Историята на една класна ръководителка 2 част

Ученици-чукат-класната-част-2.jpg (1266×803) (esy.es)

Лора се изкъпа но дълго не можа да заспи , не помнеше нищо но се чувстваше изнасилена. Проспа и следващия ден , нищо не и се правеше затова само се излежаваше. Вечерта се обади на майка си за да отиде при родителите си на гости. Те живеха в другия край на гръда , затова тя ве такси и тръгна. Въпреки че се опитваше да се държи весело , нещо я човъркаше но не каза нищо. Вечерта намаза синината си с крем, тя вече бе взела да се разширява и изглеждаше повече на ударено отколкото на осмукано. „ И слава богу“ тя вече бе решила – просто трябваше да забрави случилото се. На другия ден когато Георги си дойде правиха бавен и продължителен секс , макар за нея да бе и леко болезнен. Въпреки това тя стисна зъби , и продължи , а когато той взе да свършва го задържа в себе си.
В понеделник близнаците бяха на училище . Марко и Ани разбира се си се държаха все едно нищо не е станало , така постъпи и Лора която и не знаеше какво са правили с нея. Дните се занизаха , всичко тръгна по старому но на Лора не и идваше. Тя бе бременна, и след девет месеца роди красиво момиченце. Въпреки че имаше някой от чертите на Лора , като че ли бе малко мургаво . Тя първоначално се стъписа , но постепенно успя да се самоубеди че Георги е бащата. Кръсти момиченцето Надя.
От онази злополучна вечер бяха минали вече близо 3 години когато веднъж през средата на юни докато бе в парка Лора се засече с Ани. Бившата и ученичка изостана от приятелите си за да поговори с Господинова и да се порадва на детенцето и. Учителката и сподели че от септември се връща на училище , а отскоро е започнала да води детето на ясла, а Ани и разказа че брат и е в чужбина при родителите им и вече не учи.
„ Същото сладко момиченце си е „ мислеше Лора докато я наблюдаваше как се отдалечава. На лицето на момичето от друга страна бе изгряла злобна усмивка. Момиченцето на Господинова бе одрало кожата на брат и, в нея нямаше никакво съмнение че и е племеничка.
На другия ден рано сутринта Ани се запъти към квартала на класната си. Тя не знаеше къде точно живее , затова седна в едно кафене и зачака. Към 8 и нещо я видя че минава , тя бързо стана и я последва. Когато Лора влезе в един вход Ани се затича и бързо я настигна.
-Здравейте госпожо
– О Ани какво правиш тук
Момичето и обясни че е видяло , а Лора я покани на по кафе. Ани това и чакала охотно влезе, а като разбра че и Георги е командировка направо реши да действа:
– Какво прави племенничката ми?
– Кой!?! –учудено попита Лора
-Надя
-Защо да ти е племенничка!?!- Лора усети че краката и се подкосяват
– Защото е дете на брат ми
– Как на брат ти
– Еи – направи се на сърдито момичето- да не искаш да кажеш че не помниш че брат ми те еба когато идва в къщи за отсъствията
– Какви ги говориш- Лора вече изпадаше в паника.
– Нали идва в къщи че не бяхме ходили на училище, после се напи в дискотеката и Марко те еба , а и даже ти беше направил огромна смучка на рамото, та ти се вайкаше какво ще кажеш на мъжа си.
– Това не е вярно- неуверено промълви жената.
– Добре тогава ще кажа на брат си, да направите тест и да се види.Ани демонстративно стана и тръгна да си ходи, но Лора я хвана за рамото:
-Моля те недей- уплашено прошепна жената
– Значи се сети а!?!
– Не….. не помня нищо от тогава, вярно ли съм спала с Марко
– ААА здрасти ,… еми вярно… еба те в тоалетната а аз гледах да не дойде някой. Знаеш ли как ще се зарадва кано разбере че е баща.
– Не недей -Лора я хвана за ръката – моля те…това ще разбие семейството ми …
Ани се усмихна злорадо:
-Съблечи се
-Какво!?!
-Сваляй всичко госпожо Господинова
-Защо..
-Защото не искаш да казвам на брат ми ха ха ха. Хайде-Лора бе по къси дънки и потниче , тя ги свали , но момичето и направи знак с ръка да свали и сутиена и бельото си. – Седни на масата
Когато голата жена седна на масата Ани я побутна да легне по гръб , след което разтвори краката и. Наведе се и в следващия момент езика и премина по цепката на Лора , което накара жената да потрепери. Тя опита да се повдигне но момичето нежно я натисна по корема и продължи да върти езика по клитора и.
На Лора и беше страшно неудобно , тя лежеше а момичето си играеше с вагината и. Постепенно обаче неудобството отстъпи място на леко мравучкане долу в корема, ако главата на Ани не бе между краката на жената тя би видяла че лицето и бе цялото червено. Разбира се на Ани не и бе нужно да види това защото тя вече с устните си усещаше огромното количество сокове който отделяше Лора. Ани спря да я ближе и се изправи , Лора също се изправи до седнало положение. Момичето бързо съблече тънката си лятна рокля , след соето свали прашките и сутиена :
– Води ме в спалната
Колкото и да не искаше да си го признае Лора бе много възбудена , без много да му мисли тя слезе от масата и отиде в съседната стая. Ани я положи да легне след което се каче и легна върху и на обратно така че вагината и бе точно на лицето на Лора. Младата майка не чака да я подканва , а мигновено отвърна на ласките на момичето.
Както на Ани така и на Лора за първи път им се случваше да правят секс с друга жена . Но за разлика от Ани която не криеше че и харесва , Лора се опитваше да се въздържа. Нейния вътрешен глас и нашепваше че това е грешно въпреки че тялото и ликуваше от допира на грапавия език на момичето. Ани от своя страна почти веднага щом почуства езика на класната си да прониква в нея се разтресе от оргазъм , а понеже милувките не спираха удоволствието продължи да нараства докато отново не се разтресе цялата. Тя спре да целува жената и безжизнено се отпусна върху и докато тялото и потреперваше. Щом се поуспокой тя се преметна до жената и я целуна страсно с език, на което Лора отвърна също толкова страсно:
-Много готино беше
-Ъхъ- тихо потвърди Господинова
Полежаха още малко като момичето не спираше да говори сякаш бе в еуфория . После докато се обличаше уведоми Лора че утре пак ще намине след което си тръгна.
Лора остана сама , тя лежеше гола и гледаше в тавана . Много и бе харесало , но като се сетише се изчервяваше“ Та това е жена… не жена –момиче не трябва“ повтаряше наум тя докато се опитваше да се убеди че преживяното от нея е лошо. Стана и се изкъпа със студена вода ,но тръпките в корема и не изчезнаха. Въпреки че не си го признаваше нямаше търпение да дойде утре.
На другия ден си размениха местата с Ани , още при първото докосване от момичето оргазмът я разтърси , след което отново. Двете експерементираха играеха си , една с друга , което бе съпроводено с голяма доза удоволствие. Георги нямаше да идва две седмици така че момичето често оставаше и до по късно за да си играе с Надя. Идилията им продължи точно 4 дни.
На четвъртия ден малко след като бяха започнали да се забавляват на врата се позвъни. Лора стана бързо от леглото , но Ани не се изненада:
– Ако е един едър ром го покани
– Какво!?!- навъси се Лора
-Ако е един едър ром го покани.- повтори момичето – много ми харесва да се лижем но от време на време си е нужно и с хуй да ни ръгнат.
-Какви са тия глупости Ани, аз се съгласих да спим заедно не да се спя с други мъже…
– Не- прекъсна я момичето- аз се съгласипх да не казвам на брат ми , а ти да ми сътрудничиш …. затова сега иди и отвори вратата.
Лора обу панталонките си и облече тениската си на голо , така че възбудените и зърна ясно се очертаха. Когато отвори вратата на прага стоеше Чоко.

Бавноразвиващ чука учителката

Когато облечената по тениска Господинова отвори врата Чоко моментално се възбуди. Малко след като беше ебал Лора ,Ани бе отишла при него. Момичето се бе съблякло и го бе накарало да я ебе , и от тогава поне веднъж месечно го посещаваше. Лора забеляза издутината на анцуга му, стисна зъби и направи крачка встрани :
-Влез
Ухилен до уши Чоко пристъпи , а Лора затвори врата след него. Лора го въведе във спалнята където голата Ани се бе излегнала и превключваше каналите. Тя бе инструктирала мъжа да не казва нищо за тестуването на Лора затова той мълчаливо стоеше.
-Хайде събличайте се какво чакате? –обърна се тя към Лора и Чоко
-Ани това… -започна Лъра но отново бе прекъсната
-Стига Лоре , разбери че след малко или Чоко ще ти го е набил или някой ще е разбрал нещо- посочи тя към мъжа който вече се събличаше – Той е малко бавен , но има най големия хуй който съм виждала , а още по хубавото е че като малък е бил болен от заушка и не може да има деца така че може спокойно да си се помпаш с него.-Лора инстинктивно погледна към огромния вече гол мъж. Целият бе космат , но най правеше впечатление дебелия приличащ на бухалка член. Ани безпогрешно усетила какво си мисли Лора продължи- и ти май не си виждала по голям ха ха ха
– Не – машинално отвърна жената . Още откакто бе заченала , а и след раждането Лора не правеше много секс с Георги. Обикновено бе 1-2 пъти месечно и то бе повече като по задължение отколкото от желание, затова забавленията с Ани и бяха невероятно възбуждащи и приятни. Но да се чука с друг въобще мъж не и бе хрумвало „ А след малко тая черна космата горила ще ме ебе…. Какво ли ще е усещането с този член… май скоро ще разбера“
Ани стана и отиде при нея, страсно я целуна след което съблече тениската и . Леко дръпна панталончето и , и то се плъзна към пода. Момичето отново я целуна докато ръка му се плъзна по ханша докато не достигна вагината на жената. Средния пръст на Ани потъна в мократа дупка което накара Лора да простене.
– Ела – Ани извади пръста си и заведе Лора до леглото след което я положи да легне. Тя се настани до нея странично и започна да я милва между краката- разкрачи се. Искаш ли да те целувам докато те ебе
-Да-успя само да промълви прегракнало учителката, и Ани направи знак на Чоко.
Лора затвори очи и преплете език с Ани . Усети как леглото подаде под допълнителната тежест, тя се пресегна и прегърна момичето . Две ръце обхванаха бедрата и и повдигнаха дупето и от матрака, а в следващия момент чочката и взе да се разтяга .
-Хъъъ- стенанието и бе заглушено от устните на Ани , тя още по силно я стисна ,първо имаше чуството че ще се сцепи ,а след това че и го е забил чак в матката. Тя прекъсна целувката и се изви със все още затворени очи-ааааа, господи..ох…ъъхх…
– Спри Чоко- каза Ани и мангала спря със забит до дъно в Лора кур. Момичето се отмести от жената, която дишаше с пълни гърди.Премрежения поглед на жената премина по косматото тяло на мъжа към кореема и по надолу където телата им бяха допрени. Чоко я държеше във въздуха с отлепено от матрака дупе и вирната нагоре путка. От огромния му кур нямаше и помен забит дълбоко в нея. Ани кимна към мъжа и члена му бавно започна да се показва отново.
-Аххх…….хъъъъ…..- Лора се усети че стене шумно, но вече усещаше че члена на циганина се движи по лесно- ебати….оооо….-Тя погледна нагоре към момичето. Ани наблюдаваше с широка усмивка- хъ ..смешно ли ти ..ааааа
Ани не отвърна , а стана права като потупа мъжа по гърба:
– Покажи и Чоко
Сякаш само това и чакал , Чоко пусна дупето на Лора и хвана глезените и, после вдигна краката и нагоре докато не ги притисна към корема.
-Ааааа, по леко де- изписка жената ,когато и го наби отново и се стори че и го заби в матката, но този път мангала не спря а започна като шевна машина да я бродира. Лора опита да се дръпне но мъжът бе много по силен от нея и я задържа. След още няколко тласъка тя установи че някъде дълбоко в нея се заражда удоволствието , и след още няколко вкарвания го отприщи , но мъжът не спря а продължи бясно да я чука и жената отново се разтресе. Лора бе учудена от това колко се бе подмокрила , тя огледа обстановката – Ани седеше отстрани и наблюдаваше с интерес , възрастния ром вече много потен вадеше почти цялата си бухалка лъщяща от соковете и, и след това я забиваше до край . „Леле отдавна не бях правила такъв секс …о не пак ли…“ помисли Лора и отново се стегна защото третия оргазъм напираше , малко след това Чоко изръмжа и жената усети как буквално подгизна от семето му.
Мъжът бавно издяна хуя си , още докато пускаше краката на Лора от нея потече спермата му. Тя веднага сложи ръка на отвора си и стана.
-Какво правиш?- попита Ани
– Да не тече по чаршафите – каза тя като изтича в банята. Когато седна на тоалетната чиния махна ръката си за да изтече спермата. Докато гледаше изтеклото в главата и се завъртя следния въпрос „ Как стигнах до тук мангаласка сперма да тече от мен„ после се изпишка и изми ръката си. Когато се върна в спалнята Ани и олигофрена лежаха и гледаха телевизия. Ани я повика с пръсти и когато се приближи я дръпна и я зацелува:
-Хубаво те наеба Чоко –после прошепна.-Похвали го , много се радва когато го хвалиш- а на глас додаде- Не беше виждала такъв кур
Лора първоначално не отговори но с периферното си зрение забеляза как на лицето на Чоко грейна широка усмивка при думите на Ани . „ Защо пък не ..отдавна не ми е било така хубаво“
-Супер беше, много готино ебеш – каза тя като легна до Ани
-Възбуди го за мен
-Как
– Не знаеш ли как се възбужда мъж ха ха ха- засмя се момичето- прехвърляй се до него и му налапвай патката .
Лора не бе гнуслива, затова нямаше проблем с това да прави френска любов , но досега не бе правила на толкова стар , космат и особено черен мъж. „ Досега не те беше и ебал такъв“ – каза си тя докато се прехвърляше през момичето. Легна странично до циганина и хвана отпуснатия му член и след миг устните и го обгърнаха. Лора затвори очи и усърдно го заоблизва, щом взе да се изправя тя задвижи глава „ Кур като кур…само че по голям“.
-Как е Чоко- Ани се бе надвесила и наблюдаваше как Лора духа- май ще ти изпие сока ха ха ха , да знаеш че много ти е харесала кура щом така го смуче.
Чоко тихо мучеще , наколко от партньорити на Лора и бяха казвали че прави добри свирки , като все още държеше с ръка члена на мангала, тя вдигна глава. Брадичката и бе в лиги, тя се усмихна:
– Не е лошо да почвате че маи няма да издържи още много
Ани с преметна през жената и седна върху Чоко. Лора насочи чепа на мъжа към влажния тръпнещ отвор на момичето. Тя бавно започна да се спуска и вдига като го поемаше все по навътре, едновременно с това започна да усилва темпото, след минута вече бързо го яздеше.
Сега бе ред на Лора да гледа. Момичето се бе подпряло на гърдите му и вдигаше само дупето си, като продължи с бързото темпо докато не капна, преметна се отстрани на мъжът , който веднага се метна отгоре и, като вдигна краката и както бе направил с Лора. При вида на огромния чеп който се забиваше в малкото дупе на Ани учителката усети тръпки долу ниско , „ Отново ми се иска“.
Когато най накрая се изпразни , Ани последва примера на жената и запуши отвора си задържайки семето на Чоко в себе си:
-Така ли?- усмихвайки се се обърна съм Лора
-Да
Щом се изпика , Ани и Чоко се облякоха и напуснаха апартамента на Лора. Момичето продължи да идва всеки ден , а през следваща седмица Чоко отново им гостува. В петъка когато Георги се прибра докато правеха секс Лора мислеше за едрия ром.
Дойде юли , Лора вече толкова бе свикнала с Ани че очакваше с нетърпение идването и да и „погостува“. Задължително се погушваха , а после си почиваха или ходеха из града. Беше четвъртък и Ани отново бе викнала Чоко . Докато я помпаше в главата на жената се въртеше само един израз „Мале ама курва съм станала“ Щом ги изчука момичето неочаквано предложи утре вечерта да излязат. Лора отказа защото нямало кой да гледа Надя , но Ани я убеди че баба и ще се справи за една вечер с гледането. Жената действително не бе излизала отдавна ,затова лесно се предаде на увещанията . На другия ден Ани не идва както обикновено след обяд , а направо дойде към 7с баба си. Лора вече се бе приготвила – беше облякла копринено костюмче на цветчета състоящо се от панталон и блузка. Ани запозна баба си с учителката , тя и обясни кое къде е и към 8 си викнаха такси. Ани само че не одобряваше облеклото на Лора , изглеждала дърта , затова каза на таксиджията да ги закара до дома и в махалата.
Ани заведе жената в стаята си. Момичето имаше страшно много дрехи:
– Тая ми е любима , много добре стой, -каза тя на Лора , като и метна една черна къса рокля без гръб
-Не ще ми е малка
-Е пробвай я де- настоя момичето .
Лора се съблече , но Ани бе по дребна от нея и когато облече роклята на момичето ,тя едва покриваше дупето и ,а сутиена и се показваше отгоре:
-Виждаш ли
– Свали сутиена
-Абе луда ли си-
– Е що не виждаш ли че сега така се носи- настоя момичето
– Да ама на мен ми е неудобно
– Е ще облечеш сако отгоре , няма толкова де се вижда.
Лора в крайна сметка свали сутиена. Сега деколтето едвам стигаше за да се скрият зърната и. Ани и метна едно сако . Когато покри гърба си Лора се почувства по сигурна ,но когато погледна дупето си роклята бе толкова впита че през материята се очертаваха дантелите на бельото и.
-Оф Ани много е тясна и къса, щом седна ще ми се види задника.
– Махни и прашките, и без друго няма да ти трябват- лукаво се усмихна момичето
-Какво…
– Нищо де , имам предвид че изглеждаш много секси.
Когато излязоха пред къщата ги чакаше кола с двама непознати мъже.

Rating: 4.63/5. From 8 votes.
Please wait...