Как срещнах баща ти – 3

How I met your father (Как срещнах баща ти) Част 3

IV. Лора

Започнах в университета през октомври. Като “заек”, още първия ден отидох на упражнения в 2 без 15 след обяд. Кабинета беше заключен. В коридора се мотаеше още едно момиче. Тя беше с черна коса, мургава, дребна, не толкова слаба. Това бе момиче-petite, което може да си го закачиш на члена и да го носиш. След малко тя ме попита дали чакам за класа и се разбрахме че сме единствените заблудени “зайци”. Отидохме да пием кафе и се запознахме, от къде сме и т.н. Тя беше софиянка.

С Лора станахме приятели. Помагахме си с лекции, протоколи, ръководства,… Тя идваше в квартирата и ме канеше у тях. Аз гледах на това като на една дружба. Допадаше ми нейното чувство за хумор, начина по който преценяваше хората.

През ноември, аз я изпращах на автобуса и преди да се качи тя ме целуна. Аз я задържах с отвръщане с продължителна целувка. Рейсът тръгна и аз и предложих да се върнем у дома. Следващият рейс беше след 45 минути. Прегърнати се прибрахме в квартирата.

Щом влезнахме в стаята, аз разкопчах блузата и започнах да галя малките и гърдички. Бях се наточил до експлозия. Лора ми свали ризата и започна да ме целува по ушите, врата, гърдите. Тя ми позволи да и бръкна в гащите. За първи път се докосвах до клитор. Дупката и беше добре овлажнена. Помислих си че не трябва масло, тя си произвежда сама. Лора започна да ми масажира члена. Не издържах. Свалих си панталона. Тя също си съблече.

До леглото имах голяма маса на която учех или се хранех в редките случаи кога го правех в квартирата. Нормално седях на леглото. Разчистих с един замах масата. Хванах с двете ръце Лора и я качих на масата. Сложих я да седне на възглавницата ми, а аз седнах на леглото с лице срещу най-нежната й част. Преметнах краката й върху раменете ми и започнах един от най-сладките моменти в моя живот. За първи път на 21 годишна възраст застанах пред красота. Започнах да я целувам и да работя клитора с езика. Лора ме беше хванала за главата и галеше. В един момент ми каза, че иска да ми каже нещо. Аз спрях и я погледнах. Тя ми каза че съм и първият и ме моли да внимаван. Станах прав, тя сложи раката си на члена ми и поиска да сложи презерватива сама.

Сложих я на леглото. На местих презерватива и тепререйки започнах да прониквам в нея. Страх ме беше, първо, за първи път бях с жена и второ, за първи път щях да дупча нечий “талон”. Навлизах милиметър по милиметър докато достигнах пердето. Докато се чудех как да я натисна, Лора го напри сама. Може би неволно. Тя се натисна силно таза си съм мене и в същото време се държеше за хипа ми. Погледнахме се засмени. Бяхме минали границата. Леко се целунахме и аз започнах бавно ритмични движения. Всеки път като поглеждах или поглаждах малките гърдички, чувствах нова енергия във вече “мъжкото ми достойнство”. Аз може да свърша всеки момент, но опита ми с Георги да забавям ми помогна да я изчакам. След като започна нейния оргазъм, аз не можах да се контролира и свърших набързо.  Аз се направих на възпитан и се извиних че съм я изпреварил, но тя ми каза че е било “джъст-он-таим” и че моментите на изтласкването всъщност са и доставило голямо удоволствие.

Докато бях на седмото небе не съм усетил всъщност за огромната локва в която сме били. Аз бях изплашен. Страхувах се да не загуби много кръв. Обърнах се към нея, тя се усмихваше и ме галеше. Това ме успокои.

Това беше моето кръщене. Радостта ми беше безгранична. Започнах да целувам гладкото й тяло и си мислех за това как си пасваме.

Лора направи нещо голямо за мене. Тя ме научи как да свалям сутиен, че женските гащи не са страшни, че женският полов орган си има предимства. Лора запали “мъжът” в мене.

През следващите 7 месеца ние бяхме заедно почти денонощно. Записахме английски в Алеанса. Ходехме на кино и театър. Бяхме заедно на 8 декември. На връщане от 8-декемврийското парти, спряхме и за няколко часа видяхме баща ми и майка ми. Майка ми получи някакво успокоение. Бях сигурен че информацията за моята връзка с Георги бе достигнала до баща ми и чичо ми. Най-много се притеснявах информацията да не достигне до стринка ми.

Двете сесии в първи курс ми бяха най-сладките. Учехме с Лора и се чукахме по един-два пъти на ден. Харесваше ми да уча и да държа в ръката си гърда или пръста ми да гали клитор, или пък малка нежна же

КРАЙ

Rating: 4.00/5. From 1 vote.
Please wait...