Нежна Господарка – 1

Автор: Пипи

…Беше късно вечерта, около 23 часа и те имаха среща. Щяха да ходят в нощното кино, тя искаше да гледа някаква романтична комедия, която не беше по неговия вкус, но както винаги, ставаше това което тя каже.

Тя е Габриела, 27 годишна жена, която знае какво иска и как да го постигне. Не много висока, около 165 см, с леко матов тен на кожата, сини очи и светло кестенява дълга  коса. Има удивително чаровна усмивка, добре подредени бели зъбки и плътни устни. Когато изгрее усмивката й, се забелязват двете трапчинки.Обича да спортува, което си личи още на пръв поглед– стегнати крачета  и дупе , в които се заглеждат не само мъжете. С две думи– чаровна и секси госпожица.

Той е Ник, 29 годишен младеж, с атлетично тяло, върху което си личи, че е поработил доста. Тъмно кафяви на цвят очи с форма на бадемчета, малко носле, изписани вежди и добре оформени скули.  Дълга до раменете черна и чуплива коса. Ник обича да изглежда добре, поради което се оставя в ръцете на личната си стилистка… Габи. Той винаги преди да излезнат я чакаше в къщи, тя да оформи къдриците му с гел. И на двамата им харесва Габи да се грижи за външния му вид.

Заедно са от почти една година, та вече се познават достатъчно добре и знаят кой какво място заема в двойката…

Габи спря колата си пред къщата на Ник към 22.30. Звънна на вратата и докато чака той да й отвори си помисли с палава усмивка.

“ И сега ако не се е приготвил, ще си получи заслуженото!“ –когато вратата се отвори и Ник усмихнат се показа по халат.

–        Мисля , че ти казах, че желая да гледам този филм! Днес! В твоята компания!?!?!?!?

–        Да миличка, веднага ще се приготвя, знаеш че не ми трябва много време.

Целуна силно начервените й устни, затвори вратата след нея и се запъти към спалнята, където беше приготвил дрехите си.

–        Габи, ще ми помогнеш ли с прическата, след като се облека?– попита отново усмихнат Ник.

Тя само кимна с глава и се усмихна. Ник бутна халата от силните си рамене и той се свлече в краката му. Габи наблюдаваше подпряна на касата на вратата. От гледката очичките й забляскаха игриво. Ник обърна глава към нея и й намигна… Тя забеляза отпечатъка от червеното си червило по устните му. Нейните устнички пресъхнаха. Сети се, че в дамската си чанта има една близалка с вкус на ягода. Извади я и с палава усмивка я сложи в устата си. Ник вече беше облякъл дънките си и бяла ризка на сини раета, като остави горните две копчета разкопчани и яката леко повдигната нагоре. Завъртя се пред Габи, като че ли й прави ревю.

–        Как ме намира моята Господарка?

Тя се усмихна палаво. Хареса й това което виждаше, доближи се, хвана брадичката му нежно и се загледа в устните му с искрящи очи. Отпечатъка от червилото й още стоеше там.

По време на любовните им игрички, много често Габи го гримираше, обличаше го с женски дрехи, слагаше му украшения в косата, лакираше го. Харесваше й Ник да се оставя в ръцете й и да изпълнява заповедите й, да е нейната кукла. Още повече му харесваше на него да я задоволява по какъвто и да било начин.

–        Габи?!?!?! Защо ме гледаш така втренчено?

Тя се обърна с гръб към него, пусна дамската си чанта на земята и започна да разкопчава ризката си бавно….

–        Когато звъннах на вратата си знаех, че няма да си готов, забави се доста с обличането и филма ми започва след пет минутки! Мислиш ли че ще стигнем навреме???

Ник наведе глава и не каза нищо, почувства се виновен, че Габи няма да може да гледа филма тази вечер. Но не знаеше , че след като тя видя блестящите му устни, напълно забрави за филма и поиска да останат в къщи. Тя просто искаше той да се почувства виновен! Габи се обърна към Ник и му каза.

–        Съблечи се!!!

Той без да задава въпроси започна да разкопчава ризката си. Тя извади близалката от устата си и помилва устните му с ягодовия вкус. Ник се облиза, понечи да лапне близалката, но Габи рязко я дръпна.

–        Това не е за устата ти!

Усмихна му се палаво и остави близалката в хартийката, върху нощното шкафче до спалнята. Доближи се до Ник и му прошепна на ухото.

–        Тази вечер се остави изцяло на мен!– и леко захапа ушенцето му.

Ник вече беше гол, скръстил ръце на гърдите си и гледайки надолу.

Габи беше облечена със светло розова ризка, пола в същия тон, права, с дължина малко над коляното. Имаше широк бял колан, с голяма панделка от дясната страна, бели силиконови чорапи с ръб отзад и бели обувчици с токче.

Наведе се леко, при което гърдите й почти се показаха от сутиена. Ник забеляза това, прииска му се да ги докосне, да ги целуне, но остана като прикован на мястото си. Той можеше да прави само това, което му е наредено! Габи разтвори леко крака, бръкна с ръка под поличката си, закачи само с показалец прашките си и така ги смъкна бавно надолу. Сграбчи ги с цяла ръка, доближи се до Ник и ги потърка в брадичката му.

–        Знаеш ли защо са толкова мокри?– попита заповеднически Габи.

–        Не Господарке!– и продължи да гледа виновно надолу.

Тя застана зад гърба на Ник и се усмихна доволно. Започна нежно да го гали с прашките и да оглежда силното му тяло. Ник настръхна от желание, беше много възбуден, искаше му се да я сграбчи  и да я целуне страстно, но това не му беше наредено  и остана неподвижен отново.

–        Легни и се отпусни!

Ник направи крачка към леглото, легна , отпусна тялото си до колкото можеше и проследяваше с периферията си какво прави Габи.

Тя вдигна тясната си пола на кръста, събу обувките си и се качи права на леглото. Обкрачи Ник, сложи ръцете си на кръста и го погледна нежно в очите.

–        Докосвай ме! Целувай ме!

Ник повдигна тялото си и застана седнал между краката й. Погали нежната материя на силиконовите й чорапи. Плъзна другата си ръка по дупето й и долепи устни на венериния й хълм, който беше гладичък като бебешка кожа.

–        Оближи показалеца си Ник!

Той незабавно го насочи към устата си и го облиза така, все едно прави свирка на пръста си. Габи го беше научила добре как й харесва да го прави. Тя наблюдаваше доволно отгоре как начервените му устни облизват пръста. Точно тези начервени устни намокриха тюлените й прашки и я накараха да забрави за филма. Габи хвана ръката му и извади пръста от устата му. В другата си ръка тя все още държеше прашките от нежен тюл. Намота ги два пъти около пръста на Ник и си разтвори краката още повече.

–        Желая пръста ти в мен!

Той прокара език по цепката на сливката й, разтвори леко устните на путката й с езика си и усети вкуса й. Насочи пръста си към отвора й и го постави там. Вкара го бавно в нея, до край, като не спираше да си играе и с клитора й. Тя усещаше как нежната материя на прашките й я дразнеше и това и харесваше много. Габи измърка доволно.

–        Не спирай! Обожавам да го правиш!

Ник се усмихна доволно и продължи да задоволява любимата си, както му беше наредено. След няколко минутки тя беше почти на ръба да свърши, когато заповяда на Ник.

–        Извади пръста си от мен и пак го оближи!

Ник беше прекалено възбуден, желаеше я и правеше всичко наредено му от нея. Извади внимателно пръста си от отвора й, след което мина с език да попие сока й. Габи коленичи пред него и започна да го целува страстно, като зарови пръсти в гъстата му и още влажна коса. Тя продължи да го целува по гушката, гърдите, коремчето, хълбоците…Ник трепереше леко от нагон.

–        Отпусни се!

Габи застана между краката му и погали члена му с ръка. Доближи устни към него, обхвана го здраво с ръка и го пое в устата си. Движи устните си няколко пъти нагоре надолу по него, когато насочи поглед към лицето на Ник и видя на шкафчето до него, близалката която беше оставила тя. Извади члена му от устата си и му каза усмихната.

–        Искаш ли близалка , бебчо?

Ник само поклати глава в знак на съгласие и измърка доволно. Тя протегна ръка, взе близалката и я облиза по най–перверзния начин. Постави я на устните на Ник и той инстинктивно започна да я смуче. Габи я извади от устата му и му прошепна.

–        Не! Трябва ми почти цяла!

Целуна го нежно по устните и продължи надолу по тялото му.

–        Ник, застани на четири крака!

Вярното й кученце веднага изпълни заповедта. Тя постави ръце на гърба му и леко пусна нокти, започна да го гали и нежно да го драска. Застана и тя на четири крака зад него и без предупреждение насочи езика си към цепката му. Мина по цялата дължина и се спря на отвора му. Ник беше с леко разтворени крака. Тя прокара едната си ръка от вътрешната страна на бедрото му и сграбчи топките му. Помачка ги нежно, докато езика й мокреше отвора му и леко влизаше в него. Габи взе близалката отново и се усмихна. Облиза я, така че да остави повече слюнка на нея и я насочи към отвора на Ник. С кръгообразни движения, масажирайки нежно , и с много търпение, Габи натискаше близалката в ануса му, без да остави да влезне в него.  Тя обичаше да е Нежната Господарка.  Пое близалката пак в устата си за да я намокри и пак се върна  на целта си. Ник се беше отпуснал напълно и леко помъркваше от удоволствие и възбуда. Габи сложи две високи възглавници под корема му и му заповяда да се отпусне на тях. Тя седна между разтворените му крака, провря си крачетата под неговите и ги долепи до тръпнещото му тяло. Разтвори бузките му с две ръце и напъха езичето си доколкото можа в ануса на Ник. Започна да го помръдва в него. Взе пак близалката, облиза я жадно и я постави на мястото на езика си. Вече беше намокрила достатъчно отвора му. А и Ник се беше отпуснал в ръцете й, обожаваше да е в нейните ръце, обича това, което получава от нея, тя го кара да се чувства това, което е той, има й пълно доверие!

Габи пусна тънка струйка със слюнка на ануса на Ник. С нежни движения и много бавно топченцето потъна в дупето му. Тя не спираше да го помръдва в него .

–        Харесва ли ти Принце?

–        Мхммммммм!!!– само това успя да измрънка Ник, като натискаше леко тялото си в ръката на Габи.

Тя му заповяда….

–        Обърни се по гръб, но искам кръста ти да е върху възглавниците и дупето ти във въздуха!– без да вади близалката от ануса му. Той бавно обърна тялото си, усещаше топченцето в него, а Габи не помръдна от мястото си. Тя пусна ръка към путката си, бе много мокра и възбудена, помасажира нежно клитора си и вкара пръстче в нея.

–        – Мммммммммммммм…… !!!!

Ник повдигна глава и я видя какво прави, как се гърчи от удоволствие. Помисли си … “ Тази жена знае как да ме държи в напрежение“ – усмихна се и отпусна главица назад.

Габи извади пръста от пичката си и го облиза. Обхвана члена на Ник с една ръка и започна да го мастурбира бавно. В същото време с другата си ръка вибрираше със близалката в дупето му. Наведе се и започна да смуче кура му, като забърза движенията по него. Ник беше в такава еуфория, че дори не усети как от устните му се изплъзнаха думите.

–        Моля те, не спирай Господарке Моя, желая те, обичам те! Мммммммммм….

Габи усети че е близо до края, защото тялото му се гърчеше в конвулсии. Тя извади топченцето от дупето на Ник, потопи показалеца в путката си, за да го намокри добре, извади го и го сложи на мястото на близалката. Пръста й влезна до край и тя започна да го помръдва в ануса му. Налапа целия му хуй и започна да му духа все по забързано и страстно. Не след дълго усети как тялото на Ник се стяга и той понечи да отдръпне главата й настрани, за да не й напълни устичката с белия си сок, но Габи отхвърли ръката му и налапа жадно целия му кур. Той избухна в устата й, тялото му се тресеше от страст. Когато се поуспокои, Габи извади члена му от устата си, в която все още имаше ресто от сперма. Застана над него и го целуна страстно.

Ник я прегърна силно и й каза.

–        Обичам Ви, Мое Височество!

~ Следва продължение ~

Rating: 3.00/5. From 3 votes.
Please wait...