20ч.

nn

Беше уморителен ден. Тя чакаше с нетърпение да стане 20ч. С Алек се бяха уговорили за вечеря у тях. Прибра се и влезна в банята, пусна силно горещата вода и се наслаждаваше на мекия удар от нея върху кожата и. Мислеше за довечера, като не възлагаше големи надежди за нещо кой знае какво. Излезна от банята и се запъти към спалнята, легна и просто отпочиваше. Стана 19:30, почти беше задрямала от умора, но беше време да се оправя. Свали кърпата от банята и се погледна в огледалото усмивкайки се. Завъртя си хубавото стегнато дупе, огледа го и остана доволна от гледката. Обу едни прашки и се загледа в гардероба какво да сложи. Взе рокля, но реши, че е прекалено официално, захвърли я обу дънки. Сложи сутиен и една блузка-чувстваше се комфортно.
Беше поканена на вечеря у тях. Замисли се, дали да ходи защото умората от деня я обземаше.
Все пак тръгна, искаше да се отпусне и да не мисли за ежедневието.
Стигна пред тях, като бе леко закъсняла. Позвъни на вратата. Той бързо отвори, видимо я чакаше.
-Здрасти.
-Здрасти, заповядай. Поканвайки я и взе якето и грижливо го закачи на закачалката. В един миг тя се зачуди накъде да тръгне, а той усети притеснението и и каза-Ела с мен. Хвана ръката и я поведе по коридора. Отвори вратата на банята и пред нея тя видя няколко запалени свещи до ваната, а самата тя бе пълна с вода и пяна, както и листенца от рози. Обръщайки се към него, той и подаде роза и и прошепна: ще те чакам в стаята. Излезна, загаси лампата и я остави сама.
В леката тъмнина тя се огледа, докосна водата с рози и се усмихна. Ясно бе, че това беше изненада за нея, въпреки това изпита копнеж към него, възбуди се. Чудеше се дали да тръгне веднага след него или да изчака. Реши да изчака, ясно беше, че и той няма търпение.
Събу дънките си, свали блузата и бельото си и се потопи в нежната и топла вана.
Наслаждаваше се на момента, скри се под пяната и разместваше листата на червените рози във водата. Постоя около 10 минути, докато водата поохладня и излезе.
Изтри тялото си и обу белите си прашки, но реши да не се облича, видя един халат и го облече.
Отвори вратата на банята и леко присви очи от светлината в коридора. И в коридора светеха няколко свещички, оказвайки й на къде да ходи.
Отвори вратата на хола, а той я чакаше седнал на дивана, наливайки чаши с червено вино. Върху масата имаше плато с плодове, вино и пепелник. Той не пушеше, а това бе сигнал, че тя може да запали.
-Може ли да ми донесеш якето. -каза му тя. Той скочи и тръгна и след секунди и го подаде. Той пак седна и се опитваше да досипе вино във втората чаша. Не можеше да откъсне поглед от нея.. Тя извади кутията си с цигари и запали една. Дръпна си и шумно издиша поетия дим. Тя леко се приближи към него, а той треперейки остави чашата на масата. Като чу издишането и не издържа и зарови лице в пазвата и.
Отвори халата и я зацелува по вагината през бельото.
Тя леко изстена от възбуда и го галеше по главата, а с другата ръка се опитваше да нацели пепелника, за да остави цигарата.
Той се изправи и я завъртя с гръб към дивана и леко я пусна, за да седне.
Той падна на колене, разтвори и халата и и свали прашките и бясно засмука обръсната и вагина. Тя започна да се извива от наслада и държеше халата всякаш да я спре да не избухне.
Той правеше кръгови движения по долните и устни, влизаше с език, излизаше, засмукваше я и така отново и отново. Тя се превиваше от наслада, междувременно той се разкопча, свали панталоните и боксерките си и влезна в нея. Започна бързо да я чука, не издържаше от превъзбуда. Забързваше все повече и повече, а тя обвила кръста му с крака беше на ръба да избухне от оргазма, който наближаваше. Той усети края си и едва успя да го извади преди да започне да избухва и изхвърля насъбралата се течност по корема и гърдите и.
Тя го изчака, погали го по пениса, взе чашата си и каза:
-Наздраве!

Следва продължение…!

Rating: 4.33/5. From 9 votes.
Please wait...