Еротична покана

Из „Еротична покана” Превод la_amour

П.п. Превода принадлежи на la_amour, моля той да не бъде качван в други форуми без нейно позволение. При превода са изпускани части от текста тъй като са били ненужни за целите на преводача.

-Имам няколко правила, които искам да спазваш тази вечер. – От едно от отделенията на чантата си извади високотехнологично устройство с големината на кибритена кутийка. Имаше малък клипс от задната страна, толкова фин че едва се виждаше. – нямаш право да стигаш до оргазъм без мое позволение. – пъхна устройството в каишката, срещу клитора и закачи клипса към вече влажният плат

–Съгласна ли си, че ако не успееш да се контролираш, ще бъдеш наказана. – каза той и бръкна в джоба си. – Обещавам ти, всяка минута от него ще бъде за теб наслада.

Бавно тя кимна и с треперещ глас отвърна:

-Да.

-Добре. Ник се усмихна когато дланта му откри дистанционното и натисна бутона „включено.

Отдръпна рязко бедрата си заради вибрацията срещу клитора й. Господи, нямаше да успее да се сдържи. Вече беше толкова близо до ръба, а той я подлудяваше.

-Помни – той погали леко външната страна на бедрото й, добавяйки към усещанията които искаха да избухнат в нея. – Не стигай до оргазъм, без мое разрешение, или ще опиташ от наказанието което съм намислил за теб.

„Наказание” едва се регистрира в ума й. Задавена въздишка се процеди през устните й и тя стисна крака за да опита да се удържи. Той постави длани от вътрешната страна на бедрата й и ги раздели

-Когато сме сами, не искам да се криеш от мен. Искам да те виждам цялата.

Внезапно вибрацията спря. Тя въздъхна облекчено, но едновременно с това почти заплака заради нуждата да премине през ръба.

-Много добре, сладка моя. – Той плъзна длани надолу по-бедрата й и оправи роклята й така че да покрива бедрата й, помогна й да застане отново седнала. Нежно върна сутиенът й и горната част на роклята върху гърдите й. Защо проклятие не я оставя да стигне до оргазъм,?

-Тази вечер ще бъдеш моя. – Леко я погали по ръката. – Аз ръководя удоволствието ти и ще те имам.

Тази вечер, помисли си тя, тази вечер съм негова.

Една нощ в рая – приема я.

-Може ли да проговоря сега? – прошепна тя.

-Не още. – Топлият му дъх погали лицето му и тя усети устните му срещу ъгълчето на устата си. Хвана лицето й в дланите си и прокара език по долната й устна, леко захапвайки я. Тя изпъшка, а той я захапа малко по-силно докато не проплака. Тя отвръщаше не целувките му, изгладняла за него, за този мъж който иска от толкова дълго. Искаше и се ръцете й да са свободни, за да може да го докосне, да обвие ръце около вратът му и да прокара пръсти през тази гъста черна коса. Обожаваше вкуса му, усещането за леката му брада която драскаше меката кожа около устните й. Поемаше контрола по-добре от колкото някога си бе представяла. Можеше почти стигне до оргазъм само при мисълта за това което й бе направил до сега.  Той се отдръпна от целувката, а тя можеше да чуе дъхът му, по-накъсан сега, сякаш и той е преживял същите невероятни усещания като нея.

-Устните ти са сладки, а вкусът ти изящен. Не само устните ти, но и котето ти също. – нежно освободи ръцете й, дръпна сатена, масажира китките й където платът е бил вързан стегнато. – И кожата ти е толкова мека. Мога да си представя колко хубаво ще е усещането за голото ти тяло, под моето.

Тялото й пламна от глава до пети при самата мисъл. Не можеше да чака да усети пенисът му в себе си. Защо вече не я бе обладал? Защо я подлудяваше по-този начин?

Когато най-накрая махна превръзката на очите, тя премигна и зрението й се фокусира. Той й отвърна с чувствена усмивка.

-Ще бъдеш ли моя във всичко което поискам?

Диви мисли препускаха през ума й. Той й предлагаше всичко за което някога бе фантазирала и повече. Как можеше да откаже? По е си дълбоко дъх и кимна.

-Да.

Той почти изстена на глас, когато тя загрижена за долната си устна, се разтърси из чантата за червилото си. долната й устна бе все още зачервена от ухапването му и си представи как ще пъхне пениса си в устата й, дълбоко в гърлото й.

Скоро. Скоро ще я има по всякакъв начин.

По времето по което бе оправила роклята , косата и грима си, лимузината бе пристигнала до скъпият ресторант. Пеперудите в стомаха й обезумяха докато Ник излизаше от луксозното возило, движенията му течни и грациозни като на пантера. Помогна й да излезе от лимузината, тогава постави длан на гърба й и я ескортира до известният ресторант и нощен клуб, който тя никога не бе и мечтала да посети.

-Г-н Тарантино – портиера каза щом навлязоха във фоайето – Насам.

Опита се да не покаже изумлението си докато ги водеха покрай масите разположени около дансинга. Чувстваше се напълно не на място  сред толкова известни хора от политиката и могъщи бизнесмени от киното и телевизионни звезди. Пайети и диаманти блестяха навсякъде около нея, а тя улавяше ароматите на скъпите парфюми във вълната която се носеше деликатно над миризмите от ресторанта.

Когато достигнаха ъглова маса с невероятна гледка към нощното небе на Лос Анжелис, Ник й помогна, избутвайки стола и преди самият той да седне. Портиера им раздаде менютата.

Ник седна толкова близо до нея, обгръщайки я с уникалният си мъжки аромат и могъщото си присъствие.

Когато сервитьора пристигна Ник поръча и за двамата и избра добро Шардоне което да отива на вечерята. Наля в чашите и на двамата и подаде на Шейла кристалното столче.

-За довечера. – Повдигна чаша и я чукна леко в нейната, морските му очи се бяха фокусирали върху нея сякаш тя бе единствената в стаята. – Вечер с най-възхитителната жена.

Топлина обви Шейла под интензивността на погледа и думите му. Гърлото й бе пресъхнало и едва успя да отговоря.

-За довечера.

Точно когато Шейла пое глътка от Шардонето, то завибрира от ново. Почти изплю част от виното върху луксозната покривка.

-Ник – прошепна тя.

Плъзна ръка около нея и леко погали ключицата й с палец.

-Да – попита с безгрижен тон докато тя стискаше бедрата си.

Трудно говореше през усещанията протичащи през тялото от вибратора стимулиращ клитора й.

-Не мога да поема повече.

Ник приближи уста до ухото й.

-Можеш.

-Прекалено близо съм до оргазъм – прошепна тя с пресипнал глас.

Неговият глас стана по-дълбок.

-Изчакай докато ти позволя, моя сладка Шейла.

О Господи. Щеше да я убие.

Дори когато вибратора пристигна с разядките, Ник остави вибратора включен. Шейла избягваше погледа на сервитьора, страхуваше се че ще види колко силно се бори с това да се удържа.

За нейно облекчение, Ник изключи вибратора достатъчно дълго за нея да се отдръпне от ръба, поне за малко. Както и да е , по време на вечерята той продължаваше да го включва, издърпвайки я до ръба на оргазма и обратно. Клиторът й бе толкова чувствителен че се побъркваше от нуждата да стигне до оргазъм.

Той прекара вечерта докосвайки интимно, прокарваше пръсти по ръцете й, галеше лицето й. Очите му съдържаха нещо повече от просто похот, но Шейла не си позволяваше да си мисли за нещо повече и за момент.

За десерт Ник поръча само едно парче шоколадов кейк и настояваше той да я храни. Този път той не спираше вибратора. Между хапките десерт, когато успяваше да преглътни богатият шоколад го молеше да спре.

-Толкова съм близо. – Въртеше се на стола си, но движенията само я правеха още по-изгаряща. – Моля те Ник.

Той и отвръщаше с изцяло напълно мъжка усмивка.

-Ще трябва да те накажа.

При мисълта да бъде еротично наказана от Ник, кожата на Шейла почервеня, а котете й стана още по-мокро. Вибрацията стана леко по-бърза и стана прекалено много. Прехапа устни, сила, докато оргазма бушуваше в нея като нищо което бе преживявала до сега. Започна ниско в слабините й и се разпространи нагоре, горещата вълна от удоволствие докато всяка част от съществото й. Тялото й се тресеше в седалката, а тя държеше погледа си надолу, молейки  се никой да не види червенината върху лицето й  и тялото й което се тресеше от оргазма.

Ник хвана брадичката й с длан и вдигна лицето й така че погледите им да се срещнат.

-Толкова лошо момиче. – промърмори докато трепетите продължаваха да препускат бурно през тялото й. Начина по който казваше „лошо момиче” я караше да гори още повече.

-Моля… изключи го. – Опита се да си поеме дъх, да говори без трепет в гласа си, но бе невъзможно. – Аз, аз не мога повече.

Усмихна й се, мушна ръка в джоба на якето си и вибраторът спря.

Шейла почти се разплака от облекчение. Тялото й пламтящо и трептящо,а тя се чувстваше сякаш всеки в стаята знае че е имала оргазъм точно тук в нощният клуб. Усещането че я гледат само добави към последните вълни които раздрусваха тялото й.

-Никой не би могъл да каже. – Ник потри със салфетка ъгъла на устната й и докосна гърдата й, със горната част на дланта си, докато се отдръпваше. – Само аз знам колко лошо си се държала.

От дълбокият и интензивен тон на гласът му тя знаеше че смята да се справи скоро с наказанието й и че всяка минута за нея ще бъде наслада. Когато завършиха десерта и Ник плати сметката, той издърпа стола на Шейла и й помогна да стане. С треперещи крака тя се молеше да може да върви след този невероятен оргазъм. Под ръка, Ник изведе Шейла покрай дансинга и далеч от тълпата, разговорите и смеха. Поведе я надолу по дългият и богато украсен коридор осветен от нарядко разположени стени свещници които осветяваха с лека светлина. Стана толкова тихо че тя можеше да чуе стъпките им по дебелият килим и ударите на сърцето си. Най-накрая стигнаха до врата пред която стоеше мъж в официален костюм с ръце зад гърба си.

-Мога ли да ви помогна, г-н Тарантино.

-Тази стая свободна ли е? – Когато мъжа отвърна с утвърдително кимване, Ник му подаде няколко банкноти от по сто долара. – Погрижи се да не бъдем обезпокоявани.

-Да, сър. – Мъжът кимна бързо и парите изчезнаха в сакото му. Моментално се върна към миналата си позиция, ръце зад гърба и стоическо изражение.

Бузите на Шейла горяха докато Ник ги водеше в луксозната мъжка тоалетна. Без звук, тежките махагонови врати се затвориха зад тях. Стените в чакалнята бяха тъмни квадрати и отвор в една от стените водеше от елегантната стая към мястото в което са разположени тоалетните, предполагаше Шейла. Килима в стаята бе в богато-горско зелено а плотовете и мивките бе очевидно че са от доста скъп мрамор. Линия от кърпи за ръце бяха наредени до мивката, а стаята бе изпълнена с леката миризмата на цигарен дим и сапун с бадемов аромат.

-Какво ще си помисли този мъж? – прошепна тя сякаш прислужника може да я чуе.

Ник я поведе към мраморният плот пред огромно огледало осветено от лека привлекателна светлина. Цялата изгаряше при мисълта за мъжа знаещ какво правят, ако Ник наистина смята да е обладае точно тук и сега.

-Облегни се с ръце на плота – заповяда той с нисък глас. – И разтвори бедра.

Шейла се намери следваща инструкциите му автоматично. След като постави вечерната си чантичка на плота се наведе на него и зачака, тялото и треперещо от нерви.

-Какво ще правиш?

-Ммм… – притисна бедра към дупето й и през плата можеше да усети пенисът му срещу цепката на дупето си. Гледаше отражението му в огледалото докато той се пресегна и свали надолу горната част на роклята й и сутиенът й без презрамки, така че да оголи гърдите й. Тялото й трепереше докато го гледаше как мачка зърната й и усещайки грубите му мускулести ръце срещу нежните си кълба. – От толкова дълго искам да докосна гърдите ти. – Гласът му бе дрезгав като я държеше в ръцете си. – Определено ще се нуждаеш от друго малко наказание.

Тя преглътна страха и вълнението си като се облегна назад и дръпна дрехата й нагоре над бедрата така че дупето й да е голо пред него. всичко което носеше  бе каишката, жартиери и чорапите стигащи до горната част на бедрата й, които й бе дал. Можеше да си представи как изглежда за него.

-Обичам дупето ти. – потри бузите й с длан, а тя простена. – Знаеш ли защо ще бъдеш наказана?

-За това че стигнах до оргазъм без твое позволение. – Гласът й трепереше  като очите й срещнаха неговите в огледалото. – И за това , че съм те дразнила.

-Правилно, сладка моя. – Той вдигна  ръка и я плесна. Силно.

Шейла викна заради внезапната болка. За нейна изненада изтръпването се разтопи в чувство което я направи по-мокра за него. Всъщност усещането беше някак добро. Но когато я удари отново, болката този път беше по-остра. Болеше, но тогава се изпълваше с удоволствие което караше котето й да закопнява повече.

-Гледай ме как те пляскам в огледалото. – Ник я плесна отново, звукът изкънтя силно в тихата стая. – Виждаш ли колко пленителна си?

С разширени очи гледаше отраженията им. Бе толкова прекрасен, голям и могъщ и от блясъка в очите му тя знаеше колко се наслаждаваше на еротичното й наказание. Когато погледна към себе си, не можеше да повярва колко привлекателно изглежда с голите си гърди, роклята вдигната над дупето й, с широки очи и разтворени устни.

Отново и отново той я пляскаше, а тя се стягаше преди  всеки път докато гледаше ръката му да се сваля надолу и върху дупето й. Гърдите й се залюляваха със всеки удар на ръката му и зърната й се стегнаха. Котето й беше пламнало, клиторът й пулсираше.

-Моля те, може ли да имам оргазъм? – попита тя когато той я плесна отново.

-Не – Той я плесна отново. – Ще чакаш докато не кажа че можеше, сладурче.

Тя изстена, дупето й гореше и бе изтръпнало от наказанието му. И когато най-накрая спря, тя въздъхна облекчено. Още малко и щеше да получи оргазъм без значение че е заповедта му е противоположна.

-Изправи се и застани с лице към мен. – Дръпна роклята над зачервеното й дупе и тя се обърна.

Бе толкова красив, че трудно можеше да свали поглед от лицето му. Този дяволит блясък в очите му само добавяше към невероятната му сексапилност.

Пръкна в джоба си и извади фина нишка от диаманти които блестяха в леката светлина на стаята.. Преди да разбере какво прави, той защипа единият край на верижката за едното й зърното , после направи същото и с другият. Тя изпъшка заради силното усещане, отново на болка смесена с удоволствие, докато зърната й се изпълваха с кръв.

-Веригата за зърна обозначава това че си моя – промърмори до като леко я подръпна. – Ще я носиш ли?

Негова… означаваше че е негова… поне за тази вечер.

-Да – прошепна тя.

Добре. – Той се усмихна и натисна главата й надолу, нежно принуждавайки я да застане на колене пред ясно очертаната му ерекция. – Сега, за второто ти наказание.

Колената на Шейла потънаха в килима, а кожата и настръхна от вълнение със знанието какво ще иска сега.

-Свали ципа ми. – Ник задържа дланите си в косата й. – Искам горещата ти мокра уста върху мен, сега, така както съм си го представям толкова много пъти.

Тя прехапа устни и свали ципа му, ръцете и трепереха и бяха леко непохватни при копчето. Свали надолу боксерките му и сочният му пенис застана точно пред устните й

-Точно така, сладурче. – Нежно приближи главата й по-близо до него. – Поеми ме в устата си, моя малка дразнителке.

Плъзна пенисът му през устните си и въздъхна от усещането за твърдостта му която се плъзга в устата й. Извъртя език по краищата и очертаваше, и се наслаждаваше на мъжкият му аромат и на малките косъмчета в основата на члена му.

-Играй си с зърната си, докато ми правиш свирка. – Тонът му бе могъщ и изискващ подчинение, а той запази захвата в косата й докато тласкаше бедрата си към лицето й. Шейла вдигна ръце към зърната си и започна да гали невероятно твърдите си зърна и стегнатите кръгове около тях. Диамантената верижка се полюшваше между гърдите й, леко се подскачаше срещу меката й плът. Тръпката в котето й стана толкова сила, че си помисли че може да стигне до оргазъм само при усещането за члена му в устата й и собствените й ръце на гърдите й.

-Толкова си добра. –  Тласъците му станаха по-силни. – Толкова дяволски красива.

Изявлението му я направи още по-гореща, а дори и още по-възбудена. Гърчеше се, искаше да стигне до оргазъм, но знаеше че ще получи още едно наказание, ако го направя. Това бе второто й наказание, да не може да стигне до оргазъм докато доставя удоволствие на себе си и на него. И бе толкова сладко и невероятно мъчение че трудно можеше да го преживее.

-Ще получа оргазъм. – Гласът му бе дрезгав и можеше да каже колко близо бе като пенисът му стана още по-твърд а топките му се дръпнаха леко нагоре. – По добре кажи дали предпочиташ да се разпилея върху гърдите ти или в устата ти.

В отговор Шейла засмука по-силно. Ник изстена на глас като тласкаше бедра срещу лицето му, докато топлата течност потичаше надолу по-гърлото й. Шейла го пиеше докато той продължаваше да тласка навътре-навън от устните й докато накрая каза:

-Спри – и дръпна главата й от себе си.

Шейла остана на колене гледаща нагоре към Ник докато той прибираше навлажненият си член в боксерките си и закопча панталоните си. През цялото време погледа му бе върху нея, напрегнат поглед в морските му очи.

-Не. – протегна ръка и й помогна да се изправи, така че да стой пред него. – Ще трябва да почакаш – добави с усмивка, която й казваше колко още еротично удоволствие я чакаше. Ник взе в длани гърдите й и ги вдигна нагоре по същото време по което наведе глава. Шейла изстена и се хвана за раменете му докато той смучеше и ближеше едното й зърно, после показа същото внимание и на другото. – Ти си толкова прекрасна жена. – промърмори той когато прекъсна за момент – Отвътре и отвън.

Верижката висеше между гърдите й и той леко я дръпна с един пръст докато смучеше зърната й. Ако не спреше щеше да получи оргазъм, просто от това усещане. Нуждата да получи оргазъм бе толкова силна, че сълзи се появиха в очите на Шейла. Искаше да се моли, да пледира, но знаеше че няма да й помогне. Най-накрая се изправи и оправи сутиенът й над верижката, тогава върна на място и роклята. Ъгълчето на устата му се изви в дяволита усмивка.

-Може да искаш да оправиш червилото си отново. Изглежда го нося върху члена си.

Тя оправи гримът си докато Ник оправяше косата да се спуска по рамената й. Зърната й бяха толкова набъбнали от верижката и можеше да види колко са явни през сутиена и сатена на роклята й. Ник я гледаше сякаш не можеше да свали поглед от нея.

-Прекрасна си в този цвят – промърмори той. – По дяволите, прекрасна си във всичко което носиш. – Усмивката му бе изпълнена с грехове като я обърна в ръцете си. – Но се обзалагам че си дори още по-секси без нищо..

Бузите на Шейла все още горяха докато Ник я извеждаше от мъжката тоалетна. За щастие коридора бе празен освен прислужника.

Прислужникът бавно кимна и каза:

-Добър вечер, г-н Тарантино. – И Шейла се зачуди дали това не бе първият път в който Ник бе водил жена в тоалетната.

-Често ли правиш това – попита тя когато се отдалечиха.

Ник я плесна по задника и тя едва успя да сдържи вика на изненада.

Вярвам че имаш нужда от друго наказание заради безочливостта си. – Имаше намек на развеселеност в гласът му

Бавна песен се носеше когато я поведе към дансинга. Тя постави ръце на раменете му, а той постави своите на кръстът й придръпвайки я по-близо до себе си, така че членът му да се притиска към коремът й. Не можеше да повярва че отново е твърд за нея. Усещането за нея в прегръдката му бе толкова добро, нейното топло и нежно тяло срещу неговото.

-Ти си най-прекрасната жена тук. – промърмори в косата й.

Тя въздъхна доволно докато се движиха на бавният ритъм.

-А ти казваш най-сексепилните неща.

Той се засмя и пъхна една от ръцете на кръстът й в джобът си и включи вибратора. Погледа на Шейла се вдигна нагоре към него моментално, бузките й станаха розови, а тялото й се стегна в ръцете му.

-Ник. – Прехапа долната си устна и се сгърчи срещу него, притискаше се силно срещу члена му. – Господи, не мога повече.

-Можеш, сладка моя. – Целуна я по главата и се усмихна. обожаваше това устройство което вибрираше срещу клиторът й, правейки я още по-мокра за него. Искаше единствено да постави вместо това там устата си, да я ближе и вкусва. – Трябва отново да те накажа, ако нарушиш правилото. Това ли искаш?

Шейла изстена срещу него и заби пръсти в сакото което покриваше раменете му.

-Толкова съм близо Ник – прошепна тя. – Ще стигна до оргазъм.

В отговор той наведе глава и хвана устата й със своята. Тялото й трепна и изпъшка когато захапа долната й устна. А когато вкара език в устата й тя проплака в устните му и тялото й тръпнеше срещу неговото. Можеше да почувства вълните на оргазма докато я целуваше дълбоко и дълго.

-Спри – помоли когато той се отдръпна от целувката, тялото й все още трепереше, един мини оргазъм след друг. – Моля те. Прекалено много е.

Ник и отвърна с фалшив укорителен поглед и бръкна в джоба си.

-Сега си заслужи друго наказание, мое скъпо лошо момиче.

Изключи устройството, а тя се отпусна в него и издаде лек стон – не играеш честно, Ник Тарантино.

Ник се засмя леко и се отдръпна така че да види зачервените й бузи и очите които бяха придобили този точно-след-секс поглед. Само че той не можеше да я чука – все още.

-Да тръгваме – каза той, внезапно усещайки неотложната нужда да я има насаме, сега. – Трябва да те имам.

За рекордно време бяха на вън и Ник й помогна да влезе в лимузината. Прошепна инструкции на шофьора, но прекалено тихо за Шейла да ги чуе.

Сърцето й биеше като полудяло когато Ник влезе в лимузината и шофьора затвори вратата зад тях. В секундата в която бяха сами той взе лицето й в ръцете си и я целуна с такава неотложна нужда, че открадна дъхът й. Господи, този мъж можеше да целува. Захапваше леко долната й устна, разтваряше широко устните й и езикът му влизаше надълбоко. Когато най-накрая прекъсна целувката и двамата дишаха тежко, а тя едва съзнаваше че бяха в лимузина движещи се през трафика на Лос Анжелис.

-Подлудяваш ме, жено.

Тя го подлудява?

-Не мислиш ли че отмъщението ти бе достатъчно, Ник? – каза тя, наполовина шеговито, наполовина сериозно – Подлудяваш ме цяла нощ.

-Хмм… – Погледна я замислено. – Вярвам че все още те чакат едно-две наказания.

На думата наказание, трепет премина през тялото на Шейла. Дупето й бе все още изтръпнало от по-ранното пляскане, котето й все още пулсираше от оргазма на дансинга, а зърната й бяха изтръпнали от диамантената верига. Колко още можеше да поеме? Той посегна към скрито чекмедже и извади черна кожена дръжка с дълги велурени ленти прикачени към нея.

-Ъ, какво е това? – погледа й се прехвърли върху Ник.

Хвана го и леко погали бузата й с мекият велур.

– Това, сладка моя е малък камшик.

Очите на Шейла се разшириха, но не можеше да проговори, защото сега проследяваше линия с камшика върху гърдите й, чувствено погалване. Със свободната си ръка дръпна горнището на роклята й и сутиенът й, освобождавайки гърдите й. Диамантената верига блестеше под меката светлина в лимузината, а зърната й бяха тъмно лилави и изтръпнали.

-Свали роклята и сутиена. – Плъзна камшика надолу където сатененият материал на дрехата й се бе сбръчкал. – Остави жартиерите и токчетата.

Думите и действието внезапно изглеждаха забранени и възбуждащи, сякаш отново й беше шеф и я взимаше по начина по който винаги бе мечтала. Колко много пъти бе фантазирала за такъв момент. Най-малко стотина пъти. Но това беше много по-добро от фантазия. И доста по-добро от това да е сама с вибратора.

Градските светлини блестяха извън затъмнените прозорци, сякаш пробягваха леко през улицата. Ник натисна един от бутоните на панела и лека, чувствено музика изпълни задната част на лимузината. Докато се събличаше, не можеше да си помогне да не мисли за шофьора и факта че знае какво се случва отзад, точно като прислужника в мъжката тоалетна. Някак си знанието я накара да се почувства много неприлична. Всъщност я възбуждаше. Ник я грабна през кръста. Тя извика когато той я дръпна в скута си, дупето й вдигнато нагоре, а горната част на тялото й висеше надолу.

-Какво правиш? – каза с приглушен глас. – Ъм, Ника?

-Мързеливо плъзна камшика върху бузите на дупето й и я усети как потрепери.

-Време е за още малко наказание.

Тя преглътна, припомняйки си доста добре оргазма на дансинга. Чувстваше се замаяна от притока на кръв в главата й, докато висеше с глава надолу в скута му, ерекцията му притисната в стомаха й. И се чувстваше замаяна и от вълнение.

Плесна я с лентите на камшика, но толкова леко че бе като милувка.

-Трябва да си научиш урока Шейла.

Този път удари с камшика по-силно. Следващ, след следващ беше по-силен, но малка част от болката моментално се превръщаше в удоволствие. Пареше леко и после усещането бе хубаво, доста като пляскането на което я бе подложил по-рано.

-Разтвори бедра. –Притисна краката й да се разделят, дръпна настрани прашките и  пъхна пръст във влажната й вагина докато продължаваше леко да я удря с камшика. – ДА… точно така сладка моя. Толкова си мокра за мен.

Внезапно ник спря, нуждаеше се да я вкуси. Лесно я изправи и я положи да легне по гръб на седалката на лимузината, косата й пръснала се зад нея, бедрата й разделени широко. Проклетите прашки стояха на пътя му. Протегна се към друго отделение и извади малък нож.

-Стой неподвижно – заповяда той, а очите на Шейла се разшириха, когато доближи ножа до нея. Няколко бързи движения и отряза пражките, остави ги настрани заедно с малкият вибратор. Хвърли ножа в отделението и незабавно върна вниманието си върху нея. Облекчение изпълни изражението й, но тогава той плъзна длани под дупето й, вдигна я нагоре и зарови устни в котето й. Тя извика и се загърчи сякаш се бореше с поредният оргазъм.

-Ник!

Той вдигна глава и й хвърли предупредителен поглед.

-Не стигай до оргазъм, сладка моя. Ако го направиш, ще чакаш доста докато те чукам.

Шейла почти заплака от нуждата да стигне до оргазъм. Дупето й все още бе изтръпнало, а устата му срещу котето й я подлудяваше. Но се нуждаеше от пенисът му в себе си. можеше да изчака, можеше да се сдържа. Скръцна със зъби и стискаше в ръце меката кожена тапицерия, борейки се срещу оргазма с всичко което има. точно когато си помисли че не може да поеме повече, Ник спря. Бе толкова голям и могъщ че с лесно движение я дръпна в скута си в центъра на лимузината, така че да седи в него, а краката й да са от двете страни на бедрата му. Усещането за твърдостта му между голите й бедра бе лудо и еротично. Той бе напълно облечен, а тя бе почти гола, една от любимите й фантазии. Бе сякаш този мъж можеше да чете мислите й.

-Бе добро момиче, като се държа добре в лимузината и заслужаваш награда. – Разкопча панталона си и освободи пениса от боксерките си. – Сека ще те чукам.

Да!

Шейла постави ръце на раменете му и се вдигна нагоре, готова да го поеме след като си сложи презерватива. Лимузината минаваше през града, светлините блестяха като диаманти и все пак тя едва ги виждаше. Бе толкова готова да бъде обладана от Ник. Но когато постави главичката на члена си срещу котето й, влезе съвсем малко, преди да я вдигне нагоре отново. Тя изстена, искаше да влезе в нея с всичко което има. вместо това я държеше напълно  неподвижна, членът му едва на инч в нея докато ближеше и смучеше зърната й.

Със стон на недоволство, тя наклони глава напред, дългата й коса докосваше голите й рамена оформяйки завеса около тях.

-Какво искаш Шейла? – попита, когато спря и я погледна. Очите й се фокусираха върху него и тя нямаше проблем с това да му каже точно какво иска.

-Искам те в себе си.

-Искаш ли да те чукам? – спусна я още малко по-надолу върху члена си. – Това ли искаш?

Шейла кимна.

-Да. Моля те, чукай ме!

Той стегна захвата върху бедрата й и я дръпна силно надолу, вкарвайки цялата си дължина дълбоко в нея. Тя извика от изненадата, от чувството най-накрая да има пенисът му в котето си. той задържа стегнатият си захват върху бедрата х, вдигаше я нагоре и надолу върху дължината си докато устата му бе безмилостно върху зърната й. Оргазма започна да се заражда в нея, почти прекалено силен, за да бъде преборен.

-Не стигай до оргазъм – каза той докато се прехвърляше от едното зърно на другото. – Изчакай докато позволя.

Чувстваше се толкова добре най-накрая да е в тази жена, след всичкото това време. Ник не можеше да й се насити и и му бе нужно всичко което има, за да не получи оргазъм веднага. Но се принуди да задържи контрола над себе си докато я обладава, удължавайки взаимното им удоволствие колкото е възможно повече.

Бавно той я движеше нагоре и надолу върху члена си, гледаше лицето й. Бе покрита с леки капчици пот и прехапваше долната си устна. Постепенно увеличаваше темпото, тласкайки все по-бързо, карайки я да вика със всеки следващ тласък на члена му.

Когато най-накрая не можеше да чака повече, извика.

-Сега Шейла!

Тя извика докато тялото й се гърчеше и тресеше срещу неговото. Неговият собствен оргазъм бушуваше през него. Топлината го изгаряше и се чувстваше сякаш гори. Когато никой от двамата не можеше да поеме повече Шейла рухна върху него, дишането й тежко и забързано, точно като неговото.

-Мис Лейн – промърмори той докато се опитваше да поеме дъх – имате отлична квалификация.

Шейн се повдигна отвръщайки му с доволна усмивка.

-Г-н Тарантино, със сигурност имате големи предимства.

Rating: 4.00/5. From 1 vote.
Please wait...