Дъщерята на моята приятелка 6

< ден 109 >

Беше почивният ни ден. Сутринта още спяхме, когато лъчите на слънцето се прокрадваха в стаята ни. Това беше Англия, там рядко изгряваше слънце. А когато изгрееше, сякаш идваше за да ми напомни за слънчева България. Затова се разбудихме леко по леко и двамата, лъчите на слънцето осветяваха затворените ни очи. На мен обаче толкова ми се спеше още, че се обърнах на другата страна, завих се и продължих да си дремя. Малката обаче, след като за кратко се поизлежава, стана да си вземе лаптопа и пак си легна в леглото. Зави се, сложи го на скута си и започна да си цъка нещо. На мен толкова ми се искаше да си поспя още, че почти бях задремал отново. Нямах си на идея какво си цъка там, предполагах, че си играе на онлайн игричките и… Когато в един момент, докато дремех.. съвсем ясно разбрах какво прави на него. Докато бях с гръб към нея, завил се почти през глава за да не ми свети слънцето.. дочух, че е пуснала пак някой секс клип от интернет. Уж беше намалила почти до край, за да спя.. но аз пък не спях чак толкова, че да не чуя. А щом я усетих – усмихнах се тайничко, завит през глава, в стил “ах ти”. Звука от лаптопа, макар и тих ме разбуди обаче. Пък и ми стана интересно да видя какво гледа.. и се обърнах в един момент към нея, казвайки и просънено:
– Ехх Теди Теди… Ех тоя секс Теди, кога ще дойде момент и ти да го правиш, че да ти мирне главата Теди…
– Ахахахах… Добро утро.. Ееми, когато дойде – дойде.. Събудих ли те?
– Нее.. Аз си дремех така, не ми се ставаше.. Ама и от т’ва слънце изгрее ли не може да се спи.. Ти к’во загледа сега, к’во правят тия.. (заглеждайки се вече в екрана)
– Е к’во.. Правят си секс хората, не са като нас.. (смеейки се) ..Загледах тука няк’ви… че ми стана интересно.
– Аахаа, без да искаш, нали… (иронично)
– Емии… почти, да… Хахах…
– Знам знам.. Нищо бе гледкай си, бъзикам те..
– Е гледай и ти де, може да стане нещо интересно.. Хахах..
– Хаха нали, освен бебе да си направят и после да се оженят… (смеейки се и аз)

Така известно време погледахме и двамата. Беше намерила някакъв клип, в който една яка руса мацка правеше секс с някакъв мускулест батка. А този я блъскаше доста сериозно. Мацката обаче си беше наистина красива и това ме накара да продължа да гледам. Така се минаха около 7-8 минути докато хем гледахме, хем се бъзикахме.. Докато в един момент малката както се беше завила само до кръста.. а гърдите и естествено отвън.. видях как прокара едната си ръка отдолу под одеалото.. разтвори леко в страни бедрата си.. и явно започна лекичко да се пипа, на пръв поглед почти незабележимо.. така както си говорехме и гледахме. Аз естествено нищо не и казах, все пак беше нормално да го направи докато гледа порно. И въпреки, че за първи път го правеше до мен в леглото и изобщо за първи път гледахме заедно порно в леглото.. все пак си бяхме свикнали на тези неща отдавна. Но пък от друга страна, толкова много неща “за първи път” плюс факта, че си беше гола под одеалото, само с тънките въженца на прашките на голото и дупе.. Правеха нещата да изглеждат малко по-тревожно в съзнанието ми. А пък на всичкото отгоре оная ми работа още от през нощта си стърчеше навън от отворения джоб на прословутите ми боксерки.. а сега след сутрешната ми ерекция и след гледането на това порно.. хич нямаше и изгледи да мога да я прибера обратно. Така или иначе обаче по едно време реших, че ще я бъзна малко:
– Ммм… Тая ръчичка дето видях току що да се пуска там.. какво ще прави? (смеейки се иронично)
– Еиййй ти пък.. Да не пропуснеш нещо.. Може пък да не отива там за т’ва дето си мислиш.. Как пък ме следиш бе, от теб човек.. Ц-ц-ц.. Хахах.. (смеейки се и тя)
– Еми колкото и финно и невидимо да го правиш.. То си се вижда бе Тедка.. Хахах…
– Хах.. Е голяма работа като се вижда.. Нали ти го виждаш не някой друг. То.. не мога човек, не си ли пипна клитора като ми е възбудено.. не издържам.. Хахах… (смеейки се) ..То на теб не ти ли се доиска, не ти ли е щръкнал вече? (посягайки невинно и интуитивно към боксерките ми да пипне)
Само че въпреки, че тя може би не очакваше точно това.. Там под одеалото оная ми работа стърчеше навън от боксерките ми.. А тя посягайки натам директно нея я пипна.. В този момент неочаквайки да ми го напипа така директно.. леко се захили на момента и дори го обхвана за миг с пръсти за да се увери, че верно ми е щръкнал и излязъл от боксерките… Веднага след което разбира се не се сдържа и изкоментара хилейки се:
– Хахах.. Ама щръкнало му е на момчето бе.. Даже от боксерките е излязъл… Хахах…
– Еми все пак сутрешна ерекция имам… Ти какво искаш. А и с т’ва порно дето си пуснала.. то още повече… такова. (леко сконфузно)
– Да бе, бъзикам те.. знам, че си момченце.. нека си стърчи спокойно.. нали за т’ва си взе такива боксерки.. (каза с доста ироничен и дори леко подигравателен тон майтапейки се)
– Абе я си разтривай там клиторчето, и не ме гледай мен… (отвръщайки на иронията и)
След което тя се изсмя отново.. и продължихме да гледаме. Порното ставаше все по-интересно и по-буйно, а малката.. Започна все по-учестено да размърдва долу ръката си под одеалото.
След около 10-на минути гледане на порно.. Оная ми работа наистина и идеше да се пръсне… и от сутрешната ми ерекция, и от порното. И вече беше дошъл онзи момент, в който ми се иска да се пипна там и.. малко да успокоя напрежението. Имаше в мен обаче някакво чувство, останало от отдавна убития морал.. което ме притесняваше малко. Все пак лежахме един до друг на леглото, тя почти гола, гърдите и отвити.. до кръста, гледахме заедно порно, а тя се пипаше дори, лежейки до мен.. Някак си доста неща и то такива.. на куп.. Но все пак, разчитайки на това, че сме разумни и няма да се стигне до някоя нова глупост.. реших най-накрая и аз да се пипна докато гледам. Но реших да го направя дискретно, да не се види директно, че съм почнал да го правя. За това вдигнах едното си бедро нагоре както лежах на страни гледайки в лаптопа.. Така одеалото се опъна и отдолу нямаше как да си проличи какво правя. Пуснах си тактично едната ръка там и си го обхванах.. Чувството беше крйно успокояващо. След това леко и бавно, почти незабележимо започнах да си правя чикии. Теди не забелязваше, че го правя, а и нямаше как да види под одеалото.. тя си гледаше порното и също лекичко се разтриваше долу.. И за момента всичко си беше ОК. Продължавахме хем да си говорим, хем да си гледаме.

Беше се минало известно време. Поредния клип бе свършил, а тя вече бе пуснала следващ. Не ни стигаше да изгледаме само един-два. Бяхме вече изгледали поне няколко. Лежахме в леглото от около 40-на минути вече и си се наслаждавахме сладострастно на клиповете. Коментирахме, говорехме си, бъзикахме се. Малката обаче си бе вече нормално разгорещена.. Бе почнала вече доста по-явно и по-енергично да се търка там долу. Движенията и ясно личаха под одеалото. Но понеже не изпитваше срам от мен, си и беше хубаво. Аз обаче се сетих да я попитам:
– А така как е.. В смисъл.. През прашките като го правиш? Пак като през клина ли го усещаш или.. е още по-осезаемо? (леко подхилквайки се)
– Ти пък.. Аз съм ги дръпнала на страни, за к’во през тях.. То тия въженца.. пречат.. (смеейки се)
– Олее… (почуден) ..Направо си се пипаш викаш… Хахах… То демек, си си по голо путе отдолу.. (измърморих тихо накрая, размишлявайки на глас)
– Ам’ ти не си ли по гола пишка бе!? (смеейки се.. и директно като на майтап посегна отново инстинктивно да ме пипне там)
Само, че като посегна.. Ръката и напипа моята ръка там. Стана за секунда.. Напипа ръката ми и разбра, че е е там.. Разбра какво правя и аз под одеалото.. Не, че трябваше да ме е срам, толкова пъти го бях правил пред нея.. но… Някак си, на момента ми стана едно сконфузно, и сякаш ме хвана леко срам. А тя когато разбра, че ми е там ръката.. Изобщо никаква реакция! Нито се захили, нито нещо изкоментира.. А аз съвсем не очаквах да го приеме просто хей така, дори без изобщо да ме избъзика. Просто видя, че е там ръката ми и нищичко не каза.. Сякаш прие за тотално нормално и рутинно да правя това, което правя.. И понеже явно и се щеше просто да ме пипне там, доказвайки ми как съм по “гола пишка”.. А не успя, понеже ръката ми бе вече обхванала пениса ми.. Някак си.. Сякаш инстинктивно.. Някак наивно.. Пусна ръката си по-надолу, към основата на пениса ми.. Просто за секунда, набързо.. И ме пипна набързо там.. За момент обхвана и тестисите ми с дланта си.. Разтри сякаш с едно движения и в същия миг си махна ръката.. Просто за секунда го направи.. Хей така.. Да ми покаже, че съм по “гола пишка” сякаш.. И каза:
– Видя ли, то твойта пишка и да искаш не можеш да си я прибереш в гащите… (смеейки се, но не споменавайки нищо за това, че се пипам)
– Еми.. Как да я прибера бе човек.. Така щръкне ли веднъж.. Няма как да се натъпче в боксерките..
– Еми т’ва е явно проклятието да си момченце.. Хаха.. (смеейки се и отново.. за трети път посягайки към мен просто хей така)
За трети път.. И така го правеше, сякаш от майтап.. Сякаш да ме пипне хей така, приятелски.. Защото ми говори за това.. Без свян, тотално свикнала с мен.. Сякаш ме потупваше по рамото?! Като че ли си беше свикнала да ме пипа когато и където си пожелае.. Сякаш и бях възможно най-най-близкия човек на света, с когото е свикнала до болка.. Тя просто хей така го правеше…

– (Тя) Еми т’ва е явно проклятието да си момченце.. Хаха.. (смеейки се и отново.. за трети път посягайки към мен просто хей така)
За трети път.. И така го правеше, сякаш от майтап.. Сякаш да ме пипне хей така, приятелски.. Защото ми говори за това.. Без свян, тотално свикнала с мен.. Сякаш ме потупваше по рамото?! Като че ли си беше свикнала да ме пипа когато и където си пожелае.. Като че ли и бях възможно най-най-близкия човек на света, с когото е свикнала до болка.. Тя просто хей така го правеше… Протегна отново ръката си просто неподтикната.. от невинност и прямост.. Но понеже моята ръка бе на пениса ми.. Тя отново ме докосна долу при основата.. при тестисите ми. И за миг ми обхвана с пръсти долната част на ствола казвайки лигаво, просто гледайки си в лаптопа:
– ..момценце с писленце… (разлигавено, сякаш дори не отдава значение на това къде пипа)
Аз не знаех какво да кажа.. И дали нещо да кажа. А тя, след като за секунда ме пипна там.. Така невинно и неподтикнато.. остави ръката си да седи около ствола на пенса ми, в ниската част на корема ми.. Просто си остави ръката там.. Да, бяхме близо един до друг лежейки така, може би там беше едно от удобните места да стои лявата и ръка.. Но тя явно не осъзнаваше.. Явно изобщо не усещаше.. Толкова, толкова свикнала с мен и с рутинната близост на телата ни вече! А аз исках обаче да продължа да си бия чикии.. Ръката и обаче, която стоеше отпусната в долната част на корема ми, около самата основа на пениса ми.. До някъде ме притесняваше. Просто близостта ни вече беше прекалено “близка”. Ако исках да продължа да се пипам, трябваше да го правя докато и нейната ръка стои там.. усещайки действията ми. Още си го държах обаче. А порното, което гледахме беше уникално в момента.. Даваха как две супер яки мацки се лижат… Аз не можех да издържа.. Трябваше ми да продължа да се пипам.. И след като осъзнах, че в крайна сметка на нея нищо не и пречи и нищо не и прави впечатление.. Всичко и е толкова “нормално”.. Леко и бавно задвижих ръката си отново по пениса.. Отначало пробно, за да я видя дали няма да ме избъзика нещо като усети, че го правя. Не, че толкова ми пукаше.. В банята толкова пъти го бях правил при нея.. но сега бяхме в някакви си доста по-сближени условия там в леглото, завити с едно одеало.. Голи… гледайки порно дори и мастурбирайки един до друг. Тя обаче не реагира изобщо като започнах да си мърдам кожата на пениса.. След малко опитах малко по-бързо.. и след още малко още по-бързо.. И да, тя не реагира никак. Което ме успокои. Със сигурност бе усетила вече. Ръката и стоеше там все пак.. усещаше се. А на мен ми стана отново приятно и хубаво.. С тази разлика, че този път си биех докато и нейната ръка е там.. И след още малко, изобщо не обръщах вече внимание на ръката и. Така докато гледахме, отново се заговорихме:
– (Тя) ..Егати мацките… Тея си изпиха вътрешностите направо… (смеейки се и продължавайки да се стимулира под одеалото с другата ръка)
– Ама и на теб ти харесва май.. Нищо, че дават жени.. щом продължаваш да разтриваш клиторчето докат’ ги гледаш.. (казах бъзикайки я)
– Хахах.. Емии… Де да знам и аз.. Има нещо възбуждащо верно е.. Жени сме ама.. си имаме нек’ви такива наклонности всичките май.. Ахахах…
– Оо известно ми е т’ва отдавна.. знам го. Ммм… Ахахах…. Сега ‘ще питам нещо ама.. ми кажи честно – би ли направила нещо такова с друго момиче?
– Олеее… човек.. Ахахах.. Не луд ли си..?! Не съм обратна все пак.. В смисъл така като го гледам може нещо да ме възбужда малко, но.. не бих го напра’ила т’ва никога, луд ли си.. Верно, че с мои приятелки сме се пипали понякога, даже уж сме се натискали.. на бъзик просто сещаш ли се.. Но не голи де, така.. да не си помислиш вече.. Хахах… Целували сме се.. Хахах.. Но е било винаги на бъзик, за да дразним момчетата или нещо от сорта, така ебавка за малко, сещаш ли се.. Но т’ва ей тия.. си е лесбииство вече.. т’ва не бих правила… Хах.. (смеейки се)
– Хахах.. Да бе виждал съм момичета като се лигават к’во правят.. Но т’ва викаш не би го направила.. Добре ама кое по-точно не би направила, това да лижеш или това да те лижат? (попитах от любопитство)
– Хахах.. Е то е ясно.. Никога не бих лизала на някоя си.. путката.. Ужас..
– Ахаа.. А значи да лиже някоя твоята.. би и дала така ли? (попитах с интерес)
– Миии… Това не знам вече.. Ахахаха.. Може би само ако е някоя готина.. Хахах.. Оф не знам бе човек… луд ли си.. (смеейки се объркана от себе си)
– Ама аз знам бе Теди… (казах разбирайки) ..Просто ти задавам такива въпроси, но знам отговора.. Всички жени сте си така, не си само ти.. Хахах…
– Но пък теб те кефи яко да гледаш лесбийки а..? Хахах.. Признай! Знам аз, че всички мъже харесвате т’ва..
– Е признавам си вярно е…
– И кое те кефи най-много? От нещата дето правят..?
– Е… Хахах.. Де да знам всъщност.. Може би.. сцените дето си смучат.. путетата.. Хахах… Ох какво ме караш да ти говоря…
– Хахах… Знаех си! А представяш ли си да видиш две лесбийки.. Примерно тея, хей така както ги гледаш.. Но на живо и да ги гледаш.. Хахаха…
– Малее.. Представих си го верно..
– (прекъсвайки ме) ..Мале сигурно докат’ ги гледаш само ще се изпразниш 5 пъти.. Ахахах.. (като казвайки това ме обхвана долу както и беше ръката.. около основата на пениса ми.. и отново за момент разтри и при тестисите ми.. и ръката и остана така, хванала ниско долу пениса ми)
– Ми.. най-вероятно си права.. Хахаха… (опитвайки се да игнорирам това, че ме е хванала там)
– ..Оле ако пък те викнат и да ги ебеш… Представяш ли си.. (разтривайки отново с длан топките ми в този момент)
– (прекъсвайки я) Еее! Не така де! (леко смеейки се) ..Кажи “секс”, не това… другото, дето каза..
– Хахах.. Е сори.. Така ми дойде.. Е к’во няма ли да ги еб.. да праи’ш секс с тях ако ти паднат?
– ..Е ти що за въпрос.. То направо.. Бих ги… скъсал.. Ахахах.. Е ако не бях с майка ти де, иначе.. (досетих се, че и това се налага да вметна)
– Абе то ти и мама ще скъсаш като се прибереш… Хахах… (разтривайки по-осезаемо тестисите ми и дори обхващайки с пръсти малко по-нагоре пениса ми)
– О това е със сигурност… Само ти не трябва да си в апартамента тогава, че… Ще е нещо страшно.. Хахах… (признавайки и)
– Оф ти пък глупости.. Аз к’во ви преча.. Чувала съм ви сто пъти да го правите.. Мама е супер шумна, то нея няма как да не я чуе човек.. То тя кат’ свършва.. егати оргазма, как вика.. Хахах… Ти направо.. и я разбиваш сигурно като и вкарваш тая твърда пишка… (стискайки ме леко там, след което отново ми разтърка тестисите)
Аз не знаех какво да и кажа по повод това, че ме пипа.. Тя си мълчеше и го правеше хей така, а и аз си мълчах и.. Изчаквах.. очаквах, че го прави просто хей така, и че ще си махне ръката и ще спре. В един момент обаче от пипането и вече.. Взех да усещам разни неща.. Не можах да се сдържа. Започнах да усещам тръпки от ръката и… Ставаше ми хубаво на онова място, на което ме пипаше.. хей така докато си говорим и гледаме порно.. Вероятно нещо просто и бе любопитно да го прави, не знам.. А ръката и малко по малко опипваше и обхващаше все по-голяма част от пениса ми.. И то без нито аз да кажа нещо, нито пък тя.. Просто хей така го правеше.. В един момент в клипа, който гледахме се появи някакъв мъжага.. И започна да прави секс с двете мацки. Малката в този момент пипайки ме и пипайки себе си същевременно.. Се загледа по-ококорено в сценката. А след малко, разтвори по-в страни бедрата си и видях, че усили темпото търкайки клитора.. Тогава ме пусна най-накрая.. махна ръката си от мен и… я сложи между краката си.. И започна и с двете ръце да действа.. Но вкарвайки и лявата си ръка под одеалото, то и се бе смъкнало още по-надолу, като я остави толкова отвита, че и се виждаше вече и горната част на прашките под кръста. А след като ме бе пуснала.. аз някак си се почувствах по-свободен да си бия чикии и също учестих темпото.. а след това започнах и още по-свободно и по-бързо.. Тя видя това.. но никак не и направи впечатление.. Така в един момент вече си биех чикии гледайки порно, точно така сякаш съм си сам.. Свободно, бързо и наслаждавайки се.. Просто бях доста възбуден вече.. В този момент обаче малката реши, че ще изкоментира:
– ..Оле човек, много е яко тва порно.. Тоя ги къса от секс…
– Мда.. Верно си е.. Ти.. С две ръчички почна вече дори…
– Ахахах.. О да.. Да ти кажа ли какво правя точно.. То ‘що пък да не ти кажа на теб…
– Е кажи ми хайде.. Хаха..
– Ми.. С едната си търкам клитора нали, а с другата с пръстите.. си бъркам отвътре, сети ли се.. Ахахах…. И ми е някво.. двойно стимулиране така.. Доста по-яко е..
– Мале.. Бе да ти кажа и сам се подосетих какво точно правиш. Иначе.. с две пръстчета ли бъркаш? (попитах от любопитство)
– Мии.. Зависи. Понякога го правя и с три, като се възбудя повече тя ми се разтваря повече..
– Хахах.. Ужас мале.. Какво те питам и аз… Ц-ц-ц…
– Е голяма работа к’во да крия от теб..
– А пробвала и си с четири пръста..? Хахаха… (казах като на майтап)
– Хахах.. Мии.. Няколко пъти само.. Ахах..
– Мале.. Как момиче на 15 си вкарва четири пръста бе..?! Доста ти е широка май за твойта възраст на тебе? (попитах от интерес)
– Ммм.. де да знам, и аз съм го забелязала.. Така си ми е..
– То и при майка ти е същата да ти кажа..
– Е мама ми е все пак.. Ахаха.. Би трябвало да ми е като нейната..
– Е дали са ви еднакви вече не знам.. Твойта не съм я виждал така, че не мога да твърдя т’ва.. (казах просто хей така)
– Хахах… Де да знам, май са ни верно еднакви да ти кажа.. Ма ти верно май не си ми я виждал до сега..? Хах..

– Ми.. Не съм.. ама то не е и нужно все пак.
– Е.. ти пък. К’во толко и да ме видиш луд ли си… Не сме като преди да ни е срам некви… И да ми я видиш все тая.. живеем заедно все пак, къпем се.. Виж к’во правим даже заедно.. Хахах..

След което продължихме да си гледаме порно и да мастурбираме… Тя с двете си ръце вече доста усърдно действаше между разтворените си бедра.. Одеалото върху нея се беше свило вече и покриваше само през кръста и.. Цялото и тяло си бе голо, разтворените и в страни бедра бяха открити. Единствено все още и бе покрита онази област под кръста.. Дори половината от горната част на прашките и се виждаха.. На всичкото отгоре с лудостта си вече и мен ме беше отвила почти.. Одеалото почти откриваше това, което правех и аз.. Но просто вече бях доста възбуден, и хич не ми пречеха повечето неща. Продължавах и аз да си лъскам свободно, както ми се иска… А на нея вече толкова и бе повлияла мастурбацията.. че дори на моменти тялото и потреперваше и леко го извиваше.. А в един момент дори разтвори още по-широко в страни бедрата си.. толкова, че качи единия си крак върху мен.. Разкрачи се като луда.. В този момент одеалото се сви още повече при кръста и… Отви и краката напълно чак до самия и кръст.. Одеалото и застана като въже покриващо долната част при триъгълника и.. Дори вече можех да видя как са отметнати прашките и отпред.. А така ме отви и мен.. но продължавах да си лъскам точно до нея, необезпокояван. На моменти се чудех дали да гледам в порното.. или в нея. Тя самата ме възбуждаше подсъзнателно.. и дори вече съзнателно. И то доста повече от колкото самото порно, което бяхме пуснали.. Но се стремях да не я гледам много.. за да не усети. А тя подивяваше вече. Беше започнала и да скимти леко от наслада.. Там до мен.. Тялото и беше вече потно дори.. Аз без да искам просто.. започнах да я гледам все по-често в тялото.. в движенията и.. В един момент обаче погледа и срещна моя.. Видя, че я гледам и същевременно си бия чикии.. И изведнъж каза, а аз замръзнах:
– Хубаво ли ти е?? (с неопределим тон)
– Ми.. Мм.. Да.. В смисъл.. защо?
– Ем питам.
– Е.. кажи де, какво, нещо… кажи защо питаш?
– Ем.. На мен ми стана много хубаво, откачих… Щях да те питам ако не ти е хубаво на теб нещо да ти помогна… (продължавайки да се търка, но гледайки в мен и чакайки отговор)
– Ааа… Оф.. Ми хубаво ми е.. То ти.. преди малко нали ме пипа.. (смеейки се)
– Хах.. Е т’ва не беше пипане.. Просто така си правех нещо.. Не съм го правила с няк’ва цел… Сори ако така си го приел.. Хахахах…. ‘Що, на теб пък да не ти хареса.. Хахах??
– Ми… Ако трябва да съм честен.. Малко да.. Хахаха.. Знаеш, че си си женско, пипнеш ли.. Няма как да не усетя.. Хах… (смеейки се и аз)
– Олее.. Хахах.. Е не знаех, че така си го усетил.. Милия… (хващайки ме с измокрената си ръка за пениса отново) .. Сега пак ли ти е хубаво? (смеейки се)
– Маале.. Оф човек.. Естествено, че ми е по-хубаво.. Ама защо го правиш.. Ужас… (борейки се вътрешно по-скоро със себе си)
– Еми за да ти е хубаво.. Защо да не ти помогна да ти е хубаво? К’во толко… Заедно го правим все пак… (изваждайки и другата си ръка измежду бедрата си и подавайки я и нея към пениса ми)
И така ме хвана дори без да съм искал с двете си ръце.. стоейки още с разтворени бедра. Като в това време с другата си ръка подавайки я към мен отмахна без да иска одеалото от себе си… И вече ясно видях дори как е отметнала в страни прашките си.. Единствено не можех да я видя отдолу. Но останалото отпред.. и го виждах ясно. А тя продължи да си стои така разкрачена.. С едната си ръка ми бе хванала топките и ми ги разтриваше.. с другата започна да ми бие чикии гледайки ме, за да проследи реакциата ми.. И след като нищо не казах, тя каза:
– Ето, не ти ли е по-хубаво така?
– Оф… То е ясно, че ми е по-хубаво…
– Ми к’во тогава.. на мен не ми пречи.. Като знам, че мога да ти помогна, к’во толко…
– На всичкото отгоре ръцете ти са омацани.. от твойте си течности..
– Хаха.. Е голяма работа.. Ще се измиеш после, ти пък.. (мислейки си, че го казвам с друг смисъл)
В този момент обаче клипа дето гледахме свърши. А понеже на нея и двете и ръце бяха заети с мен.. В момента не понечи да пусне веднага друг. И така се заигра с мен още малко.. Сякаш ми го правеше просто хей така, да ми е хубаво и защото и беше итнересно.. Някак си по приятелски като че ли… И понеже клипа бе свършил.. Единственото мясно, на което можеха да гледат очите ми остана тялото и. И колкото да се стремях да не гледам в нея.. толкова по-често погледа ми се плъзваше по запотената и бебешка кожа.. по гърдите и, през кръста и.. чак надолу до където очите ми виждаха отметнатите в страни прашки на путето и. В един момент докато и гледах в тялото.. Тя погледна в мен.. срещна погледа ми. Видя, че я гледам, направо си усети, че с умисъл разглеждам тялото и… Като че ли усети, че и се наслаждавам. И докато тя ме гледаше, погледнах и аз в очите и. Но тя не каза и думичка.. Нищичко не каза, за това, че гледам в голото и тяло, и че.. сякаш му се наслаждавам на него, вместо на порното… Тя продължи да гледа в очите ми, докато ме действаше с две ръце долу..

Аз.. Отново, въпреки, че знаех, че следи погледа ми.. отново погледнах без да искам в тялото и.. След малко пак.. и пак.. Не можех, не можех да не и гледам голото тяло.. Малката добре вече знаеше къде и защо гледам.. но нищичко не казваше. Продължаваше да ме стимулира с двете си ръце и да гледа в мен.. Сякаш следеше не къде я гледам, ами коло ми е хубаво… В един момент вече аз не можех да си откъсна погледа от нея… гледах си я хей така.. просто не можех.. от възбуда. А тя думичка не казваше.. На всичкото отгоре дори не притвори и краката си… И когато в един момент погледа ми ясно изкрещя, че и се наслаждавам като откачен… Тя вече не се сдържа и изкоментира:
– Олее.. на теб май ти стана по-хубаво мен да гледаш отколкото порното…

– Мале Теди.. Не знам какво да кажа.. Просто си толкова секси.. Извинявай… Но просто си.. Това твое голо тяло.. си е чисто секси….
– Хахах.. мале луд си.. Ма пипни ме ако ти се иска.. Няма да те ухапя… Споко.. Виждам по погледа ти, че откачи от кеф.. Хахаха… Хайде, споко… Пипни, да ти мине желанието… Милия…
В този момент без нищичко да казвам.. Бавно и леко се протегнах към отвитото и голо тяло.. Докоснах я… Погалих я леко на онова място, намиращо се под гърдите и.. След това нагоре… през средата между гърдите и, но не ги докосвах.. Не знаех ако направя и това, каква ще е реакциата и.. В момента опознавах чисто нови взаимоотношения с нея… Погалих я и от страни на тялото и.. чак надолу до бедрото.. после пак нагоре. Леко и нежно, предпазливо.. на моменти и само с върха на пръстите си.. Тя не ме спираше, а ме гледаше.. следеше ме с поглед и то усмихната, сякаш се кефеше, че ми е така хубаво на самия мен. Погалих я отново.. бавно.. с пръсти.. от вратлето и, бавно надолу, през средата между гърдите и.. надолу през коремчето и… стигайки до прашките и.. които докоснах.. слагайки пръстите си за миг и върху горната част на триъгълника и долу.. След което ръката ми продължавайки нагоре, се отклони и в страни.. насочвайки се към голата и гърда.. и там, на сантиметри преди да навляза в периметъра и… забавих ръката си. Погледнах я в очите.. Тя все така гледаше в мен усмихнато.. Погледнах към гърдата и… и бавно продължих към нея. Нагоре, нагоре.. нагоре.. докато вече пръстите ми не бяха върху кожата на самата и гърда. След което още по-бавно.. продължаваха по пътя към зърното и.. Погледнах отново в нея предпазливо.. Тя взе, че се усмихна още повече в този момент.. Усмихнах се и аз. Погледнах отново към гърдата и.. и… Я обхванах изведнъж с дланта си цялата.. Не издържах! А тя изохка леко и изви дори тялото си, присвивайки очи… След което като се осъзна.. и каза:
– Ох човек.. не… зърната са ми много чувствителна зона.. недей там..
Все пак.. Ето, че имаше нещо останало в съзнанието ни, което ни пазеше да не прекалим.. Да, границата вече беше толкова тъкна, че не се виждаше почти.. Но ето, че малката ми каза с една дума да не прекалявам. Което беше добре от една страна. Тези и думи все пак успокоиха една голяма част в мен, разумна, която постоянно ми крещеше да спра.. Но пък продължих да я галя… Нагоре и надолу по тялото и.. През гърдите и също, само и единствено недокосвайки зърната и обаче.. И в един момент аз, с цялата си наглост и възбуда.. реших, че ще я попитам:
– Ами долу… към клитора.. там чувствителна зона ли ти е…?
– Хах.. Де да знам.. Аз като си се пипам ми е чувствителна.. Ти ако пипаш де да знам… (смеейки се)
Аз се почувствах някак смело… Пуснах бавно надолу ръката си гледайки в нея.. Щях да го направя… но гледах в нея, следях реакцията и.. Пусках надолу дланта си.. в един момент стигнах прашките и.. стигнах и мястото, на което ги беше отметнала от триъгълника си.. върха на пръстите ми докоснаха и избръснатата и мека кожа там.. Тогава погледнах в нея, несигурен.. и все пак попитах:
– ..И там ако пипна… ?

– Споко бе човек.. Пипни като искаш.. Ти не си докосвал жена от сто години ебаси… разбирам те.. Пипни ама не се заигравай много само, че.. ще ‘почна да откачам.. Хаха…
Тогава по-смело.. пуснах и по-надолу ръката си. Напипах средата на путето и вече… пръстите ми се плъзнаха там, по-протежението му надолу… и в момента, в който усетих, че пръстите ми са точно там, където трябва да са.. напипвайки клитора и.. Леко натиснах.. размърдах длан. Но прашките и се бяха върнали от самосебе си почти на мястото си.. все пак бяха ластични. Бяха и покрили путето точно там, където пипах.. и пипах през тях. Тогава погледнах в нея.. а тя ме гледаше сякаш изчаквайки. Размърдах пръсти още малко.. И погледнах отново проверително в нея… А тя вероятно прочете погледа ми по друг начин и каза:
– Ц-ц-ц-ц… Хайде не се мъчи.. пипни сега.. (пускайки едната си ръка набързо надолу между бедрата си)
И когато си пусна ръката, с едно движение отмахна прашките си в страни и задържайки ги така каза пак:
– Хайде, пипай сега… Да ти мине мерака…
Аз пуснах отново ръката си там.. И докосвайки нейната, която държеше прашките и на страни.. Я пипнах директно по кожата на голата и вече путка.. Претръпнах.. Сложих пръстите си на клитора и, напипах и го пак.. А там всичко и беше мокро… изцяло мокро! И натиснах.. размъдах наслаждавайки се… Но очевидно клитора и вероятно се задейства заради моето пипане… И изведнъж тялото и се изви леко.. притвори пак очи.. Но не ме спря веднага.. Аз прекарах още няколко пъти пръстите си там.. разтърках енергично дори.. Тя изскимтя почти недоловимо.. Прекарах ръката си и по-надолу, през цепката и.. После пак нагоре през клитора и.. и пак надолу.. До края на вагината и… Разтърках и я цялата от горе до долу на няколо пъти.. В един момент обаче тя се обърна към мен леко притваряйки бедрата си и каза:
– Охх не.. недей чак така човек.. Недей.. Пипай ме ама… не ми я търкай чак така, че…
При което аз спрях и махнах ръката си от нея и казах:
– Мале.. сори. Прекалих ли… (осъзнавайки се)
– Мм.. малко да човек.. Недей повече, че.. и без т’ва съм толко възбудена в момента…
– Хах.. Тедката ми… Ми хайде оставям те.. опрвави се самичка, да не ти преча…
– Да, точно това мисля да направя вече, че…
– Пусни си някой клип де?
– О няма смисъл в момента.. Не ми трябва вече… (започвайки усърдно с двете си ръце да се стимулира сама, бързо и енергично между разтворените си на страни бедра)
А аз останах да гледам като обезумял отстрани. Това си беше фамозна гледка.. Разтърстваща, там на леглото.. И на всичкото отгоре от лудост, изведнъж се обърна към мен и ми каза:
– Оф дръж ги е така на страни за малко тея прашки, че ме дразнят бе.. Само да свърша….
Аз се надигнах от леглото и.. се пресегнах хващайки отдолу прашките и и издърпвайки ги на страни, за да не и пречат докато го прави.. Но надигайки се напред… поглеждайки в това, което държа… и видях цялата прелест на путето.. от край до край. Мокро, истинско, нежно, женско… Разтворено между разтворените и настрани бедра… потекло чак до дупето и.. Видях и как трите и пръстчета на едната и ръка влизат във вътрешността на отвора му.. и как другата и ръка лудо търка клитора му… Но само след малко, нямаше и десетина секунди, тя се осъзна и каза:
– Оф бе.. какво те карам аз пък.. Чакай… (и навеждайки се напред си изхлузи и прашките от тялото)
Теди бе останала чисто гола, до мен, на леглото.. и мастурбираше вече като откачена. А аз полудял също от възбуда до нея… не спирах да си лъскам и да я гледам..

И само малко преди да започне да свършва тя.. със леко пресипнал глас и дисбалансиран от възбуда тон ми каза:
– Оф хвани ми гърдите моля те.. зърната… хвани ми ги.. да свърша…
И така офанзивно ме подкани.. че на момента се надвесих над нея и.. с двете си ръце я хванах и за двете гърди.. В това положение пениса ми точно над нея стърчеше.. над тялото и. Но я държах така за гърдите.. за зърната.. и леко и ги масажирах.. В този момент тя изригна! Тялото и изведнъж изтрепери силно от възбудата… И веднага в следващия момент от влагалището си изхвърли течност.. Изпразни се.. Теди скуиртваше! И то докато и държах гърдите мачкайки ги нежно… Изхвърли безцветната течност силно напред.. На тласъци.. няколко тласъка един след друг! Измокри всичко напред.. измокри почти цялото легло… Но за капак.. По времето през което се изпразваше и получаваше този силен оргазъм.. Хвана едната ми ръка и със сила.. рязко ми я сложи долу.. на вагината си.. Усетих я какво иска.. И веднага започнах да я стимулирам и там..

В този момент тя почти изпищя от удоволствие.. на глас! Търках и цялата вагина бързо там долу… цялата и отгоре до долу.. Тя изстена няколко пъти още… Видях, че и е изключително хубаво.. И не се сдържах….. ….прокарвайки дланта си през измокрената и вагина… пръстите ми сякаш интуитивно попаднаха в намазненаия и разтворен от възбуда отвор.. То стана така лесно.. дори почти не бях натиснал! Двата ми пръста се свлякоха като като по навик.. и навлязоха в отвора и… Тя в този момент ме погледна сякаш с жален поглед.. имаше почти сълзи на очите си от силния оргазъм… не казваше нищо, просто ме гледаше право в очите… цялото и тяло потно и мокро..

Косата и разрошена и мокра също.. Като подивяло от секс животинче в ръцете ми! И щом вкарах пръстите си.. зейна дори с широко отворена уста гледайки в мен… сякаш с тъжен и изтезан поглед… Който в случая бе поглед на откачила от удоволствие жена.. Усетих, че откачи от удоволствие щом и ги вкарах отдолу.. и започнах да я стимулирам така от вътре… Тя не можеше да каже нищо в този момент… Остави се в ръцете ми.. Изви тялото си, изви и врата си нагоре примириайки с очи… с отворена уста.. И се бе отпуснала в ръцете ми.. свършвайки.. Бедрата си бе разтворила крайно широко на страни.. Стоеше така и със затворени очи просто изпитваше потресаващото удоволствие от това, което и правех… Така със затворени очи.. и откачила от възбуда.. през ума ми мина, че ако сега… ако сега си пъхна надървения пенис във вагината и.. едва ли ще разбере какво става.. едва ли ще усети какво и що.. в това състояние, превъртяла от възбуда.. Но.. не го направих. Просто.. не знаех какви ще са последствията и от това.. при положение, че вече и с толкова толкова много бяхаме прескочили границата… Малката свършваше така в продължение на около цели 2-3 минути.. Не спираше… стенеше.. опръска всичко!

Наоколо всичко бе станало подгизнало от нея.. Имаше дори и по земята пръски от нея… И след като оргазма и поотмина.. и трябваха поне няколко минути, да се освести къде е.. Трепереше. Тялото и се тресеше от силния множествен оргазъм. Накрая когато я пуснах… тя се хвана с две ръце за лицето и постоя така известно време треперейки.. Дори не знаех какво и е вече… И след няколко минутки, стоейки да я чакам нещо да промълви все пак.. тя каза:
– Мале… Човек…… (бавно, с пресипнал глас почти шепнейки)
– Какво… мм….. как си? (попитах проверително)
– Ужас…. (замълчавайки за няколко секунди) …И аз не знам как съм…
– Ц-ц-ц-ц… Много силно свършваш… Мале.. Да не ти стана лошо от оргазма?
– Не… Чакай.. остави ме за малко.. Напарво…… (замълчавайки)
– Мале Теди… Луди сме вече с теб… ОК, аз да.. Ще отида да се къпя, ти.. Почини си малко така…
– ОК.. Ходи… Аз после ще дойда да се измия и аз…

….

След всичко допуснато.. Кой можеше да каже, дали до края на излагацията и финалния позор… оставаха няколко дни.. или няколко часа?

В онзи ден, в който с нея бяхме полудели и извършихме всички онези неща, аз накрая бях отишъл в банята да се изкъпя. Бях станал целия до лакти омазан от нейното пръскане при оргазма и и дори по тялото си имах. След всичко обаче бях останал толкова възбуден, че.. оная ми работа щеше да се пръсне. Това бе другото заради което отивах в банята – да се изпразня, защото иначе щях да откача. Дори отивайки към банята под кърпата, с която си бях увил кръста оная ми работа стърчеше. Именно заради това изтичах на бегом до банята, за да не ме види някой и да стана за срам. Влизайки, там свалих боксерките си, през които така или иначе ми бе излязъл стърчащия пенис.. и влезнах веднага под душа. Започнах да се къпя, да се сапунисвам и да се търкам. А заради възбудата, която още бушуваше в мен, почти постоянно си пипах и оная работа докато се къпя.. Просто не можех да издържам вече. И тъкмо когато бях готов с къпането, миг преди да спра водата на душа и да се отправя към мивката и да се изпразня.. Чух някакви стъпки идещи към банята. След миг се почука на вратата и.. Това беше малката. Която чукайки се провикна отвън:
– Ехо.. Отвори ми..
– Офф.. (изофках недоволно)
Отворих и, тя влезе при мен. Държеше в ръце принадлежностите си за баня. Идваше да се къпе и тя. Но тогава досещайки се, я попитах:
– Абе ти нали не можеше да ходиш сама из коридора по кърпа?? Как така проходи сега?
– Е к’во да правя човек аз съм цялата мокра.. Така ли да седя? Не издържам.. Пък и ти сигурно доиде и за да се изпразниш.. и щях да те чакам поне един час докато излезеш… Ахаха… (смеейки се)
– Брей, че си досетлива бе… Ц-ц-ц-ц… (смеейки се и аз)
– Е то е близко до акъла… Я виж как ти е щръкнал.. то и одеве ти личеше, че ти трябва изпразване…
– Ами аз точно това тръгнах току що да правя.. тука на мивката, и ти чукна..
– Аха.. Еми давай, аз си влизам под душа…
И така и стана. Тя застана под душа и започна да се къпе, аз над мивката да опитам да се изпразня най-накрая. Усещах силно напрежение в тестисите си.. Празненето щеше да ми дойде супер отпускащо. И действах енергично. Но след близо 5-6 минути не усещах и симптоми на това да ми идва спермата.. А след още малко малката също се загледа в мен и явно това и направи впечатление и каза къпейки се из под душа:
– Нещо май.. не става, а?
– Бе.. Май май.. Да.. (продължавайки в това време да опитвам)
– Е чакай.. Сега ще дойда да помагам.. Само да си изплакна косата.. (каза със съчувствен и всеотдаен тон)
И след като си изплакна косата, Теди излезе изпод душа и дойде при мен с чисто голото си мокро тяло казвайки:
– Хайде дай.. Дай да помагам на момцето.. (каза лигаво)
– Ох.. В такива ситуации.. добре, че си си женско та да помогнеш.. (казах смеейки се)
– Ми ето видя ли.. Може да сме близки ама, като съм си жена все пак…. Успявам да ти помогна.. (вече биейки ми енергично чикии над мивката)
– Да бе.. Охх.. А е толкова отпускащо да ти кажа.. като пипне женска ръка, че…

– Хаха, друго си е викаш женска ръка да пипне.. (смеейки се и дори хващайки с другата си ръка и топките ми за да ги масажира, докато ми бие чикии) ..Сега сте изпразниме хубаво пислето на момцето.. (промърмори тихичко лигаво)
– Ама пък ти да ти призная… Като за 15 годишна го правиш много хубаво да ти кажа, ц-ц-ц-ц…. (учуден от удоволствието, което е способна да ми достави)
– Хаха.. Нали.. Е ти пък, на Росен ако знаеш колко много съм му правила.. Пък и.. не само на него.. Хахах… (смеейки се)
– Ах ти, развратнице.. Ама.. хайде няма да разпитвам с кой какво си правила, че.. Много неудобно ще стане..
– Да, по-добре недей.. Хахах…
Така продължаваше малката да ми бие чикии и същевременно да ми разтрива и тестисите над мивката, в опит да се изпразня. Но се бяха минали вече може би повече от 10 минути, а аз все още не можех. Докато си говорехме простотии с нея това време неусетно бе минало, но в един момент тя се усети и каза:
– Ееее ‘айде бе човек.. К’во ти стана.. Празни я тая пишка вече.. то ме заболя ръката..
– Оф.. Не знам к’во ми стана и на мене.. Нещо.. не идва.. Лошото е, че и не усещам да идва..
– Мале.. Трябва си ти секс на теб.. това е. (поглеждайки ме и клатейки глава)
– Верно е.. Много си права тука..
– Да беше тука мама сега.. Един хубав секс и си готов.. То така с ръка аз да ти го правя.. виж, че не ти влияе.
– Ми.. Нищо де, давай там още малко да опитаме и.. Каквото стане..
Тя продължи още близо 7-8 минути да действа и то.. енергично, чувствено и почти професионално го правеше.. но ефект нямаше. Не можех да свърша. Тогава казах:
– Офф Теди.. Заеби човек, няма да стане.. Няма да те мъча повече.. Заеби..
– Е така ли ще седиш? Надървен? То.. виж се, той ще ти се пръсне още малко.. (вече спирайки да ми бие)
– Ми… Бягай ти към стаята ако искаш, аз май ще остана да опитвам.. Да не те мъча повече.. (беше ми станало съвестно, не исках да я използвам за това)
– Ма не в смисъл… Аз ще остана не ми пречи да ти помогна ама.. ти не можеш..
– Е к’во да направя.. Природа. То и топките вече ме болят от предървяне.. Направо.. Не, няма как, ще остана аз.. трябва да се изпразня, ходи си ти към стаята…
– Е как ще се изпразниш сам.. виж, че с мене не можеш… камо ли сам.. Няма да можеш…
– (прекъсвайки я) Еми ще опитвам Теди, стига.. Ходи си към стаята… все пак не си с мене тука да те използвам за такива неща.. (нещо като разум ми прещрака отвътре и взе да говори)
– Бе луд ли на мен не ми пречи хич.. Ще ти помогна, просто.. Виж, че ти не можеш.. Де да знам.. ако искаш ходи в стаята и си пусни порно, опитай нещо.. Де да знам..
– С порно може и да стане.. Голите мацки може и да ми повлияят.. ама сега не ща втори път да се разкарвам из коридора така.. Одеве никой не ме видя ама сега…
– Хах, пък то ако ти е за голи мацки.. Гледай ме мен.. Ахахах.. (каза самоотвержено)
– Бе то и в теб да гледам пак би имало ефект.. (мислейки си, че го казва на майтап)
– Ми хайде де, гледай ме! Ето и без това съм чисто гола… Щом ще стане така.. (подхилквайки се)
– Ма ти.. На сериозно ли го казваш сега или…?
– Да бе човек, не съди по т’ва, че се смея.. Съвсем сериозно, ако така ще можеш.. давай хайде, какво толко..
И в този момент застана точно пред мен.. Седна на малкия плот от лявата страна на мивката.. Дори разтвори леко в страни краката си срещу мен.. и каза:
– Така добре ли е гледката сега? (смеейки се)
– Мале… Е това не го очаквах от теб… (хващайки си вече оная работа)
– Е к’во толко, и без това ходим постоянно голи с теб.. Поне да е от няк’ва полза.. Ахахах…
– Ох мале пък т’ва твйто тяло… (вече лъскайки си докато я гледам) ..Гледам го, гледам го.. и никаква разлика не намирам с това на майка ти.. От олкова време както живеем тука с тебе.. значи.. вече мога да кажа, че всичко и навсякъде съм ти видял.. Е Теди от горе до долу всичко ти е на майка ти..! И крачетата ти са същите, и бедрата, и тялото, и циците ти дори са еднакви с нейните.. Направо няма такова съвпадение.. Егати гена имате…
– Ахахах… еми така е, мама ми е все пак.. И путетата ли са ни еднакви? Хахах…
– Ми.. (поглеждайки я там) ..Тре’ да ти кажа, че и те. Да.. Даже и путетата ви на външен вид са ви май еднакви..
– Хаха.. Е това не го знаех. Аз на мама много рядко съм и я виждала.. Веднъж като малка в баба като бяхме и се къпахме в банята и я видях.. И после още 1-2 пъти в нас. Веднъж си я бръснеше в банята и се беше разкрачила.. Ахахах.. Тогава влезнах да пишкам и я видях.. Ма’ имаше много пяна отгоре и не и я видях много хубаво.. Иначе тя мойта я е виждала много пъти май.. Даже вече бях станала някъде на 12-13.. и като съм във ваната все си се чекна няква.. играя си.. Тя се къпе при мен.. Хаха.. И между другото като бях на 13 ми показа веднъж в банята как да се бръсна… Сложи ме на ваната да седна и ми вика “разкрачи се да ти покажа”… Хахах, беше ми много смешно тогава.. Накрая даже ми вика “хайде давай сама да те видя можеш ли..” И аз няк’ва опитвам там.. (смеейки се)
– Ехаа.. Странни взаимоотношения сте имали май.. Ама не, то.. Вие сте си жени. Майка и дъщеря.. по-скоро са си съвсем нормални..
– Е ти пък кое му е страноото.. Много ясно, тя ми е майка, тя като не ми покаже нек’ви такива неща кой..
– Да бе права си.. Чакай, че аз от мъжка гледна точка… друго ми се видя.
– То вие мъжете много сте зле, винаги ги приемате нещата… Бе мислисте си винаги с долната глава и т’ва е.. (смеейки се)
– Верно е да ти кажа.. Не го отричам, ето признавам си.. (смеейки се и аз)
– ..Ама хайде де и ти какво направи вече.. До къде стигна? Хайде давай, и така ли няма да можеш?
– Оф… Опитвам…
– Малее човек… (разтваряйки си краката повече) ..Хайде, гледаш ли ме? Хайде, че ще се схвана тука…

Аз продължавах да действам.. бързо и енергично. Гледах и в прекрасните гърди.. гледах и в чисто голото тяло.. Гледах и и между разкрачените в моя чест бедра… А това, че гледах в голото и тяло със сигурност ме стимулираше повече.. Но въпреки всичко.. Не знайно защо не успявах дори да се приближа към изпразване… Но в един момент, в който много интензивно започнах да си бия, гледайки само в путето и вече… Тя усети, че едва ли не вече се напъвам и.. както стоеше срещу мен, разтвори до край в страни бедрата си.. Путето и лъсна цялото точно срещу погледа ми.. и разтваряйки краката си дори каза:
– Хайде давай сега.. Щом там ти харесва да гледаш… Хайде гледай и действай сега…. (разтваряйки с ръце путето си на страни, за да и го гледам.. и това да ме стимулира за да свърша)

Седях точно пред путката и.. Точно срещу нея и и се наслаждавах на пълната и прелест, биейки си чикии.. Дори дупчицата и се бе разтворила пред погледа ми и можех да и се насладя.. Да се насладя на онзи отвор, сладък и така невинен, широко отворен пред мен.. Но минаха близо 5 минути… и пак не можех.. Тогава Теди вече се издразни и каза по-нервно:
– Оооо не човек.. Няма да можеш.. Не знам к’во ти е ама явно няма да стане така… То си ти трябва секс на теб…
– Еми Теди сори… В смисъл.. Супер голям ефект има, че ми помагаш така ама.. Не знам… не става..
– To аз не знам какво да ти направя вече да свършиш.. А ти се мъчиш така, виж.. Оная ти работа се е вкаменила вече… Болят ли те топките още?
– Ми болят вече… като не мога да се изпразня..
– Оффф… (слизайки вече от плота на мивката) ..Да беше мама тука сега.. щеше да се изпразниш лесно лесно. Аз к’во да направя.. Виж, че от мен не става.. (в този момент хващайки ми го отново да ми бие чикии)
– Ми сори.. Не съм и самия аз виновен…
Тогава Теди се зае сериозно със задачата да ми помогне да се изпразня.. Започна да ми бие чикии и не спря близо цели 10 минути.. Нон-стоп, изобщо не спираше.. Правеше го бързо и енергично.. И нямаше изглед да спре, докато не се изпразня.. Но в един момент след близо 15 минути вече, я заболяха краката да стои права и клекна долу казвайки:
– Мале краката ме заболяха от тебе вече.. ръката ме заболя…
– Ма недей бе Теди.. Казах ти, стига.. Какво си се заела сега и ти…
– Бе човек няма да можеш сам, казах ти… Виж колко време си играя с теб и не можеш, камо ли сам… Тъпо ми е аз да си ходя в стаята и да те оставя тука да се мъчиш някъв… Тръгнала съм вече, все по някое време ще тръгнеш да се празниш като ти бия така.. То и топките те заболяха и… Давай, мисли си за мама, де да знам.. Мисли си за някви перверзотии как правиш с нея.. Ахахах… (смеейки се)
Така малката продължаваше да опитва.. застанала макар клекнала пред мен да ми бие чикии. Направо я беше изморило това горката, бяха я заболяли коленете от стоене да ми го прави. Лъскаше ми бързо и енергично и отново ми разтриваше тестисите.. Докато пениса ми стърчеше всъщност… точно… срещу лицето и.. така, както бе клекнала долу. А това хич не и правеше впечатление нито я притесняваше с нещо.. Тя изобщо не отчиташе тази “близост”, макар и пениса ми да бе само на 15-20 сантиметра от самото и лице. По едно време обаче това явно и направи някакво впечатление все пак.. и изведнъж го изкоментира смеейки се:
– Ахахах… човек, в момента все едно съм застанала като тия от порното.. Ахахах… Нали накрая жените им бият чикии така и им се изпразват на лицата.. Хахахах…
– Ахахах… (разсмях се и аз) ..Ее ти пък глупости.. нашето положение не е такова, клекнала си ‘щото те заболяха крачетата да седиш права.. Ти пък.. никога не бих го направил това..! Представяш ли си да съм такъв простак да се изпусна сега срещу лицето ти…
– Да бе, знам.. Ама, просто ми мина през акъла, че и те така застават… А иначе.. то на мен не ми пречи да ме напръскаш.. Ахахах… ..ама само да не е в лицето или в косата ми, че ‘ще убия! (смеейки се)
– Мале стига глупости говорила.. Как ще те напръскам в лицето, луда ли си? Мале недей да ме разсмиваш…
А след още малко, тя отново заговори:
– Нооо… на пишката ти обаче и се иска секс.. (гледайки ми я от близо както и бе срещу лицето, докато ми бие) ..Гледай к’ва ти е надървена… Сега да имаше една путка на някоя.. да си я вкараш вътре да ти олекне… Ахахаха…
– Мале.. Така като ми говориш май и по-бързо ще стане… (смеейки се)
– Хаха.. Абе готина пишка имаш.. Хаха… Само за секс е.. (приближавайки се още по-близо до нея да я гледа) ..Аз ще си търся гадже с пишка като твоята.. Ахахах…
В този момент малката гледаше пениса ми от толкова близко докато ми биеше, че може би лицето и беше на не повече от 5 сантиметра от него. Тази близост никак не и правеше впечатление.. Дори на моменти докато мърдаше, се приближаваше и по-близко..

И така, докато в един момент.. Сменяйки изморената си ръка с другата… Пусна пениса ми за малко още преди да го бе хванала с другата си ръка.. Той разбира се се отпусна във въздуха и.. падна.. и я докосна с главичката си по лицето и… и накрая дори при устните и… Толкова близко стоеше до мен. Мен това ме притесни.. но изчаках на момента да видя дали тя ще реагира някак.. Но не!! Тя не каза и думичка.. Сякаш това не се бе случило! Сякаш това… Че пениса ми я докосна по лицето и по устните… Съвсем не и пречеше! Такава ли близост имахме двамата!? Не можех да повярвам, че дори неща като това, не и пречат и не и правят впечатление.. Тя никак не реагира.. Просто хвана отново пениса ми, с другата си ръка.. И продължи да ми бие чики съвсем спокойно… Никаква близост не и пречеше.. Защото продължаваше да стои лицето и едва на 5-6 сантиметра от оная ми работа.. Докато по едно време тя, размишлявайки над лудите и неща, отново сподели докато ми бие:
– ..И тея дето им се изпразват в устата.. Накрая след секса в порното.. Пак така застават срещу мъжа.. Ахахх… Сети ли се? Където нали жената кляка пред мъжа и той и се изпразва в устата накрая… (уточнявайки, мислейки, че не съм я разбрал нещо)
– Сетих се, сетих се… То така като ми говориш за нещата в порното и с това помагаш да знаеш.. (смеейки се) ..Ма говориш неща дето.. никога не бих ги направил. Не бих ти го направил това никога… пълна лудост, моля те.. какво говориш и ти..
– Бе човек не говоря за нас двамата… Говоря ти, че в порното точно така застават.. Не съм казала друго.. Иначе то ако става на въпрос.. Росен сто пъти ми се е изпразвал така.. в устата.. Ахахах.. Не ми пречи т’ва..
И тук се замислих какво точно и защо.. има в предвид. За няколко секунди млъкнах, размишлявайки над казаното от нея.. Но не успях да си дам конкретен отговор какво точно имаше в предвид с “..Не ми пречи т’ва..” Но реших и да не я питам, за да не се стигне до това да направим някоя още по-голяма глупост.. Теди просто продължаваше да ми бие клекнала пред мен чикии, а пениса ми на моменти се доближаваше съвсем близко до лицето и докато тя мърда.. В този момент тя отново ме подкани:
– Аре бе човек… Хайде няма ли най-накрая да свършиш.. Колко още ти трябва?
– Оле не знам Теди… Иска ми се и на мен да свърша вече…
– За порно ли да ти говоря вече за какво ли.. Направо не знам как да ти помагам вече…
– Ми опитай… Хахах… Това може и да помогне току виж… (казах смеейки се)
– Олеле.. Оф, добре… (и след като за кратко замълча, продължи, измислила го вече) ..Ми в такъв случай.. Примерноо… Ммм.. Представи си сега, че си в порното, и че си правил до сега секс с няк’ва яка мацка… и.. сега накрая, тя ти бие чикии така.. Клекнала е да и свършиш накрая в.. устата.. Ахахаах…. Примерно. Аз и без т’ва съм ти застанала така, така, ще ти е лесно да си го представиш с друа.. Нали? (смеейки се)
– Мале… Добра история заформи… Ами.. почти успях. И какво, давай нататък.. (разсмях се и аз)
– Ами това е де.. Хахах.. Представяш си сега, че яката мацка те чака да се изпразниш.. Представи си го точно като в порното – клекнала няква яка кака и ти бие чикии в устата си… В смисъл някво.. е такова… (и в този момент, както пениса ми така или иначе и бе на сантиметри пред лицето и, тя изплези езичето си леко напред… Разсмя се, че го прави.. Но след това отново опита, да е по-сериозна.. и отново го направи)
Тя наистина застана точно така.. точно така, както го бе гледала в порното. За да ме накара да си представя, че го преживявам наистина.. По всякакви начини опитваше да ми помогне.. Да ме накара да свърша, да се почувствам по-стимулиран.. че чак бяхме започнали като че ли да играем на ужким някаква порно сценка… без да се усетим. Тя бе отворила устата си леко, и се беше изплезила… точно като в порното.. и се беше приближила към пениса ми… на около не повече от 2 сантиметра… като уж трябваше да е насочен към устата и.. също както в порното… като на ужким.. А на малката и беше през цялото време едно смешно.. Ту се разхилеше, ту се стегнеше.. Хич не го приемаше на сериозно това, дето правим. И докато уж изсценирахме някаква смешна порно сценка и си говорехме, тя продължи:
– ..ма ела така по-към мен де… А така.. Само, че тря’ да си го сложиш над езика ми.. Ахаахах.. за да бъде същото… Нали се сети?
– Е… Искаш да си го сложа наистина на езика ти ли?! (попитах потресен)
– Не бее човек… Над езика ми, сети ли се.. Нали така правят мъжете в порното, слагат си го над езика на жената и тя им бие чикии.. Сети ли се?
– Олеле.. И това ли искаш да направим….
– Ми да.. Ахаха… Да ти е по-автентично.. И си представяй… Няма ли да ти помогне т’ва?
– Ми.. предполагам, че ще помогне, ама…
В този момент малката приближи още пениса ми към устата си… И стоейки изплезена.. започна да ми бие чикии точно над езика си. Главичката ми на моменти докато ми го мърда, се доближаваше може би на по-малко от сантиметър от мокрото и езиче. В следващия момент, тя разсмивайки се отново каза:
– Мале сетих се… сега да вземеш пък наистина да се изпразниш.. Ахахах…
– (прекъсвайки я) Абе луда ли си?! Нали всичко щи’ влезе в устата така.. Не сме толкова откачили все още.. Какво говориш пък ти…
– Хахах.. Абе ти гледай да се изпразниш някак там накрая, пък.. Нали за тва ги правим тея простотии смешни… Представи ли си го вече иначе..? (смеейки се)

– Мии… Да ти кажа.. Да… Успявам..! (смеейки се и аз)
– Ще свършиш ли..?? (забързвайки вече темпото)
– Ми.. Сигурно ще успея.. Ма ще се дръпна де.. като тръгна да свършвам.. (допълвайки)
– Да бе.. Ти ще ми кажеш кога да се дръпна..
А забързвайки темпото.. започна и по-енергично и по-диво да ми го размърдва насам натам над езика и.. До толкова, че вече на моменти главичката ми… опираше и… докосваше повърхността… на мокрия и език… Аз усетих това на няколко пъти… И знаех, че и тя го усеща и то много добре.. но тя не реагираше никак. Мамка му! Пениса ми се опираше в езика и! Дори това не и правеше впечатление?! Що за приятелско отношение имаше към мен?! А на мен ми беше толкова хубаво в този момент.. че изобщо не можех нито да мисля, нито да говоря вече.. Изстенах дори на 2-3 пъти.. А тя, видя, че вече ми е много хубаво.. и каза:
– Стана ли ти хубаво вече..? Ще свършиш ли така?
– ….. (само я погледнах с крайчеца на окото, примирайки от кеф… и не успях да кажа нищо)
– Оле, ясно.. Хайде давай тогава.. (заемайки се още по-диво да ми бие, и дори… сложи главичката на пениса ми.. директно на езика си.. и продължи така да ми бие)

Правеше го страхотно! Чувството беше уникално… да ми го държи опрян така на езика си, срещу отворената си уста.. и да ми бие чикии. Вече се чудех какво точно изсценираме, и как го правим на ужким… Като то вече си беше направо истинско това, дето правим… Нямаше какво да си представям дори, при положение, че реално то се случваше това, което се опитвах да си представям. Тя ме караше да се опитам да си го представя с някоя “готина мацка”.. Но защо трябваше да се опитвам да си го представям с някоя друга, готина мацка.. При положение, че самата Теди бе и готина.. и мацка?! Но тя не осъзнаваше така нещата… Явно още не можеше да разбере, че тя също е жена, и че мога да я приемам за такава… А от бързината с която ми биеше чикии… Пениса ми дори на моменти влизаше и по-навътре в устата и.. на моменти зад зъбките и дори.. Тя си я държеше отворена устата.. държеше ми го на езика си и действаше… Но на няколко пъти пениса ми от движенията… стигаше и по-навътре.. На моменти направо си ми биеше чикиите вътре в устата и… Това почти си приличаше вече на свирка…

Но най-лошото бе, че още не успявах да стигна до свършване. Теди усети, че още не мога.. усети, че се напъвам но не мога.. Погледна с очи нагоре към мен докато действаше, а в погледа и се четеше “..е хайде де, хайде вече..” И без нищо да ми казва тя, аз казах:
– Оф още малко… Ще мога… още малко само…. а езичето ти като ти се опира в главичката ми… Това помага доста…
– Еми така кажи бе човек! Кажи ми… к’во се бавим тогава… (и в този момент ми го изправи нагоре и… започна с език… да ми го лиже през цялата му дължина) …Така ще можеш ли? (попита след малко гледайки ме и чакайки отговор)

– Олеле… Човек… Така със сигурност ама… това вече… т’ва е прекалено знаеш ли…
– Мълчи там и свършвай… че ще те сритам вече… (отвърна и отново се зае да ме лиже там с език, като и същевременно ми биеше чикии)
Малката ми облизваше целия… пенис, за да ме накара най-накрая да успея да свърша. То се виждаше, че го прави само за да ми помогне.. Дори тона и бе такъв, сякаш наставнически. Но това което правеше… аз го усещах във възможно най-перверзния и най-сексуален смисъл.. И вече.. усещах, че ще дойде момента на свършване! Просто след това, което тя ми правеше… да свърша беше неизбежно. Тя усети, че съм на прага вече.. Пролича по потрепванията на тялото ми. Погледна нагоре с очи към мен, видя и по изражението ми, че почти съм готов.. И сякаш като последни усилия, които да положи и категорично да ме достимулира.. Изведнъж усетих, как… главичката ми на пениса… бе провряна при зъбките и… Усетих и ги по пениса си! Веднага на момента погледнах надолу… и видях.. точно това.. Тя на няколко пъти сложи главичката ми в устата си… Стремейки се с каквото може вече да помогне в самия край.. да успея. В този момент изохках… Тя отново погледна към мен… Видя, че си примирам от кеф… Разсмя се леко.. Отново погледна в мен.. Отново се разсмя… И в следващия момент вече.. ми го налапа и по-навътре… Катоегорично си го прибра в устата… и започна да ми го стимулира само и единствено с устата си… Напред и назад. А отвътре, с езика си продължаваше същевременно да го облизва… В един момент след малко тя спря, погледна нагоре към мен и каза:
– Така вече ще можеш ли…? (с олигавена уста)
– Ми… Теди така със сигурност ще мога…
– Хайде давай… (и отново започна)
– Но ще се дръпнеш.. преди да започна…. ? (казах за да я успокоя)
А в интерес на истината тя и думичка не отвърна. Като че ли… не и беше много зор къде и как ще свърша?! Или поне така изглеждаше… Или може би не каза нищо, понеже по-рано бяхме споменали, че ще се отдръпне… Не знам! Но тя продължаваше да ми го гълта в устата си… и беше уникално!

Докато в един момент вече… усетих, че това е края. Усетих, че след малко спермата ми ще се избълва от топките ми. Тогава я побутнах леко с едната си ръка казвайки и:
– Ох стига.. Чакай… Готово е…
Но тя докато спре… докато осъзнае какво и казвам и докато се отдръпне… Спермата ми вече изригна! Не успях да се удържа.. Това бе толкова силно и рязко чувство, че не успях и аз самия да реагирам… Спермата ми тръгна, още докато пениса ми бе в устата на малката… Не успях да спра… И може би една или две пръски сперма и влезнаха в устата така.. Не успях да преценя колко точно…

А тя се опита бързо да се отдръпне… Но не само – изправи се и бързо застана отново срещу мен на мивката… Също както по-рано, с разтворени в страни крака… За да я гледам… за да мога да свърша по-хубаво.. Бе преценила, че ако го направи, ще ми е по-хубаво… И го направи! Метна се точно пред мен, на плота на мивката.. Разтвори краката си настрани за да я гледам… за да мога да се доизпразня хубаво.. Но в един момент в бързината намествайки се още там… Дупето и се подхлъзна от водата и сапуна, с който бе омазан отгоре плота… и тялото и се плъзна… към мен… Тя се разсмя на момента… А разкрачените и настрани бедра се опряха право в кръста ми… Голото и путе ненадейно застана на не повече от 4-5 сантиметра от пениса ми докато си биех чикии и се празнех в този момент… Застана точно пред него… там, на сантиметри… А малката, след като и стана смешно, че дупето и се подхлъзна така… не се отдръпна назад след това. Дори заставайки ми така… ме хвана с двете си ръце за врата… и гледаше надолу… как спермата ми хвърчи срещу путката и. Аз също гледах надолу. И двамата застанали в тази поза, там.. Гледахме надолу. Гледахме как спермата изхвърча от пениса ми… и опръсква путето и… и цялата и област там, под корема, между бедрата и… Празнех се директно.. по путката на малката.. Не можех да се отдръпна… това бе по-силно от мен в този момент.. А и тя не се отдръпваше… Нарочно остана така, понеже видя, че ми е хубаво… Остави ме, да си се изпразня хубаво върху нея… Да си изхвърля и последната капка… И понеже се беше разкрачила докрай колкото можеше, особено след подхлъзването.. Си помислих дали в момента путето и не се е разтворило.. Замислих се… дали спермата ми, която хвърчи така на пръски… няма да проникне и в путето и, ако се е разтворило в този момент … ?! Но не можех да преценя нищо тогава.. Празнех се като луд опръсквайки я в путката…

Не можех да спра, наистина… до последната капка. И чак когато се източих хубаво… когато си бях изкарал вече всичката сперма и се бях хубаво ипразнил… Тя ме погледна.. И каза:
– Малее… Не очаквах, че.. ще стане така.. да ми я изпръскаш цялата със сперма… (смеейки се)
– Ми не знам.. Теди сори.. Просто.. Аз не знаех, че така ще застанеш…. (с виновен тон)
– Не бе човек… Луд ли си.. Много хубаво си се изпразни даже, браво.. Аз ще се измия не ме мисли мене… По-хубавото е, че успя да я изкараш… То ти даже и в устата ми пръсна преди т’ва ама карай.. Ахахах…
– Олеле Теди.. Малее….. Сори човек… Аз… Мале…… (не знаех как да и се извиня)
– Бе стига бе нищо не е станало… Не ми пречи, нали си ти.. Не е някой друг. Важното е, че успя да изпразниш пишлето най-накрая, а не къде си го изпразнил.. Така, че споко…
– ….

Огромни неща се случиха там между нас. Стигнахме до там, че Теди да ми прави свирка… Но и по-далеч щяхме да стигнем.. Очакваше се да и върна жеста по-напред.

Rating: 4.24/5. From 25 votes.
Please wait...