Как срещнах баща ти – 1

How I met your father (Как срещнах баща ти) Част 1

Не знам как да започна този разказ. Той си има адресант. Ако имате търпение да го прочетете ще разберете накрая за кого и защо го пища. Искам да направия две уточнения: първо, никое лице от разказа не е измислено, но имената на хората са сменени; второ – аз съм свидетел или участник в описаните събития (освен в легендите). Старах се да спазвам хронологията на нещата. Предварително се извинявам за правописни грешки.

Нека да започнем с това кой съм аз. Роден през ранните 60 години на миналия век в един малък окръжен град в България. За разказа ще се наричам Данчо. Сексуално се определям като БИ. Много пъти съм се питал какво означава това? – да ли в тебе има две половинки – мъжка и женска или просто си едно – мъж който обича да чука мъже и жени. Мисля, че истината е някаде по средата.

Мислил съм си и какви са причините да съм БИ. Дали това ми е генетично заложено или просто съм го придобил с израстването и формирането ми като човек. Не искам да спадам в детайли и автодискусия, просто ще ви разкажа факти и някои последствия. Но преди да започна с фактите, малко легенди. Това са легенди, защото не съм бил съврененник на тези събития, а ги препредавам такива каквито съм ги чул.

I.Йордан и Иван

Моят дядо, на баща ми – баща му, се казваше Йордан. Както ще разбете по-късно аз не съм кръстен на него, а на чичо ми Йордан. За дядо ми със сигурност може да се твърди че е бил БИ. Повече от 15 години между световните воини е бил кмет на селото където е живеел и негов любовник е бил писарят на общината. Казвам го това със сигурност защото 4 от всеки 5 човека, които са говорили за дядо ми, са ми го казва ли директно или са ми го намеквали. Той си е отишал от твоя свят в късните 60 години на миналия век и аз нямам ясни спомени за него. Със сигурност той и неговия писар са били връстници, учили са колеж в Пловдив, но преди да стигнем до тяхната връзка, нека ви разкажа легендите.

Легенда 1: Как православни деца са учили в католически колеж? Дядо Йордан и неговият приятел Иван са били наемани да работят на чифлика на унятска църква, намираща се в съседно село. Версията разкавана в нашето семейство е че двамата били толкова умни че ги пратили да учат. Звучи доста наивно. Другата версия е че докато са работели, са обслужвали сексуално свещеника. Когато свещеникът отива да работи във въпросния колеж, той ги взима да са му подръка.

Без значение каква е била причината за тяхното изпращане, в навечерието на Първата световна война когато  колежът е затворен, двамата – тогава 20 годишни – се завръштат на село  с умения по математика и френски. Дядо ми още в Пловдив е станал член на Демократическата партия. Изглежда че е било доста модерно, защото това са хората обявили Независимостта на България. Така започва неговата политически кариера. Не е ясно как двамата са избегна ли мобилизацията.

Дядо се жени през 1921 година за баба ми и на следващата година им се ражда първия син. Три години по-късно – вече кмет – им се ражда първата и единственна дъщеря. Малко след като е станал кмет, той е назначил приятеля си Иван за писар. Както казах вече това е периодът, през който е известна тяхната връзка. Те са били заедно винаги.

Легенда 2: Най-вулгарното в случая е намесата на баба ми и формирането на открит любовен триъгълник, за който една от стринките ми не се посрами да говори. Баща ми и съпругът на въпросната стринка са братя-близнаци (разноячни). Слухът е, че в нощта на тяхното зачеване баба е правила секс заедно със съпруга си и с неговия приятел. След като са се родили, двете момчета получили имената на бащите си – Иванчо и Данчо. Освен имената, въпросната стринка нямаше никакви други доказателсва за тезата си. Тя спекулираше и с различната кръвна група на баща ми и чичо. Стринка ми направи това признание много след като баща ми и чичо ми не бяха между живите.

Иван никога не е бил женен и няма официално потомство. Той е останал писар в общината и след падането на дядо от власт. След това двамата са се скарали и Иван е минал към друга партия. След 9 септември, Иван е социал-демократ. Истината е че дядо е попаднал в немилост, но Иван успява да го уреди като писар. Нещо като смяна на ролите. Покъсно Иван има пръст в изпращане на баща ми и чичо да учат за две години в Държавен телеграфопощенски институт в София. Благодарение на това, те правят кариера във пощата на въпросния окръжен град.

Разполагам със снимка на дядо и неговия праител от колежа, но не мога да направя никакви заключение за прилика с баща ми и чичо. Дори те не приличат на дядо. В едно нещо съм сигурен – дядо е бил доста добър и търпелив човек и доста тачен за времето си кмет. Дори потърдено от стринка ми.

II.Иванчо и Данчо

Името на баща ми е Иванчо (не Иван), а на чичо ми – Данчо (не Йордан). Баща ми се е родил половин час преди чичо и това го е направило “старши”. Чичо винаги е респектирал това. Когато са били деца те са решили, ако имат момчета да си ги кръстят взаимно. И така аз съм Данчо, кръстен на чичо си. Чичо има син – 5 години по-голям от мене той се казва Иван. Иван има сестра която е по-малка от мене, а аз имам сестра връстница на Иван. Към Иван все още се обръщам с “бате”.

И така, заедно с майка и стринка, горе описаните лица сме на почивка в Приморско през лятото малко преди да навърша 12 години. Там и тогава се случи нещо което определи голяма част от моя живот. Като дете в пубертета, на мене ми бяха интересни половите органи както на жените така и на мъжете.

Бяхме изкарали около 10 дни, през деня баща ми и чичо със съпругите пляскаха кари на плажа, а ние децата си играехме. Кака и бате, или си играеха с нас или се шляеха тук-там. Оставаха ни още 3-4 дена. Предишния ден, бях открил че последната тоалетна има дупка през която се вижда всичко от последната душ-кабина. Входът за мъжките тоалетни и входът на душ-кабините за мъже бяха от краищата на една и съща сграда. Предишният ден гледах бате докато се къпе, но му видях само белия задник.

Баща ми и чичо бяха отишли да пият бира на бирарията. На мене ми се приходи по нужда. Отидох във въпросната тоалетна да пикая. След като се изпика погледнах през дупката. Първото нещо което видях бе бял задник, като на бате, но човекът беше леко приклекнал и разтворил краката. Една ръка галеше този задника. Между краката на човека, видях друг човек който беше гол и седна. За първи път в моя живот видях надървен мъжки член, изправен отвесно нагоре, една трета от главичката беше оголена, видях две виснали надолу средно големи топки в гладки торбички. Още веднъж огледах това нещо и се разтреперих. Не разбирах какво става. Погледах нагоре и успях да видя половината от лицето на седналия човек. Разпознах го, това беше баща ми. Той движеше главата си от и към тялото на другия човек. С едната ръка държеше нещо пред лицето си, а с другата мачкаше белия задник. Наведох се надолу и погледнах главата на другия човек – това беше чичо.

Все още не разбирах какво става. Погледнах пак към дупето на чичо. Двете бели бузи се открояваха на фона на тена на останалото тяло и ръката на баща ми минаваща между краката му стискаше ту едната ту другата буза. Една движение на раката го запомних за цял живот. Баща ми навря средния си пръст дълбоко в дупката на дупето и го завъртя бързо. В това време чичо почти подскочи. Видях, че баща ми се смееше, а това което дъжеше го насочи към стената. Това беше члена на чичо ми, успях да видя една част от него. Главичката му беше напълно оголена. Хвана ме страх. Мислех да се махам, но видях че баща ми се изправи. Реших че те ще тръгнат веднага и могат да ме видят. Останах.

Чичо се изви и сега виждах члена му вече намалял и увиснал на долу. Ташаците му не висяха както на баща ми. Баща ми вече беше заголил цялата глава на члена си и двата си плюнчеха пръстите и я мажеха. След това чичо се обърна и започна да навежда напред. Баща ми го хвана за страните и започна да се движи напред-назад. Когато главата на чичо достигна почти до дупката. Разтреперан от страх да не ме види, избягах на пръсти. Излязох и отидох при мама и другите. Но мислите ми бяха в това какво ставаше там в онази кабина.

След половин час чичо и баща ми дойдоха с бира и играта на карти се поднови. Не видях никакви следи по техните бански или лица. Моето любопитство не свърши. Аз се върнах в кабината, заключих вратата и започнах да изледвам. Видях някакви капки по стената където баща ми насочи члена на чичо. Подобни неща видях и по цимента на пода. То приличаше на храчка. Такива храчки бях виждал в тоалетните преди.

Образът на члена на баша ми беше в главата ми. Стана ми ясно че първо той бе лапал члена на чичо и си беше движил главата. От наведената поза която чичо беше заел след това и мястото на баща ми, ми стана ясно че баща ми си е пъхал члена в дупето на чичо. Моето парче се беше надървило и представяйки си втората сцена, наплюнчих си го и направих – на знам дали беше първата, но съм сигирен че беше последната “суха” чекия (сух оргазъм).

На следващия ден, това което бях видял беше постоянно в главата ми. На по-следващата сутрин сънувах странен сън. Имах члена на баща ми, а пред мене се беше навел бате и го лапаше. Аз го извъртях както чичо и опръсках стената. Като се събудих нещо лепкаше в шортите ми, видях че е подобна течност като тази в кабината само че смесена с кръв. Отидох и казах на мама. Тя се засмя и каза да се измия и сложа нови шорти. Да не се плаша, бил съм станал “мъж”.

Вечерта отидохме на ресторант да отпразнуваме и имаше наздраве за новия “мъж”. Всички бяха радостни и доволни, само аз объркан и огрижен.

В следващите 5 години, всяко самозадоволяване (изхвърляне) е било свързано с тази случка. Мислено съм бил в ролята на баща ми или чичо ми от двете сцени. Мислил съм много пъти дали ако не бях станал свидетел на това, щях да съм БИ.

Много пъти съм се питал, какво накара тези двама мъже в разцвета на живота си – на 44 години, при наличие на здрави и читави съпруги да направят това. За мене няма друго обяснение освен факта, че трябваше 4 човека да живеем 15 дена в една стая. Баща ми и майка ми бяха постоянно (24 часа) с нас – децата си. За мене би било по-нормално да видя или чуя те да правят секс пред нас, от колкото това което видях. Тази случка не промени моето отношение ми към баща ми и чичо. Аз продължих до края на техния живот да се отнасям към тях с уважение.

Не знам за баща ми, но за чичо ми беше известен с това че беше изневерявал на стринка ми хиляди пъти. Дори на възраст 55 беше пред развод заради 25 годишна жена. Това определено категоризира баща ми и чичо ми като БИ.

~Край на част 1~

No votes yet.
Please wait...