Разкъртващо ебане с приятел

Всъщност всичко започна случайно преди около шест години. И аз и той си падаме по жени, но като се съберем двамата не знам какво ни става. И сега и двамата си живеем с приятелките, но при всяка възможност се усамотяваме за лудории.

Бяхме се събрали в къщи компанията по някакъв повод, дори нямам спомен по какъв вече. Пийнахме, повдигнахме настроението и купона си тръгна. По едно време почти всички решиха да идат на дискотека, но аз отказах понеже бях уморен. Същият ден бях пътувал от Варна където учех и изобщо не ми се ходеше някъде, където ще трябва да стоя прав и да се блъскам с други хора. Извиках таксита и в къщи останахме аз и Пламен. От една страна да и допием чашите, а от друга не се бяхме виждали отдавна та и да си поговорим. Допивахме си коняка лафехме, а аз безцелно въртях програмите на кабелната. Попадах на порно и решихме да го оставим. Тъкмо една готина мадама с бели жартиери и обувки на висок ток правеше свирки на двама пича. Усетих как започвам да се възбуждам и ръката ми неволно се плъзна по панталона ми към кура ми. С периферното си зрение мярнах че и Пламен стори същото. Двамата се спогледахме и се засмяхме.

–         Да си ги извадим както едно време – предложих аз

–         Става – съгласи се той и започна да разкопчава панталона си

Преди години, когато бяхме в началото на пубертета, неговият баща ходеше често на командировки в Германия и беше донесъл от там порно списания. Ние с него се събирахме, да гледаме голи жени и да лъскаме чекии. Той разказваше и за порно филмите които е гледал, за това как жените лапали куровете на мъжете и как ги ебели. И тогава той предложи да си ги лапаме. Държахме в уста парчетата си и гледахме косматите путки на моделите от списанията. Но после пътищата ни се разделиха, първо той отиде да учи в друг град, после и аз и малките ни лудории останаха в миналото. Сега и двамата имахме готини гаджета и си споделяхме как и какво правим с тях. В поведението ни и дори и в мислите ни никога не се е прокрадвала мисъл за секс с мъж. Е, до тази вечер

Той разтвори ципа си, дръпна на долу боксерките си и големият му хуй пружинира. Беше се възбудил много. Дръпна панталоните и бельото си до коленете и започна да гали члена си вперил поглед в порното. А аз не можех да откъсна очи от неговото парче. Устата ми пресъхна, ръцете ми се разтрепереха и в мен се зароди страхотно желание да му го налапам. Исках да смуча този голям хуй, да го галя. По това време имах приятелка, а и винаги съм си падал по жени, така че се учудих от породилото се в мен желание, но нямах сили да му се противопоставя. А и не исках.

Събрах смелост и попитах:

–         Искаш ли да ти лапам хуя – и като казах това се възбудих още повече.

Той ме погледна учудено в първият момент, а после каза:

–         Добре, ама на мен не ми се лапа.

–         Тогава няма  – уверих го – Аз искам да ти лапам хуя. Моля те!

–         Добре – каза той и пусна парчето си.

Аз си свалих моите панталон и бельо и седнах до него на дивана. Обхванах нежно с ръка набъбналият му хуй и сякаш ток премина по тялото ми. Наведох се и му го засмуках. Обгърнах с устни главата му и се плъзнах по ствола му. Исках да го налапам целия, чак до топките. Невероятно чувство ме обзе. Не можех да откъсна устни от кура. Исках постоянно да е в устата му, да го смуча, да го лижа. Галех го едновременно и с ръка. Пламен се отпусна назад и въздишка на удоволствие се отрони от устните му. Правех му чекия и му облизвах топките. После отново го поемах почти целия в уста и започвах да го смуча бясно. Тялото му се изви от кеф. Моят кур беше станал много твърд и имах чувството че ако го бутна ще се изпразня. Започнах да правя чекия на него и на мен и погледнах към телевизора. Там мадамата яко я чукаха в дупето и в устата. Това ме възбуди още повече и аз отново му налапах хуя.

–         Ще се изпразня – промълви Пламен.

Аз само за миг откъснах устни от главата му и казах:

–         Ще ти го смуча докато свършиш!

–         Искам – каза той и аз отново му налапах кура.

Смучех го и едновременно му правех чекия. Поемах го толкова на дълбоко че чак опираше в сливиците ми, но въпреки това не успявах да го налапам целия. Престанах да си правя чекия и със свободната ръка започнах да масажирам нежно топките му. Смучех го, и го галех с двете си ръце. Той изстена, а аз увеличих темпото. Тялото му се изпъна, кура му се втвърди сякаш още повече и след това изригна. Усещах потока гореща сперма да се излива в устата му и се чувствах страхотно. Вкуса на пенливата течност много ми хареса. Глътнах веднъж, после още веднъж и продължих да го смуча докато не изцедих и последната капка сперма от кура му.

В същият момент усетих че и моя хуй  пулсира. Празнех се върху бедрото си без дори да съм се докоснал. Обрах с пръст и своята сперма и я изгълтах и нея. Целувах и смуках още малко омекващият му хуй и после го оставих да си почива.

Пламен ме погледна и каза:

–         Никоя жена не ми е правила такава свирка – призна той

–         Можем да го направим и друг път – предложих аз със надежда да се съгласи. Страшно много ми беше харесало да духам на мъж.

–         Със сигурност – съгласи се той и аз се почувствах на седмото небе. Пак щях да му го лапам. Очаквах с нетърпение следващият път, когато отново щях да засмуча огромният му хуй.

По този начин приятелството ни премина в нещо по-вече.

Следващият път всъщност дойде много скоро. Само няколко дни след това той ми се обади и ме попита дали искам да ида у тях вечерта, като ми каза че техните ги няма. Страхотна тръпка премина по тялото ми, само като си помислих че отново ще налапам големият му хуй. През тези няколко дни у мен се беше породило и едно друго желание исках Пламен да ме наебе. Исках да ме чука като жена, да ми навири краката и да ме прободе в ануса. Няколко пъти докато се бях къпал си правех чекия и плъзвах насапунисаният си пръст в ануса си и много ми харесваше. Не знаех как да му го предложа, или как ще го приеме той, на знаех че искам твърдото му парче в дупето си. Затова и се подготвих. Изкъпах се и си взех една тубичка вазелин. Но това което стана вечерта надмина всичките ми очаквания.

Когато пристигнах у тях Пламен ме посрещна на вратата по халат и аз усетих че моментално се възбуждам. Той видя че панталона ми се издува и леко разтвори халата си и аз видях все още отпуснатият му хуй и краката ми се разтрепериха. Той се усмихна и каза:

–         Отиди да се изкъпеш, аз те чакам в хола.

Влязох в банята и се затърках трескаво, нищо че бях тръгнал от вкъщи къпан. Не знаех какво ще правим, но усетих, че сега се държи доста по-различно от както онази вечер в къщи. Измих се много добре и дори си направих клизма с душ слушалката. Бях убеден че ще поиска да ме чука.

След малко влязох в хола и го видях седнал на дивана. В едната си ръка държеше чаша с коняк, а с другата разтриваше леко огромният си член, докато гледаше порно. Беше абсолютно гол. Погледна ме.

–         Хайде събличай халата и ела до мен.

Аз го послушах и седнах до него гол, взех своята чаша и се чукнахме. Отпих глътка и го попитах:

–         Онази вечер явно ти е харесало?

–         Много – отвърна – искам тази вечер да пробваме всичко. Искам и аз да ти лапам кура

–         А искаш ли да ме чукаш! – попитах аз изненадващо дори и за себе си

–         Искам, но не знаех дали ще искаш.

–         О искам, но и аз не знаех как ще реагираш ако си поискам.

–         Искам – каза той и плъзна ръката си към кура ми

Обхвана го и аз изтръпнах от удоволствие. Аз също хванах неговия и двамата започнахме да си правим чекии. Аз се качих на дивана, наведох и му налапах кура. Много го исках. Засмуках го а той продължи да ми прави чекия, а после започна да гали тялото и дупето ми. Бях се одупил и усещах въздуха по анусът си. Ръката му се плъзна по мен и той докосна с пръсти отвора ми.

–         Легни на страни – помоли ме той и аз изпълних.

Настанихме се и тогава той за първи път ми го пална. Беше божествено. Двамата бяхме в поза 69 и си смучехме хуьовете. На него явно също много му хареса, защото ме смучеше много настървено, облизваше ми топките и пак ми го поемаше целия. После почувствах влажният му пръст по анусът си и след миг без съпротива той проникна в мен. Движеше го леко, след малко го извади и почувствах как две пръстчета проникват в мен. Беше невероятно имах чувството че ще се пръсна от удоволствие. Леко и сигурно ме разширяваше. Накара ме да се излегна на диван и да си вдигна краката. После извади от някъде лубрикант и намаза пръстите си и ми вкара три в дупето, докато ми духаше, извих се от кеф. На порното някаква супер чернокоса пичка я чукаха двама едновременно и изведнъж аз много поисках и Пламен да ме наебе.

–         Искам да ме чукаш! – простехна аз

–         И аз искам – отвърна Пламен и се изправи

Парчето му беше станало голямо и червено от възбуда. Той изцеди малко лубрикант върху главата му и бавно го размаза по ствола. После ме обърна на страни на дивана и се качи до мен. Подхвана бедрата ми така както се хващат на жена и ме придърпа към себе си. Намести главата си и аз я почувствах на анусът си. Беше голяма и пулсираща. Насочваше кура си с ръка и леко натисна, вкара само главата си и я изкара. После отново я вкара но този път го остави в мен и започна леко да навлиза. Усещах как парчето му ме пробожда и изпитах малко болка, но желанието да го поема беше много по-голямо. Надвеси се над мен и продължи леко да ми го плъзга а аз обвих краката си около него. Анусът ми щеше да се пръсне, но го поемах. Лицето му се доближи до моето, гледахме се в очите и изведнъж той ме целуна с език. Тръпка премина по тялото ми. Аз му отвърнах, обвих с ръце тялото му, а с краката си го натиснах до край. Той потъна до корен в мен и от устните ми се изтръгна стон. Продължихме да се целуваме и той започна да ме чука. Бавно го изкарваше и вкарваше, болката постепенно изчезна и започна да ми става много хубаво. Започна да ме целува по врата, да хапе зърната на гърдите ми, като не спираше да ме ебе. Чувствах се много добре. И не исках да спира. Почувствах че кура ми омеква, но ми ставаше все по хубаво. Той усили темпото и вече ме чукаше бързо, топките му се удряха в дупето ми при всеки тласък и това още повече ме възбуждаше. После се измъкна от мен, взе две възглавници и аз повдигнах таза си. Сложи го под дупето ми, после се наведе и облиза анусът ми, усетих как езика му прониква в мен.

–         Анусът ти е станал много мек и податлив. Направо ме побърква! – каза той и пак ме облиза

–         Вкарай ми го! Чукай ме! – простенах аз от възбуда.

–         Много искаш да те еба нали?

Той се изправи, вдигна краката ми на раменете си и опря главата на кура си в мен.

–         ДА! Чукай ме като жена!

–         Ще те еба както еба приятелката си! – отвърна Пламен и ми го вкара от раз. Направо се разтресох от тласъка, но ми стана много готино. Започна да ме чука като държеше бедрата ми. После започна да ме гали по корема и по гърдите. Гледахме се в очите докато ме помпаше и това много ме възбуждаше. Погледа ми се плъзна по готиното му тяло, надолу към хуя му. Видях го как ритмично се показва и крие някъде под ташаците ми. Кура ми беше станал малък и мек, но имах чувството че ще се пръсне от възбуда.

След малко го извади, махан възглавниците и ме обърна на страни с лице към телевизора. Във филма жената също беше настрани, мъжа я чукаше изотзад в дупето а тя разтриваше клитора си и пъшкаше от удоволствие. Пламен се настани зад мен, а аз вдигнах крака си също като мадамата и му предложих задника си. Той започна да ме целува по врата и да мачка и щипе зърната на гърдите ми.

– Насочи го сам към дупето си – прошепна ми и ми засмука ухото

Направо се влудих. Пресегна се, хванах твърдият му кур и го насочих към дупката си. Започнах да го търкам по анусът си така както моята приятелка си търкаше кура ми в путката си. Главичката му ту влизаше ту излизаше, което влудяваше и двама ни. Продължих да го дразня така, докато не изпъшка в ухото ми че вече не може да издържа и иска да ме ебе. Насочих го към жадното си дупе и той ме прониза и сякаш неговото проникване изправяше и моя кур. Отново се надървих. Започна да се движи в мен, спусна едната си ръка и обхвана члена ми. В момента в който го докосна анусът ми се сви около кура му и той простена от удоволствие. Продължи да ми прави чекия и да ме чука, като мускулите на задника ми се свиваха при всяко негово погалване и му доставях огромно удоволствие. Той засили темпото, бедрата му се удряха в задника ми и усещах учестеният му дъх в ухото си. Курът му като огромно бутало ме пронизваше и ми доставяше невероятно удоволствие. Дишането му стана на пресекулки, започна да ме ебе бясно и суетих че  ще свършим и двамата. Изведнъж ми го заби до край и почувствах как кура му пулсира и ме пълни със сперма. Едновременно с него и аз се изпразних, като потръпнах от силата на оргазма. Беше невероятно. Никога не съм си и помислял че може да ми е толкова готино с мъж. Не предполагах че е такова неземно удоволствие да чувствам голям и твърд кур задника си, да ме ебат като жена. Пламен размаза с ръка спермата ми по корема ми и бавно излезе от мен. Анусът ми пулсираше и започваше да ме наболява леко, но въпреки това се чувствах много добре.

– Готино ли ти беше да те чукам? – попита той

– Да, много – отвърнах аз – Не съм и предполагал че толкова много ще се кефя като ме чукаш.

– И аз не съм предполагал, че ще е толкова готино на те еба в дупето – том ме целуна – да ти смуча кура и ти моя – отново се целунахме дълбоко и страстно.

– Искаш ли да се изкъпем и после да продължим? – предложи той и аз усетих че пак ще се възбудя

Аз само кимнах и се насочих към банята. Вече бях по душа кога той се присъедини -към мен. Взе сапуна и натърка цялото ми тяло, като отдели особено внимание на дупето ми. Аз също го насапунисах, започнах да галя хлъзгавият му хуй а другата си ръка я плъзнах към анусът му. Той разтвори краката си за да мога да го стигна по-лесно и аз започнах леко да масажирам  тясната му дупка. Наведе се към не, целуна ме и каза, хайде излез а аз ще дойда след малко. Потръпнах от възбуда като си помислих че може би и той ще иска да го чукам. Изплакнах се, целунах кура му и излязох.

Избърсах се добре, налях си коняк с кола и се загледах в телевизора. Вървеше групова сцена в който всеки чукаше всеки, мъже с жени, мъже с мъже и дори една мадама с изкуствен ебеше чернокос красавец. Докоснах анусът си и усетих как пулсира и леко ме наболява но въпреки това исках отново да почувствам Пламеновият кур в себе си.

След малко той влезе в хола чисто гол. Курът му беше възбуден и се поклащаше съблазнително при всяка крачка. Положи коляно на дивана и направо ми се нахвърли. Зацелувахме се страстно. Галеше тялото ми, хвана задника ми и започна да го мачка.

–         Направо ме побъркваш –  прошепна той между целувките – Ще останеш цяла нощ и ще се скъсаме от секс

–         Много искам – отговорих и засмуках зърната на гърдите му.

Обхванах кура му и започнах да му правя чекия. Зърната му се втвърдиха под моите ласки, аз ги смучех и гризвах леко със зъби. Ръцете му се разхождаха по цялото ми тяло, мачкаха задника ми, обхващаха топките и кура ми, мачкаха гърди те ми. Натиснах го да седне на диван, а аз се настаних между краката му, обхванах големият му хуй и го налапах. Той започна да ме гали по главата, аз го поемах до сливиците, сетне облизвах главата му и отново го засмуквах. Галех му члена с ръка и започнах да целувам бедрата му от вътрешната страна. Пламен се спусна надолу, вирна краката си и пред мен се разкри малката му розова дупка. Започнах да я целувам и лижа, като не спирах да му правя чекия, а той стенеше от удоволствие. Натиснах с език и анусът му поддаде. Вкарвах езика си, после му облизвах топките и целувах дупето му. Облизах показалеца си, внимателно разтрих дупчицата, а после с леки движения си вкарах пръстчето.

–         Ох, много е готино!

Той ми подаде тубичката, аз изцедих малко на пръста си и хубаво му намазах ануса му от вътре. После намазах и средният си пръст и ги вкарах и двата.

–         Смучи ми кура! – помоли се Пламен

Аз се настаних между бедрата му и докато му правех свирка го чуках внимателно с пръсти.

–         Хайде и двамта –предложи Пламен и не се излегнахме в поза 69 на пода.

Чувствах ме се на седмото небе. Смучехме си твърдите парчета, облизвахме анусите си и се чукахме с пръсти. Беше невероятно. Накарах го да легне по гръб на дебелия килим. Намазах члена му със лубрикант, а после го прекрачих. Хванах кура му и бавно седнах на него. Той се плъзна в смазаното ми дупе, а аз опрях ръце на гърдите му и започнах да го яздя. Беше невероятно сам да се чукам. Той ме хвана за дупето и каза:

–         Прекрасно е!

А само изохках от удоволствие в отговор и продължих да се нанизвам сам на големият му ху. Той плъзна едната си ръка по зърната ми а с другата обхвана хуя ми. Наведох се напред, обгърнах главата му и започнахме да се целуваме. Дупето ми се вирна леко във въздуха и Пламен се възползва да поеме инициативата. Обхвана с длани задника м и започна да ме чука бясно. Тялото ми се тресеше от тласъците му, а аз пъшках от удоволствие. Изпънах тялото си и му подадох зърната на гърдите си. Той започна да ги лиже и хапе, като не забавяше бясното темпо. Анусът ми гореше от възбуда. Изведнъж тялото ми се разтресе и аз за твори път тази вечер почувствах потока гореща сперма в задника си. Само че този път продължи да ме чука яко докато се празнеше. След десетина секунди ме избута напред към лицето си. Аз се преместих и му подадох кура си. Пламен го засмука настървено, като едновременно ми правеше чекия и аз почти веднага му напълних устата. Той изгълта всичко. Беше божествено.

Легнах до него и двамата се отпуснахме блажено след това разкъртващо ебане. Вечерта премина в много секс. Почивахме си, говорехме си и си пийвахме, а като съберяхме сили Пламен ме ебеше. Беше невероятно.  Сетне ме доля дупето цяла седмица. Но това беше незабравима нощ. По-точно първата от много, които продължават и до днес. Тази вечер той не пожела аз да го чукам, а и не исках. Исках аз да съм пасивния, да ми го набива, да ме целува, да се чувствам като жена.

Rating: 3.92/5. From 12 votes.
Please wait...