Безплатни Секс Разкази, безплатни еротични истории

Секс Разкази, Безплатни секс разкази

Жена ми

Анелия е четиридесет и три годишна жена. Много привлекателна с черна коса, много красиви очи, сочни устни, леко увиснали гърди-нормално големи с много хубава форма, на които младите момичета могат да завидят. А имаше много за завиждане във фигурата и – стройна с изпъкнало невероятно дупе и плоско коремче (най-хубавото на света).

С мъжа си Ники бяха на почивка в комплекс „Русалка”. Забавляваха се много, тъй като бяха сами – без досадните приятели, както се случваше обикновено. Радваха се на спокойствието и правеха секс постоянно. Времето беше много топло и приятно за плаж. Тя вече имаше тен. Една вечер решиха да си поиграят и да направят нещо по различно. Ники я накара да облече тигровата рокля, която и стигаше малко над коляното с тънки презрамки, сатенена материя. Мислеха да тръгне без бельо, но го оставиха за друг път. Тя си сложи шарените прашки, които и бяха много удобни от мека материя.

Отидоха да вечерят в ресторанта. Пиха по едно питие и се смееха. Ники и каза:

–          Искаш ли да си избереш някой тази вечер да се изчукаш с него?

–          Знаеш, че те обичам и бих направила всичко, което поискаш от мен.

–          И аз те обичам, затова нека се забавляваме.

Целунаха се и усетиха, че се възбуждат. Стана около 23.00 часа и още нямаше подходящ обект за играта. Те бяха седнали на една маса малко в страни до морето, Забавляваха се, целуваха се, Ники няколко пъти и бъркаше под полата, а тя го докосваше по кура. По едно време на съседната маса седнаха две момчета. Много добре сложени младежи, които бяха облечени с потници и къси панталони. Те съответно привлякоха вниманието на Анелия и Ники. Той и каза:

–          Беба, това е обекта, само че са двама, какво ще правим?

–          Мога и двамата да изчукам, ако кажеш.

–          Хайде да те видя как ще го на правиш. Аз ще изляза и ще съм в градинката, а ти действай.

Ники стана, целуна я и излезе.

Тя се облегна на стола и леко се разкрачи повдигайки рокличката нагоре по бедрата. Това не остана незабелязано от момчетата. Нямаше как да не им направи впечатление, защото Анелия имаше страхотни крака. Вдигна леко рокличката и си кръстоса краката. Гледката беше страхотна, дори и се виждаха и гащичките.

Младежите се казваха Боби и Лъчо.

Виждайки какво става, Боби каза на Лъчо:

– Кво ще кажеш, а каква яка пичка, целият съм на кур.

– Направо бих я пръснал, нищо че е на възрастта на майка ми. Много е красива и секси.

Анелия забеляза, че младоците си говорят и я наблюдават и й стана хубаво. Усети леко свиване на корема и тръпка между краката. Притисна си двата крака един в друг и ги отпусна, като отново се разкрачи, недаваща си вид, че знае какво става.

Повтори прехвърлянето крак върху крак още няколко пъти, те се взираха в нея и я изпиваха с очи. Беше супер секси. След малко стана и тръгна. Двамата тръгнаха след нея. Тя ходеше поклащайки красивото си дупе много предизвикателно (всъщност такава и беше походката).

Вървеше бавно към градинката. Вече се беше стъмнило и нямаше хора по алеите. Щеше да се изчука с тях, за да спази уговорката с Ники, а и се искаше да усети младите курове. Влезе в градинката и избра неосветена алея. Чуваше стъпките на момчетата след нея, които приближаваха.

Спря, обърна се и им каза:

–          Какво искате от мен?

Боби и каза:

–          Искаме да те изчукаме, нищо лошо няма да ти направим.

–          Сигурни ли сте, че ще можете?

–          Нека опитаме. Каза Лъчо и пристъпи към нея хващайки я през кръста.

Тя не се съпротиви, прегърна го и си подаде сочните устни. Той ги захапа, смукна ги нежно и усети влажният и език в устата си. Целуваше се страхотно. Плъзна ръцете си по гърба му до дупето и леко го стисна. Това го побъркваше. Отговори на ласката като нежно и погали гърдите през роклята. През това време Боби застана зад нея, вдигайки и бавно полата видя прекрасните и почернели от слънцето с шоколадов тен крака и невероятното и дупе. Беше с шарени гащички, с тънка лентичка, която беше влязла между бузките на дупенцето и. Започна да я опипва. Дупето и беше гладко, погали го нежно, придвижи ръце надолу по бедрата след това нагоре между краката и тя се разкрачи. Стигна до чатала, хвана я за пичката през гащите. Бяха много мокри. Потърка я нежно. Тя през това време се целуваше и си беше вкарала ръцете под панталоните  на Лъчо, като му масажираше дупето. Усещайки какво се случва отзад разкрачвайки се леко се надупи, за да може момчето да има достъп до пламтящата и путка. Лъчо и смъкна презрамките на роклята с тези на сутиена, разголи и гърдите, наведе се и започна да и облизва гърдите. Стигна до зърното на дясната и цица захапа го и го засмука. Винаги когато и пипаха гърдите, Анелия усещаше гъдел, но сега беше по различно. Възбуждаше се повече от допира на езика му и топлият му дъх. Той целуваше страстно красивите и цици и смучеше щръкналите кафяви зърна.

Боби продължаваше да я гали по путката през гащите, но тя се обърна и му каза:            „- Искам на голо”. Той я послуша и отмести гащичките настрани. Пред него се откри страхотна путка. Беше леко окосмена с дебели сочни устни, които висяха между краката. Клитора и беше около 2-3 сантиметра дълъг, но явно много възбуден, защото беше доста удебелен. Прокара пръсти между устните и ръката му се напълни с мазен сок. Анелия се натисна към ръката му и извади ръцете си от панталоните на Лъчо, наведе се, и започна да разкопчава ципът му. Бавно му бръкна в гащите и напипа набъбналият му хуй. Усети, че е доста дебел. Прокара ръка за да го проучи и го извади. Свали му панталоните. Пред нея стърчеше яко дебело парче с голяма оформена главичка. Забели го…

През това време Боби имаше прекрасна гледка и възможност за действие. Наведена и разкрачена, с рокля на кръста, страхотна жена с отворена путка стоеше пред него и очакваше действията му. Той застана на колене, разтвори бузите на дупето и я облиза с дебелия си език от ануса до клитора. Путката и беше невероятно мокра и устата му се напълни със сок. До този момент той беше лизал разни млади момичета, но такава сладка путка не беше виждал. Пиеше от соковете и движеше езика си в путката, лижеше и дупето и смучеше набъбналия клитор. Анелия му се надупваше все повече, за да може да и вкара целия език в путето и да може да я обхване цялата…

След като забели хуя на Лъчо, го повдигна нагоре и облиза топките му. Побъркваше го. Засмука му лявата и след това дясната топка, след това бавно по ствола нагоре и надолу, без да стига до главичката. На него му се искаше да му засмуче хуя, тя знаеше това и умишлено го дразнеше. Движеше сочните си устни нагоре надолу и внезапно го налапа целия. Смукна го. Усети мазна капчица на върха на главичката на хуя му. Държеше го с лявата ръка и започна бавно да лиже главичката разнасяйки сока. Лъчо усети че ще се изпразни, хвана и главата, наби и го с няколко движения в устата, задържа я така и започна да се празни. Устата и се напълни със сперма, която тя преглътна на три глътки. Едновременно с Лъчо и тя се изпразни, бълвайки сокове в устата на Боби, който ги гълташе.

Тя се изправи и каза на Боби:

–          Ей малкия, ела да ти направя една свирка и на теб, а ти (на Лъчо) искам да ме чукаш.

Лъчо седна на тревата. Тя го обкрачи застана с гръб към него и надяна мократа си жадна путка на все още твърдият му дебел хуй…

Боби застана пред нея и започна да си сваля ципа. – Не малкия, това е моя работа – каза Анелия и го разкопча, дръпна му панталона, който се свлече на земята. Докато правеше това, се движеше върху кура на Лъчо, който и беше влязъл целият в жадната цепка. Дебелите устни го обхващаха целият, а клитора и се търкаше в твърдите му топки. Така чукайки се бавно, за да не изпразни бързо младежа, се зае с кура на Боби. Той беше по различен от на Лъчо – по дълъг, по тънък, но главичката му беше огромна. Беше обрязан. Хуят му приличаше на гъба. Хвана го с двете ръце насочи го към гърдите си и започна да размазва върху тях бликналият от хуят му сок. Накара го да и оближе гърдите и едва тогава му лапна главичката. Засмука я силно. Без да я изважда от устата си с лявата ръка го търкаше по целия ствол. Навлажни си средният пръст на дясната ръка и я насочи към дупето му, като натисна дупката няколко пъти. Боби не издържа и започна да се изпразва. Спермата му беше повече от на Лъчо и потече покрай хуят му, който още пулсираше в устата на Анелия. Тя изгълта това което беше в устата и, а останалото количество се стичаше по гърдите и.

–          Браво моето момче. Това ли беше? Ще можеш ли още да чукаш или си до тук?

–          Мога, разбира се. Ти си такава страхотна пичка, че бих те чукал до припадък.

–          Тогава ела да помогнеш на приятеля си. Каза тя и както седеше на хуя на Лъчо полегна върху него, разкрачвайки се.

–          Ела да ми го вкараш и ти.

–          Как? Къде? Учуди се той.

–          В путката до този на приятелчето ти.

–          А…ще има ли място?

–          Вкарай го и не питай.

Лъчо лежеше под нея и я чукаше. За момент спря докато Боби се надвеси отгоре, застана между широко разтворените и крака и бавно натисна хуя си в горещата путка на Анелия. Тя изстена, хвана го за дупето и натисна. Главичката му влезе и вече целият беше в путката и. Хайде Лъчо да я скъсаме, каза той и двамата започнаха ритмично да движат парчетата си в путката. Тя жадно ги поемаше и си движеше дупето в техният ритъм. Лъчо и мачкаше гърдите, а с Боби се целуваха, страстно смучейки си езиците.

Анелия беше изпаднала в екстаз. Всяко движение в путката на куровете я подлудяваше, всеки допир на езиците и мачкането на гърдите я караха да стене и да иска още и още.

Момчетата вече не можеха да издържат. Движеха бясно куровете в сладката гореща плът.

–          Свършвам. Каза Боби.

–          И аз. Каза Лъчо.

–          Не в мен. Извика Анелия, избута Боби, стана и хвана с ръце двата кура.

Нямаше нужда да ги търка, защото с хващането започнаха да се изпразват, изригвайки топла сперма.

Станаха и започнаха да се оправят. Анелия си намести бикините върху путето, оправи си сутиена и роклята и я придърпа надолу.

–          Това ли искахте момчета?

–          Да. Почти в един глас отговориха, но не очаквахме жена на твоите години да има такава сладка, гореща и прекрасна путка. Такъв секс никога не сме правили.

–          Така е, но не ми стигна. Отивам да ме довърши мъжът ми.

Оставяйки ги да се чудят, тя изчезна в тъмното. Ники беше видял всичко. Пресрещна я. Започнаха да се целуват страстно, прегърнати тръгнаха към бунгалото и ….

~Ще има продължение~

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (115 votes cast)
Жена ми, 3.5 out of 5 based on 115 ratings

23 Comments

 1. Яко е, хареса ми…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +4 (from 18 votes)
 2. Анонимен

  04/03/2011 at 10:47

  Иван г такава да не тие жена

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 7 votes)
 3. Имало е моменти,когато ми се искало жена ми да е по-еблива.Нещо като в разказа.Фантазий.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +4 (from 8 votes)
  • Анонимен

   29/03/2011 at 22:34

   каква е жена ти, как изглежда, може да й стегнем нещо, хахахах

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: +2 (from 6 votes)
 4. Аз имах това лято подобна история – с жена ми след едно яко пиене, като се прибирахме в градина свихме по една алея и започнахме да се ебем на една пейка. По едно време видях, че от близкият храст един мъж ни гледа. Като ме видя се дръпна по-навътре, а аз оставих жена ми с оголена путка към храста, започнах да я целувам и да я галя, гледайки към храста. Мъжът се показа, видя че го гледам и че продължавам да я галя по клитора. Той излезе, беше си извадил хуя и си го дървеше. Тогава и жена ми го видя, понечи да стане и да си придърпа полата, но аз я спрях. Тя ме попита какво правя, а аз и казах, че я предлагам на човека. Продължих да я галя по путката и да я целувам и след малко мъжът се доблиьи и и го вкара. Аз я целувах и галех по клитора, усещах как хуя на непознатия я пори и много ми беше гот. Жена ми се изпразни три пъти докато непознатия я ебеше. После пушихме по цигара и я опънахме и двамата, сменяйки се.
  Сега си спомняме случката и се чудим как да уредим пак нещо подобно.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +16 (from 18 votes)
 5. Анонимен

  13/12/2011 at 14:53

  emi daite da nuredime ne6to koito iska da pi6e na skype joro_dmx1 da zadovolime nqkoq

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
 6. добри

  19/12/2011 at 17:38

  Много ми се иска и аз да гледам как някой ебе жена ми, ама тя казва, че ако я гледам няма да може да се отпусне и за това, като се наебе с други после ми разказва.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +11 (from 13 votes)
 7. иска ми се нещо такова но до сега поне не се е случвало, иначе жена ми ми разкзва как са я ебали, когато се случи, това много ме възбужда

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +4 (from 10 votes)
 8. Анонимен

  23/02/2012 at 15:52

  Аз пък съм от рогоносците – жена ми по-млада с 15 години, женени сме от 8 години, Преди 5 години една нейна приятелка ми намекна, че жена ми се ебе с техен колега. Вечерта започнах да я еба и когато беше възбудена и казах, че знам за връзката и. Тя започна да охка и ме попита имам ли нещо против, защото било само секс, а обичала мен. Както се бях възбудил и казах, че няма нищо против, но искам когато отива да се ебе да ми казва. Тя ми призна, че освен с колегата си ми е изневерила с още четирима мъже, с единия – година след барака ни, а с другите – през последните две години. След два дни ми се обади малко притеснена и ме попита има ли нещо против да закъснее. Попитах я, дали ще е колегата си, тя ми каза – да. Прибра се след полунощ и правихме щур секс. Накарах я да ми разказва как е било и това много ме възбуди… От тогава нямаме тайни, жена ми се е ебала вече с още м9 мъже – повечето пъти за по две – три седмици, с двама – за по няколко месеца. Обещала ми е да се наебе с друг пред мен, но още се опъва, даже веднъж повиках жиголо, но тя се притесни и се съгласи само да го гледа как си прави чикия пред нас, а аз да я еба с пръст (поне накрая и свалих гащите и исках да я гледа като и галя клитора).

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +9 (from 9 votes)
 9. nadareniq

  29/03/2012 at 1:54

  И аз ебах така няколко семейни жени и една пред мъжа й – той много се кефеше.
  Ако има някой пич жена с хубави цици – да пращи за ебане- насреща съм. Много ми е як и дебел к** и мн се кефат омъжените жени. Пишете на sladko_lqto@abv.bg

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +4 (from 4 votes)
  • Анонимен

   05/09/2012 at 5:08

   И аз искам да пусна мойта на някой да и скъса путката от ебане и после да и пръсне тясното дупе а аз да я гледам.То ако са двама по-добре че искам халката и да се разшири максимално.Само незнам как да го направя .Дайте идеи.много ме е ядосала и искам да я накажа така.После сигурно и на мен ще пуска отзад .

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: +5 (from 7 votes)
   • МИ дай я насам – що да не си направим суинг?
    И мойта нещо ми прави номера. Не искала да бъде плънка, не искала да бъде дупка на по-големичък кур….

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +4 (from 4 votes)
   • Анонимен

    27/09/2012 at 23:55

    pishi mi na tozi e-mail za poveche informaciq

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +4 (from 4 votes)
 10. Iskam da eba jenati pred teb.Skaipa mi eee p.v69

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
 11. И аз искам някой да наебе жена ми пред мен, но тя не се навива. Иначе ми е признала за четири изневери (за три години брак), като последната е продължила близо седем месеца. Ебала се е с един неин колега 2-3 пъти седмично….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +4 (from 6 votes)
 12. така сме

  16/12/2014 at 20:29

  Днес мояата е на коледен банкет. Казах и, ако някой си поиска да му пусне. Обадих и се преди малко – веч беше подгряла, попитах я как е, тя каза, че май ще се прибере сутринта, защото един колега я свалял много яко. Пак и казах да не пропуска и да не се притеснява, а аз седя и чета за ебани съпруги и чакам сутрнта да се върне със зачервена путка от чужд хуй.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +3 (from 7 votes)
  • И аз имах подобно изживяване….жена ми отиде на коледен банкет с фирмата а аз в къщи с малкия..дойде си в 4 сутринта,пияна,рошава и веднага ми налапа хуя

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: +1 (from 19 votes)
 13. Аз съм 19-годишен надарен жребец и по-възрастните жени много ми се кефят. Когато ме покани някое семейство пръскам красивата съпруга от сладко ебане в брачното им легло докато мъжът й й държи ръката и гледа отстрани! Съпрузите много се кефят да виждат как млад ебач им задоволява жените както те не могат!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 10 votes)
 14. Анонимен

  05/08/2016 at 1:55

  Търся някой, които да прелъсти жена ми и да я наебе. Тя е на 45, стегната и хваща окото, но до сега не е спала с друг мъж. Иска и се, но се страхува и притеснява. Ще дам лична информация, която ще помогне за свалката. Условието е тя да не разбере, че аз съм организатора, а които се навие да спи с нея поне 5-6 вечери.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 5 votes)
 15. Моята е на 43. Има яки бомби и путка. Но не мога да я навия за нещо групово. Не е разкрепостена. Иначе съм и казвал че ако свали и изчука някой колега ще се радвам. Ама не го прави. Само си позволява дребни флиртчета.
  ******@abv.bg

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 5 votes)
 16. ….мммм ..супер ако , искам да съм на мястото на Анелия….има ли желаещи…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*