Приятна работа

Автор: Tomi (day_writer@yahoo.com)

Тя усети първите сутрешни лъчи и надигна клепач, светлината я блъсна, подаваща се от крайчеца на щорите. Погледна към него, той още спеше. Тя бе гола, така както си легна предната вечер, след страхотния секс, който имаха. Замислена, гледаше в тавана и с приятна усмивка си припомни колко сладко беше да го почувства в себе си, да бъде обладана. Тя се бе постарала устните й добре да запомнят релефа на члена му. Тази нощ бе най-страхотната им, от както се познаваха изобщо. Той, както и тя, изпитаха удоволствието да свършат по няколко пъти. Припомни си как тялото му я притискаше с тежестта си, а аромата на кожата му и звуците, които издаваше, докато я обладаваше, я побъркваха от блаженство. Погледна ръката си и видя синина, чак сега се сети, че последния път като експлодира в оргазъм силно захапа ръката си, докато членът му влизаше и излизаше силно и мощно.

Докато тези мисли преминаха през главата й, тя усети че пак се мокри. Искаше го пак в себе си. Искаше мъжкото му тяло да е пак върху нея. Но най-много искаше да приеме члена му пак в устата си, много й харесваше. Погледна към него… „хм спи”…а нямаше търпение да го събуди, тялото й го искаше. Повдигна чаршафа… и се наслади на гледката, той също бе гол. Когато видя члена му, прехапа устните си и леко ги навлажни. Застана в удобна позиция и погледна мъжествеността му, още не бе в ерекция, но така пък го пое целия от първия път и започна да си играе с него в устата си, езика й го люшкаше и си играеше с главичката. В същия миг той се събуди. За секунда разбра какво се случва и ръцете му се стрелнаха надолу, а очите му заблестяха от удоволствие. Тя усети ръцете му в косата си, а след малко и лек натиск, той си играеше с кичурите й, докато устните й стискаха коравия вече член. Той бе достигнал максимален размер. Френска любов… каква красива фраза, навсякъде където съществува любов, красотата пробива път. Така както члена му пробиваше червените й сочни устни. Едната му ръка реши да поеме път към нейната мокрота. Скоро пръсти вече бяха в нея и я караха да трепери от възбуда. Тя простена с пълна уста, бе много мокра. Другата му ръка обхвана гръдта й, зърната й бяха пощипани и опънати нежно. Два пръста влизаха и излизаха от нея, с голяма скорост. В момента в който тя сви бедра, свършвайки, той свърши също… в устата й. Белият му крем я изпълни. Двамата се отпуснаха задъхани, главата й в скута му, щастлива.

Тя стана да си вземе душ, трябваше да тръгва за работа. Той имаше малко повече време, остана дремейки на леглото, тя не посмя да го пробуди, не си бяха отронили нито една дума още. Не искаха да развалят магията, която витаеше в стаята. Тя се върна, завита с хавлията и започна да се облича. Той стана свидетел на това, как тя избира бельото си в бяло и розово, след това обува дългите си чорапи, така полуоблечена започна да си слага грима, седнала на стола пред масата, която бе в другия край на стаята. Работния й костюм, стоеше още на закачалката на вратата на гардероба, чакайки я да разкраси лицето си, в момента червилото преминаваше по устните й. Тя усети че той се надига от леглото и стъпките му, но не отмести лице от огледалото, трябваше да се гримира бързо. След миг, ръцете му обхванаха раменете й и се плъзнаха назад по гърба й. Тя стана, но бе принудена да остане така, без да се обърне, защото силните му ръце обхванах ханша й. Той се потърка в нея отзад, и тя усети наново възбудата му. А една целувка прогори врата й, и тя усети колената си да омекват. Той нежно я побутна напред, и тя постави дланите си на масата, леко наведена. Усети как ръцете му отместват прашката й, а членът му, пак възбуден долепи главата си на отвора й. Тя бе мокра пак. Проникна в нея. Тласъците от първия бяха силни и мощни, карайки тялото й да се люшка като лодка в бурно море, оставена на произвола на ръцете му. А те стискаха в нежна ярост ханша й. Една се плъзна напред по гърдите й. Но тласъците бяха все така дълбоки и мощни, гърдите й напираха да излязат от сутиена. След миг тя усети члена му да я изпълва с любовния му сок, а той продължи да я изпълва с тласъци пак и пак и пак… докато задъхан го изкара от нея. Тя бавно се изправи и се обърна към него, погледна го с любов.

–          Приятна работа – пошушна й нежно той.

–          Наистина ще е приятна… и езиците им се преплетоха.

Край

Rating: 3.71/5. From 7 votes.
Please wait...