По-голямата сестра на жена ми

Автор: Ганимер

Мммм… Не знаех какво да я правя. Мики беше облечена с черно сако, широко разкопчано и показващо късия потник под него. Под тях се показваха презрамките на черно бельо. Полата беше дълга с цепка до средата на бедрото, държаща се на цип. Убута беше със сандали с високи токчета и дълги връзки омотани около краката й. Дългата й коса се беше разпиляла и изглеждаше много секси. Беше качила краката си на табуретката пред мен и беше стиснала полата между краката си. Не ми се искаше да се занимавам с нея, от друга страна мъжкото в мен не ми даваше мира. Тя ми се оплакаше как нейна колежка и се правила на началник и как искала да си смени работата. Тогава хванах едната връзка на сандаките и и я развързах. Тя спря да говори и ме погледна. Не беше учудена, по-скоро чакаше какво ше последва. Размотах връзката и я омотах около двата крака. Погледнах я преди да продължа. Тя мя наблюдаваше но не показваше какво мисли. Завързах връзката и направих същото с другугата сандала.

Погледнах я отново, тя се усмихна. Погалих я по крака който държах. После прокарах пръсти на горе и разтворих цепката й. Тя притисна краката си един към друг. погалих я по корама и повдигнах леко потника й. Този път не протестира. Избутах сакото от рамената.
– Стани.
Тя направи това което исках от нея. застахан зад нея и бутнах сакото й да падне на пода. Хванах гърдите й през дрехите. Мачках ги известно време. Прокарах ръка през цепката на полата й и се върнах се на стола си срещу нея.
– Свали си полата.
Тя отново се подчини. Пусна полата си зад себе си и застана права пред мен. Дадох й знак с ръка да си свали потника. И той отиде върху полата й. Стоеше пред мен права по бельо. Гърдите й изпълваха сутиена. Не бяха много големи, но изглеждаха приятно. Краката й бяха прави. Високите токчета ги правиха още по-дълги.
– Съблечи се гола.
Разкопча сутиена си и го пусна върху купчинката дрехи. Избута прашките си върху глезените. Хваха ръцете си отпред, после зад гърбът си, Пусна ги и пак ди хвана зад гърбът си. Гърдите и стояха стегнати без сутиен. Плоското й коремче завършваше с абсолютно гол венерен хълм. Наведох се напред и хванах прашките й. Опънах ги и тя се стегна за да не падне. После ги отпуснах за да ги дръпна рязко. Те се скъсаха и останаха в ръката ми. Отпуснах се отново на стола си.
– Искам да вържа ръцете ти. Ти искаш ли?
– Да. – отвърна кратко.
Свалих колана си и го омотах около китките й и го закопчах.
– Така стягали те?
– Не много.
– Да го отпусна ли?
– Не.
Седнах отново. Огледах я. Вече не съжалавах за решението си.
– Харесва ли ти да си вързана?
– Още не знам.
– Много си сладка така, гола и вързана.
– Благодаря. – усмихна се свенливо.
Станах и отидох да си взема напитка. В барчето имаше бутилка коняк. Не ми се пиеша коняк, но го взех. Застанах до нея.
– Искаш ли да седнаш на нея?
– Как? – не разбра какво искам от нея.
– Да седнеш на нея, докато гърлото й е в теб.
Тя ме погледна уплашено.
– Не, не сега. След малко ще го направиш.
Оставих бутилака и застанах зад нея. Погалих я по бедрото. С другата ръка погалих корема й нежно. После обхванах гърдите й с две ръце. Започнах да ги мачкам. Притисках ги, щипех зърната й, опъвах ги. После застанах отстрани. Тя следеше погледа ми. Явно й харесваше това което правих. Пернах леко дупето й. Не реагира. Само извъртя поглед в другата посока. После прокарах ръката си межди краката й под дупето й. Погалих нежните й усни. Прокарах пръст межди тях. Тя не обърна поглед към мен. Погалих с другата си ръка гърдите й. Лекочко, докосвах само зърнат й. Играх си първо с едното после с другото. Тя изпъна главата си нагоре, не идаваше нито звук, само затвори очи. Започнах да движа ръка между краката й по-бързо. Опитвах се да уцеля къде й е най-хубаво. Не вкарвах пръсти в нея. Пощипвах леко зърната й. След малко тя не издържа и започна да стене, но не ме погледна. Накрая свърши. Не каза нищо. Погледна ме за кратко и веднага завъртя глава. Седнах срещо нея на стола. Тя стоеше права. Все още избягваше погледа ми.
– Хареса ли ти?
Тя не отговори, само премести погледа си на другата страна.
– Искаш ли да спрем?
Отново не отговори.
– Страх ли те е?
– Малко.
– Ще направиш ли нещо за мен?
– Добре. – Отвърна тя без да ме погледне.
Бутнах бутилката с крак пред нея. Тя я погледна, кимна с глава и каза тихо: „Да“. Станах. Преместих зад нея бутилката. Поставих стола с облегалката към нея и седнах на него. Тя се хвана за облегалката и клекна. Започна да се опитва да вкара бутилката в себе си, но тя се обърна и се изтъркули. Изправих я отново и тя пак опита.
– Не мога. – за първи път след оргазъмът задържа погледа си върху мен. В очите й видях, че тя наистина иска да ми достави удоволствие. Наведох се и хванах бутилката с ръка. Лицата ни застанаха едно срещо друго на няколко сантиметра. Спусна се по шишето докато стигна пръстите ми. Затвори за момент очи и после ме погледна. Целунах я по усните и тя пое езика ми.
– Застани на колене. – поисках когато отделих усни от нейните.
Тя веднага го направи. Махнах стола. Разкопчах панталона си и извадих достойнството си от него. Подадох й го и тя го пое веднага в устата си. Папочна да го смуче. Ближеше го целия. Определено знаеше какво да прави. Наслаждавах се на ласките й. После се отдръпнах. Изкарах бутилката от нея. Помогнах й да стане и да се премести на дивана. Хванах с една ръка за глезените и ги вдигнах нагоре. С другата си помогнах да вляза в нея. Започнах да се движа бавно. Този път ме наблюдаваше в очите. Излязох от нея. Поисках да легне. Дадох й да го лапне за малко. После прокарах главичката си по лицето й, пойграх си с зърната й.
– Много си сладка.
Тя се усмихна и ме попита:
– Къде искаш да свършиш?
– В дупето ти.
– Ще бъдеш ли внимателен?
– Ако не съм.
– Моля те.
Легнах до нея и тя се обърна с гръб към мен. С едната си ръка хванах нейните за китките. С другата си помогнах да влезна в дупето й. То беше сухо и стегнато. Започнах да влизам бавно. Цялото й тяло се стегна. Не бях влезнал целия когато спрях.
– Моля те. – усетих болка в гласът й.
– Боли ли те. – исках потвърждение.
– Да. – Стиснах зъби. Едвам се въздържах да не й го вкарам целия наведнъж. В следващия момент обаче го направих. Лежеше гола, вързана, беше като кукла в ръцете ми. Нищо не ми пречеше да го направя. Предполагам нямаше да ми се отвори пак възожност да го направя. Явно провалих всичко което имах със сестра й, поне да си заслуйава кефа. Излезнах бавно и се върнах на вътре много рязко. Тя не издаде и звук. Завъртях главата й към мен. Мики стискаше усни, и ме гледаше с широко отворени очи.
– Искаш ли да спра? – не исках да излизам, това че й бе неприятно сигурно нямаше да ме накара да спра, но все пак исках да знам какво усеща.
– Много ме боли.
Притиснах се пътно към нея. Тя стина очи, но нищо не каза.
– Искаш ли да те боли?
– Не.
Излезнах бавно почти целия. В дупето й остана само главичката ми. Вкарах го много бързо.
– Защо? – простена тя.
– Възбужда ме.
Започнах да излизам.
– Недей.
Спрях за малко и излезнах целия. Станах и отидох да взема един колан от някакаъв шлифер. Закачих го за ръцете й и я пренесох на масата. Опънах ръцете й на горе. Вързах свободния край за крака на масата. После вдигнах краката й нагоре.
– Може ли да легна по корем?
– Не, искам да виждам очите ти.
– Моля те.
– Нали няма да ми откажеш това удоволствие.
– Добре. – съгласи се тя.
Влезнах в нея. Тя не се съпротивляваше, беше се примирила. Напомпах й го от веднъж до край. Движех се в нея бързо. Дупето й се поотпусна. Тогава се отдръпнах. Освободих ръцете й. Тя веднага ги разтърка. Седна на масата. Наведох се и й освободих краката. Тогава тя стана и клекна пред мен.
– Искаш ли? – попита тя докато галеше члена ми.
– Да.
Тя го облиза като сладолед. После го засмука така както го бях изкарал от дупето й. Пое го колкото можа. Аз я притиснах към мен. В този момент започнах да изригвам. Спермата ми изпълни устата й и почна да се стича от бузите й. Когато го извадих тя преглътна това което беше в устата й и започна да ближе това, което остана по мен. Не се отдръпна докато не й дадох знак. Тогава помоли да отиде в банята. Заведех я там и влезнах с нея. Подпрях се на вратата. За момент тя не знаеше какво да прави, но после започна да се къпе. До пика ми се. Отидох пред тоалетната чиния, но ми дойде друга идея.
– Ела тук. – извиках я. – клекни пред мен, искам да се изпикая.
Тя го направи. Пуснах струйката си върху нея. Полях гърдите й, после лицето. Тя затвори очи.
– Ще си отвориш ли устата.
Проточи врат нагоре и разтвори усни. Вкарах го вътре, Урината ми започна да тече по бузите й. Възбудата ми се върна веднага и го вкарах. Сега пикаех направо в гърлото й. Тя преглътна и члена ми влезна без проблеми в гърлото й. Тя не се отдръпна. Изкарах го да си поеме въздух. Следващия път го пое целия веднага. Извадих го, когато урнината ми свърши.
– Изкъпи се.- наредих й. Тя ме послуша и влезна под душа. Наблюдавах я за малко и свалих дрехите си. Влезнах при нея. Обърнах я с лице към стената и го отърках в дупето й.
– Пак там ли искаш? – попита тя.
– Да.
Сама го нагласи и аз й вкарах главичката си вътре. Тя се подпря на плочките с двете ръце и се приготви. Вкарах го докрай от веднъж.
– Боли ли те?
– По-малко.
– Искаш ли още?
– Искам да си в мен.
Повторих движението си.
– Искам да те боли.
Направих го пак.
– Не излизай. – поиска тя.
Започнах да я помпам. Тя скимтеше. Не се дърпаше. Отделих се от нея и я заведох обратно в хола. Както бяхме мокри поисках да легне настрани на масата. Тя дори не попита къде искам да влезна. Само ми помогна да го направя. Вкарах го бавно. Тя се сви. Събра ръце под колената си. Седеше със затворени очи. След това го вкарах много бързо. Те потрепери, погледна ме. Разбрах, че боли. Продължих така. Тя взе да стиска усни. Дишаше тешко, но нищо не каза. Започнах да излизам бавно и да влизам бързо. Сви се цялата. Скри лицето си. Продължих така дълго. Наслаждавах се на всяко влизане, на гледката на гърчещото й се тяло пред мен, на стоновете на болка. Свърших в дупето. Тя не помръдна докато не излязох. После я шлапнах леко. Тя само се отпусна.
– Ела.
Заведох я до дивана. Легна до мен. Сгуши се и потърси усните ми. Целуна ме страсно. Погледна ме в очите и се усмиха.
– Харесва ми да съм слаба. Ако искаш пак да оставиш за малко сестра ми и си играеш с мен, само кажи.
Прекарах пръсти през цепката на дупето й.
– Мисля да се възползвам.

Следващите наколко месеца след случката с Мики беше много мила. С нищо не напомни за случилото се. По мълчанието на Диди разбрах, че нищо не е научила. Когато мики предложи да отидем на някакъв купон в Рибарица, реших, че явно ще си караме по старумо. Отидохме един ден по-рано и отседнахме в хотел в селото. Взехме апартамент по настояване на момичетата. Вечеряхме и решихме да си лягаме. Аз се настаних в един фотьоил да гледам телевизия, докато сестрите се мотаеха в банята. Нещо се смееха вътре. Излезнаха заедно. Диди беше свалила дрехите си и се беше увила в хавлия върху бельото. Мики все още беше с късата си роля. Жена ми седна в мен, даде ми целувка и ме попита.
– Ти пак някакво криминале ли гледаш?
Не отговорих, на екрана се виждаше достатчно.
– Аз ще лягам. – заяви Мики. – Вие нали нямате нищо против?
Сестра й отговори отрицателно и тя си разкопча роклята. Свали я пред нас и остана по бельо. Двамата с жена ми я наблюдавахме. Както беше по сутиен и прашки започна да рови из сака си. Извади тениска и се обърна с гръб към нас. Свали сутиена си и облече тениската.
– Сестра ми, това беше много впечатлаващо. – Диди не показваше да е ужасена от стриптиза пред мен. – Поне да го беше довършила за радост на Митко. – погледна ме и ми намигна. Жена ми не е от най-ревнивите. Смяташе нормално да заглеждам полуголите момичета по плажа или да държа гола мацка на десктопа на компютара си. Мики си свали тениската и погали гърдите си. Завъртя се и постави ръце върху дупето си. Погледна ни през рамо. Погали бедрата си. Вкара пръсти под лентичките на прашките си. Внимателно следеше реакцията на сестра си. Започна да избутва лентичките надолу и накрая остана гола. Прикри се с ръка и се обърна.
– Какво ще кажеш? Имам си страхотна кака нали?
– Определено.
– Няма ли да ни покажеш всичко? – попита жена ми.
Мики махна ръката си от венерения хълм. Отново беше идеално обръсната. Завъртя се бавно, докато галеше тялото си. Когато застана с гръб към нас се надвесе и ни показа путето си. Прекара ръка по него и ги разтвори. После се изправи. Отвори хладилника и извади бутилка малка кола. Започна да я облизва. Жена ми прокара ръка и ме погали по члена ми през панталона.  Сестра й постави студената бутилка между гърдите си. Започна да ги мачка. Бях много възбуден.
– Искаш ли да си поиграеш с нея? – попита жена ми на ухото.
– Ако ти кажа не, ще те излъжа.
– Ела насам. – извика сестра си Диди. – Застани на четири крака с дупето към нас.
Взе ръката ми и я постави направо върху путката на сестра си. Вкарах пръст в нея. Движех го разко, като задържах вътре всеки път. Сестра й я галеше по дупето. Извадих пръстът си от Мики и го дадох на Диди да го оближе. Тя го засмука, докато не отделяше очи от моите. После постави ръката и между краката си и каза:
– Искам и аз.
Изместих дъното на прашките й настрани и вкарах пръст в нея, тя вече беше мокра. Отпусна се в мен, когато започнах да го движа в нея. Сестра й застана на колене пред нас и ни наблюдаваше. Диди стана, свали всичко от себе си и застана на четири крака както сестра й седеше преди малко.
– Ела до мен – извика кака си. – Мили продължавай.
Вкавах по един пръст във всяка. Наслаждавах се с поглед на двете разголени путки пред мен. Мики свърши първа. Отдъпна се, когато оргазма й премина. Обърна се към мен.
– Ближи я. – поисках от нея.
Тя се наведе и започна да я ближе около пръста ми. Със свободната си ръка хванах момичето зад главата. Насочих я да ближе сестра си около входа на дупето й. Да си призная аз още не съм чукал жена си в дупето. Доколкото знам то е дествено, така че езика на Мики щеше да е първото нещо което влиза там. Сестра й не вкарваше езика си, наложи се да притисна главата й за да го направи. Диди свърши почти веднага. После се обърна, застана на колене пред мен, разкопча панталона ми, извади достойнството ми и започна да ми прави свирка. Аз вдигнах кракът си и застанах така, че да може да ближе топките ми. Хванах я за главата и я отдръпнах от мен.
– Искам ви и двете. – Казах й докато я гледах в очите.
Жена ми направи място на сестра си. Двете ме ближеха едновременно, лапаха го ту едната ту другата. Изобщо свирката беше страхотна. В един момент когато Мики го беше поела почти до гърлото си, хванах Диди за ръка и я придърпах над мен. В момента, в който члена ми се освободи, малката се наниза на него. Започна да се движи нагоре надолу. Сестра й ближеше топките ми. След малко я вдигнах от мен и станах. Вкарах й го на задна прашка. Сега Мики я ближеше нея. Аз я помпах здраво и Диди свърши още веднж. Даде ми знак да се дръпна.
– Мики ти си. – отстъпи мястото си на сестра си.
Поисках да отидем на дивана. Легнахме настрани един зад друг. Започнах да я помпам здраво. Тя стенеше. Диди ближеше ту мен ту нея. От време на време излизах за да може тя да го налапа. После ми помагаше да влезя в сестра й. На едно такова излизане свърших в устата на малката.
Изригнах изведнаж. Тя се задави и опръсках цялото й лице. След това го пое отново и изпи останалата сперма, която изригваше от мен. След като се отдели от мен сестра й поиска да ме оближе. След това облиза лицето на сестра си. Гледката на това как момичетата се облизват ме възбуди моментално.
– Поиграй си с нея. – каза Диди и отиде към банята.
Аз прокарах ръка между кракта на Мики и спрях пръста си на входа на дупето й.
– Искаш там ли?
– Искам и двете там. Ще ми осигуриш дупето на сестра ти, нали?
– Ти до сега…
– Не, не съм.
– Добре. – отвърна тя докато й го вкарвах в путката. Чуках я леко. Когато жена ми се върна от банята двете се размениха. Започнах да я помпам в путката като пак излизах и влизах за да ми го лапа по-голямата сестра. На едно такова излизане Мики ми го постави на входа на дупето на Диди. Тя се дръпна веднага.
– Недей. – поиска тя.
– Не искаш ли да те чука в дупето? – попита сестра й.
– Не.
– Не си ли го правила досега?
– Не. – отвърна пак жена ми.
– Не е истина. Имаш да опънеш чисто ново дупе. – обърна се към мен Мики.
Аз се притиснах пак към Диди, а Мики го постави на входа на дупето й отново. Започнах да влизам. Малката не се дърпаше. Дупето й беше тясно. Много гот беше. Влезнах целия и останах така. Заизлизах пак бавно. Продължих така. Много гот беше. Малката нищо не казваше, не виждах лоцето й. Не знаех дали й харесва, дали я боли. Това ми даваше възможност да не спирам, но тя бързо се дръпна. Обърна се към мен и попита:
– Спри моля те.
Аз я пуснах.
– Боли ме.
Наведох се да я целуна. Тя разбра, че това ми харесва.
– Харесва ли ти да ме боли.
– Много ме възбужда.
– Искаш ли да продължим?
– Да.
– Искаш ли с теб? – попита сестра си.
Мики само кимна. Аз я хванах и я отведох до стената. Тя се подпря на ръце, но аз ги дръпнах и я накарах да опре рамена на стената. Прокарах пръсти и й спрах на входа на стегнатото й дупе. Тя сама го намести в дупето си. Започнах да я помпам. Движих се много бързо. Тя стенеше. Сестра й гледаше от страни и нищо не казваше. След това се върнахме на дивана. Мики застана на четири крака. Сестра й ми помогна да влезна в дупето й. Влезнах рязко. Мики започна да стене и да хлипа. Това ме накара да се движа много бързо. Придърпах Диди към мен. Исках устните й. Започнахме да се целуваме страстно. Мачках гърдите на сестра й с едната си ръка, а с другата нейните. Когато го изкарах от момичето под мен, тя се наведе и го налапа, но аз исках да влезна в гърлото й. Мики разбра какво искам от сестра й. Тя я дръпна и го пое между усните си. Пое го дълбоко в устата си, преглътна го и аз влезнах целия. Насладих се на тези й ласки максимално. Малко след това изригнах. Изпразних се на лицето й. Жена ми поиска да оближе достйнството ми. След това се изкъпахме един по един и легнахме заедно в леглото. Двете момичета се свиха около мен и заспаха бързо.

Rating: 3.56/5. From 9 votes.
Please wait...