ЧИСТА РАБОТА

Ognenov

ЧИСТА РАБОТА
– Знаете ли на кое му се казва „чиста работа”?
Компанията затихва в очакване, разказвачът на поредния анекдот да обясни или да довърши.
– Та „ЧИСТА РАБОТА”, де, е да наебеш на шурея жена му, щото не може да ти го върне.
Дали го осмислиха вица, но всички се засмяха. То това, че „не може ти го върна” не беше аксиома, ама за текущия виц, можеше да се приеме за вярно.
ИВА: Това, че мъжът ми се е понапил, донякъде е добре, защото вица не стигна до съзнанието му. Така де, може на други да им е смешен тоя виц, на него нямаше как да е. Аз обаче останах безмълвна, а като минаха секундите неловкост, погледнах към Дидо. На него по „родология” му се падам „шуренайка”, а ние се ебем така лудо, на „разменено гостуване”. След вица, кака Вени, зълва ми, смотолеви само едно „хм”. То на нея и през ум не и минава, че поне в по три сеанса годишно, „батко” ми спуква влагалището и дупето. Добре, че семействата ни живеят в градове, отдалечени един от друг, щото иначе нямаше да е лесно да опазим тайната. Той и зълвата са по-големи от мен с по 10 г. Луда съм по бате Дидо от ден първи на познанството ни. Непрекъснато искам да е в мен, а и му давам всичко, което пожелае. Зълвата обаче е много разбрана, хубава и привлекателна жена, та дълго време,като ме спохождаше някоя греховна мисъл по Дидо, гледах да я прогоня. А сега, непрекъснато го искам! По несравним начин само той може да ми оближе клитора и цялата лабия с вдигнати, с широко разтворени, или пък със събрани крака, на задна и „мисионерски” и да ме ниже, ниже… И дълго така, докато докараме резултат във всяка среща (приблизително) 5 на 2 оргазма в моя полза (то се знае от анатомията, че не иде да е обратно).
Спомням си странното смущение което ме обзе още на първата ни среща, при запознанство ни на един черноморски плаж, когато още не бяхме женени с моя.
Приближаваме до чадъра им, а те, бъдещите ми зълва и зет, лъщят напечени, вече плажно намазани с анти-нещо си. Срещата ни започва първо с поздрав и прегръдка между брата и сестрата, следва представянето:
– Здравейте,здравейте! Како, Дидо, представям ви приятелката ми, Ива.
Изправя се , подавам му ръка, а той в нисък регистър изговаря:
-Приятно ми е, Деян,
-На мен също ми е приятно, Ива- изчуруликвам и всичко друго наоколо ми става невидимо от високия, широкоплещест мъж срещу ми, с омаен поглед. Тия му характеристики се набиват веднага на очи, но трябва да си наложа да не гледам към чатала му. Стига, дето на два пъти улавя погледа ми натам. При втория се подсмихва и а-ха да ми намигне. Изчервявам се. Давам вид, че е случайно, не съм „такава” разбира се. Дано издържа да не продължа с огледа, но едва ли, щото под банския му (от ония старите, дето под тях всичко си личи) се очертава красива, масивна дъга. От`де ги вземат тия бански, нищо не скриват, но не са напразен харч, ако ме разбирате?
Аз моите лице, крака и тялото в цялост си ги харесвам. Циците ми бих искала да са по-големички, но формата им е основание да се гордея. Много погледи ми засвидетелстват, че има защо, докато крачим с бъдещия ми съпруг по прибоя, а после и между плажните чадъри.
След суетнята около запознанството и настаняването по шезлонгите, снемам плажната си рокля и оставам само по сламена капела, очила и бански. Самочувствам се примамлива и някак център на внимание, на Неговото внимание пък, най-много. Хващам погледа му – цял оглед си е, но не е вулгарен. Почернял е бате Деян и не личи да се изчервява. Аз май също пропускам изчервяването, харесвам да ме гледат така.

ДЕЯН: Това, че шуреят ми, Симеон се е понапил, е добре, защото съдържанието на вица не стигна до съзнанието му. Семействата ни си живеехме в разбирателство и приятелски и не бих допуснал и да си помисли, че еба жена му. Знаех тоя виц. В ситуацията, в която се намирахме можеше да ескалира напрежение, та погледнах в посока, обратна на Ива. Тя е „жената на шурея”, а аз я еба така лудо, но не „защото шурето не може да ми го върне”, а защото е прекрасно! Като и го вкарам, всичко друго на света изчезва за нас. А да ми го „върне”, как да не може? По света се случват такива поебвания брат-сестра. На вица, Венета, жена ми, само изсумтя нещо като „По тъпо нещо не съм чувала”.
Много си я обичам моята жена, Вени и се надявам никога, ама никога да не разбере как поне три-четири пъти годишно, прегрявам путката и гъза на „шуренайката Ива” с мощно ебане.
Добре, че семействата ни живеят в градове, отдалечени по на 5-6 часа автопът един от друг. Иначе нямаше да е лесно да опазим тайната. Непрекъснато я желаех във всички известни на човечеството пози- с вдигнати, широко разтворени или събрани крака, на задна, изправена или просто като го язди и/или смуче, силния ми кур. Влезне ли и, едва сподавя стенанията си до възможното, а от очите и красивото синьо-зелено изчезва и остава само бялото. Ива ме заплени от ден първи на познанството ни. Тя и шуреят ми са по-млади от нас с по близо 10 г. Шуре`то обаче по дефиниция е пич и никак не заслужава някой така да опъва жена му, та дълго се въздържах да споделя с Ива греховните мисли, които самата тя ми предизвиква.
Имам се за непукист, но и до днес си спомням за странното смущение което ме обзе още на първата ни среща, при запознанството на плажа на П.. Тогава шуреят и приятелката му още не бяха женени.
Приближават до чадъра ни, значи. „Разложени” сме вече, намазани и напечени, ей тъй, плажно, Сутринта рутинно сме „отметнали” семейния секс, хубав, но от известно време, вече безпламенен. От случилото се, половият ми пакет, включващ топъл, бая голем`чък кур и чифт обемни, прясно издоени ташаци, гордо тежи отпред на банския ми и буди видимото любопитство на плажантките наоколо, а също и на един плажант, егати наглецът…
Срещата ни почва първо с поздрав и прегръдка между брата и сестрата, следва представянето:
– Здравейте-е-е! Како, Дидо, представям ви Ива.
Изправям се, тя ми подава ръка и с мелодичен глас изчуруликва:
-Приятно ми е, Ива,
– Деян- избоботвам. То се усеща ,че „ми е приятно”. Всичко друго наоколо ми става невидимо от момичето срещу ми, с невисоко но стройно, красиво тяло и с неуловим зад тъмните очила, поглед. Опитва неуспешно да укроти лятната си рокля, развяна от вятъра и примамливите и бедра, тесни, дълги, изкусителни, стават приятна гледка за десетки очи наоколо, а също и на алчния ми поглед. Снема плажната си рокля и остава само по сламена капела, очила и бански, ама не от онези, много изрязаните, дето се чудиш що въобще ги обличат. Не кройката му обаче хваща погледа ми. Средните, а също и малките гърди са ми любими. А тия на Ива ме изумяват –обли и пухкави, поетични. Вече да, и такива цици обожавам, като погалих с поглед нейните.
Вени, съпругата моя прекрасна, прихваща тоя оглед, дето лакомо го приплъзвам по бъдещата и зълва. Почернял съм и не личи да съм се изчервил. Пък на Ивчето, май и харесва да я гледат така, че на коя не и харесва? Състезание е, световно и древно.
Дано издържа да не продължа с огледа, но едва ли, щото под бикините и (от ония старите, а не някои прашки-смешки) се очертава красивото и дупе. Е, сега, ще е трудно, ама трябва да си наложа да не гледам към чатала и. Там рисунъкът е неустоим- като знака на мерцедес Ψ , но една допълнителна бразда на хълма, издава чувствена вагина с масивни срамни устни. Едва ли ще да са „срамни”, щом така лакомо и безсрамно за захапали тъканта на плажното помагало, дето трябва уж да ги скрие тия устни.
Погледа ми натам Ива го улавя, но не дава вид да я е притеснил. Улавя го и сладураната под съседния чадър, подсмихва се и ми намига. Давам вид, че е случайно, „е,не съм такъв” разбира се. Ех, Ива-Дива, ти само ми стани шуренайка, размечтавам се.

Ред е на Сватбата. Терминът „шуренайка” бе смешно приложим, съотнесено към природните дадености и интелекта на Ива. Краткото им описание включва всичко-красиво, одухотворено лице, изящни шия и ръце, а акцентите- дълги стройни крака, голяма релефна лабия и…гърди, овални, свежи, зърнести !! На всичката тая еротика, венец се явяваше една съвършена заобленост, опакована в кожа , която рядко се среща.
От срещата-запознанство на плажа минаха два месеца. Катализатор на възникналото тогава привличане между Деян и Ива стана сватбата, с която те двамата се превърнаха в зет/ шуренайка. Ударил 2-3 гроздана, Дидо не устоя на звездното притегателно излъчване на младата булка и я покани на танц. Още с първите стъпки я притисна към себе си, с длан разположена не на кръста, а неприлично ниско, на дупето .

ДЕЯН: На сватба, като на сватба, от днес се сдобих с шуренайка. От 11 ч. обикаляме по кумове и младоженец. Занемявам, като съзирам колко красива е булката. Уж „я крадем”, уж близките и не я дават, но накрая кандисват, обичай … Прекрасна е Ива!
„Скъпите младоженци” ги бракосъчетава едно „лице”, което му казват „длъжностно”, вероятно защото е „в дълг” на много двойки, за които денят по подразбиране е празник. Приспивната и бракосъчетавна интонация не пречи в главата ми да нахлуе една фантазия: Булката Ива легнала на ритуалната маса, на която, като е казала „ДА-а-а”, се е подписала в една административна книга. Краката и, обвити в копринени бели чорапи на жартиери, са разтворени безкрайно, а булчинските и обувки са проектирани (от нейна гледна точка) на резбования таван. Покрай дъното на гащичките и, заедно с оформено снопче пубис е надникнала путката и, мокра и с много изящни, масивни устни. Путето и такова е, каквото загатна за себе си още на първия оглед, в оня бански, но също така и топло, тясно и хлъзгаво.
На тази фантазия курът ми е „твърдо ЗА”, но омеква, когато процесията потегля, воглаве с прясно бракосъчетаните и кумовете.
В църквата мирисът на тамян и монотонната венчална благословия на свещеника пред олтара ме приспиват настоятелно, но само за едно си мисля – как съм запретнал булчинската рокля на Ива, подпряла длани на креслото на владиката, в негово отсъствие. Вкарал съм дебелия си кур в мократа и путка покрай дъното на копринените и гащички. Дланите ми, уловили дупето и я лашкат, а гърдите и, освободени от корсета и се полюшват в ритъма на „многая лета”. От прекрасната акустика, хлипането на Ива и кльокането на путката и е радост за вси светии, които са изографисани по стените. Тази фантазия я прогонвам по-трудно, може би защото на това място е греховна и богохулна. Паля една по-дебела една свещ за опрощение и изкуплението на греха е вече факт. Все пак само фантазия е, а не реалност. Би било добре и по`мислите ни да са чисти, ама…
В ресторанта дрънкат еуфорично, първо един DJ, после чаши и пак DJ, кумът и пак чаши. Танцът на булката разплаква бая сватбарки, а мен отново ме връхлита фантазия: как ги нанизвам булката и една от шаферките. Явно съм си развра`тен проклетник. Що не взема да потанцувам с моята „другарка в живота”? Виждам я Вени- най-вероятно е дала воля на нейната си фантазия, как е навирила сочното си дупе, да я ебе кумът. Толкова време сме заедно, че често фантазиите ни съвпадат. Още като го съзря Кумот, тоя спортен костюмар-гъзар „протече”, доколкото си я познавам моята Венетка,.
-Каква прекрасна булка си, Иви, може ли един танц? – каня красивата младоженка.
След толкова фантазии вече е в ръцете ми. Не се противи, когато я попритискам опиянен от два бързи уелкъмдринка с гроздов произход, както и от парфюма и. Коремните плочки са ми позаличени, но нямам и шкембе, та допира на гърдите и там някъде ме пронизва. Усещам, че тая игра е опасна, но като не срещам противодействие, все по осезателно притискам втвърдения си кур до корема и.
Тъщата не спира да ни зяпа. Какво пък, на мен ми е„тъща”, ама на Ива- „свекърва”.
ИВА: На сватба-като на сватба, моята е и всички в мен гледат. Симеон, който от вече два часа ми е съпруг, еуфорично поздравява гости нейде из масите с чаша в ръка, сякаш продължава ергенското си парти.
А аз съм Булката. Усещам се много хубава, малко пияна и доста възбудена.
Първо ме провокира Кумът ни. Мони точно него ли намери да ни кумува !? Голяма беля върза на младото ни семейство с такъв привлекателен кум. Прогонвам греховната мисъл за Кума и анализирам по-голямата опасност: Ще вземе да ми развали празника бате Дидо. Кани ме на танц, а свекървата ни стрелка с поглед. Какво пък толкова? На мен „свекърва”, на него „тъща”. Приемам поканата и както си танцуваме улавям интереса на Мария, майката на мъжа ми. Що за булка съм, щом си мисля: „Дали я е ебе батко, та е така напрегната свекървата?” Това, да притисна гърдите си към него, не е нарочно, просто се олюлявам от виното, трябва да поспра да пия за час. Той пък лепи дясната си длан на голия ми булчински гръб, после я спуска по ръба на роклята на дупето ми и от този обход на дланта му ме втриса.
-Вдигни си дланта”- казвам му без да мърдам устни, та вторачените кибици да не прочетат по устните молбата ми. Изпълнява, но след два такта на музиката усещам курът му да притиска и топли корема ми. Следващата си молба я отправям само в мислите си и то без настойчивост – отдръпни Го от мен, бате Дидо. Добре де, нека го усещам. Откак го видях очертан в банския му, мечтая да е в мен. Но сега аз го провокирам, притискам сочните си цици в него, ако издържи да не го вкоравне, то напразно съм мечтала за кура му. Мисля си, че сега като се сродихме никога няма да го усетя да ми влиза батковия кур, но дълбоко съзнавам, че „обратното броене” за това вече е започнало. Усещам също, че не и е сега времето на тази игра на прелъстяване, неее-е, много се напих. Сватбарите са във вихър, ама свекървата гледа изпитателно.

Много сочна, привлекателна и поддържана жена е Мария. Желанието и за секс е огромно, а моралната и устойчивост „0(нула)” и само месец след сватбата на дъщеря си Венета, още докато в дома им ухаеше на „меден месец”, се „възползва” от младоженското дръзновение на зет си Деян. Наниза се на големия му кур и после задълго остана с претрити колене и путка. „Възползва” се и Дидо- тъщата го даряваше с всичките си анатомични отвори по тялото си и неизброими оргазми. От години обаче, с раждането на децата, тази греховна практика бе прекратена, но на Мимето (както я нарича Деян) меракът и остана загнезден дълбоко в слабините. Като гледаше сега на сватбата хубавите младоженци, дожаля и за сина и. Предчувстваше как съвсем скоро прекрасната и снаха няма да устои на общия им зет и ще разтвори краката. Нямаше право обаче да я упреква, като тя самата така унизи дъщеря си. Колко ли ще устиска снахата Ива. Въпросът беше не „дали?”, а „кога?”. Пожеланието на кума „Днес булка, скоро -люлка!” скоро се сбъдна и това предопредели развоя на събитията.

ИВА: Тая моя бременност я карам ей тъй неусетно. Самоусещането ми от сватбата -много хубава, малко пияна и доста възбудена се съхрани, само дето не си позволявам пиене, но пък възбудата ми удря небето. Бременноста ми явно добавя одухотвореност на лицето ми и обем на гърдите ми, та понякога пешеходци и шофьори ми подсвиркват. Желанието ми за секс е много по-силно от всякога. Тишо вече не ме желае, под предлог,”да обезопасим бебето”. В шестия месец съм, а от кога не ме е докосвал. Докосвам се аз. Никога преди не съм мастурбирала толкова. Оргазмите ми постигам по-лесно, а са така интензивни.
На гости са ни кака Вени и бате Дидо- имоти да оправят някакви, а и да ни видят. Много ни е добре с тях! Какъвто са щураци, ще ме поразсеят малко. Наясно съм обаче че интересът, който Дидо ми засвидетелства, повече ме радва, отколкото безпокои. Днес е особен ден, по-различен от останалите в тая част на бременността ми.
Връщам се от гинекологичен преглед. Тишо е на работа. У дома са само гостите. Кака Вени се стяга за нотариалната кантора, а бате Дидо поправя някакъв тостер, „какво да правиш, сватбен подарък”? Заемам се да поразтребя малко, а едно такова напрежение се нагнетява във въздуха и най-много , в слабините ми. Подсилва се, когато Вени съобщава:
-Сигурно ще се забавим при нотариуса, а после имам среща с Н. После Тишо ще ме вземе, като свърши работа и ще намислим нещо за вечерта.
Сякаш ми казва „ето ти мъж, но гледай да оцелее следващите 5 часа”.
Оставаме сами с бате Дидо. Стартът на следобеда е рязък. Питам го:
-Да ти сложа за хапване, Дидо?
-В това състояние…не бери грижа? По-приемливо е аз да ти го сложа, Иви.
– Не аз ще пропусна засега … -казвам му и имам предвид само яденето.
– Как мина прегледът? –поддържа диалог батко и сякаш тършува из мислите ми.
Сутринта съм била на преглед. Опасен е тоя мой гинеколог. Опипва ме с поглед, длани и пръсти и знае, че с това е предизвикал обилния секрет от путката ми. Колкото и да се ласкае от това, няма да му я предоставя изцяло. Успявам някак да потисна възбудата си доколкото мога, щото избухна ли в оргазъм, той ще го прихване професионално и това неминуемо ще се случи- ще ме наебе. Като си разговаряме с дружките от „бременната” площадка-градинка, някакви подобни усещания споделят. След предишните прегледи, още с прибирането у дома попилявах мократа си путка от вибрации.
Сега неудържимо ме тегли да направя друго: сами сме с мъж, когото желая откакто го видях. И имам, и нямам време да го получа. Какво ли може да стане? Зърната на гърдите ми ще пробият опаковката си, пикае ми се неудържимо и ми се ебе още повече.
От тази непрекъсната жажда за секс, ме заизмъчва въпросът: „Аз КУРВА ли съм? Снощи преди да легна ровнах в интернет за дефиницията и се успокоих, като прочетох че Курва е „Жена която прави секс за пари и за забава”! Явно,не съм такава. Нито лев не съм припечелила от това, въпреки, че както ми харесва, някой лев в повече с произход- едно хубаво ебане, няма да ми дойде никак зле за личния, пък и за семейния бюджет.

ДЕЯН: От вчера сме на гости на младото семейство. Жена ми Вени и брат и Тихомир днес нотариално ще делят имоти. Случва се, добре е че имат какво да делят. Пия си кафето и като Мечо-пух си мисля: „Какво ли хубаво ще ми се случи днес?!” А то, „днешното хубаво” е току пред очите ми. Моята Иви-шуренайка се прибира така привлекателна. Вчера булка, утре люлка. Като бременна е още по-желана. Вдига ръце да оправи косата си а коремчето-бебе и гърдите и тежко следват това движение. Поглежда ме, усмихва се мило с подтекст „и това ще мине”. Аз само с една усмивка и и безгласно „споделям” мислите, които ми е предизвикала.
– Много си хубава, Иве- казвам и. Онова, което не и казвам е, че пак ми се танцува с нея, тоя път, дълбоко.
– Бих пила с теб един чай, ама ида от преглед.- После, преметнала хавлия на рамото си поема към банята.
Моята Вени, вече е готова за излизане. Застъпват се за минути с бременната ми, току що прегледана шуренайка , колкото да ни информира:
– Сигурно ще се забавим при нотариуса, а после имам среща с Н. После Тишо ще ме вземе, като свърши работа. Намислете нещо за вечерта, да излезем заедно.
И ето , останахме сами, аз, шуренайка ми Ива с ромона на капките от душа върху тялото и.
ИВА: Кака Вени излезна и в следващите 4 часа ще сме сами- аз и зет ми Деян. Била съм възбудена, ама чак пък толкова, не си спомням. Снощи(това не ми се беще случвало никога преди) изживях оргазъм в съня си, с мъж , който много приличаше на Дидо, даже да не беше и той самия. Наеба ме най-тривиално, мисионерски, но на мига се събудих. Путката и сърцето ми още туптяха в синхрон, а гърдите ми пареха. Сега в банята, ако огледалото не беше запотено, щеше да ме отрази една прекрасна картина- позакръгленото тяло на красива бременна с наедрели, тежки гърди с едри зърна. С палец и среден пръст усуквам едното зърно на гърдите си, а тройката средни пръсти на дясната ми ръка, в синхрон набъбналия ми до полуда клитор ми носят взривно-светкавичен оргазъм. Губя картина и сядам на ръба на ванат, че ще взема да се срина …Като ми се прояснява, съм с надежда, възбудата ми да си е заминала удовлетворена. Но не би, уви, по-силна е от преди! Ами сега? Да се противопоставя ли на удоволствието или да го провокирам. Може пък с батко да се получи нещо разочароващо и с това да приключим всичко.
ДЕЯН: Докато водата в банята шуми, по шпионски проверявам какво точно погледна Иви на лаптопа си преди да се упъти към банята. „Нарочно ли не си затворила „Секс по време на бременността”,последната прочетена от теб статия, Ивче, та да я видя?”. На монитора се мъдреше извадка от статията „Някои предимства, които има сексът по време на бременност”. Значи и ти като мен го обмисляш това дългоочаквано сливане помежду ни…?!
Все по-възбуден си представям Ива под душа да гали щръкналите си гръдни зърна, потопила пръст в путката си. От видението курът ми се вкаменява в бермудите ми.
Иии, ето я, след като току що е излязла от банята, се устремява не към спалнята им, а идва при мен в дневната, да си направи (уж) един шейк. Думите ми са се разпиляли някъде, но стигат да стъкна едно:
– Като богиня си Ивче!
-О-о-о-о, Дидо, благодаря, но виж, на нищо не приличам. Бременността ме заобли отвсякъде.
Виждам, щото под хавлията няма никакви други тъкани. Краката и подбедриците и са като струговани, коланчето препасва наедрялото и от бременността коремче, циците и напират за свобода. И е влажна отвсякъде –коса, шия, лице, ходила …,а бих се заклел, че надушвам и уханието на влагата от путката и. Така работи природата, вече няма връщане назад. Тези мисли ме връхлитат, докато изцежда шейка си. Когато го миксира, разтрисат се и гърдите и .
ИВА: Обличам хавлията си и хлабаво завързвам коланчето, та да не е съвсем притворена. Не издържам повече, да става каквото ще.
–Ще си забъркам един плодов микс- казвам му на Дидо и със задоволство констатирам, че е шпионирал лаптопа ми, със страницата ,която нарочно оставих отворена „Секс при бременните”.
ДЕЯН: Заключвам входната врата нарочно шумно, та да отекне като „МОЯ си сега”. Правя крачки обратно и вече е в обсега ми. Колко съм мечтал да сбера с длани гърдите и една към друга. Да целуна по няколко пъти зърната им и да ги посмукна. Само едно подръпване и двата края на коланчето и увисват. Снемам хавлията и, о, Небеса, бавно се разкриват красотата и съвършенството. Повдигам я да седне на високия стол и да се облегне на бар-плота.
Сърцето ми бие лудо. Милвам с длани и устни гърдите и, а зърната им, напрегнати изскачат между пръстите ми. Спускам длан надолу, по издутия корем с бебето вътре, надолу, чак до пухкавите и устни. Не се е подсушила след банята. Толкова мокра може да е само путката на моята Вени, като и шепна как и някой друг и го е вкарал. По същия път на дланта ми се впуска и езикът ми. Пъпът на Ивчето почти е заличен от издуването на корема и ,но завъртам езика си в онова,което е останало от него. Няма и косъмче по краткия път от него до красивата влажна цепка по-долу. След време, играта, да разтворя с език мокрите, отекли от възбуда крилца на путето и, ще стане забавна за нея, но сега и идва малко садистична. Завъртам език около клитора и го посмуквам леко. Курът ми е вкаменен.
ИВА:Цялата съм настръхнала в трепетно очакване да получа и дам върховна наслада! Искам да усещам с всеки милиметър повърхност сладостта от влизането. Дланите му взривяват желанието ми с милувки по напрегнатите ми гърди и дупето. Бавно и необратимо пръстите му обхождат и изследват хълма на екстаза и се плъзват в тясното мокро мое путе. Жлезите ми се пръскат от излив, бартолиновата и млечните ,също. Какво правиш с мен, Дидо!? Чувствам ти ръцете, допира и топлината и влагата на устните в моите !
Хващам в дланта си кура му –голям, твърд, топъл и силен. Не издържам на порива в себе си, слизам от високия стол, на който съм удобна за директно проникване. И защото е в позиция на 2 часа, т е. над хоризонталната, курът му ми е удобен да му целуна главата и да я поема в уста. По-сладък кур не беше влизал в устата ми, по-голям, също. Не се отдавам дълго на тази наслада, да му го смуча, защото очаквам другата- да ми го набие в путката. ”Много ти е голям! Моля те, бъди внимателен, почти в 7-ми месец съм”.
ДЕЯН: Искам я много. Повдигам се леко ,та да мога между разтворените и крака с главата на кура си да помилвам точно тази подутина, която току що нацелувах. Пошляпвам клитора и с нея . Знам , че няма търпение да и го вкарам, но се сдържа, така да се насладя на прекрасната гледка: колко е възбудена. Устните и са подути ,изпълнени с очакване, съвършено путе. Натискам … Противодейства ми Милата… За секунди оставям главата му на входа и. Иви слиза от стола и кляка пред мен. Бедрата и обгръщат коремчето, но няма опасност да падне, защото с две ръце се е хванала за кура ми. Тя сама го близва, вкарва език в мокрото отворче на върха му и после пряко сили го налапва. Не я моля за това, та заключавам, че ще го правим и в бъдеще, сладостно, настървено. Няма значение колко е тренирала преди, прави го съвършено, но сега и двамата искаме другото. Помагам и да се изправи, пак да възседне високия стол с гръб към мен и опряла коремче и лакти на бара. Незабравим изглед- путето и дупето и , мокри и тръпнещи в очакване.Целувам ги в обратна последователност и мокрото вече е по тапицерията на стола. Забавянето става нетърпимо и за двама ни. Виждам, че много го иска в Нея. Оставям възбудената му глава да вдъхне от аромата на бликащата и влага. Устните и са обрамчили тази посиняла от възбуда глава и се молят да влезе между тях. Е, вкарвам и я, засега само главата. Тясно и е , но влиза…Нямам представа, че ще е толкова трудно, но главата му, раздута като яйце мярка L, успява да влезне. Силен вопъл оглася стаята. Как ще излезне бебчето от тук, като главата ми едва влиза!? .”Моля те, бъди внимателен, почти в 7-ми месец съм”-казва ми. „Ти ще контролираш колко ще е в теб”-успокоявам я, като и шепна в ухото- ”Вълшебно сме се слели- в целувка, дланите ми на гърдите ти и там, твърдо в тясно. Обожавам това сливане. Как го правиш само! И как потрепва само тясното ти путе! Ще ме изсмуче, но чакам да се разтупти в оргазъм и тогава ще те напълня”.
ИВА: Забавянето става нетърпимо и за двама ни. Настанявам се удобно на стола, опряла коремче, гърди и лакти на бара и му предлагам гледка на която никой не е устоявал. Вместо да ми го вкара , забележителния си кур, усещам как с натиск на длани върху кълбата на дупето ми, разтваря ануса и путето ми за да вкара езика си последователно в тях. „Не издържам повече, Дидо! Ако не ми го вкараш вече, ще полудея” Смилява се над бедната ми душа. Натиска главата му. Сякаш яйце мярка ХL напира, но успява да влезне в путето ми. Силният ми стон оглася стаята. Как ще излезне бебчето от мен, като курът му едва влиза!? Искам, искам, първо само малко, после още малко и после целия вътре. От това, че путето ми е така тясно и възбудено, стискам го силно там и усешам, че му е шеметно хубаво. После отпускам и пак го стискам. Движи се и спира и пак започва. И ето връхлита ме като буря мощен, красив, взривяващ оргазъм. „Обожавам те!”.
ДЕЯН: „О, Иви! Вибрацията на оргазъма и ми се предава”. Опитвам да се противопоставя на моето изливане. Усещам, че на този етап мога да го спра. Искам да и оставя кура си, да му се наслади така- горещ, вкаменен, не толкова дълбоко, колкото разтягащо заклинен в нея. Влиза в серия от оргазми малката ми шуренайка, а на мен пак ми се разминава.
ИВА: Полудявам ли? Милото ми неродено още момиченце припознава засилената дейност на майчиното сърце и се разритва в мен. Ами не знам, що пък да не го премести, давай…, но по-късно, и ще искам да ме целува докато ми го движи в дупето. Не помня вече колко време съм в тази позиция, двойно разпъната от бебе и кур. Уморена слизам от стола, удовлетворена, но не докрай. Повеждам за ръка бате Дидо към дивана, с мисълта, че ако употребим за следващи действия тяхната, или нашата спалня, ще е изневяра, пък аз не искам да се брои за такава.
ДЕЯН: Не знам вече кой оргазъм и е. Питам я, „Не се ли умори,Ив, а си и бременна?”. От мокрото около заклинения ми кур и малко със слюнка навлажнявам палеца си и я милвам по две: вътре във путката и с отеклия си до пръсване кур, и едновременно с върха на палеца си по дупето. То ме примамва, но и отворът по-долу е така омайно тесен. Дали ще даде да и го преместя?Не се е уморила, щом ме повежда към дивана. Води ме, но със същия успех можеше да ме е завела, хванала ме за кура ми, а не за ръката. Той-герой, показва готовност да остане завинаги така- корав, топъл и опасан с вени, опа-а-асен.
The brother-in-law’s wife (както е английският превод за „шуренайка”, колко сложно са го измислили, егати) ляга на дивана и като ме гледа в очите разтваря крака. Става все по-хубаво.
Сама го си го насочва и пак в путето. Не мога да легна върху нея, щадя е все пак, но тя придърпва кура ми все по-навътре в себе си, отхвърляйки всякакво пощада. Плодът ни се струва в безопасност, засега. В опасност съм аз, защото Ива си набутва целия ми кур, милата, а стенанията и се усилват и не издържам вече стискането на тясното и путе. Докато си го мислех и тръгна. Изливът.Не мога да го спра. 2-3-5 и колко още тласъка. Избликва като река в путето и. Благословено, вълшебно ме източва, а мястото за спермата свършва.. Обожавам те и така- притихнала ,приемаш тласък след тласък -до края. Оставам в теб, а твърдостта му се запазва- докато се отдръпне, ако въобще се отдръпне…Сещам се,че не възрази, като понечих да я наеба и в дупето. Няма да се отдръпне твърдостта му, щом мога да и го преместя там.
ИВА:Копнеех за такава наслада, но чак до такива висоти… Изважда го бавно, а от усещането за някаква празнота в мен, искам пак да ми го заклини. А как, като путката ми е болезнено отекла, шприцована с топла гъста сперма. Като виждам оръдието, дето ми достави толкова наслада, да стои гордо изправено, настанявам Дидо да легне на дивана. Насочвам го сама, там, където преди малко искаше, седнала върху му. Дупето ме заболява чак сега, когато все още оспермения му мощен кур едва се промъква. Още невлязла и наполовина, главата ми носи болка до припадък, почти „губя картина”. И преди съм имала прониквания от този вид, но толкова дебел кур не ме беше ебал там. И моето момче Тишо има забрана даже- да не съм някоя, ей…
ДЕЯН: Оставям Иви сама да си го намести в дупето. Така де, не е не по мое настояване, а от сексуалната и ненаситност и алчност. Когато дебелата глава на кура ми минава отвъд, струва ми се, че дупето и се скъсва. Все пак ,предстои и да ражда, момичето, та може да тренира на устойчивост на болка.
Благодаря и че ме пуска всякъде в нея. То и преди му беше много тясно, но сега…
Изтласквам отново веднага. Целувам я, стискам гърдите и я напълвам… и там, в дупето. Вълшебно е!
Не искам да свършва, но два часа съм в нея и наближава времето жена ми и мъжът и да си дойдат.
С дълбоко забит в дупето и кур Иви се разтриса в оргазъм , коленете и вибрират, главата и е отметната назад, гърдите и врят със зърна насочени към небето, а стонът и е като на умиране. Не виждам очите и, но може и да ги няма. Е, това е най-голямото обещание, че всичко ще повторим и продължим.
ИВА: Не искам това да свършва. Не мога да повярвам,както ме боли, майчице, нов оргазъм ме връхлита. Ще го сънувам и копнея това ебане. Няма нужда бате Дидо да ми обещава нови сеанси, той мой е forever. Повдигам се и курът му се изхлузва от мен, вече не така горд и непримирим. От путето и дупето ми изтича, каквато там сперма е останала. Дотътрям се омаломощена до банята и се оттеглям в заслужен отдих към нашите си спалня. Заспивам още докато крача натам. Пробуждам се след час от чуруликането на зълва ми „Хайде на кръчма, заседяли сте се следобед с батко ти, да се приготвим и да тръгваме”.
Мисля си-„Каква ти кръчма, како, като седалищно всичко ме боли” . А душата ми ликува и пита за още.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
– Оправихте ли имотите, Тишо, Вени? –питам ей тъй, да завържа разговор.
-Всичко оправихме , Дидо, чиста работа- отвръща ми шуреят.

. . . . . . .

Автор: Огненов

РS То се знае, че всички лица и събития са измислени и всяко съвпадение е случайно

Rating: 4.22/5. From 9 votes.
Please wait...