Шефа ме ебе всяка седмица

Aвтор: Ani1

Историята за която пиша се случи миналата година на 23 декември. По точно не се случи тогава , а тогава започна. Аз работя като продавач- консултант в магазин за дрехи и точно преди да излезем отпуска правехме ревизия. Не ми излязоха 460 лева и шефа каза че ще ми ги удържи от заплата и повече да не се връщам на работа. Аз се разплаках и започнах да го увещавам да не ме уволнява защото мъжа ми е безработен , а имаме и малко дете на 3 години. Увещавах го няколко минути когато той нанкрая даде признак  че ме  чува и предложи да идем  до офиса отзад за да поговорим. Офис е силно казано защото това представляваше и склад , а в единия край имаше бюро и залепен за стената диван. Той отиде и седна на дивана като ме повика да седна до него. Аз още имах сълзи по бузите , и честно казано въобще не знаех къде се намирам от притеснение, затова седнах . Шефа ми е на 46 и има син на моите години (аз съм на 24), а жена му е една сърдита дебелана която само намира кусури когато се появи. Та седнах на дивана и в следващия момент ръката му обхвана коляното ми.

– Успокой се малко -каза той – разбери че не мога да си позволя да не ми излизат пари.-Докато казваше това ръката му се бе преместила нагоре по бедрото ми и леко ме галеше. Аз го хванах за нея и го погледнах, а той продължи- Какво искаш ли работа си ,тогава и ти трябва да дадеш нещо.

– Но ти си женен –беше единственото което ми дойде наум

– Ти също-Той измъкна ръката си от под моята , завъртя се към мен и бръкна под пуловера ми. Ръката му повдигна сутиена и обхвана гърдата ми.-Искаш ли  работата или не?

– Да –можах само да кажа и извъртях глава настрани. Той вече си играеше със зърното ми. Наведе се и започна да ме целува по врата. След малко се изправи като ме дръпна и мен да стана и започна да ме съблича. Не му отне много време защото аз бях само по дънки и половер. След като ме съблече чисто гола отстъпи една крачка назад и каза:

– Много си готина

Набързо се съблече , след което ме положи да легна на дивана и веднага легна върху ми. Когато си го вкара направо изпищях. Той не е надарен , но така грубо прави секс , че докато се поовлажня имах чувството че ще се напикая от болка. За мой ужас бе и издръжлив , чука ме близо час, като през цялото време ме питаше дали ми харесва. Аз не отговарях разбира се , а гледах някъде настрани. Когато най накрая свърши (и то в мен) се изправи и седна като продължи да си играе с зърната ми, погледна ме и каза.

– Много е готино с теб, въпреки че първоначално мучеше като вол- усмихна ми се леко и аз се насилих да му се усмихна. Какво очакваше да не „муча „ли като съм суха а той директно ми го вкарва.  -Добре ставай и се обличай , чакам те на 28 сутринта.

Прибрах се като прибита , въобще не ми бе до празници.  Но това бе само началото . На 28 преди да отворим ме завлече отново отзад и ме накара да му направя свирка , и естествено свърши в устата ми . Щях да повърна и разбира се аз го изплюх. От тогава е все така , поне веднъж седмично е с мен. Направо като ме заведе отзад на дивана се моля да йска свирка а не секс защото  така грубо чука че  винаги ме боли. Той не е отвратителен , дори бих казала че е привлекателен , но аз обичам мъжа си , а да не говоря че е на възрастта на баща ми. Дори започнах да пия противозачатъчни заради него защото винаги свършва в мен . Разбира се вече в работата е доста по внимателен с мен (в секса си е все така груб), дори ми увеличи заплата но въпреки това искам всичко това  да спре. Омръзна ми когато го засърби да ме мъкне и да прави с мен каквото си поиска. Не дай си боже ако мъжът ми разбере, то и на него съм бясна , ако си бе намерил работа да съм се махнала досега.

Rating: 3.43/5. From 7 votes.
Please wait...