на Галя, което веднага изрече „МмммЕма, путката ти има страхотен вкус!“/

-А харесва ли ти да те ебе мъжът ми в задника а?

-Дааа дааа даааааххххх оооххххх дааааа

Чрез въртеливи движения Галя си бе вкарала целия юмрук в жадната за оргазми путка на Ема, и въртеейки го и движейки го навътре и навън, тя вкара и три пръста в ануса на Ема, след което започна да я чука с тях в задника, като същевременно си въртеше едва-едва задника и се анизваше на кура на домакина, който гледайки как съпругата му изригва отново като гейзер и пръска по лицето на Галя, започна да се празни в задника и.

-О дааа ето, ето ддаааааа ето ти, идва ми оооххх на ти сперма кучко – започна да излива спермата си в тесния и горещ задник на Галя дставяйки и също оргазъм, който и взе и последните сили, и тя се отпусна в екстаз върху корема на Ема, а домакина легна до тях и подавайки и на двете по една цигара започнаха да пушат лежеейки задоволени в леглото и не след дълго и тримата заспаха в дълбок и релаксиращ сън....
Rating: 3.40/5. From 5 votes.
Please wait...