Историята на една класна ръководителка 3част

Даскалицата се прави на проститутка)

http://sexbg.esy.es/wp-content/uploads/2020/01/Prostitutki.jpg

Ани и Лора седнаха отзад и колата потегли , но за учудване на Лора те напуснаха не само махалата но града . Тогава Ани и обясни че чичо и държал една кръчма извън града, и там било много хубаво. Караха около 45 минути когато неочаквано свиха на една отбивка в гората . След стотина метра гората свърши и те се оказаха на огромен тир паркинг. Имаше поне 40 тира , а в другия край имаше малък мотел и кръчма пред която спряха
– Какво е това? – недоумяваше Лора
– На чичо кръчмата
– Е няма ли да ходим на дискотека
-Ще ти хареса – усмихна се Ани , после слезе.
Лора останала сама в колата с двамата мъже , неохотно я последва , беше 21 часа и на вън бе още светло. Тя дръпна доколкото можа полата си надолу , но седящите отвън мъже я огледаха със загинали усти. Първоначално като влезе в заведението , тя не можа да фокусира в сумрака обстановката. След това видя че това е старомодна кръчма, която приличаше на нещо средно между закусвалня , бар и смесен магазин. Ани се насочи към ъгъла където на нещо наподобяващо сепаре седяха двама дебели възрастни циганина. Лора я последва. От десетина маси бяха заети четири на другите две имаше по трима четирима мъже и една със 3 момичета по на около 20 . Бяха облечени досущ като нея с къси черни рокли, но бяха много по мургави. Циганите видимо се въудошевиха и заговориха нещо на цигански с Ани. Тя явно нещо ги убеждаваше , Лора понеже не разбираше нищо стоеше кота изтокана. Накрая явно стигнаха до някъкъв консенсус , защото Ани дойде при жената:
– Тази вечер ще поработиш
-Какво- Лора въпреки че се досещаше какво има предвид момичето отказваше да го повярва.
– Тази вечер няма да си даскалица , а проститутка..
– Оооо изобщо няма да стане- възмути се Лора и се завъртя към вратата, но Ани я хвана за ръка.
– Помисли си , баба е с Надя , само да и кажа че и е правнуче и няма да я видиш повече- прошепна и Ани
– Но Ани, аз не мога..
-Всяка жена може , сега ще видиш какво им е на тях –посочи момичето към 3те ромки.- ела. Това е Лора
Лора неохотно седна до единия циганин , беше изтръпнала цялата. Ани се настани срещу и.
– Нали ти е ясно какво ще работиш- попита този срещу и.- Ани каза че си навита , значи тарифата е за ДО половин час , 40 за ебане и 20 за свирка , 80 е пълна програма – може да те ръга и в гъза но пак до половин час , 100 е за час пълна програма. Делим 70 за мен 30 за теб. А ако са двама и искат да ти правят сандвич 200 кинта за 30 минути. Задължително с презервативи , е там има , вземи си и овлажнител та да не те ръби много. Кажи нещо де , разбираш ли
-Ъхъ- с пресъхнало гърло отвърна Лора
– Я да те видим , стани де стани- продължи дебелия циганин и Лора се изправи- Добри пари ще изкараме с теб, ха ха ха.
Циганина който седеше до нея дръпна роклята и леко надолу и гърдите и изскочиха. Той я хвана за ръка и я завъртя към него като заоблизва лявото и зърно . Сакото прикриваше лицето му и гърдите на жената. Прегърна я през кръста със свободната си ръка и бръкна между краката и .Започна силно да трие вагината и през прашките. Лора не реагираше , той я масажира още малко и я пусна.:
-Готини сиси. Че свърши работа- ухилено каза той на чичото на Ани, като я завъртя към него.
-Тая вечер ще ударите джакпота … -засмя се Ани
– Но аз – Лора смутено прикри гърдите си като се загърна със сакото, защото всички хора в заведението гледаха към нея. Това предизвика смехът на чичото и на Ани която весело каза:
– Ха ха ха , що скри цомбите госпожо, виж как ти се зарадваха всички.
-Ани стига, пошегува се стига толкова….-почти проплака Лора
Един дребен пълен мъж от съседната маса се приближи. Попита нещо на немски, циганина му отговори, накрая явно се разбраха. Тои извади 40 лева и ги остави на масата. Дебелия циганин който я бе опипал стана:
-Ела -каза той и я хвана за ръката. Лора все още държеше с другата си ръка загърнатото си сако, тя тъжно погледна към Ани но не видя съчувствие. Тя тръгна с циганина в една странична стаичка. Вътре имаше диванче , легло и маса на която имаше кутии с презервативи.Германеца ги последва. Когато вратат се затвори циганина я инструктира- Платил е да те ебе у путката, така че никакви други неща, до 30 минути трябва да се е изпразнил иначе да си ходи.
-Но аз не мога- смотолеви Лора
-Ще се справиш , даи това сако- той бавно го отвори показвайки пак гърдите и.- тоя е немец, само ще те наебе и толкоз, ако беше сърбин щеше да видиш откъде изгрява слънцето, щеше да те ебе навсякъде. Дай и тия гащи- той бръкна под роклята и дръпна надолу прашките и докато не стигнаха до средата на бедрата.- е аре махни ги де – Лора сабу бельото – аз ви оставям, казвам се Гошо , ако има нещо викай.
Когато циганина излезе германеца събу панталона си. Вече беше възбуден , имаше дълъг и тънък член. Мълчаливо взе един презерватив от масата и си го сложи. Приближи се до след което и направи знак да легне на леглото.
Жената не бе помръднала откакто бе влязла в стаята. Стоеше с оголени гърди, отпуснати до тялото ръце.германеца я бутна леко назад докато не седна на леглото. Хвана я за краката и я завъртя цялата докато не застана успоредно на леглото. Разтвори краката и , и след миг вече бе легнал отгоре и.
-Хъъъ- Лора шумно простена и сграбчи чаршафа когато мъжът я прониза. -Аааа.. Офф….ааа- Тя бе напълно суха , затова нахлулия в нея член и причини болка. Мъжът продължи ритмично да я чука и тя постепенно се отпусна. Най накрая осъзна „Тоя ме ебе, някакъв непознат ме ебе, …ебе ме за пари…ужас“ мислеше тя загледана между краката си където кура на немеца периодично влизаше в месестата и слива. Най накрая и го заби целия и шумно простена. Остана така десетина секунди, после си го извади. Презервативът бе увиснал отпред под тежестта на изхвърлената сперма.Непознатия го свали, изтри се с една салфетка и обу панталона си, след което излезе.
Когато немецът се показа циганина срещу Ани му направи знак с ръка дали е ебал, на което той утвърдително вдигна палец.
– Бегай я пробвай кви свирки прави– каза чичото
Ани злобно се усмихна:
-А Гошо , изръгай я и у гъза да не вземе да се изложи с някой клиент
Когато немецът излезе Лора бе все още разкрачена, после тя сви крака и се хвана за главата. „ Е вече и за пари ме ебаха , направо съм супер“ След минута вратата се отвори. Беше Гошо:
– Казах ли ти че няма да те ебе по различен начин от този по който досега са те ебали. Шефа ме прати да те пробвам и в устата и гъза- мъжът събу анцуга си . Не носеше бельо и дебелия му къс чеп щръкна. Отиде до масата и си сложи един презерватив.- Айде – Хвана я за ръката и я изправи до седнало положение . Кура му бе точно срещу лицето и. Той го хвана и го приближи към устата на жената която смирено отвори уста и го налапа.- Добре , точно така… браво- хвалеше я той докато тя въртеше език около голямата глава на дебелия член. Остави я да му духа няколко минути , след което я спря. Извади члена от устата и , отиде до масата и взе овлажнителя – Обърни се
– Отзад ли ще ме ебеш ? – примирено попита Лора
– Така каза племенницата на шефа
– Аха – жената стана и се качи на леглото , след което застана на колене . Подпря се на изпънатите си ръце- Моля те по леко – Гошо изстиска овлажнителя на ръката си , след което омаза презерватива и дупето на Лора. Насочи кура си и бавно за натиска- аааааа….боли….ъъъъъъх… по леко – мъжът бавно трамбоваше ануса и като с всеки тласък главичката му потъваше все по навътре докато накрая влезе. Той я хвана за кръста и бавно но безмилостно натисна-аааааааааааааааааа- Лора се изправи и се подпря на него .Болката започна да отшумява
– Готово , вече няма да те боли , спокойно, хайде движи се. – Лора неуверено започна да се повдига и спуска – видя ли като у дома си е вече , – циганина през цялото време мачкаше гърдите и , явно му омръзна защото я натисна да заеме предишната поза – супер задник имаш, стегнат , да му е кеф на човек да те чука – след което започна бързо да я помпа. Лора отпусна глава на завивката и зачака края .Резултат не закъсня , след има няма минута Гошо простена докато пълнеше презерватива. Възрастния мъж си го извади и докато ставаше от леглото я плесна закачливо по вирнатото дупе.- Не си ебана много отзад а ?
– Не- Лора беше опитвала анален секс само веднъж като ученичка и то даже не беше секс а само вкарване. Тогава я бе заболяло много и от тогава не бе опитвала.“ Сега вече си беше секс …. направо си ме наеба „ помисли тя.
– Айде ставай де-
Лора се изправи на колене и видя че той вече е облечен. Тя слезе от леглото и първо прикри гърдите си с роклята , след което я дръпна надолу докато не прикри и дупето си:
-Къде ми е сакото и прашките
– При шефа на сепарето , ама гащи няма да ти трябват , виж сакото после като ходите между камионите ще ти трябва.
– Еми ще ходите да ви чукат как какво ще правите – учуди се възрастния ром- ама ти като че падаш от небето.
– Много желаещи ли има
-Зависи , но ти каквато си беличка – той заклати глава – абе едни десетина, дванайсе човека ще те минат тази вечер. Айде.
В заведението имаше още една пълна маса, мъжът и Лора седнаха на сепарето и Ани ухилено попита:
– Как е Лоре , наебаха ли те?
– Да- с иронична усмивка отвърна учителката – немеца ме еба в пичката , а Гошо каза че си му поръчала да ме ебе в гъза
-Аха- засмяно потвърди момичето- Бива ли го Гошо
– Предполагам че да , досега не ме бяха ебали отзад та няма как да преценя . Отначало много ме болеше, и сега ми е леко неприятно като седя та по всяка вероятност ме е наебал както трябва …ааа и много му хареса как правя минети !
– Машала машала , както викат турците – намеси се чичото – Гошо запознай я с момичетата и да тръгват на обход.
Лора и Гошо отидоха на съседното сепаре и той я запозна с другите проститутки , всичките бяха много млади. Четирите жени и Гошо излязоха от кръчмата. Отвън имаше 3 момчета . Всяко от момичетата тръгна с по едно момче. Лора остана с Гошо :
– Аз по принцип вече не охранявам ама ти си извънредна. Така клиента може да прави всичко за което си е платил , само няма право да те бие, ясно
-Ъхъ
Вече минаваше 22 но паркинга бе ярко осветен. Между втория и третия тир на сгъваема масичка седяха и пиеха двама българи.
– Еее каква е тая кака? –провлечи единия – каква е тарифата?
Гошо му изреди сумите.
– Даи да видия за какво плащам.- захили се пияния мъж- покажи путето ха ха ха
Лора погледна към Гошо , който нареди:
-Вдигни полата
Лора за момент не реагира , после явно реши , хвана полата и я вдигна над дупето си показвайки вагината си на мъжете:
-Качвай се у камиона . Искам да ми духаш и после ще те еба – каза мъжа извади портмонето си и плати на Гошо
Лора се качи последвана от мъжа. Щом врата се затвори тои я избута между двете седалки на леглото , тя се обърна и седна , тои откопча дънките си и надървения му кур излезе:
-Трябва да сложиш презерватив- тихо каза жената
– Епа слагай де ,и по бързо го лапаи– каза тои като застана така че кура му бе пред лицето и.
Лора досега не бе слагала презерватив и се засуети, но в крайна сметка успя, а след секунди кура на шофьора бе в устата и. С едната си ръка той я държеше за главата , а с другата бе бръкнал в деколтето и и си играеше със зърното на гърдата и. След няколко минути си го извади от устат и, и я накара да легне по гръб.Тъкмо бе започнал да я чука и на съседния тир слезе шофьора , след като Гошо му каза цените той извади 2 банкноти по 100, след което се качи обратно в кабината и каза че там ще чака. Мъжете отвън пиеха и си говореха ,след 15 минути Лора отвори вратата и заслиза по стълбите. Роклята и бе толкова опита че докато слезе дупето и пак лъсна.
-Пича от тоя тир плати за 2 час пълна програма -уведоми я дъртия циганин

-Добре- тихо потвърди жената. – Да се качвам ли

– Много ясно- потвърди Гошо

Когато отвори врата Лора попадна в полутъмната кабина. Мъжът лежеше на койката . Процеждащата се светлина  бе достатъчна за да  види че беше гол. Лицето му не се виждаше но беше закръглен  с огромно шкембе и космати гърди .Еректиралия му пенис също бе безличен изкривен на една страна със заострена глава. Вече имаше сложен презерватив:

– Съблечи се – чу Лора , тя свали сакото , отмести настрани презрамките на роклята и я свали. – завърти се да те огледам – Лора вече бе решила че е безсмислено да се съпротивлява на случващото бавно  се завъртя.- Духай ми -Учителката клекна до леглото и започна да облизва члена на мъжа. чоплеше я че не вижда лицето му. Налапа го и задвижи глава .След минута мъжа каза – ближи ми  топките – тя прокара език по ствола , докато не стигна до топките му след което засмука едната като  същевременно  продължи да го маструбира с ръка – Оххх стига толкова много си добра ,  стани се и се хвани  за таблото.

Лора прекъсна свирката обърна се и изпълни инструкцията. Сега стоеше наведена с разтворени крака, подпряна на изпънатите си ръце. Чу че мъжът стана , а след секунда се долепи до дупето и. Ръката му се спусна и опипа вагината и изотзад .

Максо- така се казваше мъжа не можеше да повярва какво му се случваше.  Той беше на 22 и от 14 годишен харесваше Лора. Тя живееше в съседния блок , разбера се той никога не си бе позволил да каже нещо първо, защото отначало бе малък , а после защото бе станал колега и  приятел с Гошо.  Но сега късмета му се обръщаше. Лора стоеше гола  , готова  да поеме мъжествеността му в себе си. Той опипа висящите свободно гърди на жената, след което хвана надървения  си пастърмак и го допря до обръснатата и катерица.

-Хъъъ, аааа- Лора стисна зъби , члена на Максо бе влязъл от веднъж в меката и цепка.

Мъжът я хвана за тазовите кости и бавно започна да я праска. Ръката му се премести и започна да опипва гърдата и докато кура му бавно се плъзгаше в нея. Главата на мъжа бе високо и през процеждащата се светлина не се виждаше , но за сметка на това той ясно виждаше как кура му потъва в разпъната и слива. Но светлината му напомни и друго , той се загледа в малкия розов анус между разтворените и бузи. Той извади жезъла си и го допря до него. Тя се дръпна напред:

– Вземи овлажнител – тя се  наведе и бръкна в джоба на сакото, като извади флакончето

-Без него не става ли?

– Боли ме – тя обилно намаза пениса му , след което се обърна и застана в същото положение, като преди малко.

– А така не боли ли –той допря кура си до отвора на дупето и след което  рязко  натисна

-Хъъъ…аааа…..ох спри – проплака жената и отпусна глава между ръцете си. Въпреки овлажнителя болката я преряза

Максо се  учуди колко лесно потъна кура му в дупето на Лора. „ Но явно само за мен е било лесно“ Каза си той когато жената изпъшка и го подпря с ръка . Той отново бавно се задвижи и тя постепенно махна ръката си. „ Вече свикна“ помисли той , след което си го извади с и , и го вкара в путката. Чукая я няколко минути вагинално след което отново смени на анално. Лора стоеше с отпусната глава и само при някой по рязък тласък простенваше. Мъжът вече бе останал без въздух , той се отпусна назад и седна на койката. Потта му течеше на струйки по шкембето

-Ела отгоре –каза той като я привлече да седне в скута му нанизвайки я в дупето. Ръката му се спусна отпред и пръста му потъна във вагината и .Другата му ръка обхвана гърдата и като застиска зърното и между палеца и показалеца си Тя започна бавно да се нанизва , докато мъжът движеше бързо пръста си във вулвата и – Много готино се ебеш Лорче

Лора малко се бе погнусила когато седна в потния мъж и обра потта му , но при думите му направо изтръпна.  Тя замръзна в долно положение със забит до край в ануса член.

– Що спря – Лора се  извъртя странично към мъжа. Той се пресегна и светна плафона –Какво Лорче-Жената  понечи да стане но Максо я задържа- Не съм ти казвал да спираш, или пък не може да те чукам щото съм приятел на Гошо!?!

-Не Максо аз… – Лора имаше чуството че ще потъне в земята от срам .В момента члена на съседа и същевременно приятел на Гошо бе забит целия в ануса и , а вече я бе чукал и в устата и в путката.

– Тихо бе Лори , давай  – прекъсна я мъжът, хвана я за дупето и я повдигна след което я пусна да се надене отново-Хайде Лорче –прошепна в ухото и- шибай се,… давай … ,хайде – Той я повдигна и пусна още няколко пъти докато Лора неуверено отново се задвижи- точно така … супер си..ооо….браво добро момиче- ръката му отново слезе на вагината и и загали клитора и-страшна си ….да…много ми е гот …. да

Лора беше изпаднала в соево рода блокаж ,въпреки че се движеше мозъка и бе блокирал при мисълта че Гошо може да научи че се е правила на проститука“ Какво правила … . аз съм си чиста проститутка , боже дори Максо ме работи и то за пари“.

Стани-щом Лора се издяна той я завъртя към себе си и я придърпа плътно към себе си . Хвана левия и крака и го повдигна докато коленичи до него. Насочи члена си пак към дупето и.

-Ххъъъ- простена жената докато бавно се спускаше, през цялото време тя гледаше между телата им , вагината и изглеждаше някак разчекната от влезлия зад нея хуи. Максо хвана и другия и крак и го повдигна да коленичи на леглото.хвана я за двете полкалба и я зананизва. – ааа….. Господи…  Хъъъ…  Не мога спри…

-Какво

– Спри… леле… Ох- все едно ми бъркаш чак в корема….. Направо ми се припика от болка. ….Защо не го правиш нормално

Лора се бе издянала но още го бе опкрачила

– Кое  според теб е нормално.  – Максо бръкна между телата им  с едната ръка и хвана члена си, с другата я хвяна за дупето и я повдигна.  Тя бавно го пое във вагината си.

-ХДа… Това е друго нещо така и за мен е по приятно- тя не чака подкана а се задвижи.- да това е нещо друго . Вече ми е приятно.-а на ум додаде“ Ебати копелето  само в гъза ебе, дано не иска пак“- хъъ…. Оххх

– Георги  не те ебе често в гъза нали -Лора не отговори- кажи де – Лора отнново не отговори ,        но бе забавила темпото :

– Не спирай идва ми…даааа хъъъъ- той отпусна глава на рямото и докато се празнеше .Когато тръпките му преминаха добави- страшна секс машина си.- Прехвърли я да седне до него и свали презерватива си. Иди по натам- Лора вдигна крака на кошетката и се дръпна към стената на кабината където се облегна, със свити до гърдите събрани крака. Мъжът отиде в другия край срещу и-Отвори крака

-Стига де- с плаха усмивка отвърна жената

– Хайде на се прави на срамежлива- той спусна краката си и разшири с тях нейните. Лора фусна- опа май нещо губиш компресия-Лора се изчерви и се загледа настрани като сви отново краката си- след малко ще уплътним пак дупката- каза той докато палеше цигара

– Е стига де – вдигна глава към него жената- от толкова ебане виж  че не мога дори да стискам .

-Отвори крака- не обърна внимание на думите и мъжа . Пак с неговите разтвори нейните – много готина путка имаш..

-Еми що ,не ме ебеш в нея тогава – прекъсна го Лора- стига с тоя задник , струва ми се че направо си ме разжлембил

-Ха ха ха , ти като че за първи път се ебеш отзад

– Не е за първи ,а за втори , а първия бе преди около час и нещо и то за 2 минути.

– За две минути ха ха ха, някой клиент ли ти го сложи

-Не циганина който ме пази, „трябвало да ме пробват“, ама неговото няма нищо общо с твоето ти остави че бавно свършваш , но и само там ме ръгаш, ъххххх …ха –Мъжът бе  опънал крака си и, и големия му пръст бе потънал във  влажната цепка

-Тук ли искаш да те чукам

– Да

– Лора на Гошо ми казва че иска да я еба в путката. ха ха ха

-Стига де –Лора дръпна крака му и пръстът му излезе от нея- Не виждаш ли че ми е кофти.- Тя му разказа измислената история че циганина я изнудил защото била ударила шамар на дъщеря му и окото и било посиняло , та ако искала отново да е учителка и да не я съди да дойде тук тази вечер. Не знаела какво ще трябва да прави, но при свършен факт решила че по добре да мине тази нощ и да си няма неприятности-Ама откъде да знам че теб ще уцеля

– Да ти пръснем халката  , ха ха ха

– Не е смешно , ебеш ме, ебеш ме ,  но защо само в гъза ..

– Щото имаш много готин задник –прекъсна я мъжа- ела ми направи минет  та да остане  поне  час  време да те шибам в гъза ха ха ха . –Лора го изгледа на една страна- Аиде , аиде – той разклати полувързбудения си хуи  с ръка – идвай тука

-Е сложи презерватив

– Нали не искаш в гъза , е аз пък не искам да ми духат с презерватив- Лора се прехвърли, и облегната на лакти  усърдно засмука  хуя му- ооо много си добра….страшни минети правиш Лорче- след няколко минути той я спря  – стига че ще свърша – взе един презервативот предната седалка  и си го за слага –бая лиги си пуснала направо има локва под топките ми. Обърни се за задна прашка

Лора послушно изпълни , след миг ръцете му я хванаха през кръста а члена му бавно заразтваря ануса и.

– Нали щеше да ме… хооо….аааа

– Не ти каза че не искаш в гъза , а аз казах че не искам свирки с презерватив, не съм казвал че няма да те еба отзад ако ми духаш – хуя му вече свободно се движеше в дупето и – а и вече си разработена , виж че без проблем влезе ха ха ха. Спокойно само малко и ще те почна в пичката

Лора помисли да възрази , но реши че няма смисъл , тя отпусна глава на койката между свити в лакътя си ръце  , докато мъжът зад нея бързо я трамбоваше. Не очаквано за нея в корема и се зародиха приятни тръпки . Изведнъж тялото и бе залято от  вълни и конвулсии, които отначало не бяха  толкова силни, но непрекъснато  нарастваха с последващите тласъци. Тя се изправи на ръце :

-Ааааа,…. господи…не …-шумно застена  , при което мъжа забави темпото – не спирай…. шибай ме …..оооо

-Свърши ли

-Да не спирай , ..шибай ме…аааааа…. само ме шибай

Лора не бе изпитвала толкова продължителен и разтърсващ оргазъм , когато отмина  тя уморено отпусна глава   Максо продължи да я  чука  в дупето докато не можеше да диша и не бе плувнал целия в пот. Той се отпусна уморено назад. Без подкана Лора се обърна и го възседна , хвана чепа му и го насочи във вагината си, след което бързо се задвижи.  Най накрая след десетина минути  мъжът изпъшка и вече потната Лора се отпусна отгоре му. Останаха така няколко минути , след което жената се издяна и се изправи . Мъжът я последва като свали презерватива си.

– Май ти хареса в гъза

– За това нито дума на никого -каза жената докато се разполагаше на  седалката до шофьора. Максо запали цигара

– Хъ, е не  да не мислиш че ще ида при Гошо да му се похваля че съм ебал жена му

-Мерси – тихо каза Лора

Мъжът плъзна ръка по вагината и :

-Ама ти хареса

Лора не отговори , те поговориха си още малко , но понеже времето за което бе платил Максо изтичаше Лора облече роклята и сакото :

-Чао Лорче и мерси –каза мъжът докато жената отваряше вратата.

Лора стисна зъби и поклати глава, като многозначително погледна към небето.

Rating: 4.44/5. From 9 votes.
Please wait...