Не пускай светлините

Автор: ivetoo

Дъждът свирепо къпеше улиците на града. Сякаш искаше да го пречисти от греховните мисли в него. Такива бяха мислите на Даниел. Един разглезен, но добър хлапак. Мислите му се въртяха все около нея. Тази дяволска красавица. Искаше му се да я усети от близо, да вкуси нейния нежен плод. Само това желаеше повече от всичко. Но този плод бе забранен за него. Това го правеше и по желан. Слабините му копнееха за гениталиите й, за топлината и влагата в тях. Всичко това искаше да усеща по себе си. Стенанията и виковете и ноктите по гърба му. Не можеше да мисли трезво, инстинктът му го водеше по грешния път, и той го знаеше добре.

–          Братко, хайде идвай, купона започна! – викна го брат му Пламен.

–          Идвам след  малко.

Брат му Пламен, бе с две години по голям от него. Даниел бе хубавия, а Пламен умния. Така бе във всяко отношение.

В къщата се бяха събрали около петнадесет човека. Всеки уважаваше и поздравяваше рожденика, братът на Даниел – Пламен. Той посрещаше двадесет и петата си година.

Всички се забавляваха и дигаха тост в негова чест, само собственият му брат не. Даниел през цялото време бе сърдит,неразговорлив и раздразнителен. Но почти никой не забеляза това. Тогава я зърна това бе тя. Облечена като ангел, макар да знаеше, че дявол се крие под тази невинна обвивка.

–          Здравей, Силвия… много си красива- побърза да я заговори Даниел.

–          Благодаря, къде е рожденика? – търсеща го с очи попита тя, без да му обръща внимание на отговора.

–          Мисля, че в другата стая.- раздразнено отговори той.

Без повече да му мисли се отдалечи от него. Това го накара да откачи. Отиде в кухнята и си взема една бутилка водка. Пиеше и негодуваше, проклинаше нея, проклинаше и себе си. Защо трябваше точно в нея да се влюбва ? Защо не можеше да я изкара от ума си ?

Само това го притесняваше. Тя дори не знаеше за ветровете в душата му, за любовта му и жестоката болка, която му причиняваше.

Алкохолът, който бе погълнал започна да му маже главата. Ще бъдеш моя! Закани се той. Още тази вечер ще те притежавам!

Бяха минали няколко часа, когато токът изведнъж бе спрял. Някои дори не бяха разбрали, защото бяха вече заспали, а други едва се държаха. Даниел стоеше на терасата и бе почнал втора бутилка водка, когато брат му дойде при него.

–          Аз излизам, да видя бушоните. Ти стой тук да наглеждаш положението.

Даниел кимна одобрително. Но добре ,че нощта скриваше злорадната му усмивка. Вътре положението бе повече от трагично. Не му отне много време да я открие. Бе в спалнята, стоеше сама,полугола. Сякаш бе сервирана в поднос, точно по поръчка. Нерешително , но уверено влезе в стаята и я затвори. Чу я да казва нещо, но не разбра какво.

–          Шшшт! – прошепна той.

Започна да й пипа краката, като постепенно си спускаше ръцете към бедрата. Свали впитите в нея малки прашки. Тениската с която бе облечена, беше единственото нещо, което закриваше голотата й. Без колебание се качи от горе и. Разкрачи я и с бясна скорост свали тениската, като едва не я скъса. Тя протегна ръцете си и започна да му стиска гърбът.

–          Желая те – прошепна тя.

Устните им се сляха. Той неудържимо я притискаше и целуваше. Устните й бяха сладки, по-вкусни от неговите представи. Не можеше да и се насити. Хвана и стегнатите гърди и засмука зърната и ,докато в същото време бясно ги мачкаше. Чу я да стене това го побъркваше още повече. Беше груб но не можеше другояче. Емоциите бушуваха в него , като буреносни облаци. На нея това и харесваше. Искаше той да е груб. Стенеше и го дърпаше към гениталиите си. Желаеше го и то веднага. Но Даниел, не искаше толкова бързо да приключат. Искаше още да и се наслаждава. Спусна ръката си по корема и, докато достигна нейния най-съкровен плод. Тя бе гореща и много мокра. Усещаше как члена му пулсираше, искаше да я обладае. Да я чука грубо, да слуша виковете и в ухото си. Не можеше повече да издържи. Искаше да проникне в нея и да усети сладостта. Направи го бавно,тя бе тясна и влажна. Той усети как погледа му се замъглява от удоволствие и възбуда. Тя стенеше по-силно и учестено. Вкара и го до край, усещането бе незабравимо. Започна да я чука, все по-грубо и по-грубо. Всеки тласък и го даваше до край, а тя пищеше от удоволствие. Той я хвана за гушата и продължи да и го набива с всички сили. Усещаше соковете и , как се стичаха от нея, бе адски влажна.

–          Не спирай!- крещеше тя – не спирай, чукай ме!

Това го подлудяваше. Обърна я на задна и пак проникна дълбоко в нея. Тласък след тласък ,тя се гърчеше все повече и повече.

–          Страхотен си, ти си най-добрия.

Усети,че му идва,удоволствието бе огромно. Тя се обърна към него и той се изпразни върху гърдите и. Дишаше учестено и не можеше да си намери място.

–          Това, беше най-якия секс в живота ми- стенеше тя.

Даниел побърза да се облече и излезе от стаята. В коридора срещна брат си.

–          Скоро ще дойде токът,правят някаква профилактика.

–          Добре – каза Даниел и тръгна към терасата.

–          Силвия в спалнята ли е?

–          Ами незнам, провери.

Даниел за миг се поспря и се заслуша.

–          Мили, къде тръгна изведнъж ? – попита учудена Силвия.

–          Ходих да видя,защо спря тока.

–          Но нали до сега беше с мен?

Rating: 3.00/5. From 4 votes.
Please wait...