Виновна ли съм?

Не съм виновна!Наистина!Мъжът ми е виновен.Направих само това,което искаше. Затова моят разказ е за тук.Трябва да споделя с някого,а знам,че това не може да бъде мъжът ми.И така…

Нека започна от самото начало.Казвам се Мария и съм на 28.Женени сме с Борис вече 5 години.Все още нямаме деца,но бихме искали.Имам дълга до раменете кестенява коса и тъй като и двамата обичаме да ходим на фитнес,имам страхотно тяло.Гърдите ми са красиви, не прекално големи,но според него няма по-секси задник от моя.Също,поради някаква си негова причина,много го кефят големите ми зърна.Когато съм възбудена, щръкват като гумичките на края на молив.
Борис има пясъчноруса коса и мисля,че е много привлекателен и секси.Той също има страхотна фигура.Регионален менижър на местната банка и изкарва добри пари.Аз съм учителка в горния курс на нашето училище.
Ние сме заедно общо от 7 години и още в самото начало бяхме като омагьосани. Изглежда имаме много общи черти и до днес не сме се карали.В много отношения сякаш имаме вълшебна връзка.Толкова сме влюбени!
А се любим също страхотно!Борис имаше много повече опит от мен когато се запознахме, но сме ебливи по натура и сме се любили къде ли не по къщата.Даже когато имаме гости,не престава да е пред очите ми това,което сме правили на масата,на която седят.
През първите 4-5 години бяхме като зайци.Просто не можехме да се удържаме.
Веднъж реших например да си подреждам шкафчето с бельото,за да видя кое да изхвърля и кое не.Започнах да пробвам всичко поред и да дефилирам пред Борис,за да ми помогне в преценката.По това време гледаше мач,но моето шоу изглежда му беше по-интересно!И определено оказваше своят ефект върху него.Не губи повече време,а ме оправи направо върху масата в хола.
След този случай,му харесваше да ме разкарва по цялата къща само по бельо или направо гола.Например,ще ме накара да му донеса вода като много добре знаеше,че заради това ще трябва да отида до кухнята,която е на другия край на къщата.При това щях да мина пред панорамния прозорец на път за там.След като му донасях водата,той просто я оставяше на шкафчето до леглото и ми заповядваше да коленича с задник, стърчащ във въздуха, готов за него.Понякога имитираше все едно някой е звъннал на вратата, да ходя да отворя или да ме чука,докато говори по телефона.
Веднъж,така както си ме чукаше отзад,звънна един негов приятел.Той му вдигна като не пропусна нито един тласък.В един момент му каза да изчака малко,че имал да свърши една важна работа и ми подаде телефона на мен.И така,аз говорех по телефона с задник във въздуха и мъжът ми,чукащ ме отзад.Докато си говорехме за общи неща с приятеля му като как е жена му и какво ще бъде времето,Борис потрепера и се изпразни дълбоко в мен.След малко взе обратно телефона и докато курът му се изплъзваше от мен,му обясни,че трябва да си почива.
После започна да си измисля разни възбуждащи ситуации като например как щял да поръча пица и да ме изпрати гола да отворя и да платя на момчето.Или как щял да доведе приятели в къщи и ако някой случайно минел покрай вратата на хола,щял да ме види на леглото в другата стая със задник във въздуха.
Докато си играехме тези игрички,Борис много се възбуждаше и свършваше за секунди. Аз самата започнах да му разказвам за своите фантазии,все едно наистина ме чукаха – понякога беше момчето с пицата,друг път водопроводчика,дори няколко от неговите приятели накуп.
През повечето време играех ролята на подчинената:може би защото не знаех как да съм господарка.Но понякога,когато бях в такова настроение,го карах да ми лиже краката или задника.Веднъж дори го накарах да ме лиже по подмишниците.Но както фантазията на Борис се развинтваше,така ставаше и с моята.
След като започнах да си фантазирам как ме ебат много мъже,реших да му разказвам, както той правеше.Казвах му понякога да легне на леглото и че докато го е нямало, някой е дошъл и ме спукал от чукане или пък че са били няколко човека.Описвах му колко подгизнала ми е била путката и колко разтегнати са били задника и тя.Тогава сядах върху лицето му и го карах да целува и лиже употребяваните ми путка и задник. Не му давах да ми го вкара,защото някой трябваше да поеме цялата течност,която извираше от мен.Всичко това много го възбуждаше!
Знам,че това бяха само фантазии и Борис казваше,че не може и да са нищо повече,но все пак започнах да се чудя.Първоначално наистина ме възбуждаха,после виждах колко възбуден беше и той.Мислех си дали пък не искаше наистина да се случат,а го беше страх да ме помоли за това.
Няколко дни по-късно трябваше да замине в командировка за няколко дни и то доста далече. Нямаше да го има цял уикенд.Затова реших да се видя с една стара приятелка и да подивеем двете,както правехме докато бяхме студентки.Решихме да излезем до един бар, който е само на пресечка от дома й.Пихме няколко питиета у тях и малко се замаяхме, а тя започна да ми разказва за една компания от момчета,с която излизала напоследък и се надявала да са в бара тази вечер.После отидохме да хапнем нещо, преди да се отправим към бара.Не спирах да й разказвам колко ми липсва Борис.
Когато влязохме там,сякаш цялото внимание се насочи към приятелката ми.Изглежда често посещаваше това място,защото много хора я познаваха.Когато вечерта напредна, заведението вече се пукаше по шевовете.Към полунощ се оказахме заобиколени от много обожатели,който не спираха да ни черпят.Скоро се напих и започнаха да ми идват разни мисли в главата като например дали ще се хареса на Борис това,че толкова момчета флиртуваха с мен.Сетих се,че това се оказваше действителната реализация на една от фантазиите ни.Мислех си колко възбуден щеше да бъде Борис когато му разкажех за преживяванията си.Знаех колко готино щеше да се почувства при мисълта, че жена му като истинска мръсница е била обожавана от толкова мъже.Определено започнах да се отпускам и да си позволявам много неща – танцувах с тях и отвръщах на флиртуването им.
Оказа се,че в групата са някои от момчетата,които приятелката ми вече познаваше.Те даже й бяха станали съседи отскоро.По думите й – били млади,но безобидни.Бяха наели един апартамент 5- 6 момчета.
Накрая се появи и този,който тя най-много харесваше.Помоли ме дали може да ме остави сама с другите,а тя да му отдели повече внимание.Скоро ми каза,че ще си тръгват. Даде ми ключовете от тях и каза,че ще помоли момчетата да ме изпратят,за да не се притеснявала как ще се прибера.Пожела ми лека нощ и че ще се видим сутринта.
Към два часа през нощта бях изтощена от цялото флиртуване,танци и седене в скутовете им. Трябва да си призная,че наистина бях много възбудена.Но не спирах да мисля за мъжа си и как една от нашите фантазии се реализираше.Но момчетата бяха кавалери – никой не се възползва от мен,въпреки че не бих имала нищо против.
В този момент решихме,че е време да си ходим.Излязохме от бара и четири от момчетата предложиха да ме изпратят.Когато стигнахме до вратата,едно от тях ми помогна да отключа.Другите казаха,че ще влязат да запалят лампите и да видят дали всичко е наред.Това беше глупаво,но на мен ми хареса отношението им.
Включиха даже радиото и ме помолиха за още един танц.Когато песента свърши,се настаних между двама на дивана,защото искахме да си поговорим още.Започнаха да ми задават доста лични въпроси,за мен и мъжа ми,от колко време сме женени,дали би имал нещо против така да седя и да пия с толкова мъже.Казах им,че не би имал нищо против, а обратното – мисълта да се държа като кучка много го възбужда.И не знам какво ме накара да го кажа,но че исках да му помогна фантазията му да се осъществи наистина.

Започна друга балада и пак ме поканиха на танц.Да си кажа чесно,ме беше страх да не падна, защото пиенето ми беше повече,но се съгласих.Въпреки,че изтанцувах много танци и флиртувах много,този танц беше различен.Партньорът ми нежно ме галеше по гърба и ме притискаше към себе си.Беше много тихо в стаята,толкова че почти задрямах. Но когато усетих ръцете му по задника си,подскочих.Те ме масажираха,а устните шепнеха в ухото ми как на мъжът ми ще му хареса да се държа като една малка мръсница. В същото време буташе пениса си в мен и ясно усещах колко беше надървен.

Когато песента свърши,ме съпроводи до дивана.Седна и ме придърпа в скута си.Почти веднага ми хвана главата и навря езика си в устата ми.Докато езиците ни танцуваха в устите ни, ръцете му мачкаха гърдите ми през тънкото потниче.Между целувките не спираше да ми повтаря колко сладка малка мръсница бях.Едва успявах да се контролирам.
Почти бях забравила за другите докато не ме сложи да легна по гръб в скута на едно от момчетата, което седеше в средата на дивана,а това в другия край ме издърпа,така че се озовах в скутовете и на тримата.Следващия вкара езика си в устата ми,а трите чифта ръце не спираха да ме опипват навсякъде.Скоро осъзнах,че потничето ми е измъкнато през главата,а дънките са свалени през краката ми.А аз просто си лежах там и се оставих да правят каквото си искат с мен.След това сутиена и бикините ми последваха дрехите ми и екшънът започна.Когато най-после един пръст влезе навътре в путката ми, почти веднага изкрещях първия си оргазъм.Понякога се чудя дали нещо не ми е наред, защото толкова се подмокрям.Този път пак се случи така.Мисля,че цялата нощ бях обработвана и затова толкова бързо се възбудих.
Почти веднага разбраха,че нищо не може да ме извади от изтощението,което последва оргазма ми, освен бързо да действат.Дрехите им се разхвърчаха навсякъде по стаята, някои вече ме наричаха малка кучка и курва и как можело омъжена мръсница като мен да излиза сама,за което щели да ме спукат от чукане.
Скоро се озовах на пода и някой заби лицето си в подгизналата ми путка и пръст в задника ми. Зъби хапеха щръкналите ми зърна и чух да казват “гледай колко са й големи зърната”.После два големи кура покалиха лицето ми и думите “смучи ги,кучко”. Както и направих.
Не знам колко дълго останахме така,но после бях обърната по корем и задника ми издърпан нагоре.Така винаги ме чукаше мъжът ми – с лице забито надолу и задник във въздуха. Много скоро един огромен кур влезе в мен.Зачукаха ме яката.Затворих очи и си представих,че Борис ме гледа,точно както си бяхме фантазирали.Другите си играеха доста грубо с гърдите ми,дърпаха зърната ми,смееха се и се шегуваха.
Изведнъж усетих,че курът от мен излиза.Който и да беше притежателят му,знаех,че се празни в момента.Следващият не се забави да ме запълни на негово място.Вече бях свършила два пъти,но когато този се изпразни в мен,свърших по-мощно от преди.После ме обърнаха по гръб,разтвориха краката ми и поредния се настани между тях.Внезапно един голям,мек и влажен кур се просна напряко през лицето ми – това беше този,който току що се беше изпразнил в мен и ми каза да го почистя.Подчиних се с готовност.
Когато и този свърши в мен,усетих как спермата започна да изтича от мен по улея в пространството между бузите на задника ми.
Накрая го замести последното момче,което още не ме беше чукало и което държеше вазелин в ръката си.Каза ми да се обърна пак по корем и да се надупя.Разбрах,че иска да ме чука в задника и направих както ми каза – ние с мъжа ми не бяхме правили така много отдавна.Знаех,че ще боли,но в момента се чувствах толкова курвенски,че само мисълта за това допълнително ме възбуди.
Сложиха вазелин в ануса ми,намазаха първо с един пръст,после вкараха и 2,после 3. Усещах колко широко се разтваря задникът ми.Последният ми кандидат леко натисна главичката към ануса,щедро намазана с вазелин.Болеше все пак,но той я вкара леко и скоро не усещах болката изобщо.
Бързо влезе в ритъм с чукането на задника ми,докато другите го окуражаваха.Усещах как топките му се удрят отзад с всеки тласък.За отрицателно време свърши като напълни целите ми вътрешности със сперма.Той се оттегли,а аз продължавах да стоя така – на колене с широко разтворени,използвани задник и путка,за да могат всички да ги видят.С толкова много въздух,напомпан в мен,изкарах подобаващ звук.Всички се засмяха, а по този начин спермата изтече от дупките и покапа по пода.Огледах всички момчета в стаята – те задържаха дъха си,а полу-надървените им курове се вееха във въздуха. О,атмосферата беше толкова гореща.
Едно от тях се огледа и реши,че трябва да почистят,преди да се е прибрала приятелката ми.Забърсаха пода,облякоха се и едва тогава ми помогнаха да стана от пода и да се облека.
После се сетиха за последния си съквартирант,който щял да се прибере сутринта и със сигурност щяло да му се чука,защото пиятелката му още не му давала.Затова решиха да ме вземат с тях в тяхната квартира,а аз да съм оставела бележка на приятелката ми,че съм си взела такси до вкъщи,и че ще се върна на другия ден да си взема колата.
Едва влезли в тяхната квартира момчетата ме чукаха навсякъде,във всеки отвор,във всяка стая на къщата,през цялата нощ.Това продължи почти до сутринта когато успях да дремна няколко часа и тогава се обади приятелката ми да ме пита защо съм си била тръгнала.Все така лежейки между две от момчетата й казах,че съм искала да съм си вкъщи, ако случайно Борис се прибере.Докато говорех с нея,едно от тях се събуди и започна да си играе със путката ми както беше правило цяла нощ,а аз не можех да се начудя как бързо започнах да се овлажнявам.Наистина трябваше да посетя лекар за това – не мисля,че трябва да се подмокрям по всяко време.
То се обърна,за да ме налегне и усетих как прониква в мен.Докато приятелката ми ми разказваше как гаджето й я спукал от чукане предишната вечер,то също ме разбиваше. После свърши в мен,а аз го последвах почти моментално.
Станах от леглото и се пъхнах под душа,а поредното момче влезе с мен.След това се оказа,че ще стоя гола цял ден.Момчетата ме нахраниха,после пак ме чукаха.Това продължи цял ден.Накрая бях толкова суха,че трябваше да преминем на свирки.После пак се изкъпах когато наближи време за вечеря и едва тогава се облякох.
По късно същата вечер се чух със съпруга си и му казах,че имам изненада за него когато се прибере.Нямах търпение да му разкажа каква курвичка бях цял уикенд,което щеше много да му хареса,а после щеше да последва традиционното близане по путката и задника.Щях да му кажа как моята толкова лесно подгизваща путка е била пресушена. А това определено щеше да го възбуди.
Борис не ме остави на мира,защото искаше веднага да му кажа каква е изненадата.Не се поддадох, а само му загатнах за фантазията,която най-обичахме да си представяме – че са ме чукали цяла тайфа момчета.
Той ме разбра,че ще осъществяваме някоя от фантазиите си довечера и че нямал търпение да се прибере.
Но когато му казах,че май ще бъде много лесно да бъде свидетел на едно групово чукане, в центъра на което щях да бъда аз.
Борис замлъкна по телефона и аз се очудих.После ме накара да повторя,сякаш не беше чул добре. Аз го попитах дали това има предвид когато си фантазираме за груповото чукане – да ме разбиват като истинска курва.Той определено се възмути – имал предвид, че това е само една фантазия и нищо друго, не можел да си представи някой друг да бъде с мен.После ме попита дали не се е случило нещо този уикенд,което трябва да знае. Звучеше много загрижен.Естествено отрекох,била съм се майтапила, искала съм да си поиграя с него и да го настроя за това,което ще го очаква когато се прибере – толкова съм се била разтъжила за него.
Не можех да си представя какво щеше да стане когато разбере,но това не е моя вина, той е виновен – направих го заради него,защото го обичам и защото това беше неговата фантазия.Дано тези тъпаци не кажат на приятелката ми – как щях да я погледна в очите.
И все пак – когато се сетя за онази вечер,се подмокрям.Да не би нещо да не ми е наред?

И тъй като в коментарите под други разкази видях някои много обидни, моля да бъдете искрени, но да бъдете и сдържани от към отправяне на злобни и обидни класификации по мой адрес, защото нито ме познавате, нито е правилно да се обиждаме, макар и анонимно.

Отделно съм сигурна, че сте лъскали на изповедта ми, така че, нека да бъдете малко благодарни.

Предварително благодаря за разбирането, ваша Мария

Rating: 4.82/5. From 22 votes.
Please wait...