Червеният маникюр

Извинете, бихте ли ми помогнали?
Въпросът дойде зад него, зададен от дрезгав женски глас. Здравко се обърна изненадан и видя пред себе си кутия Фанта и най-сексапилната жена, която някога бе зървал.
-Да, разбира се! – Той взе кутията, пъхна пръст в пръстена й и с лекота го дръпна назад. Газираната фанта изшумя приятно и той я подаде обратно на жената. Тя посегна да я вземе и тогава Здравко видя ноктите й – дълги, яркочервени, загладени в края, с изрязани кожички, изрядно поддържани. Дъхът му секна. За сметка на това пък курът му се разтуптя. Падаше си по дълги, червени нокти от години, така както други си падат по блондинки или брюнетки. За него цветът на косата обаче нямаше значение, от значение бяха ноктите. Но всички жени, с които излизаше напоследък поддържаха просто малък, обикновен маникюр.
Непознатата видя погледа му и каза:
-Отдавна се каня да ги отрежа, но ги имам от толкова време, че просто ми е жал.
-О, не ги режете, недейте, толкова са хубави!
-Нали?
-Да, наистина. Мога ли… да ги докосна?
-Разбира се – отвърна тя и театрално му подаде ръка, подобно на дамите от 19 век. Здравко я пое и пипна маникюра й. Потърка го между пръстите си, позволявайки й леко да одраска дланта му. Усещането предизвика раздвижване в панталоните му. Трябваше да почувства ноктите й по кура си. Но как, той изобщо не я познаваше.
-Приятно ми е, аз към Здравко.
-И на мен, аз съм Калина.
В завързалият се разговор тя го покани у дома си. Направи му питие и седна до него. Протегна пръст и го прокара по рамото му, после надолу към лакътя му, по гърба му, и още по-надолу, по бедрото му. Продължи, докато Здравко не задиша тежко. Панталоните му се бяха издули сериозно отпред, но така си бяха още отпреди един час, когато я видя. Атрибутът му туптеше в слипа през целия път насам, и беше твърд като камък. Но сега, когато тя прекара маникюра си по него, щеше направо да експлодира.
-Мислиш, че са секси, така ли?
Устата му беше пресъхнала.
-Да… мисля… страхотни са!
-Искаш ли да те докосна и някъде другаде с тях?
Здравко щеше да се задави от въздух – за пръв път му се случваше такова нещо – дишаше дълбоко, и въпреки това не му достигаше кислород.
-М-м, ф-ф, д-да…
-Ще приема това за отговор – усмихна се Калина и внимателно разкопча стегнатите му дънки. Курът му изхвръкна навън, готов за борба, надървен, червен и туптящ, опънал кожичката си до пръсване. Тя леко го обхвана и притисна ноктите си по него. Здравко изстена изнемощяло. Не можеше да се възбуди повече, а му се искаше. Тя си поигра с хуя му, дразнейки го с маникюра си, мастурбирайки го с ноктите си. От отворчето му потече овлажняваща течност и тя обели главичката му. Усмихна се и изправяйки показалец, я потърка с червения си нокът, насочвайки върха му към цепнатината му. Стисна пениса му, за да изпъкне отворчето му и топна нокътя си в него.
-А-а-а – изохка Здравко и потрепери конвулсивно. Калина се ухили и продължи да движи маникюра си вътре.
-О-о-о, стига… моля те, ще… ще се изпразня…
Тя измъкна нокътя си от там и бавно го повдигна към устата си. Изчака, докато той я погледне. После изплези език и с мъркане облиза лепкавата течност от него.
-Божичко…
Тя посегна надолу, улови топките му с ноктите си и ги стисна. Здравко изпъшка силно и затвори очи, макар че му се искаше да гледа. Но не можеше да се надърви повече, а гледката на напращелите му топки, обхванати в прегръдката на лъскавите й, червени нокти го караше да пулсира неконтролируемо. Тя прокара маникюра си още по-надолу и рязко пъхна нокът в ануса му.
-Ох – курът му щръкна право нагоре. – Ще свърша…
-Готов ли си вече за мен? – усмихна му се тя като гладна тигрица.
-Ще… експлодирам още… при първия тласък…
-Я се вземи в ръце – извика тя и го остави за кратко на мира, да нормализира дишането си и да се опомни, докато се съблече. Голото й тяло обаче, гарнирано само с една дълга сребърна огърлица, спускаща се в меката падинка между идеално кръглите й гърди и големи халки на ушите, го надърви още повече. Сякаш нарочно, тя сложи ръце пред корема си, разпервайки силно пръсти. Кървавочервените й нокти изпъкнаха на фона на бледата й кожа и Здравко несъзнателно хвана кура си, за да не се изпразни.
Тя легна на дивана и разтвори широко крака. Той припряно се съблече и зарови набъбналия си член в подгизнала й градинка. Започна да я чука, а тя застена в екстаз. Протегна ръце и започна да го драска по гърба, раменете, мускулите, врата. Това го екзалтираше допълнително и той вкарваше кура си до топките във вагината й на резки, бързи и дълбоки тласъци. Калина пищеше силно и сграбчи напрегнатите му половинки отзад с ноктите си. Бедрата й се отвориха още повече и Здравко почти легна върху нея. Тя потърка клитора си в черното му окосмяване и почувства как й прималява. Не успя да спре мощния извор, който бликна някъде от дъното на вътрешностите й. Той се устреми към срамните й устни и се блъсна в кура на Здравко, разпилявайки се на хиляди капки. Обля напращялата му мъжественост и потече по атрибута му. Щом го усети, той вкара за последен път органа си до топките в нея и изля страстта си дълбоко в недрата й. Продължи да се празни, чувствайки как треперещият му член се напряга да разшири пулсиращите стени на влагалището й, които го бяха хванали в стегната прегръдка.
Когато свърши, той си пое дълбоко въздух и се отдръпна от Калина. Тя протегна ръка надолу и докосна срамните си устни, от които изтичаше спермата му. Загреба малко с вдлъбнатата част на обратната страна на ноктите си и поднесе течността му към устата си.
-Като малки лъжички са… точно толкова големи, колкото ми трябват, за да усетя крема ти – рече тя и изля съдържанието на “лъжичките” в устата си. Малки бисерни капки се заредиха към езика й.
-Обещай ми, че никога няма да ги отрежеш.
-Докато имам силни мъже около мен, които да ми отварят кутиите с Фанта – никога! – обеща Калина, облизвайки дългите си, яркочервени нокти.

Rating: 3.67/5. From 3 votes.
Please wait...