Хуйкенд

Х  У  Й  К  Е  Н  Д

Тази сутрин се събудих много рано и още не отворила очи, знаех че ще прекарам незабравимо почивните дни. Станах, пуснах кафеварката и влезнах под душа. Дълго водата се стичаше по тялото ми, избръснах до синьо путката си, косъмче не остана по нея, направих си клизма, не се знаеше какво ще стане днес. Заех се със зъбите и останалата част от тялото си и след още петнадесетина минути бях чиста, напарфюмирана, намазана с благоуханни масла и кремове, с една дума ухаех на любов… Нямах никаква уговорка с никого, но докато пиех силното кафе, чаках телефона да позвъни. Естествено никой няма да позвъни в събота в 8.30 часа, мислих си, докато пресякох улицата и влезнах в Билла. Независимо, че живея сама, напазарувах като за световно. Кажи, речи премията, която бях получила вчера, оставих в магазина. Месо, салати, алкохол, натоварих се като шерп с торбите и обратно в къщи. Телефонът позвъня преди да оставя продуктите в кухнята и аз се притесних, че няма да успея да го вдигна.

–          Ало? –успях задъхана да вдигна слушалката и чух някакво сумтене, а после:
–          Ти ли си ма курво?

Сърцето ми затупка ускорено, кръвта чувствах, че нахлува в главата ми, но си позволих малко да поиграя, въпреки че веднага познах този глас:

–          Кого търсите? Да не бъркате номера?
–          Не помниш ли ма, когато те ибахми на тепето ма, а после та разпорихме у вас ма?

Ти ми даде тилифона ма! Фатих съм ма уруспийо, с големия кур!
Цялата се тресях от възбуда, путката ми се подмокри, но продължих играта с треперещ от вълнение глас:

–          Разбира се, че те познах Фатих, благодаря, че се обади, просто не очаквах да те чуя. Толкова време мина, мислих че сте забравили с Асан за мене, не се обадихте повече…сигурно с нещо съм ви засегнала…
–          Асан е в пандиза ма курво, а днеска аз ша те иба с брат ми! Обадих са да са подготвиш курво! Да има ракия, месо и ляб и ша та ибем днеска и утри, разбра ли ма, проститутко?

Стиснала слушалката така, че ръката ми беше побеляла успях да пророня:

–          Кога ще дойдете Фатих, че е зима и не съм палила печка в спалнята, студено е… Сега ще я включа разбира се…Брат ти как се казва, на колко години е? Какво да ви приготвя за ядене и за пиене? За обяд ще съм готова, но може и по рано да заповядате…заговорих в скоропоговорка аз.

–          Слущай ма, дърта проститутко! В десет да си готова, че измръзнахми тука в маалата, да е топло, да има ракиа да са сгреим и мръвки да има, много. С брат ми сми близнаци ма, само неговия кур е по голям от моя и се вика Аслан. Айди курво, чакай ни! Само нещо ша ти кажа, да ни си забравила, чи да та започна с шамарити. Като додим аз шъ ти позвъна, ти ши отключиш вратата и ши на чакаш в коридора, дюс гола да си, само черни чорапи с ластици. Ясно лий ма, проситутко?

Люшках се от вълнение напред, назад, докато слушах циганските заповеди и едва се сдържах да не му кажа, да не чака, а веднага да идва, но съхранила последна капка търпение и курвенско достойнство, с мазен глас се чух да казвам:

–          Всичко разбрах и запомних, нали знаеш че съм твойта циганска курва. Ще бъда готова и ще ви чакам приятели мои.
–          Ако всичко е точно както ти казах, ощи в коридара шъ ти го дам в устата за награда. Хайде махай се пачавро!

Той затвори, а аз приседнала до телефона, все още със слушалка в ръка, си представях целия ден… Усетих, че съм си разкопчала дънките и ръката ми галеше набъбналия клитор.
Цялата бях мокра. Съвзех се малко, отидох в кухнята и започнах да готвя за скъпите гости, а през главата ми летяха несвързани мисли…Трябва до идването им да успея отново да си направя клизма, обилно да намажа дупето си с онези спасяващи кремове, с които се бях запасила, защото животните ще ме унищожат…Брат му имал по голям кур от неговия!?! Не може да бъде, по голям не може да съществува! Трябва да измия пак устата и зъбите си, чиста ли съм достатъчно, дали ще им харесам. Трескаво подготвих, докато правех пържолите, ваната, готова да поучаства и тя в сексуалните ми преживявания, ако разбира се мангалите благоволят да ги изкъпя. Боже Дарино, от три месеца не са те ебали, не си държала кур в ръката, не си гълтала сперма…От както тогава, когато мина през тепето и двамата цигани ти предоставиха такива моменти през лятната нощ, че и до днес се будиш нощем и разбираш, че си сама, че ги няма тези млади и хубави момчета, с напращели до пръсване курове, че си готова на всичко само и само да се повтори тази нощ. Колко пъти се проклинаше, че не ги попита как да ги намериш в махалата, да потърсиш някакви познати и чрез тях може би…Няколко пъти, плахо пристъпи в Столипиново с тайната надежда, че ще ги видиш…Стоеше в порутения автобус на последна спирка, до пазара и се озърташе наляво и надясно…После се престраши и слезна от автобуса и уж нехайно се заразхожда из пазара, където се въртеше невероятна черна борса с цигари, нелегален алкохол, крадени вещи…всичко се предлагаше, само това, което търсеше, го нямаше тук. На няколко пъти те хванаха за гъза  и се смееха, като гледаха уплашената ти физиономия.
Много странно чувство…хем беше тук, в този зоопарк, с надеждата нещо хубаво да ти се случи, хем не можеше да се отървеш от страха и престана да ходиш в махалата. Реши го твърдо и остана само със сънищата до днес, когато се разнесе телефонния звън. Почти всичко бе готово за ядене и пиене, гледах през две минути часовника, изведнъж се сетих:

–          Какво чакаш, иди и се обличай както ти заповядаха, за да бъде всичко както трябва, когато позвънят момчетата. Освободих се бързо от всичките си дрехи, погледнах се гола в огледалото. Видях една запазена жена, личаха и годините, но още беше стегната, гърдите и не стърчаха като едно време, но само ги погалих и зърната им щръкнаха в очакване на продължение…Сложих още малко парфюм, но съвсем малко и дискретно и започнах да търся в чекмеджето с бельото. Сигурна бях, че имам точно такива чорапи, каквито и беше заповядано да облече. Беше ги купила преди година и естествено даже и един път не бяха слагани. Като че ли тогава, когато ги купуваше си каза: – Страхотни са, може и да затрябват някога. Ето права е била. Обу ги, изпъна ги колкото може по нагоре към слабините си, завърза ги с черен ластик на панделка и отново застанах пред огледалото. Стояха като изляти на краката и и веднага си помислих, че краката ми са станали по дълги поне с три-четири сантиметра. Нещо не стигаше, още трябваше… Намерих един дълъг, черен конринен шал и го вързах несъразмерно на врата си, като умишлено оставих единия край да виси почти до путката и. Погледнах се и останах доволна от себе си. Дано и мангалите ме харесат… Масата беше сложена, нищо не бях забравила…Погледнах през прозореца нетърпеливо. Валеше хубав, пухкав сняг, а в апартамента беше топло навсякъде, не пожалих електричеството… По късно ще му мислим, как ще плащаме тока, сега важното е всичко да е наред и да им хареса…Тогава може би, няма отново до  се налага да пътувам с напразни надежди във вмирисаните автобуси, към махалата…Изпуших нервно една цигара и си помислих: – А ако не дойдат? Ако е позвънил само ей така, да си направи майтап…Чак въздуха ми спря от този мисъл, но бързо я отхвърлих, казвайки си: – Че защо тогава ще ми казва, че Асан е в затвора, че ще дойде с брат си, че кура му е по-голям…Потреперих, предчувствайки че телефона ще звънне и наистина чух първото извъняване. Хвърлих се бързо към него, сграбчих слушалката и в последната секунда се сетих да попитам:
–          Ало, кой е на телефона? – Всичко става, може да звъни някоя от приятелките ми.
–          Аз съм циганска курво! Долу съм, отваряй!
–          Веднага миличък! – натиснах копчето на електрическата брава и отключих вратата на апартамента, като отстъпих крачка – две, за да могат да влезнат през прага. Вратата рязко се отвори, а аз треперейки от напрежение се усмихнах на влизащия Фатих. Зад него се промуши и брат му – копие и разбрах,че са близнаци. Бях замръзнала, не говорех, не мърдах, не смеех да ги поканя вътре, чаках само заповедите му. Без да каже дума, Фатих ме хвана за шалчето, браво Дарино, прекрасно хрумване, и ме натисна надолу, докато падах на колене пред него.
–               На четири крака ме разведи ма, да видя как си се справила мастийо! Всъшност той ме развеждаше, като ме дърпаше за шала. Видя застланата маса във хола, вдъхна пикантните миризми, които се носеха на талази от кухнята, отвори и спалнята където бях застлала ослепително бели чаршафи и между двете възглавници бях поставила едно дидло, вибратор, няколко въженца и други атрибути. Той стисна шала до задушаване, извлачи ме обратно в коридора и каза:
–          Духай минетчийко!
–          Застанах на колене и с крайчеца на очите си видях, че брат му си разкопчаваше  дънките. Посегнах да сваля ципа на Фатих и той ме зашлеви и изхвърчах в краката на брат му.
–          Казах да духаш! Не на мене, а на брат ми спермогълтачко! Как ще те ебе човек, който не познаваш?
–          Тъпа циганска курва съм Фатих, извинявай… и погледнах към брат му.
–          Той си беше извадил дългия и дебел, но все още мек кур и ме гледаше мълчаливо и закачливо в очакване.
–          Исках да му сваля панталоните, за да ни е по лесно и на двамата, но се сетих, че никой не ми е позволил това и се откозох. Облизах меката  глава. Лъхна ме дългочаканата миризма на кур. Разтреперах се от възбуда, когато почувствах в устата си и миризмата на пикня. От една страна ми беше малко гадно и унизително, че се поддавам на желанията на тези мангали да ме чукат, но засмуквайки навътре кура му си казах:
–          Не се прави на някаква пубертетка! Радвай си, че независимо от годините са те харесали и смучи, защото твоите приятелки от много време са само на вибратор. Налапах кура до половина и чувствах как нараства в устата ми и продължих с мислите си:
–          Днес ще ти пръснат всички дупки, ще те смачкат и ебат където и колкото им е кеф!
–          Ти си знаеш, че нямаш насита на кур, ти си парцал,ти си цигански парцал, нали? Сама и си отговорях: да цигански парцал съм и умират от желание тези вмирисани на пот, пикня и мръсотия надървени курове, да ме шибат, да се празнат в мен, да гълтам циганската им сперма. Искам този хуйкенд да не свършва! Фатих говореше нещо на брат си и инстиктивно разбрах, че пита хубаво ли духам. Той кимаше утвърдително, а аз окопитела се и освободила се от първоначалното напрежение, отварях все по широко курвенската си уста и почти надървения кур я изпълваше.  Неволно помислих: – А как ще го поема в гъза? Просто ще ме изкорми… Нищо, всяко нещо с времето си…все ще се справя някак…Обхванах цялото му тяло с ръце и само с уста надънвах този прекрасен кур в гърлото си и полека измених стойката на тялото си така, че да мога държейки се с ръце за животното, да изправя дупе и съблазнително да го разклащам пред очите на Фатих. Знаех, че няма да издържи много и скоро той допря надървения си хуй до дупето ми. Браво Дарино, владееш ситуацията. Нека те разшири колкото се може повече това животно! Само така ще успееш да приемеш и кура на брат му после. Колко нощи си представях как този кур ще ми разпори отново гъза? Ето дойде момента… Отпуснала мускулите на сфинктера, със страх и нетърпение очаквах първия тласък. Той не закъсня и аз политнах напред, като почувствах как в устата ми нещо изхрущя и кура на брат му ме изпълни докрай. Не можех да преглътна, а Фатих премина през сфинктера и достигна дебелото ми черво. Лашкаше ме без жалост и слава богу, поне малко кремовете, с които бях се намазала, допринасяха да издържа това чудовище в тялото си. Ясно ми беше как ми е разтегнал гъза, погледнах в огледалото, когато го вадеше за малко и зърнах дупката си. Беше разтегната, но чувствах, че още трябва…На гости ще ми бъде кура на Аслан, а това не е шега. Въпреки болката отзад, започнах и сама да се набивам на хуя и Фатих ускори  ударите и кура му биеше до пръсване. Виех се като змия, а устата ми така беше изтръпнала…Почувствах че е дошло времето, защото Фатих се залепи целия за мен, стисна силно гърдите ми, които до този момент се мятаха свободно на някъде и започна да върти зърната им. Обезумях от болка, но само безпомощно мучах. Спаси ме Аслан, който започна да се празни първи. Бълваше и бълваше и аз гълтах любимата течност и за миг забравих какво става отзад. Когато Фатих започна да се празни в гъза ми, аз още преглъщах спермата на брат му. Болката беше ужасна, но  бях доволна, защото успях да го предизвикам и знаех, че сега ще издържа и кура на брат му, забит в курвенския ми гъз. Аслан изтръска и последните капки сперма в устата ми и тръгна да го вади, но аз, въпреки болката, започнах да го почиствам. Всичко приключи навреме, пуснах го на свобода, обърнах се на секундата, когато Фатих изкара кура си от горящия ми задник и аз заблизах чудовещето. Брат му ми беше хванал гърдите и сравнително нежно ги стискаше. Изблизах всичко, пуснах един език по ташаците му и почувствах дърпането на шала.
–          Бравос ма курво…бравос, шъ те ибем цяла нощ!
–          Близнах закачливо главичката му и казах:
–          Благодаря за доверието ви момчета…много благодаря, че дойдохте и надявам се, ще направя всичко, за да дойдете пак. Не смеех да стана, да ги поканя, чаках подръпването с шала и то не закъсня.
–          Да видим кво ша дадеш да ядем и пием ма пачавро! – и ме помъкна почти лазейки към хола. Всичко ме болеше, но бях доволна, бях много доволна. Хуйкенда продължаваше…

……………………………………………………………………

На масата бях застлала чисто нова бяла покривка, която знаех, че ще се превърне в парцал, но нищо…Бях поставила китайски сервиз за кафе, бисквити и ядки и се осмелих да попитам все едно, че сега идваха:

–          Да донеса обяда, или да изпием по един коняк с кафе, какво ще кажете момчета?
–          Дай първо кафе с коняк проститутко! Да не е менте ма, боклук?
–          Като го опиташ, сам ще видиш мили…френски е Курвоазие, една приятелка ми го подари…
–          Давай курво! Ти хем си курва, хем с Курвазе ша на черпиш, а?
–          Усмихнах се на циганския хумор, доволна бях, че се отпускаха, само брат му нещо мълчеше…дано ме е харесал…Забързах към кухнята, налях ароматното кафе, готово още  преди час, взех чаши и коняка и се върнах в хола, където сладките мангали ме чакаха. Налях на Аслан, като заедно с коняка му поднесох и гърдите си. Той ги хвана с ръце, смукна зърната им и каза:
–          Машалаа проститутко, много си добра. Като те гледам, пак зех да са дърва ма!
–          Благодаря Аслан, радвам се че ме харесваш…всичко ще направя да ме запомниш с добро и пак да дойдеш. Усмихнах му се и му обърнах гръб, наведох се напред за да налея чашата на брат му, но умишлено не бях нахравила и крачка напред и дупето ми почти се одраска от брадясалото му лице. Той не издържа и пусна един език по путката ми. Трепереха ми ръцете, до като наливах на Фатих, а Аслан ми обработваше курвенската путка, а с другата ръка погали наранения ми гъз. Фатих си потопи хуя в чашата с коняк и ми заповяда:
–          Оближи го парцал, че ме щипе.
–          Благодаря ти мили, веднага. Облизах го и изобщо не мислех да се отлепя от кура, но той ме перна през лицето и каза:
–          Не си заслужила още ма, не съм ти позволил минет да ми въртиш ма, боклук! Пусни го!
–          Колкото и да не ми се искаше, пуснах кура и се изправих, като по този начин загубих и възбуждащите ме ръце на Аслан. Пиеше ми се, исках да сваля напрежението, но се страхувах да не го разсърдя. Чаках чинно и той ми каза:
–          Налей си и на теб!
–          Благодаря Фатих, за уважението. Налях чашата си до половина, но Фатих ме попита:
–          Буклук, пълна до горе, искаш шамар ли?
–          Усмихнах се, напълних чашата до горе и го попитах:
–          Искаш да ме ебеш пияна ли, мили?
–          Майка ти ша иба, помниш ли като се напи и ти разтягахме гъза ма ибалник? Голям кеф беши ма! Искаш ли и днес, а?
–          Чудех се какво да кажа: не да кажа- ще го разсърди и може всичко да се развали… Да кажа да, ще ме боли много…но какво да се прави…Отново се усмихнах и кимнах утвърдително:
–          Каквото и както ти се иска скъпи, аз съм вашата курва, правете с мене това, което ви се иска.  Помислих, като видях доволната му физиономия:
–          Пак позна циганска курво! Точно така, гъделичкай им самочувствието Дарино и ще те разпорят не само тази вечер…Ще ти звънят всяка седмица!
–          На екс! За вас красавци, които така хубаво ме шибате, господ здраве да ви дава! – гаврътнах съдържанието и коняка ме удари право в стомаха. Все едно, че ме ритна кон! Но бях доволна и събрала кураж от питието му казах:
–          Вие пийнете момчета, а курвата отива с ваше разрешение да се измие и подготви за втория рунд, може ли?
–          Въри ма,въри са мий и тука гола… и по бързо…
–          Разбира се сега ще дойда сладури…
–          Пуснах водата с всичка сила върху умореното си тяло. Водата ме възстановяваше с всяка секунда и пред очите ми заплуваха картини от преди малко. Изпитият алкохол, също допринасяше да се наслаждавам на надървените им курове ,на това как ме помпеха в устата и гъзът и как тялото ми отскачаше напред и назад. Пуснах малко по студена вода и се заех с тоалета си. Още една клизма, с почти хладка вода и болката в дупето ми стана напълно поносима. Устата също ме наболяваше от това огромно парче, което се разхождаше из нея…Облизах се и преглътнах да не изпусна някоя микроскопична капчица сперма останала мужду зъбите ми и започнах да ги мия.  Паста за зъби, вода за уста, плакнене и джабуркане докато устата ми изтръпна, но бях доволна.Спрях водата и започнах да масажирам тялото си с полуеротични благовония купени точно за такива случаи. Цялата ухаех на свежо и излезнах гола разбира се…ебачите ми така искаха. Влезнах в хола, бутилката бе полупразна и попитах:
–          Как сте момчета, аз се освежих малко, а вие не искате ли?
–          Може ма како, я ела тука ма, дърта курво! – изломоти Фатих и разбрах, че е пиян.
–          Допълзях до него и му казах:
–          Виж как хубаво мириша, искаш ли и теб да освежа. Погледнах Аслан, той не ми изглеждаше пиян, а аз се свих до краката на Фатих и се присламчих полека лека към кура му, който висеше до главата ми. Той дремеше и аз се възползвах от това и облизах кура по цялата му дължина. Нямаше особена реакция, но затова пък аз бях страхотно възбудена. Облизах спарените му ташаци и когато с близане взех отново да се приближавам към главичката на кура, чух зад гърба си:
–          Оближи му гъза! Обърнах се и на сантиметър от устата ми бе надървения кур на брат му. Нямаше как, отново се обърна курвата, спусна език надолу и заоблизва косматия мръсен гъз. Очаквах пронизване отзад и потръпвах предварително, но той ми каза:
–          Стани ма, курво!
–          Той стоеше на средата на стаята и ме чакаше. Изправих се с лице към него, той докосна устните ми и ме повдигна. Метна ме на силните си ръце и тръгна към спалнята. Положи ме на средата на спалнята, постави една възглавница под мен и мократа ми путка цъфна отворена. През цялотоо това време не откъснах очи от огромния му кур, надървен до пръсване и го гледах така, сякаш исках да запомня всяка вена. От цепката му излизаше една скъпоценна течност и аз несъзнателно я близнах. Той ми се усмихна и каза:
–          Искаш ли да те иба в минджата ма?
–          О,ооооо Аслан! За мен ще бъде голяма чест, ако благоволиш да ми го надъниш в курвенската путка! Наеби ме както искаш и където искаш мое мургаво момче, моля те. Той внимателно сложи кура си отпред на входа и леко натисна. Путката ми, жадна за кур пропусна главата му, а той без да бърза просто го извади. Бях разочарована, нима това е всичко? Но не, той отново мушна главата му почти без усилия и отново я извади. И пак, и пак, и пак…Просто полудях, виех се и го дърпах към себе си…Той продължаваше, а аз свърших…Оргазмът просто ме зашемети, толкова бе силен, а той продължаваше: вънка, вътре. После натисна и огромния кур хлътна да половина в путката ми.
–          Само не го вади, моля те, не го вади! Но той го вадеше и отново избухнах в мощен оргазъм. Не спираше, като машина вкарваше това огромно чудовище и аз с изненада констатирах, че той ми го вкарва нацяло, а мен изобщо не ме боли!!! После започна да го върти вътре, без да го вади. Намери всичките ми ерогенни зони, спокойно и успешно ги атакуваше, аз се виех и крещях тихо от удоволствие, получавайки оргазъм след оргазъм. Целият бе вътре в путката ми и исках още по навътре. Като че ли усетил, той се изпъна и ми го напраска така, че не можех да мръдна. След това полудя, къртеше ме безкрай и аз имах чувството, че ще умра. Аз, курвата, която съм видяла много и мислех, че няма тайни за мен в секса, се оказах просто като девственица в неговите ръце. Всичко ме заболя, заболя ме путката, в която са се празнили статици курове, но никога не съм си казвала: Боже, стига толкова! Гледах съсредоточеното му лице и се опитвах да се нагодя към темпото му, с надежда, че ще свърши…Доживя и до това Дарино, да се уплашиш от кур!
–          Моля те, вкарай ми го в устата, не мога повече…
–          Той като че ли ме разбра, полека го извади от изтръпналата ми путка и каза:
–          Рано е за устата ма, сега ще ти го нацепя в гъза ма!
–          Цялата изтръпнах, но ми беше интересно как ще ме ебе там, в дивия…Пък и толкова бях отпаднала, че ми беше все едно. Вдигна ми краката на раменете си и почуствах госта на входа. Поех главата му без много болка, после помня, че извиках силно и изгубих съзнание. Свестих се и с радост видях кур, който се целеше в устата ми. Значи скоро ще свърши… Отворих широко курвенската си уста и установих, че болката в гъза ми не изчезва…Разбрах, че съм налапала кура на пияния Фатих, а брат му невъзмутимо ме пореше отзад. Ясно беше, че сигурно ще умра…Тези двамата, просто ще ме довършат, намерих си майстора. Фатих така ме дънеше в устата, че цялото ми гърло щеше да е в рани. За путката и гъза си, да не говорим. Изведнъж Фатих извади за голямо мое учудване хуя си и докато разбера какво става, напълни устата ми с коняк.
–          Гълтай ма! – и аз глътнах, а той отново намести кура си в гърлото ми. Така и не разбрах кога съм загубила отново съзнание. Събудих се в сумрак, бях в хола на фотьойла, точно в онази поза, която обичаха зверовете – единия ми разтягаше бузите на гъза с ръце, а другият ме пронизваше. Аз си удрях главата във фотьойла и полека лека съм дошла на себе си. Нищо не чувствах от тялото си. Погледнах навън – беше тъмно…
–          Аслан, жива е бе, курвата и с буклук! Само дето на уплаши, но аз ти казах, тя и предния път така направи, така си почива…майка и да иба. Сега ша на изпразни и да ядем, чи умрях от глад.
–          Ставай ма пачавро!
–          Аз простенах от болка, но помръднах. Аслан извади кура си от разпърцания ми гъз и аз олюлявайки се се обърнах към тях, застанала на четири крака. Постепенно съзнанието ми се избистряше и чух Фатих да ме пита:
–          Искаш ли да се празним  в устата ти шафрантийо?
–          Опитах се да се усмихна и да кажа нещо, но не успях и затова само кимнах с глава. Веднага ми влезна в устата един кур и чух:
–          Отваряй хубаво уста, че свършвам ма!
–          Почувствах как спермата му ми напълни устата и преди да закапе навън, успях да преглътна.  Малко, по малко той изцеди кура си в устата ми, изкара го и го избърса в гърдите ми. Боже, това ме възбужда, мислех си и чаках като в сън да видя какво ще стане. Отворих очи и видях как курят на Аслан избълва към лицето ми. Бързо зяпнах и той уцели гърлото ми с втората струя. Давех се от многото сперма, но не преставах да гълтам. Когото свърши да се празни, с удоволствие почистих старателно този кур и заоблизвах и ташаците му. Скоро си изпълних задълженията и все още със замаяна глава  попитах:
–          Момчета, какво ми направихте? Всичко ме боли…скъсахте ме…Поне ми кажете, вечер ли сме или сутрин?
–          Девет часа вечерта е  ма курво, а ние не сме обядвали! Ще дадеш ли нещо за ядене или да си ходим?
–          Тази заплаха  ме изтрезви. Облизах потеклата сперма по лицето си и казах:
–          Сега момчета, ще ви нахраня сега извинявайте, само пет минути ми дайде да се съвзема, че вие, този път просто ме разкъсахте…
–          Нали това искаше ма, боклук!
–          Верно, това исках, това очаквах, макар и да не го вярвах. Усмихнах се и до като сипвах пържолите и гарнитурата продължих да се радвам на себе си, че издържах на това яко ебане. Никога не са ме шибали така здраво…Не съм си и помисляла даже, че могат да ми доставят такава болка и такава радост. Почистих масата, поставих нова бяла покривка и наредих всичко  за няколко минути. Нямах време за отпускане, дано да са ме харесали…все пак издържах… Отворих и бутилка вино и предложих:
–          Вие зопочвайте, аз ще се освежа и ще дойда при вас, разрешавате ли?
–          Отивай ма парцал! Кой ти плаща водата ма, това не ми е ясно само…всеки час са баниш…

–          Потътрих тялото си към спасителния душ и чак след пет – шест минути започнах да се възстанорявам. Спомнях си отделни моменти, но ми се губеше общата картина. Единствено помня, че устата ми беше постоянно запълнена от нечий кур…Болката отминаваше и на нейно място, с почуда установих, идваше неописуема възбуда. Да курва съм, да ненаситна съм…искам ги отново в мен, нека да ме боли…толкова е възбуждащо!
–          Като че ли бе чул молбите ми, Аслан отвори вратата, а аз видях само надървения му кур.
–          Благодаря ти скъпи… – посрещнах го и  дръпнах под душа. Водата обливаше тялото му, а аз чинно паднах на колене и налапах този, който до скоро  ми причиняваше такава болка, че стенех и изпадах в несвяст, който безмилостно ми го набиваше във всички дупки, но въпреки това му бях благодарна. Благодарна за това, че вкусът на спермата му бе великолепен и ми позволи да гълтам до насита, за това че не се умори да ме чука, мене дъртата курва, за това че беше едновременно и груб и нежен и с него аз се чувствах спокойна и с удоволствие му помагах да прави с това, което му се искаше в момента. Той отстъпи назад, опря се във ваната и ме повдигна. Аз се увих около него и изведнъж ме надяна на кура си. Усетих го опрял чак в матката ми и не смеех да мръдна. Извади го до половина и ми го натресе така яко, че само го погледнах умолително със сълзи в очите.
–          Искам да се изпразна в курвенската ти путка, ма!
–          Моля те скъпи…в устата… моля те…напраскай го в гърлото на твоята курва и тя ще оближе всяка божествена капка от свещенния ти кур. Мислех, че не ме е чул или разбрал, защото ми го изкарваше и вкарваше бързо и болезнено и аз отново с приглушен вик свърших. Точно тогава с рязко движение ме свали на пода:
–          Смучи ма проститутко! – и започна мощно да се празни в устата ми. Несъзнателно погледнах към отворената врата. Там пиян, с празна бутилка в ръка, стоеше брат му и докато аз преглъщах жадно съдържанието на великолепния кур, Фатих клатушкайки се и псувайки ме дойде до мене и проломоти:
–          За наказание, че ти свърши виното спермоядко, ето ти тази бутилка в дъртата путка.
–          Повдигна ме и ми набута бутилката, но Аслан току що ме беше разширил така, че тя влезна спокойно и застана като на винен рафт. Аз смучех спермата и малко ме интересуваше какво прави с путката ми.
–          Аслане, какво си я направил тази курветина бе, в минджата и мога не ръката, а крака да си вкарам!
–          Започнах да облизвам кура, който явно се беше изпразнил напълно, а  пипнешком се добрах с ръка, до кура на Фатих и започнах да го галя. Курът на Аслан беше безукорно почистен и благодарих на притежателят му. Обърнах се към Фатих, кайто почваше да пикае върху мен. Пикнята му, топла и на едри струи се блъскаше в гърдите и обливаше цялото ми тяло.
–          Лапай и смучи! – измуча Фатих и аз покорно отворих устата си, а той я запълни  с мекия си кур. Загълтах на малки глъдки и констатирах, че не беше толкова неприятна. Той свърши да питае и го изтръска няколко пъти в устата ми, а аз с език поех и последните капчици пикня. Бутнах го под душа и го изкъпах, като той мучеше почти през цялото време. Аслан си беше напълнил ваната, къпеше се и гледаше, смеейки се тази сцена. Подсуших и двамата и ги помъкнах към спалнята. Погледнах часовника на стената, беше още десет и половина, имаше време за още… до сутринта.

Rating: 4.00/5. From 5 votes.
Please wait...