Пеещите фонтани

Автор: ivetoo

Вечерта бе топла и приятна. Слънцето отдавна бе залязло и по Пловдивските улици, беше пълен хаос. Както всяка вечер, Дамян се бе събрал с приятели, на пеещите фонтани. Тъй като не беше пълен с вода, много рокери и метали се бяха събрали там, играеха хек и пиеха бира. Тази гледка се наблюдаваше, почти всеки ден. Дамян бе двадесет годишен младеж висок, строен и доста привлекателен. Трудно се впечатляваше от дамите, и за това никога не бе губел времето си, да се застои при някоя. Но вместо поредната пиянска вечер с приятели, съдбата му поднесе изненада. Най-добрия приятел на Дамян бе Мартин. Той бе довел със себе си едно непознато за Дамян момиче. Видно се забелязваше,че двамата се спогаждат. Казваше се Мариела. Тя ги покани и двамата у тях. Апартамента й бе разположен близо до ЖП гарата, и бързо се настаниха.

-Ще викна и други приятели- каза Мариела.

След по малко от час, бяха се събрали към десетина човека. До към дванайсет часът повечето се бяха изпонапили. Мартин се бе затворил в съседната стая с Мариела. На Дамян му беше станало скучно и бе решил да си ляга, когато във всекидневната влязоха момче и момиче, на около двадесет и пет години.

Дамян бе онемял,момичето бе като картинка,красива,жизнена, сексапилна блондинка. В следващия момент главата на Мариела се подаде от вратата и весело ги поздрави.

– Дамяне – каза Мариела – Това е Росен,а тя Катрин.

– Приятно ми е-отговори Дамян – здрависвайки ги с ръка.

– Те са братовчеди – подметна Мариела със смях и излезе от стаята.

Дамян не можеше да свали очи от нея.Колкото и да отбягваше да я гледа,погледите им постоянно се засичаха.

Замаяния поглед на Дамян,му напомняше,че има нужда от сън.

– Аз ще лягам-каза той – и излезе от стаята.

Детската бе единствената стая,която още не беше окупирана.Това,че имаше ключ на вратата го зарадва,и побърза да заключи.Леглото бе малко и тясно.От вън се чуваха викове,крясъци и смях.Дамян не можеше да заспи,дълго време се въртеше.Беше изминало известно време,когато някой почна да тропа на вратата.Той се притесни,не искаше някой да му разваля покоя,а по малко да се натискат пред него.Въпреки двоумението си,реши да отвори.Неможеше да повярва пред него стоеше ослепителната Катрин.

– Може ли да спя при теб ? В другата стая няма място. Кои се натискат,кои вече са много пияни и спят.

– Да…да няма проблем- притеснено заекваше той-но незнам как ще си поделим,това малко легло.-Шеговито подметна този път той.

Тя влезе и заключи вратата.Дамян само това и чакаше.Едва скриваше ехидната си усмивка и самодоволството от лицето си.Нямаше как да не забележи,че и тя бе леко пийнала.Залиташе на моменти,и без капка притеснение тръгна да се съблича.Дамян усети как кръвта му напираше.Тялото и бе изваяно,като на богиня.Черното бельо и стоеше идеално на красивите форми.Гърдите и бяха големи и стегнати,напиращи да излязат от тесния сутиен.Дамян едва се сдържаше,да не и се нахвърли и да я обладае.Тя легна на леглото и предизвикателно го повика да легне до нея.Той се приближаваше до нея събличайки и той дрехите си.

-Няма ли да угасиш-прошепна тя.

Той угаси и легна бавно до нея.Усети как ръката й бавно галеше гърдите му.

-Не се ли притесняваш,че братовчед ти може да влезе.-Хвана я предпазливо за ръката.

-Той,вече спи.Много бързо реши да се напие-похотливо подхвърли тя и се качи отгоре му.

Той я целуна страстно,устните им се вплитаха в горещ танц.Устните й бяха меки,сочни и подканващи.Той докосна треперещо обилните и гърди.Ръцете му започнаха да шават, по цялото й тяло.А тя се гърчеше от удоволствие,и се търкаше в него.Звучните й стенания му действаха като афродизиак. Ставаше все по уверен.Положи я на леглото и спусна ръката си към малкото й възбудено коте.Отдолу бе гладка и мека като сатен,усещаше се силна топлина.Това го възбуждаше,все повече и повече.Започна да я гали нежно с пръстите си,като постепенно го правеше все по грубо.Което й доставяше огромно удоволствие.Тя стенеше и стискаше чаршафите от кеф.Дамян бе учуден,не бе виждал момиче,да изпада в такъв екстаз,толкова бързо.Но това му харесваше.Започна да я хапе,по корема и гърдите.Катрин не можеше да си намери място от възбуда.Спусна ноктите си по широкия му гръб,като започна да го дере.Той се изпъна от болката,която му причиняваше,и започна да я хапе по грубо.Като в същия момент,вкарваше пръстите си в нея.Не можеше да спре да се гърчи в ръцете му.Сладостта и страстта ги поглъщаше.

-Проникни в мен-прошепна тя-моля те,проникни в мен.

Тези думи подлудиха Дамян.Никога до сега,не се бе възбуждал толкова.Сякаш цялата кръв му бе слязла в слабините.Желаеше я ,както никоя друга до сега.

Разкрачи я бързо и грубо.Впи устни в нейните,усещаше как устата му бе пресъхнала.Искаше да пие от нейните,бе жаден за ласките и.Опря бавно главичката си до срамните й устни и плавно започна да прониква в нея.Усещаше всеки милиметър от нея.Не можеше да прикрие екстаза си.Момичето изтръпваше в ръцете му,усещаше големината му и как растеше,все повече в нея.Започна да го стиска по силно,усещаше болка смесена с огромна наслада.Тласъците му ставаха все по бързи и дълбоки.Но видя болката, изписана по лицето й,и реши да намали темпото.Обсипваше я с целувки навсякъде.А тя не спираше да стене и гърчи от удоволствие.

-Невероятен си,невероятен.-шепнеше тя.

Това го мотивираше,бе готов да даде най-доброто от себе си.Само за да види насладата по красивото и лице.

Изведнъж,тя го дръпна от себе си,и се обърна с гръб към него.Той веднага разбра какво искаше тя.Хвана й косата и я дръпна със сила,за да се изпъне и проникна отзад.Тя стенеше още по силно,движейки се в такт с него.Усещаше се всеки тласък,всяко проникване.Той усети как тялото и се тресеше от възбуда и,че е дошъл момента.Толкова се бе овлажнила,че усещаше как соковете и се стичаха по бедрата му.

-Свършвам- изстена тя.

Дамян откачи,възбудата му бе достигнала крайния си предел.Хвана й хубавата муцуна и я обърна към себе си.Тя без колебание засмука големия му член и усети как течността му се изсипваше по нея.

На сутринта той стана рано.Не спираше да мисли за невероятната вечер.За първи път,бе заинтересован толкова много от момиче.Искаше я,желаеше я.Ако не станеше нещо сериозно,поне можеше дълго да се наслаждава на изящните и форми.

В кухнята бяха Мариела и Мартин.

-Тежка вечер,а?-Шеговито подхвърли Мартин.

-Определено!

Чу се отваряне на стаи.След минута в кухнята влязоха Катрин и Росен,приказвайки си нещо.

-Мила направи ми кафе-каза Росен.

-Добре-каза Катрин като го целуна.

Погледна Дамян и зачервена,тръгна да прави поръчката на Росен.

-Вие нали бяхте братовчеди?-учуден и стъписан запита Дамян.

-Ние така се шегуваме-отвърна Росен със смях.

Без да каже нищо,Дамян си тръгна от апартамента.

Rating: 3.20/5. From 5 votes.
Please wait...