Юнска вечер

Беше края на Юни. Петък вечер. Времето бе леко хладно за сезона. Валя пороен дъжд и имаше силен вятър. В далечината се чуваха гръмотевиците на отминаващата буря.

 Улицата беше празна, само едно младо момиче правеше изключение в този късен час. Беше облечена с елегантна рокля, която стоеше превъзходно, на сякаш изваяното тяло на жената. Дългите и стройни бедра на Кристина бяха обути с чорапогащи. За съжаление те не можеха да спрат вятъра и от хладнината тялото и настръхна. 

“Трак-трак”, звукът от  средно високите токчета на обувките на девойката отекваше между сградите. Тя бе 27 годишна, с красиво лице и тънко чипо носле. Сочните естествени устни образуваха зашеметяващ усмивка, когато беше в настроение. Момичето имаше тъмно кестенява дълга коса и очи със същия цвят, още два компонента, които допълваха сексапила, който излъчваше. 

 Кристина се прибираше в къщи. Беше ходила на гости, покана която бе приела с неохота. За нейна изненада вечерта мина страхотно. Първоначално щеше да откаже, защото цяла вечер щеше да отблъсква деликатно Валери. Той е нейния шеф и тя работеше в неговата фирма. Напоследък 45 годишния ерген беше станал много напорист. Той пред всички показваше своята симпатия към нея и не спираше да я ухажва. За нейна радост вечерята щеше да е в неговата къща и там щеше да присъства  дъщеря му. Факт, който натежа да приеме поканата. 

 Симона, така се казваше детето му. С тяло на богиня, руси не много дълги коси и сини очи. Това нежно 19 годишно създание е същински ангел  и еротичен блян на цялата планета си мислеше Кристина. 

 Сега вървеше бързо, но не времето бе причината за нейното бързане. Още малко и ето нейния вход. Тя застана пред вратата на апартамента си. С трепереща ръка бръкна в дамската си чанта. Пръстите докоснаха нежната материя, после напипаха ключовете. Едва успя да отключи .Влезе в апартамента и мракът я обърна. Затръшна входната врата и я заключи. Без да светва лампата се насочи към спалнята. Душът щеше да изчака, имаше си друга работа сега. В спалнята обаче и трябваше светлина и тя щракна лампата. После пусна щорите за да не може някой да я наблюдава.   Всичко е готово, жената застана пред леглото си и се погледна в голямото огледало. Чак сега, виждайки отражението си осъзна, че с лявата си ръка стиска плик. Плик с червената рокля на Симона. В началото на вечерта дъщерята на Виктор беше облечена с нея. По време на вечерята Кристина си измисли една история, че на другия ден е на рожден ден. Че има същия червен цвят обувки и тази рокля ще и отива много. За нейна изненада преди да си тръгне Симона изчезна, а когато се появи се беше преоблякла. В ръцете си държеше плик, подаде и го, усмихна се и каза:

-Вземи я, надявам се да ти стане. Мисля че сме един размер, но все пак. И защо така внезапно си тръгна? 

-О, благодаря ти, ще ти я върна в Неделя. Ами стана късно затова.

-Баща ми иска да те закара, може да останеш още. 

-Еее, не искам да ви притеснявам,. Мони дай ми твоят мобилен номер да се чуем за да ти върна роклята, и още веднъж благодаря. 

  Сега взирайки се в огледалото Кристина разкопча собствената и рокля и я остави да се свлече в нозете и. След това свали чорапогащника и го захвърли на пода. Беше ред на сутиена. Отново се загледа в огледалото. Зърната на гърдите и стърчаха от възбуда, бледо розови и с малко по-тъмни ореоли. Свали гащите си и седна на леглото. Нежните бедра на момичето се разтвориха и разкриха прекрасният венерин хълм. Там се намираше нейното бебе, нейната рожба. Големият почти три сантиметра възбуден клитор стърчеше гордо, сякаш я викаше. 

“Хей ето ме, играй си с мен” 

Беше толкова красив и толкова нежен същевременно. Нейното бижу в този момент наистина блестеше, като диамант. 

 Лявата ръка на Кристина докосна първо едното а после другото и зърно. Това предизвика вълна на наслада в копнеещото тяло на жената. Дясната и ръка се спусна на долу по-познатия и път. С палеца тя едва докосна клитора си.  Ооооо …

Тя скочи и грабна дамската си чанта. От вътре извади черните бикини и ги притисна към сърцето си. 

 Още първия път, когато ходи до тоалетна на гостито ги забеляза в коша за пране. Гащи, принадлежащи на едно прелестно създание. Бикините на Симона. 

Не, не трябва да ги взимам – си помисли тя. 

През цялото време на вечерта, обаче мислите и бяха само там. 

 Господи прости ми това е по силно от мен. 

 Накрая не издържа. Кристина ги сграбчи, като орлица плячката си и ги пъхна в дамската си чанта.

 Бавно за да се наслади на момента тя бавно поднесе бельото към лицето си. Беше ги обърнала от към онази част, там където материята се беше докосвала до вагината на синеокото момиче. Устата и леко се отвори, сякаш там бяха интимностите на Симона. Езика и облиза пресъхналите и устни. Младото момиче жадно вдиша аромата на носните гащи. Ухаеха страхотно. На младост, на страст и на секс. След това с тях, с помощта на палеца и показалеца си на дясната ръка, тя обви качулката на клитора си с тънкия плат. Навън, навътре. Движенията и напомняха на онаниращ мъж и ставаха все по бързи. Тя притвори очи. На мястото на пръстените и се появи Симона. Устните на русокосото създание обхванаха възбудения клитор. Те го засмукваха, а езика и пърхаше около него. 

 Навън, навътре. Ръката и се движеше бясно. Кристина налапа бикините и ги засмука. Ураган премина през тялото и. Тя свърши и обилните любовни сокове се стекоха по чаршафа. Отвори очи и Симона изчезна. Там долу бяха пръстите и чувствително болезнения й възбуден клитор.  

 Кристина се отпусна. Трябваше й малко време за да се съвземе от изтощителния оргазъм. 

 След малко стана, и сложи двете възглавници една до друга по дължина. Извади червената рокля и я положи отгоре. Обирачи долната възглавница и притисна голото си тяло към тях. С ръка напиша мокрото от слюнката и бельо. Отново го пъхна в устата си и плъзна тялото си по възглавницата. Нагоре и надолу, обожаваше да трие клитора си и този начин на мастурбация. Усещаше парфюма от дрехата с който бе Симона тази вечер. Очите и се затвориха отново. Възглавниците изчезнаха и на тяхно място се появи дъщерята на Валери. Кристининия клитор вече не се триеше по хладната калъфка, а бе в жадната за ласки вулва  на тийнейджърката. 

„ Чукай ме, любов моя, чукай ме, както никога досега. Искам да свърша, искам да ми подариш най-силния оргазъм. Обожавам сладкия ти бонбон в мен – шепнеше Симона“ 

Нагоре, надолу, движенията на Кристина ставаха все по-бързи. Капки пот избиха по красивото и лице. Тялото й се изпъна, краката й приритаха два пъти и с мощен крясък я сполетя втория оргазъм. Тя се отпусна и докато фантазията й се рееше, до слуха и достигна звук. Беше съобщение на телефона. 

Кой ли е в този късен час? 

Погледна и ооо ужас Симона й пишеше. 

 • Ехооо, спиш ли? 

Кръвта нахлу в главата й. Забуча, като бурна река. “Е СЕГА Я ВТАСАХ” 

 • Здравей, сега тъкмо си лягам. Прибрах се, душ и то станало никое време. 
 • Криси.. 
 • Да.. 
 • Може ли да те питам нещо? 
 • Да, разбира се. 
 • Според теб живота справедлив ли е? 
 • Понякога да, защо питаш? 
 • Аз мисля, че не е. 
 • Защо? 
 • Защото ти имаш нещо мое в теб, а аз нямам. 

Кристина беше на път да се отърве от първоначалния стрес. 

 • А, роклята ще ти я върна в неделя, както се разбрахме. 
 • О, не е роклята. Има нещо друго, интимно мое в теб. 

Жената застина. Не знаеше какво да отговори. 

 • Криси ти харесваш ли жени…,лесбийка ли си? Отговори ми с да или не. 
 • Да, лесбийка съм.
 • Супер и аз! Знаеш ли, че гащите ми бяха мокри. Естествено че знаеш. А знаеш ли, че причината да са мокри си ти. Харесваш ми Криси, възбуждаш не. 

Рядко можеше Кристина да бъде хваната неподготвена. Но сега определено беше. 

 • И ти ми харесваш Мони, и ме възбуждаш.
 • Сега паля колата и идвам при теб. 
 • Ок

Кристина се обърна по гръб. Телефона отново сигнализира. Съобщение. Тя го погледна:

 • Изпращам ти нещо да те държи будна докато карам. 

Жената се облещи на файла който получи. Там от близо беше снимано най-нежното място на Симона. То блестеше на светлината. 

 • Харесва ли ти, мокра съм. Искам те, сега си я снимах. 
 • Искам веднага да видя твоята, моля те. 

Кристина погледна към разцъфналото си цвете и отново щръкналия й клитор. Тя щракна една снимка и я изпрати. 

 • Ето и моята, дано да ти хареса. 
 • Уаллл, това ли е твоята прелест? 
 • Да – отвърна Кристина. 
 • Това клитора ли ти е? Летя към теб, ще ти го изпапкам.
 • Да отвърна отново тя. 
Rating: 3.00/5. From 2 votes.
Please wait...