Жена ми

Анелия е четиридесет и три годишна жена. Много привлекателна с черна коса, много красиви очи, сочни устни, леко увиснали гърди-нормално големи с много хубава форма, на които младите момичета могат да завидят. А имаше много за завиждане във фигурата и – стройна с изпъкнало невероятно дупе и плоско коремче (най-хубавото на света).

С мъжа си Ники бяха на почивка в комплекс „Русалка”. Забавляваха се много, тъй като бяха сами – без досадните приятели, както се случваше обикновено. Радваха се на спокойствието и правеха секс постоянно. Времето беше много топло и приятно за плаж. Тя вече имаше тен. Една вечер решиха да си поиграят и да направят нещо по различно. Ники я накара да облече тигровата рокля, която и стигаше малко над коляното с тънки презрамки, сатенена материя. Мислеха да тръгне без бельо, но го оставиха за друг път. Тя си сложи шарените прашки, които и бяха много удобни от мека материя.

Отидоха да вечерят в ресторанта. Пиха по едно питие и се смееха. Ники и каза:

–          Искаш ли да си избереш някой тази вечер да се изчукаш с него?

–          Знаеш, че те обичам и бих направила всичко, което поискаш от мен.

–          И аз те обичам, затова нека се забавляваме.

Целунаха се и усетиха, че се възбуждат. Стана около 23.00 часа и още нямаше подходящ обект за играта. Те бяха седнали на една маса малко в страни до морето, Забавляваха се, целуваха се, Ники няколко пъти и бъркаше под полата, а тя го докосваше по кура. По едно време на съседната маса седнаха две момчета. Много добре сложени младежи, които бяха облечени с потници и къси панталони. Те съответно привлякоха вниманието на Анелия и Ники. Той и каза:

–          Беба, това е обекта, само че са двама, какво ще правим?

–          Мога и двамата да изчукам, ако кажеш.

–          Хайде да те видя как ще го на правиш. Аз ще изляза и ще съм в градинката, а ти действай.

Ники стана, целуна я и излезе.

Тя се облегна на стола и леко се разкрачи повдигайки рокличката нагоре по бедрата. Това не остана незабелязано от момчетата. Нямаше как да не им направи впечатление, защото Анелия имаше страхотни крака. Вдигна леко рокличката и си кръстоса краката. Гледката беше страхотна, дори и се виждаха и гащичките.

Младежите се казваха Боби и Лъчо.

Виждайки какво става, Боби каза на Лъчо:

– Кво ще кажеш, а каква яка пичка, целият съм на кур.

– Направо бих я пръснал, нищо че е на възрастта на майка ми. Много е красива и секси.

Анелия забеляза, че младоците си говорят и я наблюдават и й стана хубаво. Усети леко свиване на корема и тръпка между краката. Притисна си двата крака един в друг и ги отпусна, като отново се разкрачи, недаваща си вид, че знае какво става.

Повтори прехвърлянето крак върху крак още няколко пъти, те се взираха в нея и я изпиваха с очи. Беше супер секси. След малко стана и тръгна. Двамата тръгнаха след нея. Тя ходеше поклащайки красивото си дупе много предизвикателно (всъщност такава и беше походката).

Вървеше бавно към градинката. Вече се беше стъмнило и нямаше хора по алеите. Щеше да се изчука с тях, за да спази уговорката с Ники, а и се искаше да усети младите курове. Влезе в градинката и избра неосветена алея. Чуваше стъпките на момчетата след нея, които приближаваха.

Спря, обърна се и им каза:

–          Какво искате от мен?

Боби и каза:

–          Искаме да те изчукаме, нищо лошо няма да ти направим.

–          Сигурни ли сте, че ще можете?

–          Нека опитаме. Каза Лъчо и пристъпи към нея хващайки я през кръста.

Тя не се съпротиви, прегърна го и си подаде сочните устни. Той ги захапа, смукна ги нежно и усети влажният и език в устата си. Целуваше се страхотно. Плъзна ръцете си по гърба му до дупето и леко го стисна. Това го побъркваше. Отговори на ласката като нежно и погали гърдите през роклята. През това време Боби застана зад нея, вдигайки и бавно полата видя прекрасните и почернели от слънцето с шоколадов тен крака и невероятното и дупе. Беше с шарени гащички, с тънка лентичка, която беше влязла между бузките на дупенцето и. Започна да я опипва. Дупето и беше гладко, погали го нежно, придвижи ръце надолу по бедрата след това нагоре между краката и тя се разкрачи. Стигна до чатала, хвана я за пичката през гащите. Бяха много мокри. Потърка я нежно. Тя през това време се целуваше и си беше вкарала ръцете под панталоните  на Лъчо, като му масажираше дупето. Усещайки какво се случва отзад разкрачвайки се леко се надупи, за да може момчето да има достъп до пламтящата и путка. Лъчо и смъкна презрамките на роклята с тези на сутиена, разголи и гърдите, наведе се и започна да и облизва гърдите. Стигна до зърното на дясната и цица захапа го и го засмука. Винаги когато и пипаха гърдите, Анелия усещаше гъдел, но сега беше по различно. Възбуждаше се повече от допира на езика му и топлият му дъх. Той целуваше страстно красивите и цици и смучеше щръкналите кафяви зърна.

Боби продължаваше да я гали по путката през гащите, но тя се обърна и му каза:            „- Искам на голо”. Той я послуша и отмести гащичките настрани. Пред него се откри страхотна путка. Беше леко окосмена с дебели сочни устни, които висяха между краката. Клитора и беше около 2-3 сантиметра дълъг, но явно много възбуден, защото беше доста удебелен. Прокара пръсти между устните и ръката му се напълни с мазен сок. Анелия се натисна към ръката му и извади ръцете си от панталоните на Лъчо, наведе се, и започна да разкопчава ципът му. Бавно му бръкна в гащите и напипа набъбналият му хуй. Усети, че е доста дебел. Прокара ръка за да го проучи и го извади. Свали му панталоните. Пред нея стърчеше яко дебело парче с голяма оформена главичка. Забели го…

През това време Боби имаше прекрасна гледка и възможност за действие. Наведена и разкрачена, с рокля на кръста, страхотна жена с отворена путка стоеше пред него и очакваше действията му. Той застана на колене, разтвори бузите на дупето и я облиза с дебелия си език от ануса до клитора. Путката и беше невероятно мокра и устата му се напълни със сок. До този момент той беше лизал разни млади момичета, но такава сладка путка не беше виждал. Пиеше от соковете и движеше езика си в путката, лижеше и дупето и смучеше набъбналия клитор. Анелия му се надупваше все повече, за да може да и вкара целия език в путето и да може да я обхване цялата…

След като забели хуя на Лъчо, го повдигна нагоре и облиза топките му. Побъркваше го. Засмука му лявата и след това дясната топка, след това бавно по ствола нагоре и надолу, без да стига до главичката. На него му се искаше да му засмуче хуя, тя знаеше това и умишлено го дразнеше. Движеше сочните си устни нагоре надолу и внезапно го налапа целия. Смукна го. Усети мазна капчица на върха на главичката на хуя му. Държеше го с лявата ръка и започна бавно да лиже главичката разнасяйки сока. Лъчо усети че ще се изпразни, хвана и главата, наби и го с няколко движения в устата, задържа я така и започна да се празни. Устата и се напълни със сперма, която тя преглътна на три глътки. Едновременно с Лъчо и тя се изпразни, бълвайки сокове в устата на Боби, който ги гълташе.

Тя се изправи и каза на Боби:

–          Ей малкия, ела да ти направя една свирка и на теб, а ти (на Лъчо) искам да ме чукаш.

Лъчо седна на тревата. Тя го обкрачи застана с гръб към него и надяна мократа си жадна путка на все още твърдият му дебел хуй…

Боби застана пред нея и започна да си сваля ципа. – Не малкия, това е моя работа – каза Анелия и го разкопча, дръпна му панталона, който се свлече на земята. Докато правеше това, се движеше върху кура на Лъчо, който и беше влязъл целият в жадната цепка. Дебелите устни го обхващаха целият, а клитора и се търкаше в твърдите му топки. Така чукайки се бавно, за да не изпразни бързо младежа, се зае с кура на Боби. Той беше по различен от на Лъчо – по дълъг, по тънък, но главичката му беше огромна. Беше обрязан. Хуят му приличаше на гъба. Хвана го с двете ръце насочи го към гърдите си и започна да размазва върху тях бликналият от хуят му сок. Накара го да и оближе гърдите и едва тогава му лапна главичката. Засмука я силно. Без да я изважда от устата си с лявата ръка го търкаше по целия ствол. Навлажни си средният пръст на дясната ръка и я насочи към дупето му, като натисна дупката няколко пъти. Боби не издържа и започна да се изпразва. Спермата му беше повече от на Лъчо и потече покрай хуят му, който още пулсираше в устата на Анелия. Тя изгълта това което беше в устата и, а останалото количество се стичаше по гърдите и.

–          Браво моето момче. Това ли беше? Ще можеш ли още да чукаш или си до тук?

–          Мога, разбира се. Ти си такава страхотна пичка, че бих те чукал до припадък.

–          Тогава ела да помогнеш на приятеля си. Каза тя и както седеше на хуя на Лъчо полегна върху него, разкрачвайки се.

–          Ела да ми го вкараш и ти.

–          Как? Къде? Учуди се той.

–          В путката до този на приятелчето ти.

–          А…ще има ли място?

–          Вкарай го и не питай.

Лъчо лежеше под нея и я чукаше. За момент спря докато Боби се надвеси отгоре, застана между широко разтворените и крака и бавно натисна хуя си в горещата путка на Анелия. Тя изстена, хвана го за дупето и натисна. Главичката му влезе и вече целият беше в путката и. Хайде Лъчо да я скъсаме, каза той и двамата започнаха ритмично да движат парчетата си в путката. Тя жадно ги поемаше и си движеше дупето в техният ритъм. Лъчо и мачкаше гърдите, а с Боби се целуваха, страстно смучейки си езиците.

Анелия беше изпаднала в екстаз. Всяко движение в путката на куровете я подлудяваше, всеки допир на езиците и мачкането на гърдите я караха да стене и да иска още и още.

Момчетата вече не можеха да издържат. Движеха бясно куровете в сладката гореща плът.

–          Свършвам. Каза Боби.

–          И аз. Каза Лъчо.

–          Не в мен. Извика Анелия, избута Боби, стана и хвана с ръце двата кура.

Нямаше нужда да ги търка, защото с хващането започнаха да се изпразват, изригвайки топла сперма.

Станаха и започнаха да се оправят. Анелия си намести бикините върху путето, оправи си сутиена и роклята и я придърпа надолу.

–          Това ли искахте момчета?

–          Да. Почти в един глас отговориха, но не очаквахме жена на твоите години да има такава сладка, гореща и прекрасна путка. Такъв секс никога не сме правили.

–          Така е, но не ми стигна. Отивам да ме довърши мъжът ми.

Оставяйки ги да се чудят, тя изчезна в тъмното. Ники беше видял всичко. Пресрещна я. Започнаха да се целуват страстно, прегърнати тръгнаха към бунгалото и ….

~Ще има продължение~

Rating: 3.00/5. From 7 votes.
Please wait...