Романтика в колата

Миризмата на парфюма му се носеше във въздуха като обещание за нещо повече. Бризът от полуотвореният прозорец я обливаше със сладкият мирис. Той продължаваше да кара не осъзнавайки нищо.

Тя сложи ръката на бедрото му, съвсем невинно и просто движение. Пръстите й започнаха да шават по-бедрото му. Той се усмихна, но продължи разговора все едно нищо не става.

Тя следваше примера му, говореше, усмихваше се, докато ръката й стигна до полу-втвърденият член. Играта продължаваше, а той не искаше да се предаде.

Пръстите й обаче ставаха все по настойчиви, докато галеха и изучаваха  през платът. Не след дълго обаче гласът му започна да става леко задъхан, а под пръстите си тя усещаше задоволството му.

Наведе съм към него колкото коланът й позволяваше и прошепна в ухото му.

-Където ти е удобно можеш да спреш – като с последната дума захапа игриво и леко меката част на ухото му.

На него не му трябваше да го подканва втори път. Беше нощ, а те караха по магистралата не обезпокоени. Той отби на първото място, което му се струваше някак закрито.

Фаровете изгаснаха и настъпи пълно мълчание. Звездите светеха над главите им, щурците свиреха веселите си песни, а те стояха и се гледаха в очите. Страхуващи се и едновременно с това желаещи да направят следващата крачка, тази която си бяха забранявали толкова дълго.

Той вдигна ръка към лицето й, погали блузата й, пръстите му проследиха линията на челюстта и тръгна към тила й. Той я придърпа към себе си и езиците им затанцуваха в страстен танц.

Свободната му ръка се придвижи към седалката и за секунда устните им се разделиха, а тя лежеше на вече разгънатата седалка. И двамата започнаха да се смеят, но смеха започна да замира от очите му, когато тя започна да прокарва ръце игриво по тялото си. когато пръстите й стигнаха ръба на блузата й, го хвана и започна да го издърпва бавно нагоре показвайки сантиметър по сантиметър голата си плът.

Дланите му се плъзнаха по голата й кожа, проследявайки движенията на ръцете й. Докато тя издърпваше блузата си през главата, той се премести на задната седалка. Лицето му беше точно над нейното. Когато блузата падна те се гледаха в очите.

Тя се надигна на лакти и прокара език по устните му. Той я хвана и я придърпа към себе си. След малко смях и много закачки се оказаха на задната седалка, един върху друг.

По време на боричкането тя свали блузата му, сега беше върху него и рисуваше по гърдите му с език. Очертавайки всяка малка гънка, покривайки гладката кожа , докато той бе вдигнал полата й и мачкаше сочното й дупе. Тя вдигна ръка към косата си и издърпа щипката от косата си, кичурите й се разпиляха по голата му кожа.

Тя положи буза над твърдата му и готова вече мъжественост. Просто стоеше там, усещайки го, дразнейки и себе си и него. Той започна да прокара пръсти през буйните й и непокорни кичури. Тя замърка под ръцете му и започна да движи блузата си в много котешки жест.

Започна да разкопчава панталоните му, когато очите им се срещнаха. Тя продължаваше, но не отделяше очите си от неговите.

В дълбоките му очи гореше бурен огън. Толкова похот се съдържаше само в леката усмивка, която бе извила устните му.

Тя започна да си играе с главичката му, а очите им не помръдваха. Това се превърна в поредната игра между тях. Тя обаче отстъпи, затвори очи и се отдаде напълно на усещането в устата си, в ръцете си. Играеше си с него сякаш той беше любимата й близалка. Движенията й бяха толкова възбуждащи за нея, колкото и за него.

Ръцете му се плъзнаха по-гърба й и с едно бързо движение разкопча сутиена й. Тя се дръпна леко, за да позволи на сутиена да падне. Той прокарваше презрамките бавно, като само върховете на пръстите му докосваха кожата й.

Тя продължи да си „играе” с него с ръка докато се изкачваше по тялото му. Започна бавно да го обяздва, тръпнеше от усещането.

Той близна вратът й, започна да го целува и захапва леко. Това направо я побърка. Ръцете му бяха обвили гърдите й и палците му минаваха нежно по твърдите зърна, което я възбуждаше допълнително. Движенията й започнаха да стават по-бързи, но ръцете му се придвижиха към ханшът й, забавиха я. Прошепна срещу гърлото й.

-По бавно – Искаше да и достави колкото се може повече удоволствие.

Тя се опита да забави движенията си. но сякаш колкото по-бавно се движеше толкова по-осезаемо беше. Усещаше как вълната на оргазма започна да се заражда между краката й.

Тя беше толкова нетърпелива. Движенията й отново станаха по-бързи, но тя се бе оставила напълно на усещането за движенията му, за твърдостта му …

И да се е опитал да я забави, тя не го е усетила. Дъхът им започна да се забързва. Беше все едно телата им се бяха слели в едно и каквото усещаше единият го усещаше и другият. Оргазма ги връхлетя с пълна сила и те изкрещяха в унисон. Летяха по вълните на удоволствието и сякаш едното тяло довеждаше другото.

Тя падна върху него и те останаха неподвижни наслаждавайки се на удивителното усещане

Rating: 4.33/5. From 3 votes.
Please wait...