10 дневно въздържание

fuckboy

… Не се бяха виждали от 10 дена… още в таксито се нахвърлиха един на друг, тя не спираше да го гали и стиска през панталона, а той да ѝ шепне в ухото какво иска да направи с нея. Тя се възбуждаше все повече и повече, усещаше влагата си и аналния разширител в дупето си, който от нейното побутване не спираше да я възбужда. Обърна се към него и му прошепна колко е възбудена, хвана ръката му и я провря в клина си, усещайки нейната влага и напвайки диаманта на аналния разширител, той започна да я гали и да прониква с пръсти в нея, а тя не спираше да го стиска и възбужда, като едва сдържаха стоновете и желанието си един към друг..
Най-сетне таксито спира пред тях, плащат и бързат да се приберат.. Още във входа между етажите, той я дръпва за ръката и обръща към себе си, притиска я към стената, целува я ненаситно, заглушава стоновете ѝ след като спуска ръце под клина, напипва разширителя и започва да помпа както е в дупето ѝ, след това го изважда и вкарва, бавно, нежно и постепенно усилвайки темпото, а тя не спира да се гърчи в ръцете му и да се опитва да разкопчае панталона му, за да достигне така желаната цел.. но е спряна, уеща отдръпването на ръцете му, отдъпнати са и нейните от него, заавърта я с гръб към себе си и я подканя да продължи с изкачването по стъпалата.
Прекрачват прага на дома си и всички задръжки падат заедно с дрехите им. Притиска се в него, целува го ненаситно, спуска ръцете си по тялото му и го хваща за възбудения, твърд, топъл и така желан член.. Той я хваща за косата, натиска я да коленичи пред него и да поеме члена му с уста, което тя прави с охота и желание.. Поема го и не спира да го смуче, ту бано, ту бързо, прекарва език по цялата му дължина, после си играе само с главичката и изведнъж го поема до сливиците, не спира да го дразни и възбужда..
Той не издържа и я изправя, вдига я и я носи до дивана , полага я легнала и с един тласък прониква в нея, изпълва я докрай… и всичко си идва на мястото, душата е в рая, а члена дълбоко в нея. Започва да тласка.. бавно, бързо, дълбоко и плитко, полудяват, в един момент той се отдръпва, изважда аналния разширител и заема неговото място, прониква бавно и полека, докато прониква целия-докрай, след това се отдръпва и прониква отново.. и пак, и пак, усеща колко е стегната, как иска да го засмуче сякаш в себе си и да не го пусне да излезе от нея.
Докато тя е със затворени очи и се е отдала на насладата, усеща как в нея вагинално прониква и вибратор, отваря очи и го поглежда, усмихва се, а той в този момент пуска вибрацията и прониква докрай анално в нея. Започва да се движи заедно с вибратора придържайки го, след това оставя на нея тази игра, тя да определя темпото на вибратора, а той прониква все по бързо анално.. След известно време се отдръпва и излиза от нея, хваща вибратора и започва той да прониква в нея с него и докато се гледат в очите прониква в нея и той вагинално, прави си място при вибратора… екстаза е пълен, тя полудява, чувства се изпълнена докрай, има чувството, че не може да ги поеме: челена и вибратора, но всъщност успява.. Той започва да тласка, а тя да движи вибратора.. спира да тласка, дълбоко проникнал в нея, остава така да се наслади на усещането от това тя да чука и двама им с вибратора… все по бързо и по бързо. Влажна, мокра и хлъзгава е, вибратора и члена се плъзгат един до друг, той се протяга и от рафта зад него взема и включва още един вибратор, който слага на клитора ѝ.. тя полудява, оргазма е близо, напрежението се навива в нея като спирала, не спира да тласка вибратора в себе си, а той да прониква с члена… изведнъж оргазма я залива, не може да го спре, не иска удоволствието да свършва..
След нейния оргазъм, тя не забавя темпото и продължава да се чука с вибратора и така да търка и неговия член, изведнъж пуска вибрацията на вибратора, което изстрелва и него към предела и оргазма.. Той се отдръпва, а тя коленичи пред него с изплезен език и в очакване на спермата му, така топла и сладка.. Гледа го в очите и моли за нея.. Той пуска оргазма си и започва да се празни, на езика, на лицето, на очите, а тя само премигва и пак го поглежда, облизва и смучи члена, изсмуква всичката сперма.. той го прокарва по лицето ѝ и обира спермата попаднала там, разнася я топла и влажна по лицето ѝ пак ѝ го подава да го оближе, и пак и пак.. успокояват се и лягат прегърнати, изтощени и задоволени на земята..

Rating: 4.50/5. From 6 votes.
Please wait...