Як секс в храстите до плажа

Този ден на плажа беше претъпкано. С приятелката ми едва си намерихме място. Вече една седмица бяхме на почивка и завързахме приятелство с една двойка и заедно ходихме на плаж. И както всеки ден те идваха първи, пазеха ни мястото. От самото начало момичето ми хареса много. Стегнато тяло, циците перфектни. Всичко бих дал да ги докосна. Морето беше доста бурно, но пък жегата беше станала непоносима и след поредната игра на белот, Катя каза че влиза във водата. Не ми се влизаше, но пък исках да използвам ситуацията, представете си бурно море, подскачащо по вълните момиче с тресящи се цици. И аз потвърдих че ще вляза с нея. Пък и нали моята Мими беше по монокини, Катя бързо взе пример от нея и на третия ден се беше престрашила и тя да махне горнището на банския си. Циците им бяха доста различни по форма. Мими имаше заострени и към края си, се извиваха на страни а Катя беше с по заоблени и малко по големи. Пламен и Мими останаха на пясъка. Морето наистина беше много бурно. Влязохме и като ни заблъскаха едни вълни, циците и се поклащаха. Аз така се надървих,че нямаше начин как да изляза от водата, но и не исках да направя това. Беше доста весело, от време на време от мощното движение на водата падахме. Но последния път аз паднах и от тласъка на следващата вълна Катя право върху мен, Изхлузи се банския ми и пениса ми буквално се заби през банския и в дупето. Тя много добре усети това.
– Леле, какво беше това?!
– Как какво мила, може ли според теб пред това перфектно тяло да остана спокоен.
– Благодаря за комплимента. И аз те харесвам, но какво можем да направим, ти си ангажиран, аз … аз …и аз.
-Всичко бих дал да те докосна -Да ме докоснеш? Ми тогава го направи. Докосни ме където искаш. Сега вече съжалявах че морето е толкова бурно, едвам се задържах близо до нея. Погледнах към пясъка. Мими и Пламен се бяха отдалечили и седнали на кафе на барчето до плажа. Реших,че трябва да действам бързо. Казах на Катя да си поеме дъх. Тя го направи. Съборих я във водата. Бяхме вече под нея в силна прегръдка, усещах цялото и тяло, зърната на циците и бяха настръхнали и ги усещах плътно залепени за моите гърди. Бързо бръкнах под банския между бедрата. Беше идеално избръсната.Почти изплувахме и вече трябваше да я пусна, за да не ни види някой.
-Желая те. Трябва да те имам. Само това и казах. Завлякох я на вън. Покрай плажа имаше буйна растителност. Замъкнах я към най затънтения храст и по всичко личеше,че вече е имало и други преди нас. Съборих я на земята и без да губим време се сляхме. Пениса ми влезе в путката и лесно, мазно и това ме докара на седмото небе. Мачках циците и, бяха твърди, просто невероятни. Сменихме позата, легна странично, а аз зад нея и точно и го довкарах, когато чухме тих говор, приближаваше към нас. Не смеехме да дишаме. За наша огромна изненада това бяха Мими и Пламен.
-Ето тук е добре, ела. -Къде ли са отишли. Дано не ни усетят. Бяха на няколко метра от нас. Набутаха се в съседния храст. Просто невероятно беше,че не налетяха право на нас. Мими, смъкна банския си и коленичи. Пламен без много да му мисли извади надървения си пенис и го намърда в путаранката на приятелката ми. С Катя останахме така без да мърдаме и да издаваме някакъв шум, те бяха много близко до нас и и можеха да ни видят. Ние почти всичко виждахме идеално. Пламен заблъска Мими, циците и се клатеха напред назад. Не спираха и за секунда.
-Вкарай ми го отзад. Там бързо се празня. Пламен смени дупките и Мими наистина се изпразни почти веднага.
-Сега е мой ред. Пламен си извади пениса от дупето и започна да мастурбира пред циците на Мими. През това време аз леко започнах да се движа в Катя. Та стисна едната си ръка в юмрук, а с другата притискаше задника ми към нея. Пламен вече се празнеше върху циците на Мими, тя я размазваше по тях. Стичаше се по корема и стигаше до леко окосмения венерин хълм мъчеше се да проникне в цепката и. През това време прошепнах в ухото на Катенцето,че ще се изпразня.
-Давай, аз вече го правя. Натиснах повече и задържах, максимално проникнал, усетих как топлата сперма се разлива из вътрешностите и. Стисках циците и нали за тях бях мечтал, сега бяха в ръцете ми. Мими и Пламен се изнизаха и тръгнаха обратно към плажа. Въобще не подозиращи че сме станали свидетели на тяхното чукане.

Rating: 4.36/5. From 11 votes.
Please wait...